Vergelijk de top 5 en kies zelf de beste mandoline van 2024 uit!

Afbeelding
Product
Benriner keukenmandoline - Japans - 64mm - Kunststof
De Mandoline 64 mm van Benriner is een onmisbaar keukenhulpmiddel voor u als kok. Deze mandoline is speciaal ontworpen om uw snijwerk te vereenvoudigen en te versnellen. De mandoline is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een scherp mes van 64 mm breed. Hierdoor kunt u gemakkelijk groen... Meer bij Bol.com »

Buxibo - 15-Delige Multifunctionele Mandoline - Groentesnijder - Uien/Keukensnijder - RVS - Groen/Grijs
Ben je op zoek naar een unieke 15-delige multifunctionele mandoline? Deze mandoline van Buxibo is het product wat u zoekt. De mandoline heeft een veel functies en is daardoor een perfecte aanvulling voor de keuken. Een simpel, maar prachtig modern ontwerp in een kunstof design met kleurelementen zor... Meer bij Bol.com »

Groentesnijder | Multifunctionele groentesnijder | Handmatige groentesnijder | Snijder | Vegetable Cutter | Fruit Snijder | Mandoline | Snijmachine | Keukengerei | Kookgerei
Maak het harde werken in de keuken een stuk eenvoudiger en bespaar enorm veel tijd door middel van deze multifunctionele snijder!Tegenwoordig draait alles om planning en vliegen we van locatie naar locatie om op tijd te zijn voor werk, het sporten, yoga of muziekles. Tussen al dat reizen door moet e... Meer bij Bol.com »

ProudProducts – Multifunctionele Groentesnijder – Groentesnijder Uiensnijder - Mandoline – 12 delig – RVS scherpe messen – Zwart/Groen
Bespaar tijd met de multifunctionele groentesnijder van ProudProducts®! Deze Mandoline is een must-have in iedere keuken! Met deze multifunctionele groentesnijder snijdt je al je groente of fruit in een snelle en gemakkelijke manier. Deze 12-delige set is gemakkelijk op te bergen en schoon te mak... Meer bij Bol.com »

Niceey Mandoline - Keukensnijder - Groentesnijder Multifunctioneel - Uiensnijder - Met Handschoen - RVS
Heeft u ooit urenlang in de keuken doorgebracht om groenten en fruit te snijden voor uw recepten? Dan is de mandoline van Niceey de oplossing voor u! Deze keukengadget is een echte game changer die het snijden van groenten en fruit eenvoudiger en efficiënter maakt dan ooit tevoren. Met meegeleverde... Meer bij Bol.com »

In de keuken maak je gebruik van verschillende keukenhulpjes. Je kunt daarbij denken aan geavanceerde apparaten zoals afzuigkappen, ovens en magnetrons. Echter, ook eenvoudigere spullen zijn nodig. Denk maar aan elektrische messen, staafmixers, rijstkokers, enzovoorts. Een ander handig keukenhulpje is een mandoline. Hiermee kun je een stuk sneller snijden dan wanneer je een keukenmes zou gebruiken. Bovendien zijn de plakjes altijd even dik en ze hebben steeds dezelfde vorm. Hierdoor zien je salades en gerechten er altijd aantrekkelijk uit. Sommige varianten geven je zelfs de mogelijkheid om de snijbladen te demonteren. Doordat je de messen los kunt halen, kun je variëren in snijdikte. Het is in dat geval ook mogelijk om onderdelen te vervangen. Je let dus op diverse zaken als je op zoek gaat naar de beste mandoline. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken. Lees dit artikel en vind gemakkelijk de beste mandoline voor jouw behoeften!

Beste mandoline van 2024

De meesten van ons zien mandolines als eenvoudige keukenhulpjes. Echter, doordat er verschillende varianten zijn, kan het uitkiezen van de beste mandoline toch een uitdaging vormen. Daarom komen wij je tegemoet door je te vertellen over de top 5 van dit moment. Misschien wil je graag weten hoe deze top 5 tot stand is gekomen. We zijn eerst nagegaan welke varianten momenteel het beste verkocht worden. Je kunt er namelijk vanuit gaan dat de populaire varianten goede prestaties leveren. Anders zouden waarschijnlijk niet zoveel personen voor deze specifieke modellen kiezen. Vervolgens hebben we een top 5 samengesteld met mandolines van verschillende merken en met verschillende designs. Je kunt dus gemakkelijk kiezen voor het model dat bij je past. Lees dus gauw de recensies, vergelijk de top 5 en kies de beste mandoline voor jouw behoeften uit!

