Op zoek naar de beste ontpluizer van 2021? Vergelijk gauw de top 10!

De meesten van ons vinden het niet prettig als er pluisjes op onze kleding zijn. Daarom proberen we deze pluisjes zo effectief mogelijk te verwijderen.

Beste ontpluizer van 2021

Product
1. LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar - Oplaadbaar en Draadloos - Zwart Meer »
2. Kleefroller - Kledingroller - 3 Rollen Meer »
3. Philips GC026/00 - Pluizentondeuse - blauw Meer »
4. Philips GC026/30 - Kledingontpluizer Meer »
5. Cecotec Ontpluizer - Kleding pluisjes verwijderaar - Pluisjestondeuse elektrisch - Oplaadbaar - Wit Meer »
6. Ontpluizer – Pluizenverwijderaar – Pluizentondeuse oplaadbaar Elektrisch – Wit - De Pillerkiller! Meer »
7. Pluizentondeuse - pluizenverwijderaar - kledingroller -kledingborstel - ontpluizer- pluizendief Meer »
8. Wooden Handle Ontpluizer - Pluizenverwijderaar - Kopere kop Meer »
9. LaundrySpecialist® - Navulset voor pluizenrollers – 10 Rollen Meer »
10. Pluizenverwijderaar Meer »

Hetzelfde geldt voor pluisjes op meubilair. Behalve pluisjes komen er soms ook dierenharen op onze stoffen oppervlakken. Hieronder verstaan we zowel kledingstukken als bijvoorbeeld stoffen meubilair. Gelukkig kunnen we al deze pluisjes en dierenharen effectief verwijderen door een ontpluizer oftewel pluizentondeuse te gebruiken. Er zijn verschillende varianten van deze tool. Denk maar aan de kledingrollers, pluizendieven op batterijen en ook de pluizenborstels. Je kiest dus voor de beste ontpluizer voor jouw behoeften. Nadat je een variant hebt uitgekozen, kun je eenvoudig pluizen en pillen verwijderen van bijvoorbeeld je kleding, bank en tapijt. Je bespaart jezelf dus veel moeite en tijd. Wil je graag de beste ontpluizer voor jouw behoeften uitkiezen? Dan lees je gauw dit artikel!

We hebben je verteld dat er verschillende soorten pluizendieven zijn. Dit betekent dat je veel keuzemogelijkheden hebt. Je beslist immers zelf welke variant het beste bij jou past. Vind je het moeilijk om de beste ontpluizer te selecteren? Geen nood! We helpen je namelijk op weg. Om je genoeg keuzemogelijkheden te geven, maar je zoektocht alsnog te verkorten, hebben we een top 10 samengesteld. Elk van de artikelen in deze top 10 is van topkwaliteit. Echter, de werking kan verschillen. Daarom recenseren we ook elk van de ontpillers afzonderlijk. Zo kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Aarzel dus niet langer, lees het artikel, vergelijk de top 10 en kies jouw beste ontpluizer uit!

1. Philips GC026/80

Je hebt gelezen dat er verschillende soorten pluizendieven zijn. Weet je echter op welk gebied ze van elkaar verschillen? Enkele merkwaardige verschillen zijn dat sommige varianten speciaal voor kleding zijn gemaakt. Andere modellen kun je daarentegen ook gebruiken om bijvoorbeeld de bank schoon te maken. Je gaat dus na welke variant het beste past bij jouw behoeften. Is de beste ontpluizer voor jou een variant speciaal voor kleding? Is het daarbij belangrijk dat hij gebruikt kan worden op alle kledingsoorten? Dan kennen wij het ideale model voor jou. We verwijzen hier naar de Philips GC026/80. Dit model is voor jou wellicht de beste ontpluizer. Je kunt hem namelijk gebruiken om oude kleding weer een nieuw leven te geven.

Philips GC026/80

Het prettige van de Philips GC026/80 is dat je er gemakkelijk pluizen mee kunt verwijderen. Hierbij maakt het niet uit van welke kledingsoorten je de pluizen wil verwijderen. Hij is namelijk perfect voor alles van truien tot dekens. Als je dit model aanschaft, dan krijg je er 2 AA-batterijen bij. Je kunt er dus meteen mee aan de slag gaan. Daarnaast wordt hij geleverd met een borsteltje, dat je gebruikt om het apparaat na gebruik weer eenvoudig te reinigen. Bij het verwijderen van pluisjes, worden deze opgevangen in een opvangbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de pluisjes weer terugkomen op je kleding. Verwijder met dit apparaat dus stofpluisjes van alle grootten!

