De Beste Wekkerradio Van 2023 Kopen? Vergelijking Test Top 10

We hebben allemaal verplichtingen. Vaak hebben deze verplichtingen te maken met werk of studie.

Beste wekkerradio van 2023

Afbeelding
Product
Ices ICR-210 - Wekkerradio - Zwart
De Ices ICR-210 is een strakke en moderne FM Wekkerradio met verschillende handige functies. Het geweldige geluid komt helder je kamer binnen via de ingebouwde luidspreker en dankzij de PLL FM-tuner ontvang je al jouw favoriete radiozenders. Past perfect op ieder nachtkastje. Geen ingewikkelde knop... Meer bij Bol.com »

Caliber Digitale Wekker Met Draadloze Oplader Dual Alarmklok Met Wake-Up Light Wit (HCG019QI-W)
Deze Caliber HCG019QI-W digitale wekker met draadloze oplader is het ideale apparaat voor op jouw nachtkastje. Het is namelijk een alarmklok, oplader en lampje in één. Dankzij de Qi-technologie kun je je telefoon snel draadloos opladen. De USB-poort biedt daarnaast een extra oplaadmogelijkheid. St... Meer bij Bol.com »

YUCONN - Wekkerradio - Wekker Kinderen - Grote LED Cijfers - Digitaal - Dimbaar - Dubbel alarm
De YUCONN Wekkerradio helpt je wakker worden en in slaap vallen. De wekkerradio wekt je met een buzz “BB” standaard alarmgeluid of radiovolume. Er is een slaaptimer functie zodat je in slaap kan vallen met jouw favoriete radiozender. De wekkerradio heeft 20 automatisch instelbare radiozenders. D... Meer bij Bol.com »

Eagle Wekkerradio - Digitale Wekker - met Dimbaar Display, Temperatuur en Dual USB
Heb je moeite met opstaan of wekt jouw huidige wekker je op een te directe manier? Dan is de EAGLE Wekkerradio zeker de moeite waard! Met de digitale wekkerradio van Eagle begin je de dag goed met een zelfgekozen geluid van de wekker. Zo start jij de dag vol energie, net als jouw telefoon of tablet... Meer bij Bol.com »

Philips HF3519/01 - Wake-up light - Wit
Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een combinatie van licht en geluid om je op een natuurlijke manier te wekken. Je staat gemakkelijker op, klaar om de dag te beginnen! De kleur van het ochtendlicht verandert van zacht ochtendrood via warm oranje in helder ge... Meer bij Bol.com »

Wake Up Light - Met Draadloze Oplader - Lichtwekker - Bureaulamp - LED Light - Bluetooth Speaker - Nachtlamp - Digitale Wekker - Google Home & Alexa - Wit
Wil je op een natuurlijke manier wakker worden? Of lekker ontspannen in slaap vallen? De Wake Up Light is ontworpen om u 's ochtends zachtjes wakker te maken door de natuurlijke zonsopgang te simuleren. Het verhoogt geleidelijk de lichtintensiteit gedurende een bepaalde periode, waardoor u frisser e... Meer bij Bol.com »

Houten Digitale Wekker - Wekkerradio - Draadloos Oplader iPhone - Reiswekker - Wekkers Digitaal - Weerstation Binnen
Plus- en minpunten+ Zeker weten dat u wakker wordt+ Handig met smartphone laadstation + Weerbericht indicatie+ Mooi Led scherm, duidelijk leesbaar - Niet waterdicht Wilt u ook graag een mooie wekker op uw nachtkastje hebben? Wilt u tevens uw telefoon draadloos kunnen opladen? Deze handige 3 in1 we... Meer bij Bol.com »

Loftey Wake Up Light - Lichtwekker - Digitale Wekker met lamp - 5 Natuurgeluiden - Snooze Functie - Wit
Dankzij de wake-up light van Loftey behoort een ochtendhumeur tot het verleden! Ben je ook klaar met wekkers die je abrupt uit je slaap halen? De lichtwekker biedt de oplossing, deze wekt je op een rustige manier door middel van licht en natuurlijke geluiden. De wake-up light is eenvoudig in gebruik... Meer bij Bol.com »

Philips TAR4406 - Klokradio - Wit
Wees helemaal klaar voor de dag. De Philips TAR4406 FM-klokradio laadt je mobiele telefoon op terwijl je slaapt en wekt je met een alarmtoon of radiozender waarvan het volume langzaam toeneemt. Met de sleeptimer kun je in slaap vallen terwijl je naar de radio luistert.Spiegelend display met grote ci... Meer bij Bol.com »