1. Benriner keukenmandoline – Japans

Vele koks maken dagelijks gebruik van mandolines, omdat deze keukenhulpjes ze helpen om heerlijke, mooi uitziende gerechten te prepareren. Echter, sommige modellen passen beter bij bepaalde personen. Dit kan te maken hebben met de snijdikte, maar ook de vorm van de gesneden plakjes. Is het voor jou belangrijk dat jouw beste mandoline beschikt over een vlijmscherp mes, dat op dikte instelbaar is? Dan kies je voor de Benriner keukenmandoline – Japans. Dit model is de beste mandoline voor jou, omdat hij beschikt over een vlijmscherp mes. Dit mes is bovendien op dikte instelbaar en kan flinterdunne plakjes maken. De messen van deze mandoline zijn bovendien verwisselbaar en getand. Hierdoor je de fijnste julienne of juist lekkere Franse frietjes maken. Verwissel de verschillende getande messen gemakkelijk en snel en ontdek het gemak van dit keukenhulpje!

Benriner keukenmandoline - Japans

Eigenschappen van de Benriner keukenmandoline – Japans:

 • Je krijgt er 3 mesjes bij voor julienne.
 • Hij heeft een snijvlak van 64 mm breed.
 • Er is gezorgd voor een traploos verstelbaar glad mes van 0,2 mm tot en met 5 mm.
 • Om ervoor te zorgen dat je er veilig mee kunt werken, heeft hij een vinger-beschermslede.

2. Everyday Products 12-in-1 Multifunctionele Mandoline

Het is handig om in de keuken verschillende keukenhulpjes te hebben. Daarom mag een mandoline niet ontbreken in de keuken. Je gebruikt dit hulpje immers om groente en perfecte blokjes of plakjes te snijden. Zelfs uien kun je met dit keukenhulpje snijden, zodat je voortaan geen tranen meer in je ogen krijgt. Is de beste mandoline voor jou een vaatwasmachinebestendige variant, die geleverd wordt met verschillende messen? Dan is de Everyday Products 12-in-1 Multifunctionele Mandoline wellicht de beste mandoline voor jou. Met deze groentesnijder kun je groentesoorten snel en gemakkelijk snijden. Dit kan in verschillende diktes en vormen, omdat je er verschillende messen bij krijgt. Gelukkig kun je er ook veilig mee werken. Hierdoor behoren snijwonden op je handen en vingers tot het verleden. Is de groente reeds gesneden? Dan kun je deze groentesnijder gemakkelijk in de vaatwasmachine reinigen.

Everyday Products 12-in-1 Multifunctionele Mandoline

Eigenschappen van de Everyday Products 12-in-1 Multifunctionele Mandoline:

 • Je kunt hem overal gebruiken, dus ook als je in de achtertuin barbecuet of als je gaat picknicken.
 • Deze groentesnijder glijdt niet weg terwijl je groentes snijdt, want er is aan de onderkant een hard stuk rubber.
 • Met deze groentesnijder kun je veilig werken, waardoor snijwonden op je handen of vingers tot het verleden behoren.
 • Groentes kun je in verschillende vormen snijden, want deze groentesnijder wordt met 7 verschillende mesjes geleverd.
 • Doordat hij vaatwasmachinebestendig is en je er een schoonmaak tool bij krijgt, kun je hem gemakkelijk en optimaal reinigen.

3. Gramercy Kitchen RVS Groentesnijder

Tot nu toe hebben we gesproken over groentesnijders die je kunt gebruiken om groenten te snijden. Wist je echter dat je bepaalde varianten ook kunt gebruiken om vlees en vis te snijden? Klinkt een dergelijk model bovendien als de beste mandoline voor jou? Dan raden we de Gramercy Kitchen RVS Groentesnijder aan. Dit model is de beste mandoline voor jou. Hij kan namelijk behalve groenten en fruit ook vlees en vis gemakkelijk snijden. Hierdoor kun je op elk gewenst moment de perfecte maaltijd of frisse salade bereiden. Je verbaast bovendien de eters met je schitterend snijwerk. Het is bij deze groentesnijder ook prettig te weten dat hij verstelbaar is en meerdere snijopties heeft. Dit betekent namelijk dat je zelf kunt bepalen wat de beste dikte is voor je groenteschijfjes. Je kunt kiezen voor flinterdunne schijfjes of juist dikkere schijven. Jij bepaalt het allemaal zelf!

