De Beste GPS Tracker Van 2024 Kopen? Vergelijking Test Top 10

We hebben allemaal kostbare eigendommen. Deze willen we niet kwijtraken.

Beste GPS tracker van 2024

Afbeelding
Product
Biketrax Bosch Universeel (generatie 2-3-4) fiets GPS tracker | Active Line | Performance Line | anti-diefstal | EU | PowUnity | track & trace volgsysteem | ENRA
Wij adviseren om eerst te bekijken hoe de aansluitingen op uw motor er uit zien, om zo de juiste Bosch tracker te bestellen. Deze universele versie past op de meeste Bosch modellen met een vierkante aansluiting tot eind 2021 modellen. ENRA Verzekeringen accepteert de Biketrax trackers!Deze Bosch ... Meer bij Bol.com »

Bagage Tracker - GPS tracker hond - Gps Tracker sleutels - Bluetooth Tracker - Koffer Tracker - Gps Tracker Koffer - Tracker Koffer - Gps Tracker Koffer Vliegtuig
Staat u ook altijd veelte lang te zoeken naar uw bagage op het vliegveld of bent u bang dat het kwijt of gestolen raakt? Dan hebben wij de perfecte oplossing met de Bagage tracker.Voordelen + Met ingebouwde microfoon+ Eenvoudig te verbinden+ Multifunctioneel+ DraagbaarProductspecificaties:Kleur: Z... Meer bij Bol.com »

Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond
Gebruik deze kleine GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. De mini GPS tracker is hét kleinste volgsysteem dat momenteel op de markt is en makkelijk te gebruiken. Dankzij de meegeleverde magnetische cover kan het volgsysteem eenvoudig worden bevest... Meer bij Bol.com »

Cosia GPS Tracker - 2023 Model - Auto - fiets - 2160 uur batterijduur- 1 Meter nouwkeurig - Waterdicht - inclusief App
De Cosia GPS Tracker is de oplossing voor mensen die altijd op de hoogte willen zijn van de locatie en veiligheid van hun voertuig. Met deze geavanceerde tracker heb je te allen tijde de controle over je auto. Een van de belangrijkste kenmerken van deze GPS Tracker is de langdurige accu. Je hoeft ... Meer bij Bol.com »

Mini GPS Tracker - Compact - Locatietracker - Locator - met Afluisterapparatuur - voor Kinderen - Zonder Simkaart - Exclusief SD kaart - Ouderen - Auto - Scooter - Voertuigen
De mini GPS tracker met verborgen sim localiseert niet alleen de locatie, maar kan ook afluisteren! Zo weet jij precies jouw voertuig, kind of dementerende ouderen te vinden. Materiaal: PlasticGrootte (ongeveer): 35 * 20 * 14mmKleur: zwartGesprekstijd: 150-180 minutenReservetijd: 12 dagenWerktij... Meer bij Bol.com »

 
Als je op zoek gaat naar de beste GPS tracker, dan kun je op verschillende zaken letten. De verschillende modellen hebben echter wel een belangrijk punt gemeen. Dat is dat je met behulp van dergelijke trackers in een mum van tijd je waardevolle spullen terug kunt vinden. Daarbij maak je over het algemeen gebruik van apps op je smartphone. Zo kun je spullen zoals je sleutels of zelfs je volledige auto probleemloos traceren. Bij de meeste trackers duidt een geluidssignaal aan waar je spullen zich bevinden. Om je op weg te helpen, hebben wij aan de hand van de beste koop een top 10 samengesteld. Elk van deze 10 varianten recenseren we afzonderlijk. Zo kun je optimaal de trackers met elkaar vergelijken om jouw beste GPS tracker aan te schaffen.
 
