Vergelijk de top 5 en vind hier de beste satellietontvanger van 2024!

Beste satellietontvanger van 2024

Afbeelding
Product
Prixon P9 Linux IPTV Set Top Box
Prixon P9 Linux IPTV Set Top Box Prixon P9 IPTV Set Top Box De Prixon P9 is een eenvoudige en stabiele IPTV box. Het draait namelijk op Linux, met wel een 1GB ram werkgeheugen en Dual-Band WiFi module. Doordat het kastje op Linux draait werkt het enorm snel en doelgericht, zodat jij optimaal kunt... Meer bij Bol.com »

Vu+ Zero 4K UHD DVB-S2X
Vu+ Zero 4K. Signaal bron: Satelliet, Soort tuner: Digitaal, Formaat digitaal signaal: DVB-S2. Frequentie van processor: 1500 MHz. Intern geheugen: 2048 MB, Flash memory: 4000 MB, Intern geheugentype: DDR4... Meer bij Bol.com »

Amiko Mini 4K UHD S2X - Satelliet ontvanger - 4K UHD
De Mini 4K UHD van Amiko is een 4K UHD digitale HEVC satellietontvanger met een ingebouwde Conax smartcardlezer en 12V aansluiting. Door zijn compacte afmetingen en externe IR oog is de Mini 4KUHD een ideale ontvanger voor gebruik in uw camper, caravan boot of vrachtwagen en compleet weg te werken i... Meer bij Bol.com »

Freesat V7 HD 1080P DVB-S2 digitale TV BOX-ontvanger USB Wifi-ondersteuning & ccam / ncam
1080P Full HD DVB-S2 standaard Ondersteuning van PowerVu, DRE & Biss-sleutel Ondersteuning USB PVR Ready en USB wifi naar netwerk delen Ondersteunt de volledige snelheid USB 3G dongle Ondersteun YouTube, Youporn, Cccam, Newcam via USB Wifi dongle Een korte introductie van DVB-standaarden:... Meer bij Bol.com »

Rebox RE-2020 HD DVB-S2 / DVBS2 Satelliet Ontvanger 12/220 Volt
BELANGRIJK !! Op 12 mei 2021 liet M7 Group/Canal Digitaal voor het eerst weten dat het gebruik van een losse smartcard in een interne kaartlezer, zoals bij deze RE-2020HD S-PVR, qua werking zou ophouden te bestaan (een smartcard in een CI module gestoken werkt wél, maar deze ontvanger heeft nu ee... Meer bij Bol.com »

Wanneer je na een vermoeiende dag thuis komt, wil je graag ontspannen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Sommige personen gaan bijvoorbeeld relaxt liggen in hun badkuip. Andere personen kiezen ervoor om te sporten. Velen van ons vinden het prettig om naar de tv te kijken. Wil je graag veel opties hebben op het gebied van entertainment via de tv? Dan biedt een satellietontvanger wellicht een geschikte oplossing. Je kunt hem namelijk gebruiken om het signaal vanuit een satelliet om te zetten naar beeld. Hoe kies je dan de beste satellietontvanger uit? Je let allereerst op het type ontvanger dat je nodig hebt. Hierbij kun je denken aan DVB-C, DVB-S, DVB-T, enzovoorts. Daarnaast ga je na of je programma’s wil kunnen opnemen. Het is ook handig om na te gaan over hoeveel tuners de ontvanger beschikt. Zo kies je jouw beste satellietontvanger uit.

We hebben je hierboven verteld op welke punten je kunt letten als je een nieuwe satellietontvanger wil kopen. Toch kan het uitkiezen van het ideale model voor sommige personen een uitdaging vormen. Dit komt doordat er veel verschillende modellen zijn. Bovendien worden de ontvangers vaak op een zeer technische wijze beschreven. Wil je toch zonder teveel moeite te doen de beste satellietontvanger voor jouw behoeften vinden? Dan ben je hier op het juiste adres. We zijn namelijk voor je nagegaan welke varianten momenteel het best verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 met geweldige modellen voor je samengesteld. Elk model wordt in het kort beschreven, waardoor je de verschillende ontvangers met elkaar kunt vergelijken. Lees dus gauw de beschrijvingen en kies gemakkelijk jouw beste satellietontvanger uit!