Philips Somneo HF3654/01 - Wake-Up Light
De Wake-up Light waarmee u beter slaapt. Ga ontspannen slapen en word uitgerust wakker met de Philips SmartSleep HF3654/01 Wake-up light. De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om u te helpen ontspannen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die uw ademhaling begeleiden en persoonlijke zoni... Meer bij Bol.com »

Product Details
Ices ICR-210 - Wekkerradio - Zwart
De Ices ICR-210 is een strakke en moderne FM Wekkerradio met verschillende handige functies. Het geweldige geluid komt helder je kamer binnen via de ingebouwde luidspreker en dankzij de PLL FM-tuner ontvang je al jouw favoriete radiozenders. Past perfect op ieder nachtkastje. Geen ingewikkelde knoppen en functies, maar een degelijke wekkerradio waar je op kunt vertrouwen. Dankzij de back-up die ... Meer bij Bol.com »

Beschikbaar bij

Caliber Digitale Wekker Met Draadloze Oplader Dual Alarmklok Met Wake-Up Light Wit (HCG019QI-W)
Deze Caliber HCG019QI-W digitale wekker met draadloze oplader is het ideale apparaat voor op jouw nachtkastje. Het is namelijk een alarmklok, oplader en lampje in één. Dankzij de Qi-technologie kun je je telefoon snel draadloos opladen. De USB-poort biedt daarnaast een extra oplaadmogelijkheid. Stel gemakkelijk twee verschillende wekkers tegelijkertijd in, bijvoorbeeld voor jou en je partner. De... Meer bij Bol.com »

Beschikbaar bij

YUCONN - Wekkerradio - Wekker Kinderen - Grote LED Cijfers - Digitaal - Dimbaar - Dubbel alarm
De YUCONN Wekkerradio helpt je wakker worden en in slaap vallen. De wekkerradio wekt je met een buzz “BB” standaard alarmgeluid of radiovolume. Er is een slaaptimer functie zodat je in slaap kan vallen met jouw favoriete radiozender. De wekkerradio heeft 20 automatisch instelbare radiozenders. Door de grote cijfers, is de tijd makkelijk af te lezen. Met de dim functie kan de tijd op 4 standen ... Meer bij Bol.com »

Beschikbaar bij

Eagle Wekkerradio - Digitale Wekker - met Dimbaar Display, Temperatuur en Dual USB
Heb je moeite met opstaan of wekt jouw huidige wekker je op een te directe manier? Dan is de EAGLE Wekkerradio zeker de moeite waard! Met de digitale wekkerradio van Eagle begin je de dag goed met een zelfgekozen geluid van de wekker. Zo start jij de dag vol energie, net als jouw telefoon of tablet door de twee USB oplaadpoorten van de alarmklok. Verder beschikt de wekker over een FM-radiofunctie... Meer bij Bol.com »

Beschikbaar bij

Philips HF3519/01 - Wake-up light - Wit
Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een combinatie van licht en geluid om je op een natuurlijke manier te wekken. Je staat gemakkelijker op, klaar om de dag te beginnen! De kleur van het ochtendlicht verandert van zacht ochtendrood via warm oranje in helder geel licht. Belangrijkste kenmerken van de Philips HF3519/01: Waarom je beter wakker kan worden van... Meer bij Bol.com »

Pluspunten

 • Met 5 natuurlijke wekgeluiden
 • De enige wake-up light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt
 • Door simulatie van de zonsopgang word je geleidelijk wakker

Minpunten

 • Niet mogelijk om muziek af te spelen met smartphone

Beschikbaar bij

Wake Up Light - Met Draadloze Oplader - Lichtwekker - Bureaulamp - LED Light - Bluetooth Speaker - Nachtlamp - Digitale Wekker - Google Home & Alexa - Wit
Wil je op een natuurlijke manier wakker worden? Of lekker ontspannen in slaap vallen? De Wake Up Light is ontworpen om u 's ochtends zachtjes wakker te maken door de natuurlijke zonsopgang te simuleren. Het verhoogt geleidelijk de lichtintensiteit gedurende een bepaalde periode, waardoor u frisser en alerter wakker wordt. De extra functies van de Wake Up Light maken hem uniek in zijn soort. Hij ... Meer bij Bol.com »