Daarom is het handig om onze kostbare eigendommen in de gaten te houden. Helaas kunnen we niet overal tegelijkertijd zijn. Bovendien hebben we ook niet overal invloed op. Daarom is het handig om een GPS tracker te gebruiken. Een dergelijk apparaat kun je uit het zicht bevestigen op je eigendommen. Denk maar aan je boot, auto, motor of caravan. Bij dergelijke voertuigen kun je een tracker gewoon in het voertuig bevestigen. Wil je vervolgens weten waar je tracker zich bevindt? Dan kun je bijvoorbeeld een sms’je naar het toestel sturen. Zo ontvang je per e-mail of sms de locatie. Je kunt tevens kiezen voor trackers met andere handige functies. Zoek je daarom naar de beste GPS tracker? Vergelijk dan de top 10 en kies zelf jouw beste GPS tracker uit!
 

1. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker – Magneet – Gratis App – Krachtige accu

Ben je op zoek naar de beste GPS tracker voor jouw behoeften? Dan heb je veel keuzemogelijkheden. Afhankelijk van jouw preferenties kies je namelijk een bepaalde tracker uit. Zo zijn er personen die een tracker met een snoer ideaal vinden. Er zijn echter ook personen die liever een model zonder Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker - Magneet - Gratis App - Krachtige accusnoeren gebruiken. Daarnaast kun je letten op trackers met of zonder abonnement. Heb je besloten dat jouw ideale tracker een betrouwbaar en nauwkeurig model zonder snoeren is? Moet het bovendien gebruikt kunnen worden zonder maandelijks abonnement? Dan kies je voor de Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker – Magneet – Gratis App – Krachtige accu. Voor jou is deze variant wellicht de beste GPS tracker. Hij is namelijk betrouwbaar en nauwkeurig. Bovendien is met deze tracker je bezit altijd direct volgbaar. Dit model is tevens eenvoudig te gebruiken en werkt zonder snoeren. Er is zelfs geen maandelijks abonnement nodig!

Wil je weten hoe de Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker – Magneet – Gratis App – Krachtige accu werkt? Daar vertellen we je graag over. Met dit apparaatje kun je direct real-time zien waar je voertuig of ander belangrijk bezit zich bevindt. De tracker werkt namelijk in combinatie met de gratis, gebruiksvriendelijke app op het online platform. Voor een nauwkeurige plaatsbepaling, maken de tracker en app gebruik van een duidelijke Google Maps kaart. Zo heb je een direct overzicht. Je kunt zelfs de gereden routes tot 3 maanden geleden gemakkelijk terugkijken. Op die manier traceer je achteraf waar je voertuig geweest is en welke route er is afgelegd. Ook de gereden snelheid wordt aangegeven. Je kunt de verschillende instellingen gemakkelijk aanpassen in de gratis app. Zo stel je de applicatie naar wens in. Opladen is bovendien bij dit model tot 90 dagen lang niet nodig, dankzij de krachtige accu.

Voordelen van de Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker – Magneet – Gratis App – Krachtige accu:

 • Deze tracker is IP65 waterproof, oftewel hij is spatwaterdicht.
 • Dit apparaatje weegt slechts 168 gram en is 19 x 7,2 x 2,2 cm groot.
 • Gereden routes kun je tot maar liefst 3 maanden geleden terugkijken.
 • Het is mogelijk om de snelheid waarop je voertuig heeft gereden te traceren.
 • Je kunt gebruik maken van allerlei functies zoals SMS tracking, trilalarm en een meeluisterfunctie.
 • Hij werkt wereldwijd via het GPRS-netwerk en is bovendien voorzien van interne GSM/GPRS-antennes.
 • Doordat de accu enorm krachtig is, kun je het volgsysteem tot 90 dagen lang gebruiken zonder hem op te laden.

Nadelen van de Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker – Magneet – Gratis App – Krachtige accu:

 • Houd er rekening mee dat dit apparaatje niet met een simkaart geleverd wordt.
 • Sommige gebruikers zijn van mening dat het je enige moeite kost om de tracker in te stellen.