1. Amiko – HD8155 – Satelliet TV Set-top box

Intussen weet je dat er veel keuzemogelijkheden zijn op het gebied van satellietontvangers. Is echter de beste satellietontvanger voor jou een variant die geschikt is voor H.265/HEVC audio- en videoformaten? Moet hij tevens een kanaal schakeltijd hebben van minder dan 1 seconde? Dan raden we de Amiko – HD8155 – Satelliet TV Set-top box aan. Dit model is wellicht de beste satellietontvanger voor jou. Hij is namelijk geschikt voor H.265/HEVC audio- en videoformaten en heeft een kanaal schakeltijd van minder dan 1 seconde. Hierdoor gaat hij zeer goed en efficiënt om met hoge resolute video. Daarnaast kun je genieten van enkele andere handige eigenschappen. Deze ontvanger heeft namelijk een PIG-functie en hij ondersteunt ondertitels. Er is zelfs gezorgd voor kinderbeveiliging per kanaal en programma-evenement.  Het is wellicht fijn te weten dat deze Full HD ontvanger met een DVB-S/DVB-S2 tuner een Conax kaartlezer heeft.

Amiko - HD8155 - Satelliet TV Set-top box

Eigenschappen van de Amiko – HD8155 – Satelliet TV Set-top box:

 • Spannende games zijn ingebed.
 • Meerdere talen worden ondersteund.
 • Hij is geschikt voor CanalDigital M7 orange smartcard.
 • Dit model gaat zeer goed en efficiDit model gaat zeer goed en efficiënt om met hoge resolutie video.

2. Freesat V7 HD 1080P DVB-S2 digitale TV BOX-ontvanger

Misschien is het je opgevallen dat de meeste tv box-ontvangers op een vrij technische manier worden beschreven. Dit heeft eigenlijk te maken met het feit dat ze ondersteunende apparaten zijn. Je gebruikt ze immers om het signaal van een satelliet om te zetten naar beeld. Gelukkig kun je gewoon letten op de ondersteunde mogelijkheden. Is daarom de beste satellietontvanger voor jou een variant die beschikt over de DVB-S2 standaard? Moet hij tevens de volledige snelheid USB 3G dongle ondersteunen? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Freesat V7 HD 1080P DVB-S2 digitale TV BOX-ontvanger. Dit model is wellicht de beste satellietontvanger voor jou. Hij heeft namelijk een 1080p Full HD DVB-S2 standaard. Daarnaast ondersteunt hij de volledige snelheid USB 3G dongle. Andere ondersteunde mogelijkheden zijn PowerVu, DRE, de Biss-toets, USB PVR, enzovoorts. Ga er dus gauw mee aan de slag!  

Freesat V7 HD 1080P DVB-S2 digitale TV BOX-ontvanger

Eigenschappen van de Freesat V7 HD 1080P DVB-S2 digitale TV BOX-ontvanger:

 • Netwerk delen via de USB Wifi dongle is mogelijk.
 • Dit model ondersteunt PowerVu, DRE en Biss sleutel.
 • Hier gaat het om een 1080p Full HD DVB-S2 ontvanger.
 • Hij ondersteunt de volledig snelheid van een USB 3G dongle.

3. Nedis DVB-T2 Full HD-Ontvanger

Als je op zoek gaat naar de beste satellietontvanger, dan hoef je niet altijd veel technische kennis te hebben. Je kunt namelijk gewoon kijken naar de eigenschappen die je bekend voorkomen. Aan de hand daarvan kies je het ideale model uit. Wat dacht je van een variant die je gemakkelijk aan je tv kunt aansluiten? Moet de ontvanger er bovendien voor zorgen dat je tot wel 1000 satellietkanalen kunt ontvangen in Full HD-beeldkwaliteit? Dan kies je voor de Nedis DVB-T2 Full HD-Ontvanger. Dit model vinden wij de beste satellietontvanger voor jou. Je kunt hem immers gemakkelijk op je tv aansluiten. Daarbij geeft hij je de mogelijkheid om tot wel 1000 satellietkanalen te ontvangen in Full HD-beeldkwaliteit. Op die manier verveel je je nooit meer wanneer je thuis bent. Je kunt namelijk altijd een programma, film of serie vinden die je bevalt. Deze multimediaspeler beschikt over een on-screen display.

