De Beste Kodi Box Van 2024 Kopen? Vergelijking Test Top 10

We hebben het allemaal weleens meegemaakt dat we willen ontspannen door naar een leuke film/serie te kijken. Echter, er is niet altijd iets leuks op de televisie.

Beste Kodi box van 2024

Afbeelding
Product
Android tv box Android / Mini Pc / Tv Box Android 4K / Mediaplayer voor Tv / Kodi Tv Box 2020 32GB
Met deze supersnelle Android tv box H96 Max 4/32GB geniet je van alle online multimedia op je TV, stream series, films, muziek, games en nog veel meer. Een H96 Max tv box heeft een HDMI-poort, een bekabelde internetaansluiting, dual wifi en Android 9. Streamen van multimedia is dankzij de snelle RK3... Meer bij Bol.com »

MXQ Pro 4k - S905x Processor - Android 7.1 | Kodi 18.1 | TV Box Model 2019
Dit is hét topmodel van de MXQ Pro reeks. De S905x is een stuk sneller dan de S905w processor en maakt daarnaast 4k mogelijk op maar liefst 60fps! Full HD is uiteraard ook mogelijk. Hiermee heeft u fantastisch beeld! De allerlaatste Kodi staat hierop geïnstalleerd, de 18.1 versie. Hiermee zijn t... Meer bij Bol.com »

Lipa X98 Plus Tv Box 4-32 GB Android 11 - Mediaplayer met Kodi, Netflix en Playstore- 6K en 4K decoder - Apps via Playstore en internet - Wifi en ethernet - Dolby geluid - Met Kodi, Netflix, Disney+ en meer - Wifi
Als je de juiste versie van Netflix, Disney, Ziggo of Disney niet op de box krijgt, kijk dan onderaan voor de oplossing hiervoor. Download de app via de APK Pure Playstore op de box. Zorg er voor dat de oude app van de des betreffende app eerst verwijderd is. Dit kan via de instellingen->apps binnen... Meer bij Bol.com »

Lipa V10 Tv Box 4-32 GB Android 10 - Mediaplayer met Kodi, Netflix en Playstore- 6K en 4K decoder - Apps via Playstore en internet - Wifi en ethernet - Dolby geluid - Met Kodi, Netflix, Disney+ en meer
Als je de juiste versie van Netflix, Disney, Ziggo of Disney niet op de box krijgt, kijk dan onderaan voor de oplossing hiervoor. Download de app via de APK Pure Playstore op de box. Zorg er voor dat de oude app van de des betreffende app eerst verwijderd is. Dit kan via de instellingen->apps binnen... Meer bij Bol.com »

Lipa X88 Pro 13 Tv Box 4-32 GB Android 13 -Mediaplayer Met Kodi, Netflix en Playstore-8K decoder - Apps via Playstore en internet - Wifi en ethernet - Dolby geluid - Bluetooth
Als je de juiste versie van Netflix, Disney, Ziggo of Disney niet op de box krijgt, kijk dan onderaan voor de oplossing hiervoor. Download de app via de APK Pure Playstore op de box. Zorg er voor dat de oude app van de des betreffende app eerst verwijderd is. Dit kan via de instellingen->apps binnen... Meer bij Bol.com »

 
Nu daar je weet waar je op kunt letten, kun je op zoek gaan naar jouw beste Kodi box. Daarbij heb je veel keuzemogelijkheden. Echter, voor sommigen maken de vele keuzemogelijkheden het moeilijk om slechts 1 variant uit te kiezen. Daarom staan wij voor je klaar. We begrijpen dat het niet realistisch is om honderden of misschien zelfs duizenden boxen met elkaar te vergelijken. Om je zoektocht te vergemakkelijken, hebben we daarom een top 10 samengesteld. Alle items in deze top 10 zijn momenteel razend populair. Doordat deze boxen vaak gekocht worden, weet je dat gebruikers er goede ervaringen mee hebben. We willen tevens dat je een goed geïnformeerde keus maakt. Daarom recenseren we alle 10 boxen afzonderlijk. Je kunt de opties dus met elkaar vergelijken en zo jouw beste Kodi box uitkiezen.
 