Beschikbaar bij

Houten Digitale Wekker - Wekkerradio - Draadloos Oplader iPhone - Reiswekker - Wekkers Digitaal - Weerstation Binnen
Plus- en minpunten+ Zeker weten dat u wakker wordt+ Handig met smartphone laadstation + Weerbericht indicatie+ Mooi Led scherm, duidelijk leesbaar - Niet waterdicht Wilt u ook graag een mooie wekker op uw nachtkastje hebben? Wilt u tevens uw telefoon draadloos kunnen opladen? Deze handige 3 in1 wekker zorgt ervoor dat u handig de tijd kunt zien, u uw telefoon draadloos kunt opladen en laat het w... Meer bij Bol.com »

Beschikbaar bij

Loftey Wake Up Light - Lichtwekker - Digitale Wekker met lamp - 5 Natuurgeluiden - Snooze Functie - Wit
Dankzij de wake-up light van Loftey behoort een ochtendhumeur tot het verleden! Ben je ook klaar met wekkers die je abrupt uit je slaap halen? De lichtwekker biedt de oplossing, deze wekt je op een rustige manier door middel van licht en natuurlijke geluiden. De wake-up light is eenvoudig in gebruik, uitgerust met 7 verschillende wekgeluiden & lichtkleuren en staat bovendien mooi op je nachtkastje... Meer bij Bol.com »

Pluspunten

 • 7 verschillende kleuren
 • Unieke zonsopang en ondergang simulatie
 • Diverse natuurlijke wekker geluiden

Minpunten

 • Geen (DAB+) radio
 • Geen app bediening

Beschikbaar bij

Philips TAR4406 - Klokradio - Wit
Wees helemaal klaar voor de dag. De Philips TAR4406 FM-klokradio laadt je mobiele telefoon op terwijl je slaapt en wekt je met een alarmtoon of radiozender waarvan het volume langzaam toeneemt. Met de sleeptimer kun je in slaap vallen terwijl je naar de radio luistert.Spiegelend display met grote cijfers Met deze FM-klokradio zie je in één oogopslag hoe laat het is. Dankzij de grote cijfers is ... Meer bij Bol.com »

Pluspunten

 • FM digitaal afstemmen
 • USB-telefoonoplader
 • Met sleeptimer

Minpunten

 • Batterijen niet standaard meegeleverd

Beschikbaar bij

Philips Somneo HF3654/01 - Wake-Up Light
De Wake-up Light waarmee u beter slaapt. Ga ontspannen slapen en word uitgerust wakker met de Philips SmartSleep HF3654/01 Wake-up light. De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om u te helpen ontspannen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die uw ademhaling begeleiden en persoonlijke zoninstellingen. Van de slaapexperts en makers van de toonaangevende Wake-up Light. Om beter in slaap te... Meer bij Bol.com »

Pluspunten

 • Met RelaxBreath slaaphulp om ontspannen in slaap te vallen
 • Met Aux-ingang om je eigen muziek af te spelen
 • Met FM radio

Minpunten

 • Deze Somneo is niet connected / geen WIFI

Beschikbaar bij

 
We hebben je verteld over de verschillende soorten wekkers. Jij bent echter op zoek naar een wekkerradio. Een dergelijke wekker is ideaal voor personen die graag naar de radio luisteren. Waar let je dan op om de beste wekkerradio uit te kiezen? Je kunt alvast nagaan of je liever een wekker hebt met een analoge of digitale weergave van de tijd. Daarnaast kun je nagaan welke extra functies voor jou belangrijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wekkerradio met een snooze- oftewel sluimerfunctie. Sommige modellen beschikken tevens over een sleeptimerfunctie, die je helpt rustig in slaap te vallen. Ook wekkerradio’s met een week(end)alarm zijn populair. Om je op weg te helpen, hebben wij een top 10 samengesteld. Elke wekkerradio uit deze top 10 recenseren we afzonderlijk. Zo vind je gemakkelijk jouw beste wekkerradio!
 
Het is in beide gevallen belangrijk dat we de plaats van bestemming op tijd bereiken. Echter, niet iedereen staat even gemakkelijk op. Daarom zijn er wekkers. Deze apparaatjes maken ons wakker door middel van muziek, een alarm of licht. Sommige personen worden vrolijk wakker wanneer zij een alarmgeluid horen. Anderen worden juist geleidelijk aan wakker als ze licht zien. Ben jij iemand die het liefst gewekt wordt door muziek? Dan is een wekkerradio wellicht ideaal. Een dergelijke wekker wekt je met het geluid van een radiostation. Je kunt dus een radioprogramma, het journaal of gewoon muziek horen. Welk model is volgens jou de beste wekkerradio? Lees dit artikel en kies zelf jouw beste wekkerradio uit!
 