Nedis DVB-T2 Full HD-Ontvanger

Eigenschappen van de Nedis DVB-T2 Full HD-Ontvanger:

 • Je kunt dit apparaat gemakkelijk aansluiten op je tv.
 • Dit apparaat is voorzien van een on-screen display oftewel een OSD.
 • Hij voldoet aan de standaard voor DVB-T/T2, MPEG-2/4. HEVC 10 bits H.265 en AVC.
 • Nadat je hem hebt aangesloten kun je tot wel 1000 satellietkanalen in Full HD-beeldkwaliteit ontvangen.

4. Redline G140 HD FTA Satellietontvanger

Tegenwoordig willen we alleen genieten van de beste beeldkwaliteit. Daarom zie je dat beelden in Full HD voor velen van immens belang zijn. Is daarom de beste satellietontvanger voor jou een variant die media afspeelt op 1080p beeldkwaliteit? Moet hij daarnaast de mogelijkheid hebben om via USB opslag media op te nemen? Kies dan voor de Redline G140 HD FTA Satelliet ontvanger. Dit model is de beste satellietontvanger voor jou. Je kunt hem namelijk gebruiken om via USB opslag media op te nemen. Daarnaast speelt hij media af op 1080p beeldkwaliteit. De mogelijkheden van dit apparaat eindigen niet daar. Dit komt doordat de ontvanger ook toegang heeft tot bepaalde applicaties. Denk daarbij aan bijvoorbeeld YouTube en Xtream. Deze ontvanger heft bovendien Wifi ondersteuning en een aansluiting voor LNB. Gebruik deze ontvanger dus om satelliet tv te bekijken. Maak ook gebruik van de basis functies die een ontvanger met zich meebrengt!

Redline G140 HD FTA Satellietontvanger

Eigenschappen van de Redline G140 HD FTA Satellietontvanger:

 • Hij ondersteunt Full HD 1080p beelden.
 • Zijn beeldoverdracht is in HD dankzij de DVB S2-eigenschap.
 • De SAT-ontvanger heeft een dubbele USB 2.0-aansluitmogelijkheid.
 • Dit apparaat heeft plek voor de opslag van maar liefst 5000 kanalen.

5. VU+ Uno 4K SE UHD DVB-S satelliet

Als je op zoek gaat naar de beste satellietontvanger, dan kun je op diverse zaken letten. Denk maar aan het gebruiksgemak, de beeldkwaliteit, enzovoorts. Echter, het is ook belangrijk om rekening te houden met je budget. Is daarom het ideale model voor jou een betaalbare, complete 4K ontvanger? Dan raden we de VU+ Uno 4K SE UHD DVB-S satelliet aan. Wij vinden dat dit de beste satellietontvanger is voor iedereen die zoekt naar een betaalbare, complete 4K ontvanger. Hij beschikt over een flexibele tuner, die gebruik in elke ontvangstomgeving mogelijk maakt. Daarnaast ondersteunt dit apparaat diverse functies die je hart sneller laten kloppen. Dit alles gebeurt met ongelooflijk snelle omsteltijden. Enkele eigenschappen van deze ontvanger zijn een HDMI IN en HDMI UIT mogelijkheid. Hij is ook PVR-ready en heeft de mogelijkheid voor een interne HDD. Gebruik dit apparaat met een Dual-Core 1,7 GHz processor en 4 GB flash geheugen gauw!

VU+ Uno 4K SE UHD DVB-S satellietontvanger

Eigenschappen van de VU+ Uno 4K SE UHD DVB-S satelliet:

 • Er is gezorgd voor een interne multi-kaartlezer en een CI slot.
 • Hij heeft een elegant design met een prachtig OLED beeldscherm.
 • HbbTV combineert naadloos tv diensten met breedband internet en maakt nieuwe diensten toegankelijk.
 • Doordat hij een flexibel uitneembaar HDD slot heeft voor 2,5 inch harde schijven, brengt hij veel mogelijkheden met zich mee.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.