2. Tile Sticker (2020) 2-pack

Heb je de recensie over de vorige tracker gelezen? Dan heb je gezien dat er vele factoren zijn waar je op kunt letten. Denk er maar aan dat elke tracker met zijn eigen functies komt. Daarnaast kan het bereik van de tracker verschillen. Voor sommige personen is de belangrijkste bepalende factor echter Tile Sticker (2020) 2-packde grootte van de tracker. Je bevestigt namelijk geen tracker van 200 gram aan een autosleutel. Daar hebben de ontwikkelaars van dergelijke apparaten rekening mee gehouden. Daarom zijn er ook tracker stickers. Dergelijke varianten kun je overal aan bevestigen. Klinkt een dergelijk model als de beste GPS tracker voor jou? Kies dan voor de Tile Sticker (2020) 2-pack. Dit model is voor jou de beste GPS tracker. Hij is namelijk klein en houdt overal aan vast. Daarom is dit model wellicht een van de eenvoudigste tracking oplossingen van allemaal.

Je maakt bovendien graag gebruik van de Tile Sticker (2020) 2-pack. Dit komt doordat hij klein en waterdicht is. Ook heeft hij een zelfklevende achterkant en een batterijlevensduur van 3 jaar. Dit model is daarom perfect voor drukke personen en gezinnen. Kijken we naar de waterdichte eigenschappen van dit model, dan zien we dat hij vergelijkbaar is met de vorige tracker. Hij is namelijk ook bestendig tegen morsen en is tevens spat- en waterbestendig. Hierdoor kun je hem zorgeloos op vrijwel elk voorwerp aanbrengen. Doordat hij een zelfklevend model is, is hij ook gemakkelijk te gebruiken. Er is immers gebruik gemaakt van krachtige lijm, die overal aan kleeft. Dankzij de lange batterijduur zorgt deze tracker ook voor extra gemak. Wanneer de batterij eenmaal is leeggelopen, kan de sticker met korting vervangen worden.

Voordelen van de Tile Sticker (2020) 2-pack:

 • Dit model is waterdicht en kan dus zorgeloos aangebracht worden.
 • Dankzij het kleine formaat en de krachtige lijm, kun je hem gemakkelijk bevestigen.
 • Hij heeft een maximale batterijduur van 3 jaar en kan daarna met korting vervangen worden.
 • Er worden 2 trackers geleverd, dus ook al loopt de batterij van de eerste leeg, heb je nog een back-up.

Nadelen van de Tile Sticker (2020) 2-pack:

 • De handleiding is in het Engels.
 • Hij heeft een bereik van slechts 45 meter, dus je kunt hem liever voor kleinere spullen gebruiken.

3. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond

Sommige personen denken dat de meeste GPS trackers voor hetzelfde doeleinde gebruikt worden. Dat is deels waar. Het is namelijk zo dat deze apparaatjes allemaal gebruikt worden om de locatie van objecten vast te stellen. Echter, voor sommige objecten en zelfs dieren zijn er verschillende Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hondsoorten trackers. Daarom is het handig om van tevoren na te gaan waar je jouw tracker voor wil gebruiken. Een tracker voor een sleutel heeft bijvoorbeeld een veel kleiner bereik dan een tracker voor een boot. Bovendien zijn de trackers voor boten en dergelijke waterdicht, terwijl dat niet altijd het geval is bij andere trackers. Is jouw beste GPS tracker een klein model, waar je zowel voertuigen als dieren en zelfs kinderen mee kunt traceren? Dan kennen we een model, dat goed bij je zal passen. Namelijk het Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond.