Daarom kiezen sommigen ervoor om een Netflix account aan te vragen. Met een dergelijke account kun je namelijk allerlei films en tv-series bekijken. Het nadeel van Netflix is dat je alleen programma’s kunt bekijken die aangesloten zijn bij hen. Soms wil je echter toch wat meer variëteit. Zoek je daarom naar de beste Kodi box? Het uitkiezen van een dergelijke Android tv box hoeft niet moeilijk te zijn. Ga gewoon na waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je nagaan wat je precies wil doen met de box. Ook kun je je afvragen wat je op de box wil aansluiten. Hoe wil je verbinding maken met het internet? En hoeveel geheugen heb je nodig? Zo kies je jouw beste Kodi box uit.

1. MXQ Pro Android Tv Box 4K / Met Kodi 17

Velen vinden het prettig als ze de mogelijkheid hebben om de functies van hun tv uit te breiden. Zo creëer je namelijk talloze mogelijkheden. Ben je daarom op zoek naar de beste Kodi box voor jouw behoeften? Dan kun je voor allerlei MXQ Pro Android Tv Box 4K Met Kodi 17handige boxen kiezen. Echter, niet elke box past perfect bij jou. Gelukkig kennen we een variant die ideaal is voor die hard tv-liefhebbers. We verwijzen hier naar de MXQ Pro Android Tv Box 4K / Met Kodi 17. Dit model is voor jou wellicht de beste Kodi box. Hij beschikt namelijk over een geweldige chipset en een Quadcore-processor. Door deze eigenschappen werkt hij razendsnel. Daarnaast ondersteunt deze box ook 4K-resolutie oftewel Ultra HD. Je hoeft je dus geen moment meer te vervelen in huis!

Misschien vraag je je nu af hoe dit allemaal werkt. De werking van de MXQ Pro Android Tv Box 4K / Met Kodi 17 is eenvoudig. Wanneer je deze box namelijk hebt aangesloten op je tv, dan heb je in principe een kleine computer aangesloten. Hiervoor heeft je tv slechts een HDMI-aansluiting nodig en een stopcontact. Je hoeft dus vrijwel niets te doen om de box aan te sluiten. Wat nog leuker is, is dat wanneer hij eenmaal is aangesloten, je hem even gemakkelijk kunt gebruiken. Dit komt doordat Android 7.1 net als ieder ander Android-systeem werkt. Zo kun je allerlei applicaties downloaden via de Google Playstore. Daarnaast kun je ook gamen via de tv box. Kodi is zelfs automatisch geïnstalleerd op de box, dus er gaat een wereld aan mogelijkheden voor je open.

Eigenschappen van de MXQ Pro Android Tv Box 4K / Met Kodi 17:

 • Het aansluiten van de box op je tv is een fluitje van een cent.
 • Nadat je hem hebt aangesloten, kun je hem gemakkelijk gebruiken.
 • Deze mediaspeler beschikt over 4K-ondersteuning, dus je geniet van geweldige beelden.
 • Met deze mediaspeler in huis gaat er een wereld aan multimediamogelijkheden voor je open.

2. Alogic Android tv box Android 9 / Kodi Tv Box

Nadat je hard hebt gewerkt, verdien je een beetje ontspanning. Iedereen ontspant op zijn eigen manier. Zo vindt de een het leuk om na een lange dag te gaan vissen. Door langs het water te zitten, komen dergelijke personen helemaal Alogic Android tv box Android 9 Kodi Tv Boxtot rust. Anderen ontspannen door zich in te spannen. Daarbij kun je denken aan trainen bij een gym of gewoon een wandeling maken. Er zijn ook personen die ontspannen door naar de tv te kijken of te gamen. Dergelijke personen zijn multimedialiefhebbers. Behoor jij tot de laatste groep? Dan begrijpen we helemaal waarom je op zoek bent naar de beste Kodi box. Als je optimaal wil genieten van multimedia, dan stellen we de Alogic Android tv box Android 9 / Kodi Tv Box voor. Voor jou is dit model de beste Kodi box.

We vinden dat de Alogic Android tv box Android 9 / Kodi Tv Box geschikt is voor multimedialiefhebbers. Deze mening zijn we toegedaan, omdat je met deze box kunt genieten van alle multimedia op je tv. Zo kun je series streamen, films bekijken, muziek beluisteren en ook gamen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als we kijken naar deze box, dan zien we dat hij een HDMI-poort, een bekabelde internetaansluiting en dual WiFi heeft. Je kunt bovendien zonder problemen streamen, omdat de box een supersnelle S905x3 Quad-Core Cortex-A55 heeft. Net zoals de vorige box, is ook dit model als het ware een mini computer. Deze kleine computer verbind je met je tv. Het enige wat nodig is voor de aansluiting is een HDMI-aansluiting en een stopcontact. Nadat je het apparaat hebt aangesloten, werk je ermee net zoals ieder ander Android-systeem.