1. Philips AJ3400

Als je op zoek gaat naar een nieuwe wekkerradio, dan kun je op verschillende factoren letten. Zo is het bijvoorbeeld handig om van tevoren na te gaan welke functies voor jou belangrijk zijn. Elke wekkerradio is immers anders en heeft ook andere functies. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat de Philips AJ3400 radio je op verschillende manieren wekt? Daarnaast is het wellicht handig om te kiezen voor een wekker die je ook bij stroomuitval op tijd wekt. Klinkt een dergelijke wekkerradio ideaal? Dan kennen wij de beste wekkerradio voor jou. We verwijzen hier naar de Philips AJ3400. Dit model is wellicht de beste wekkerradio voor jou. Je kunt namelijk zelf instellen of hij je met de tonen van je favoriete radiozender wekt of met een zoemer. Daarnaast werkt dit model op netstroom. Bij stroomuitval maak je je ook geen zorgen. In dergelijke gevallen werkt het apparaat namelijk als back-up op batterijen.

Mocht je midden in de nacht wakker worden, dan zie je ook meteen hoe laat het is. De Philips AJ3400 beschikt immers over een zeer groot, duidelijk afleesbaar scherm. Als je samenwoont, dan is het wellicht nodig om op verschillende tijden op te staan. Dit kan te maken hebben met de starttijden van jullie werk. In zulke gevallen doet de persoon die als eerste moet opstaan de wekker uit. Echter, dit kan betekenen dat de andere persoon laat op het werk aankomt. Gelukkig behoort dit probleem tot het verleden als je deze wekker in huis hebt. Hij heeft namelijk een tweevoudig alarm. Zo kan het apparaat jou en je partner op verschillende tijden wekken. Ook verslapen behoort tot het verleden, want er is gezorgd voor alarmherhaling oftewel snooze. Wil je nog even luieren? Druk dan 1 keer op de knop Alarm herhalen. Na 9 minuten gaat het alarm nogmaals af.

Voordelen van de Philips AJ3400:

 • Je kunt maar liefst 2 wektijden instellen voor bijvoorbeeld jezelf en je partner.
 • Dit model is intuïtief, dus je kunt de wekker gemakkelijk instellen zonder instructies.
 • Dankzij de sleeptimer functie kun je gemakkelijk in slaap vallen op je favoriete muziek.
 • Het grote scherm met een duidelijke weergave zorgt ervoor dat je altijd weet hoe laat het is.
 • Hij beschikt over een snooze-functie, dus je kunt nog even dommelen nadat je alarm is afgegaan.
 • De wekker maakt een back-up met batterijen, waardoor je instellingen bij stroomuitval bewaard blijven.

Nadelen van de Philips AJ3400:

 • Je kunt geen eigen muziek vanaf je telefoon afspelen op de wekkerradio.
 • Doordat hij niet met een afstandsbediening komt, moet je wellicht opstaan om hem uit te doen.

2. Caliber HCG006

In dit artikel hebben we je als eerst verteld over een vrij geavanceerde wekkerradio. Het vorige model heeft namelijk allerlei handige functies, die je ochtendroutine wat aangenamer maken. Hoewel dergelijke functies handig zijn, is niet iedereen op zoek naar een geavanceerde wekkerradio. Sommige Caliber HCG006 personen vinden het namelijk prettiger als hun wekker hen slechts wakker maakt. Behoor jij tot deze groep? Is daarom jouw beste wekkerradio een relatief eenvoudig model? Moet dit apparaat je echter ook normaal wekken als er sprake is van stroomuitval? Dan kennen wij het ideale model voor jou. We verwijzen hier naar de Caliber HCG006. Dit model is voor jou de beste wekkerradio, omdat hij zeer eenvoudig is. Hij heeft een mooi, strak design en eenvoudige werking. Dit apparaat doet gewoon wat je van hem verwacht.

We hebben je verteld dat de Caliber HCG006 doet wat je van hem verwacht. Nu wil je daarom wellicht meer weten over zijn functies. Daar vertellen we je graag over. Eerst vertellen we je echter over zijn design. Dit apparaat heeft een groot en duidelijk afleesbaar scherm. Het maakt dus niet zoveel uit in welke hoek van de kamer je hem zet. Je kunt namelijk ook van een afstand gemakkelijk zien hoe laat het is. Daarnaast is het fijn te weten dat hij zowel op netstroom als op batterijen werkt. Dit betekent dat te laat komen wordt uitgesloten. De wekker doet namelijk ook bij stroomuitval normaal zijn werk. Wanneer het tijd is om wakker te worden, wekt deze wekkerradio je door middel van een zoemer. Bovendien is hij voorzien van een snooze-functie en een 2-staps dimfunctie.