Zoals de naam doet vermoeden, is deze tracker een multifunctioneel model. Zo kun je hem gebruiken voor het traceren van dieren, kinderen, motoren, boten, scooters en ook auto’s. Het gaat bovendien om een klein model, waardoor hij wellicht de beste GPS tracker voor jou is. Wat deze tracker tevens aantrekkelijk maakt, is dat hij gemakkelijk is te gebruiken. Je kunt hem namelijk gemakkelijk bevestigen op, onder of tegen metalen oppervlakten. Dit komt doordat je er een magnetische cover bij krijgt. Er is zelfs gezorgd voor een waterdicht zakje, zodat je het apparaat tijdens vochtige omstandigheden kunt gebruiken. Met dit apparaat ontvang je gemakkelijk de locatie van de tracker per sms. Er is tevens gezorgd voor Geo fence alarm. Ook heeft hij een tril alarm, een snelheidsalarm en een SOS knop. Koop het Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond snel!

Voordelen van het Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond:

 • Dit apparaat heeft een bereik van 10000000 meter.
 • Er is gezorgd voor een tril- en snelheidsalarm functie.
 • Dankzij de meeluisterfunctie kun je live meeluisteren naar omgevingsgeluiden door de mini GPS tracker te bellen.
 • Hij beschikt over een SOS-knop waarbij het zendsysteem de tekst “help me” en de locatie naar vooraf ingestelde nummer stuurt.

Nadelen van het Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind / Auto / Scooter / Fiets / Kat / Hond:

 • Vergeleken met bepaalde andere modellen heeft hij een relatief korte batterijduur.
 • Het kan je enige inspanning kosten om dit apparaat in te stellen, dus neem eerst de handleiding door.

4. Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 met 90 dagen accuduur – Live volgen of tot 90 dagen terugkijken – Auto / Motor / Boot

Als je wil weten waar je hond of kat zich bevindt, dan is een kleine GPS tracker ideaal. Hetzelfde geldt voor wanneer je slechts wil weten waar je je sleutels hebt gezet. Als je echter de exacte locatie van een (groot) voertuig wil weten, dan heb je wellicht een geavanceerdere tracker nodig. Je neemt Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 met 90 dagen accuduur - Live volgen of tot 90 dagen terugkijken - Auto Motor Bootnamelijk geen onnodige kansen met je motor, boot of auto. Zelfs als je een tracker hebt bevestigd, is het handig om de batterijduur te controleren. Sommige varianten hebben namelijk een zeer lange batterijduur, terwijl andere modellen slechts enkele uurtjes of dagen meegaan. Is de beste GPS tracker voor jou een heavy duty model met een zeer lange accuduur? Moet hij jouw auto, motor of boot optimaal traceren? Kies dan voor de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 met 90 dagen accuduur – Live volgen of tot 90 dagen terugkijken – Auto / Motor / Boot.

Wij vinden dat dit model de beste GPS tracker is voor het traceren van (grote) voertuigen. Dit komt doordat de tracker een heavy duty model is met een batterijduur van maar liefst 90 dagen. Voor het eenvoudig bevestigen van dit apparaatje, is er gezorgd voor ingebouwde magneetbevestiging. Het is bij deze tracker bovendien belangrijk om te vermelden dat het gaat om het originele Globaltrace systeem. Er worden namelijk online ook clone systemen aangeboden. Weet je wat velen waarderen van de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 met 90 dagen accuduur – Live volgen of tot 90 dagen terugkijken – Auto / Motor / Boot? Hij heeft een supersterke en spatwaterdichte behuizing. Daarnaast is hij enorm betrouwbaar en ook nauwkeurig. Je maakt bij dit model zelfs gebruik van diverse handige functies, zoals een sabotage alarm en lbs tracking. Hiermee maak je je dus geen zorgen meer over je kostbare bezittingen.

Voordelen van de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 met 90 dagen accuduur – Live volgen of tot 90 dagen terugkijken – Auto / Motor / Boot:

 • Door het oersterke design gaat hij lang mee.
 • Er is gezorgd voor een eenvoudige bevestiging.
 • Je kunt gebruik maken van diverse handige functies.
 • Met een batterijduur van 90 dagen kun je er lang van genieten.
 • Voor een eenvoudige bevestiging heeft dit model een ingebouwde magneet.
 • Dankzij het grote bereik, kun je je bezittingen ook op verre afstanden traceren.
 • Van dit model kun je lang genieten, want je krijgt er een oplader en beschermhoes bij.
 • Hij werkt in combinatie met een app op je smartphone, dus je kunt je bezittingen gemakkelijk traceren.