Eigenschappen van de Alogic Android tv box Android 9 / Kodi Tv Box:

 • Dankzij de Ota updates wordt je systeem altijd up-to-date gehouden.
 • Voor het downloaden van games en apps heb je maar liefst 64 GB opslagruimte.
 • Hij is compatibel met Ziggo Go, MijnKpn, Telfort ITC, Canal digitaal en veel meer.
 • De Dual band WiFi en supersnelle S905x3 CPU zorgen voor razendsnelle prestaties.
 • Er is gezorgd voor ondersteuning voor 3D-games en 3D-video zo lang je een HDMI Pro kabel gebruikt.
 • Je kunt deze box gebruiken om muziek te streamen naar bepaalde WiFi-speakers, speakers docks en stereo sets.

3. Vontar H96 Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4

Eigenlijk, als je het goed bekijkt, komen de functionaliteiten van verschillende Kodi boxen overeen. De verschillende boxen zorgen er namelijk voor dat je optimaal kunt genieten van multimedia. Daarnaast kun je de verschillende Vontar H96 Android 9.0 Tv Box 4K Kodi 18.4boxen over het algemeen eenvoudig aansluiten en gebruiken. Waar ligt het verschil tussen de boxen? Het verschil is niet altijd even duidelijk. Meestal verschillen de boxen slechts op het gebied van de chipset, internetaansluitingsmogelijkheden en ondersteunde beeldkwaliteit. Aan de hand van jouw behoeften ga je dus na welke box het beste bij je past. Is jouw beste Kodi box een variant met Android 9.0 en Netflix? Wil je er bovendien ook een toetsenbord bij krijgen? Als je antwoord op beide vragen “ja” is, dan kies je voor de Vontar H96 Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4.

Wij vinden dat de Vontar H96 Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4 jouw beste Kodi box is. Hij is namelijk een variant met een van de nieuwste versies van Android, namelijk Android 9.0. Daarnaast is Netflix voor geïnstalleerd én je krijgt er een toetsenbord bij. Zo kun je de verschillende multimediamethodes gemakkelijk bedienen. Wat het gebruik van deze box nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat hij supersnel is. Zo kun je hem gebruiken om te genieten van online multimedia op je tv. Net als bij de andere boxen gebruik je hem om series, films, muziek en games te streamen. Je hebt ook andere mogelijkheden bij deze box, omdat hij werkt net als elk ander Android-apparaat. Dit houdt in dat je er ook allerlei handige apps op kunt downloaden. Zo breid je je multimediacollectie steeds verder uit.

Eigenschappen van de Vontar H96 Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4:

 • Ota updates houden je systeem steeds up-to-date.
 • Via een USB 3.0-poort kun je films in 1080p kwaliteit afspelen.
 • Hij beschikt over Android 9.0, een ethernetverbinding en Dual WiFi.
 • Het is mogelijk om te casten vanaf een Mac, iPhone, iPod Touch en iPad.
 • Muziek kun je streamen naar bepaalde WiFi-speakers, speaker docks en stereo sets.
 • Als je een HDMI Pro-kabel gebruikt, dan ondersteunt de box 3D-games en 3D-video’s.
 • Netflix is voor geïnstalleerd en je kunt de beelden van deze streaming service in HD-kwaliteit bekijken.

4. Android tv box MXQ PRO 4K + Kodi (Merkloos)

Heb je de recensie van de eerste box in deze reeks gelezen? Het ging daarbij om een handige MXQ Pro tv box. Veel gebruikers kiezen voor tv boxen van dat merk. Het merk MXQ is namelijk zeer populair onder mediaspelers die je op Android tv box MXQ PRO 4K + Kodi (Merkloos)je tv kunt aansluiten. Wil je graag een dergelijke box hebben, maar heb je een relatief klein budget? Dan is de beste Kodi box voor jou wellicht een merkloze variant met ongeveer dezelfde eigenschappen. Wij kennen een dergelijke variant, namelijk de Android tv box MXQ PRO 4K + Kodi (Merkloos). Dit model is wellicht de beste Kodi box voor personen met een klein budget. Hij heeft namelijk veel gemeen met de originele MXQ Pro box. Alleen gaat het hier om een merkloze variant.