Voordelen van de Caliber HCG006:

 • Doordat het hier gaat om een eenvoudig model, kun je hem gemakkelijk instellen.
 • De 2-staps dimfunctie zorgt ervoor dat je ’s nachts geen last hebt van te veel licht in de slaapkamer.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken bij stroomuitval, want hij werkt behalve op netstroom ook op batterijen.
 • Dankzij het grote, duidelijk afleesbare scherm zie je precies hoe laat het is wanneer je ’s nachts wakker wordt.
 • Er is gezorgd voor een snooze-functie zodat je gerust nog een beetje kunt blijven luieren nadat de wekker is afgegaan.

Nadelen van de Caliber HCG006:

 • Zijn snoer is relatief kort.
 • De handleiding van dit apparaat is in het Engels.
 • Dit apparaat wekt je alleen door middel van een zoemer.
 • Hoewel er is gezorgd voor 2 alarmen, kun je deze niet afzonderlijk instellen.
 • Het display is niet dimbaar, dus je kunt hem het liefst een niet-storende plek in de slaapkamer geven.

3. Denver CRP-618

De meesten van ons hebben al vanaf een jonge leeftijd een wekker in de slaapkamer. Misschien hebben je ouders eens zelfs een kinderwekker voor je gekocht. Het maakt niet uit of je je wekker zelf hebt gekocht of ooit eens hebt gekregen. In beide gevallen weet je namelijk ongeveer hoe een wekker Denver CRP-618 werkt. Daarnaast heb je het volgende misschien ook al eens meegemaakt. Je wordt wakker en probeert te zien hoe laat het is. Helaas lukt het niet om de tijd te controleren, omdat de wekker niet goed gepositioneerd is. Dit was vaak het probleem met de oudere wekkers. Wil jij echter vanuit elke hoek in de kamer goed de tijd kunnen zien? Dan is jouw beste wekkerradio de Denver CRP-618. Dit model projecteert de tijd eenvoudig op de muur of op het plafond. Hierdoor zie je vanuit elke hoek hoe laat het is.

Je merkt dus meteen waarom deze unieke wekkerradio de beste wekkerradio voor jou is. Zijn projectiemogelijkheid is echter niet de enige aantrekkelijke functie. Een andere handige en aantrekkelijke functie is namelijk de dubbele wekker. Doordat je 2 wekkers kunt instellen, hoeven jij en je partner niet meer op hetzelfde tijdstip op te staan. Daarnaast heb je bij dit model de mogelijkheid om het alarm in het weekend uit te schakelen. Je kunt op die manier lekker uitslapen in het weekend om goed tot rust te komen. Ben jij het type dat het fijn vindt om voor het slapen nog even naar de radio te luisteren? Wil je echter niet in slaap vallen zonder de radio uit te doen? Dan stel je bij de Denver CRP-618 de slaapmodus in. Deze modus zorgt ervoor dat de radio automatisch uitschakelt wanneer de ingestelde tijd is verlopen.

Voordelen van de Denver CRP-618:

 • Er is gezorgd voor een handige snooze-functie.
 • Je kunt ontwaken met je favoriete radiozender dankzij de FM-tuner.
 • Stel de slaaptimer in om de muziek automatisch uit te schakelen na een ingesteld tijd.
 • De tijd is vanuit elke hoek zichtbaar, want de wekker projecteert de tijd op de muur of op het plafond.

Nadelen van de Denver CRP-618:

 • Je kunt geen eigen muziek afspelen via Bluetooth.
 • Aangezien bepaalde knoppen meerdere functies hebben, is het handig om eerst de handleiding te raadplegen.

4. Ices ICR-210

In dit artikel hebben we reeds 3 superieure wekkerradio’s beschreven. Je hebt dus al een goed beeld van de functies die gepaard gaan met deze apparaten. Nu heb je alle tools om gericht op zoek te gaan naar de wekkerradio van jouw dromen. Je hebt onder andere gezien dat sommige Ices ICR-210 wekkerradio’s allerlei geweldige functies hebben. Andere modellen doen echter alleen waar ze voor zijn ontworpen: jou wakker maken. Het uitkiezen van de beste wekkerradio hangt dus geheel van jouw voorkeuren af. Ben je iemand die geen behoefte heeft aan allerlei “fancy” functies? Wil je gewoon een wekkerradio die je op tijd wakker maakt? Is het tevens belangrijk voor jou om zelf te kunnen instellen hoe je gewekt wordt? Dan kennen wij een wekkerradio die goed bij je zal passen, namelijk de Ices ICR-210.