Nadelen van de Heavy Duty Magneet GPS Tracker Globaltrace G950 met 90 dagen accuduur – Live volgen of tot 90 dagen terugkijken – Auto / Motor / Boot:

 • Hoewel hij beschermd is tegen waterstralen en hij stofdicht is, is hij niet volledig waterdicht.

5. GSM ouderen – GPS tracker met APP – valdetectie en dwaaldetectie – zonder abonnement of contract

We hebben het in dit artikel gehad over verschillende soorten GPS trackers. Zo hebben we je verteld over kleine varianten met een klein bereik. Je hebt daarnaast gezien dat er wat grotere modellen zijn met een zeer lange accuduur. Ook hebben we je verteld over trackers die gebruikt kunnen worden GSM ouderen - GPS tracker met APP - valdetectie en dwaaldetectie - zonder abonnement of contractom bijvoorbeeld je huisdieren of kinderen te traceren. Soms, is het geheugen van oudere personen niet meer wat het was. Daarom kan het dat deze personen weglopen en je hen niet terug kunt vinden. Bij dergelijke personen is het ook handig als je hen een GPS tracker geeft. Zo kun je hen toch gemakkelijk terugvinden. Is daarom de beste GPS tracker voor jou een variant voor ouderen? Kies dan voor de GSM ouderen – GPS tracker met APP – valdetectie en dwaaldetectie – zonder abonnement of contract.

Voor jouw behoeften is dit model wellicht de beste GPS tracker. Hij is namelijk een personeelsalarmeringen voor senioren met een halskoord, polsband en broekclip. Je maakt je dus niet onnodig meer zorgen over je ouders die op leeftijd zijn. Mochten je geliefden buiten de deur vallen, dan hoeven zij niet uren te wachten op hulp, omdat niemand hen opmerkt. Nu ben je namelijk meteen op de hoogte van eventuele ongelukken. Zo houd je op afstand je geliefden in de gaten. Het apparaat stuurt immers bij een val meteen een bericht met daarin de locatie. Ook ontvang je een oproep zodat je met de persoon kunt spreken. Bij dementerende ouderen weet je wanneer ze aan het dwalen zijn. Het is zelfs mogelijk om een grens in te stellen met de GSM ouderen – GPS tracker met APP – valdetectie en dwaaldetectie – zonder abonnement of contract.

Voordelen van de GSM ouderen – GPS tracker met APP – valdetectie en dwaaldetectie – zonder abonnement of contract:

 • Zodra er iets gebeurt, krijgen alle drie ingestelde nummers een melding op hun mobiel.
 • Mocht je een oproep missen, dan belt de tracker de tweede of derde persoon uit de lijst.
 • Hij heeft een maximale batterijduur van 40 dagen, dus je hoeft hem niet dagelijks op te laden.
 • Plaats er een simkaart in waardoor je niet vast zit aan een contract of vaste maandelijkse kosten.
 • Als je ongerust bent, kun je de drager van de tracker bellen, waarbij de tracker automatisch opneemt.
 • Stel een grens in en krijg een melding wanneer de dementerende drager van de tracker zich buiten de grens begeeft.

Nadelen van de GSM ouderen – GPS tracker met APP – valdetectie en dwaaldetectie – zonder abonnement of contract:

 • Houd er rekening mee dat de handleiding in het Engels is.
 • Vergeleken met andere varianten heeft hij een relatief klein bereik van 100000 meter.
 • Hoewel dit model IP66 stofdicht en waterbestendig is, is hij niet geschikt voor onderwater.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.