Zo is de Android tv box MXQ PRO 4K + Kodi (Merkloos) een perfect instapmodel. Hij maakt immers je tv wat slimmer. Zo kan hij Full HD en 4K probleemloos afspelen. Daarnaast zijn Android 7.1.2 en Kodi 17.6 al voor geïnstalleerd. Als je veel mogelijkheden hebt, maar het systeem zit steeds vast, dan heb je er weinig aan. Daarom is er bij dit model ook rekening gehouden met de snelheid. Zo heeft deze mediaspeler een S905w Chipset, die hem ruim 3x sneller maakt dan de normale MXQ mediaspeler. Eigenlijk komt het erop neer dat deze mediaspeler een krachtige variant is, die is volgepakt met innovatieve technologie. Dankzij al deze handige snufjes geeft hij je toegang tot het volledige potentieel van Android OS op je scherm.

Eigenschappen van de Android tv box MXQ PRO 4K + Kodi (Merkloos):

 • Hij beschikt over voldoende geheugen voor al je apps.
 • Desgewenst kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een SD-kaart.
 • Door dit model te kopen, kies je voor ongelooflijke prestaties tegen een zacht prijsje.
 • Er is gezorgd voor een Quad-Core Cortex A53 processor, die zeer goede prestaties kan leveren.
 • Dankzij de Penta-Core Mali-450MP GPU worden de grafische prestaties naar nieuwe hoogtes gebracht.

5. Tanix TX6 mediaspeler | 4/32 GB | KODI 18.4 | Android tv box model 2024

Als je een mediaspeler in huis hebt, dan kun je je thuisbioscoop completeren. Is dat waar je voor gaat? Dan is het belangrijk dat je een model uitkiest dat goed aansluit bij jouw behoeften. Als je bijvoorbeeld het liefst series en films Tanix TX6 mediaspeler 4 32 GB KODI 18.4 Android tv box model 2020streamt, dan kies je niet voor een gaming mediaspeler. Bij de varianten die gericht zijn op gaming, is er namelijk gelet op andere factoren. Dit betekent niet dat de ene box beter is dan de andere. Het gaat er slechts om dat de ene beter bij jouw behoeften aansluit dan de andere. Wij kennen de beste Kodi box voor het completeren van je thuisbioscoop. Daarbij verwijzen we naar de Tanix TX6 mediaspeler | 4/32 GB | KODI 18.4 | Android tv box model 2024. Voor het completeren van je thuisbioscoop is dit model de beste Kodi box.

Doordat er is gezorgd voor zowel Android 9 als Kodi 18.4 is deze box een geweldig apparaat. Hij heeft zelfs een Allwinner H6 processor, die ideaal is voor het completeren van een thuisbioscoop. Het unieke van de mediaspeler is echter dat hij geweldig presteert. Zo kun je met deze box 4K beelden afspelen zonder daarbij na te denken. Het apparaat speelt deze beelden namelijk gemakkelijk af. Daarbij zorgt de externe antenne voor de beste verbinding met het internet. Doordat hij bovendien beschikt over Android 9, kun je er nog vele jaren gebruik van maken. Zelfs als je nooit eerder een dergelijke box hebt gebruikt, hoef je niet te vrezen. De TX6 wordt namelijk helemaal gebruiksklaar geleverd. Het enige wat je dus doet is de HDMI-kabel aansluiten aan je tv en de mediaspeler voorzien van stroom.

Eigenschappen van de Tanix TX6 mediaspeler | 4/32 GB | KODI 18.4 | Android tv box model 2024:

 • Het aansluiten van deze mediaspeler aan je tv is een super gemakkelijk.
 • Je kunt eenvoudig apps installeren op de mediaspeler via Google Play Store.
 • Dankzij de externe antenne ben je verzekerd van de beste verbinding met je internet.
 • Deze box ondersteunt populaire apps zoals Videoland, Netflix, Kijk, YouTube, Fox Sport, enzovoorts.
 • Bij aankoop van deze mediaspeler krijg je een afstandsbediening meegeleverd om eenvoudig te navigeren door de menu’s.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.