Wij vinden dat de Ices ICR-210 de beste wekkerradio voor jou is. Dit model is namelijk zeer eenvoudig en doet waar hij voor geprogrammeerd is. Hij zorgt er namelijk voor dat jij op tijd wakker wordt middels het geluid van de radio of een zoemer. Het is mogelijk dat je minder snel wakker wordt als je muziek of een stem van de radio hoort. In dat geval is de zoemer handiger. Dit geluid is eentonig en voor sommigen zelfs een beetje irriterend. Hierdoor worden ze gauw wakker. Besluit je toch om een beetje langer in bed te blijven? Geen probleem. Je kunt dan gebruik maken van de snooze-functie. Zo word je na enkele minuten opnieuw gewekt. Dit is voor sommige personen een manier om geleidelijk aan op te staan. Om ook op tijd op te staan bij stroomuitval kun je een 4V batterij in het batterijcompartiment zetten.

Voordelen van de Ices ICR-210:

 • Bij dit apparaat kun je 2 wektijden instellen.
 • Je bepaalt zelf of je met het geluid van de radio of een zoemer gewekt wordt.
 • Dankzij de snooze-functie kun je nog even in bed blijven liggen en toch op tijd opstaan.
 • Hij werkt op netstroom, maar je kunt een 4V batterij erin zetten zodat je ook bij stroomuitval op tijd opstaat.

Nadelen van de Ices ICR-210:

 • Je kunt het display van dit model niet dimmen.
 • Het is wellicht nodig om een tijdje ermee te oefenen voordat je de bediening helemaal onder de knie hebt.

5. Lenco CR-07

Voor sommige personen is niets vervelender dan een radio met minder helder geluid. Als ze dan ook te kampen krijgen met slecht geluid wanneer ze opstaan, dan is hun hele dag verpest. Kun je je terugvinden in de bovenstaande stelling? Als dat het geval is, dan let je op specifieke zaken bij het Lenco CR-07 uitkiezen van een wekkerradio. Waar anderen misschien nagaan of een wekkerradio een snooze-functie heeft, let jij op de geluidskwaliteit. Voor personen die goed geluid belangrijk vinden, kennen wij de beste wekkerradio. Hier verwijzen we naar de Lenco CR-07. Wij vinden dat dit model de beste wekkerradio voor jou is. Hij heeft namelijk een strak en modern design, verschillende handige functies en geweldig geluid. Voor jou is het laatste het belangrijkste. Je wordt dus vrolijk wakker als je dit apparaat in huis hebt.

Wanneer het tijd is om op te staan, komt helder geluid je kamer binnen. Dit geluid komt uit de ingebouwde luidspreker van de Lenco CR-07. Bovendien bepaal je zelf met welk geluid je gewekt wordt. Je kunt namelijk dankzij de FM-tuner al je favoriete radiozenders ontvangen. Zo beslis je zelf of je al swingend wakker wordt of je gewekt wordt door een nieuwslezer. Het laatste is handig als je vanaf het opstaan op de hoogte wil zijn van de gebeurtenissen in je land. Wil je ’s morgens niet meteen opstaan? Geen nood. De wekker beschikt namelijk over een sleeptimer. Als je naar deze wekkerradio kijkt, dan geniet je van zijn simplistische uitstraling. Hij past dankzij dit ontwerp bovendien perfect op ieder nachtkastje. Ook zijn er geen ingewikkelde knoppen en functies. Je maakt er dus gemakkelijk gebruik van en kunt erop vertrouwen.

Voordelen van de Lenco CR-07:

 • Doordat hij een simplistische look heeft, past hij perfect op ieder nachtkastje.
 • Er is gezorgd voor een FM-tuner, dus je kunt al je favoriete radiozenders ontvangen.
 • Dit model onderscheidt zich van andere varianten, omdat hij geweldig geluid produceert.

Nadelen van de Lenco CR-07:

 • De bediening is niet intuïtief, dus het is handig om eerst de handleiding door te nemen.
 • Hoewel vele gebruikers het licht niet storend vinden, is het belangrijk te weten dat je zijn display niet kunt dimmen.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.