Eigenschappen van de Philips GC026/80:

 • Je gebruikt dit apparaat om gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding te verwijderen.
 • Het bijgeleverde borsteltje gebruik je om het apparaat na gebruik eenvoudig schoon te maken.
 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je er 2 AA-batterijen bij zodat je er meteen mee kunt werken.
 • Stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de desbetreffende stof verwijderd.
 • Er is gezorgd voor een grote verwijderbare opvangbak, waar de verwijderde pluisjes in worden opgeslagen.
 • Een groter deel van het kledingstof wordt gedekt door het grote mesoppervlak, dus er zijn minder bewegingen nodig.

2. Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos)

De pluizendief die we daarnet hebben beschreven is van een bekend merk. Doordat producten van dit merk door de jaren heen effectief zijn gebleken, heeft men veel vertrouwen in het merk. Hetzelfde geldt voor producten van andere bekende merken. Echter, niet alleen producten van bekende merken zijn van goede kwaliteit. Wij kennen bijvoorbeeld een merkloze pluizendief, die ook geweldige prestaties levert. Hier verwijzen we naar de Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos). Dit model is wellicht een merkloze variant, maar is voor jou wellicht de beste ontpluizer. Hij is namelijk gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast kun je hem vanwege het compacte formaat ook eenvoudig meenemen.

Ontpluizer - Pluisverwijderaar - Pluizenroller - Pluizenborstel (Merkloos)

Wat veel gebruikers fijn vinden, is dat deze pluizenverwijderaar een multifunctioneel model is. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om je bankstel, gordijnen, wollen en katoenen kledingstukken te ontdoen van pluisjes. Behalve voor het verwijderen van pluisjes kun je hem daarnaast ook gebruiken om bijvoorbeeld haren, stof en roos te verwijderen. Je ziet dus dat dit merkloze product voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Is hij daarom de beste ontpluizer voor jou? Probeer de Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos) gauw uit en ervaar het gemak. Door pluisjes met dit apparaatje te verwijderen, bespaar je jezelf veel tijd en moeite.

Eigenschappen van de Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos):

 • Doordat dit apparaatje multifunctioneel is, bespaar je jezelf veel tijd en moeite.
 • Houd er rekening mee dat hij niet geschikt is voor kwetsbare stoffen en kleding.
 • Met dit apparaatje kun je je bankstel, gordijnen, wollen en katoenen kleding reinigen.
 • Je kunt hem gebruiken om pluisjes, haren, roos en stof te verwijderen van diverse oppervlakken.

3. Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren

Als je de bovenstaande twee pluizendieven met elkaar vergelijkt, merk je meteen een verschil op. Het ene model is geschikt voor alle kledingsoorten en het andere model gebruik je voor verschillende oppervlakken. Bij het multifunctionele model heb je gezien dat je behalve pluisjes ook bijvoorbeeld haren kunt verwijderen. Dit is vooral fijn voor personen die huisdieren hebben. We houden namelijk van deze dieren, maar willen niet rondlopen met hun haren aan onze kleding. Is de beste ontpluizer voor jou daarom een kledingborstel speciaal voor het verwijderen van dierenharen? Kies dan voor de Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren. Dit model is speciaal ontworpen om dierenhaar te verwijderen. Daarom is hij voor jou wellicht de beste ontpluizer.

Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren

De fabrikant van deze kledingborstel begrijpt dat we allemaal een druk leven hebben. Daarom hebben ze gezorgd voor een dubbelzijdige kledingborstel. Je bent hierdoor minder tijd kwijt aan het schoonmaken van je kleding en meubels. Het schoonmaken kun je verder vergemakkelijken door meerdere borstels aan te schaffen. Je legt ze dan op de belangrijke plaatsen in huis, waardoor je er niet meer naar hoeft te zoeken. Daarnaast is de Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren statisch, maar veilig. Om ervoor te zorgen dat haren, pluisjes en andere stoffen eraan plakken, is de borstel gemaakt van statisch materiaal. Echter, de borstel zet de vezels van de stoffen niet overeind. Je kleding blijft hierdoor mooi en raakt niet beschadigd door het gebruik van de borstel.

Eigenschappen van de Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren:

 • Je kunt hem gebruiken op alle soorten stof.
 • Deze kledingborstel is duurzaam en milieuvriendelijk.
 • Het schoonmaken gaat razendsnel, want de pluizendief is dubbelzijdig.
 • Door deze kledingborstel te gebruiken, verwijder je alle haren van je meubels en kleding.
 • Behalve voor het verwijderen van pluisjes kun je hem ook gebruiken om (dieren)haren en andere stofjes te verwijderen.

4. LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar

Als je weinig tijd hebt, dan wil je graag zo snel mogelijk de deur uit. Je hebt in dergelijke gevallen geen tijd om urenlang je kleding te ontdoen van pluisjes. Gelukkig zijn er pluizendieven met een snelle werking. Als je een dergelijk model in huis hebt, kun je snel je kleding van pluizen ontdoen. Is een dergelijk model de beste ontpluizer voor jou? Dan raden we de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar aan. Dit model is voor jou wellicht de beste ontpluizer. Je kunt hem namelijk gebruiken om kledingstukken of meubilair binnen 3 minuten weer zo goed als nieuw te maken. Met zo’n snelle werking is hij zeker het proberen waard. Bovendien heeft dit apparaat een eenvoudige werking. Hij is namelijk draadloos en je kunt hem op een volle accu 60 minuten non-stop gebruiken.

LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar

Doordat je er zo lang achter elkaar mee aan de slag kunt gaan, werk je er altijd effectief mee. Je kunt namelijk in een keer je kleding voor de hele werkweek ontdoen van pluisjes. Wil je liever je meubels, dekbedden of andere stoffen reinigen? Die mogelijkheid heb je ook als je de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar gebruikt. Hij heeft namelijk drie verschillende maasgrootten. Hierdoor kun je hem overal voor inzetten. Zelfs het schoonmaken van deze pluizenverwijderaar is een fluitje van een cent. Je krijgt er namelijk een borsteltje bij in de bijgevoegde opbergtas. Met dit borsteltje maak je de pluizendief schoon na gebruik. Doordat de batterij van dit apparaat oplaadbaar is, kun je er ook lang van genieten. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over milieuonvriendelijke batterijverspilling!

Eigenschappen van de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar:

 • Hij heeft een accu, dus je kunt er draadloos mee werken.
 • Dit apparaat heeft een groot mesoppervlak, waardoor je je klus gauw kunt klaren.
 • Je krijgt er een handig borsteltje bij, waar je het apparaat na gebruik mee schoonmaakt.
 • Dankzij de drie verschillende maasgrootten kun je deze pluizendief overal voor inzetten.
 • Deze pluizendief is perfect voor het verwijderen van pluizen op kleding, meubels, textiel en meer.

5. ATV Perfectum Super Ontpluizer

Heb je al eerder gebruik gemaakt van een pluizendief? Dan weet je waarschijnlijk dat de grotere modellen wat onhandig zijn op kleine oppervlakken. Tegelijkertijd is het ook zo dat je langer moet doorwerken met de kleinere modellen. Hoe kun je dan optimaal je kleding ontdoen van pluizen? Je kunt kiezen voor een variant waarbij je een relatief grote én een kleiner model krijgt. Wij kennen een dergelijk model, dat wellicht de beste ontpluizer voor jou is. Namelijk de ATV Perfectum Super Ontpluizer. Dit model is de beste ontpluizer voor jou, omdat je er een mini pluizendief bij krijgt. Je kunt het grotere model dus gebruiken om grotere oppervlakken van pluizen te ontdoen. Daarnaast gebruik je de mini ontpluizer om pluisjes van kleine oppervlakken te verwijderen.

ATV Perfectum Super Ontpluizer - beste ontpluizer

De ATV Perfectum Super Ontpluizer is een handig apparaat. Je kunt er namelijk behalve pluisjes ook (dieren)haren mee verwijderen. Zo ben je dus snel af van allerlei kleine deeltjes op je kleding. Gelukkig hoef je je bij dit model geen zorgen te maken om lege batterijen of het opladen van het apparaat. Hij werkt namelijk zonder batterijen, maar levert toch altijd een krachtig vermogen. Als je ermee aan de slag gaat, sta je versteld van de efficiëntie. De pluizendief levert namelijk een stabiel en constant vermogen om pluisjes en donshaartjes te verwijderen. Blaas je kleding en stoffen nieuw leven in door ze snel en gemakkelijk te behandelen. Op die manier blijven ze schoon, zacht en ze zien er ook als nieuw uit!

Eigenschappen van de ATV Perfectum Super Ontpluizer:

 • In tegenstelling tot andere rol-ontpluizers laat dit model geen (lijm)resten achter.
 • Deze pluizendief met een echte koperen kop heeft een effectieve en snelle werking.
 • Er is geen gedoe met het vervangen van plakkertjes, want hij is altijd klaar voor gebruik.
 • Je kunt er desgewenst dierenhaartjes van kleding en zelfs van de bank mee verwijderen.
 • Houd er rekening mee dat dit model niet geschikt is voor gebruik op gebreide en dunne stoffen.
 • Met deze tool kun je veilig en efficiënt dons en pluisjes verwijderen van dekens, gordijnen, tapijten en meer.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.