Gramercy Kitchen RVS Groentesnijder

Eigenschappen van de Gramercy Kitchen RVS Groentesnijder:

 • Julienne plakjes kun je snijden tussen de 4,5 en 9 mm.
 • Het blad en de mesjes zijn van sterk roestvrij staal gemaakt.
 • Met deze groentesnijder kun je behalve groente en fruit ook nog vlees en vis snijden.
 • Hij komt met verschillende eenvoudig verstelbare maten, dus je kunt plakjes snijden van 0 tot 9 mm.
 • Er is gezorgd voor een speciaal ontworpen veiligheidsdrukknop waardoor je handen de scherpe mesjes niet aanraken.

4. Nicer Dicer Fusion 16-delig

Je hebt gezien dat er verschillende soorten mandolines verkrijgbaar zijn. Is de beste mandoline voor jou echter een innovatieve en compacte alleskunner voor de keuken? Dan kennen we het perfecte model voor jou. We verwijzen hier naar de Nicer Dicer Fusion 16-delig. Dit model is wellicht de beste mandoline voor jou. Hij is namelijk een innovatieve en compacte alleskunner voor de keuken. Zijn veelzijdigheid is al vanaf het eerste gebruik op te merken. Deze keukenhulp brengt immers veel bereidingsopties met zich mee. Zo kun je hem gebruiken om blokjes, kwartjes, plakjes, pennen, achtsten en julienne te snijden. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Bovendien maak je er met gemak decoratieve spiralen mee, om een lekkere én prachtige maaltijd op tafel te zetten. Je kunt deze groentesnijder onder andere gebruiken om salades, soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, snacks en desserts te bereiden. Dit alles gebeurt moeiteloos, snel en volledig zonder stroom.

Nicer Dicer Fusion 16-delig

Eigenschappen van de Nicer Dicer Fusion 16-delig:

 • Er is gezorgd voor een verzamelbak met een vershouddeksel.
 • Het snijdeksel heeft een easy-lift functie oftewel een automatisch openingsmechanisme.
 • De verschillende meegeleverde mes-inzetstukken zorgen voor eindeloos veel snijvarianten.
 • Voor volledige reiniging heeft het pinrooster van de keukenhulp een zelfreinigende functie.
 • Na het snijden van je etenswaren kun je dit keukenhulpje gemakkelijk in de vaatwasmachine zetten.
 • Doordat de extreem scherpe mes-inzetstukken gemaakt zijn van roestvrij staal in G-NOX-kwaliteit, blijven ze altijd scherp en breken/roesten ze niet.

5. OXO Good Grips Mandoline – V-blade

Na het lezen van de bovenstaande beschrijvingen, weet je dat sommige mandolines multifunctioneel zijn. Dergelijke modellen zijn vooral handig wanneer je je maaltijden en salades wil verfraaien. Ben je echter niet geïnteresseerd in fancy maaltijden? Is daarom de beste mandoline voor jou gewoon een oerdegelijk model waar je groenten en fruit mee kunt snijden? Kies dan voor de OXO Good Grips Mandoline – V-blade. Dit model is wellicht de beste mandoline voor jou. Hij is immers van oerdegelijke kwaliteit en kan gebruikt worden voor het snijden van fruit en groenten. Hoewel dit model vrij eenvoudig is, kun je er toch in verschillende vormen mee snijden. Hij komt namelijk met vier verschillende snijbladen. Deze gebruik je om rechte plakjes, Franse frietjes, golvende schijfjes en Julienne strips te snijden. Hierbij bepaal je zelf hoe dik je groenten en fruitsoorten gesneden worden. Je kunt de snijbladen gemakkelijk uitnemen om de groentesnijder te reinigen.

OXO Good Grips Mandoline - V-blade

Eigenschappen van de OXO Good Grips Mandoline – V-blade:

 • Voor extra comfort is er gezorgd voor zachte handgrepen en een zachte draaiknop.
 • De antislip voetjes zorgen bij deze oerdegelijke groentesnijder voor een stevige stand.
 • Zijn verschillende snijbladen kun je gemakkelijk uitnemen voor een eenvoudige reiniging.
 • Dankzij de ribbels aan de bovenzijde, blijft het snijwaar niet plakken aan de groentesnijder.
 • Hij komt met vier verschillende snijbladen dus je kunt rechte plakjes, golvende schijfjes, Franse frietjes en Julienne strips snijden.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.