Op zoek naar de beste ontpluizer van 2024? Vergelijk gauw de top 10!

Afbeelding
Product
PRO Pluizenverwijderaar -Kledingontpluizer - Ontpluizer -Draagbare Lint Remover - Verwijdert Pluisjes - Voor Tapijt - Wollen Kleding - Makkelijk Mee Te Nemen
De PRO PluizenverwijderaarSuperieure kwaliteitOns pluisscheerapparaat is gemaakt met materialen van topkwaliteit die zorgen voor een grote weerstand en duurzaamheid.De pluisborstel bevat een splintervrije houten handvat en een duurzame kop gemaakt van koper, wat een milieuvriendelijk materiaal is da... Meer bij Bol.com »

Philips Ontpiller GC026/00 -Pluizentondeuse
Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller verwijder je gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding. Alles van truien tot dekens ziet er weer als nieuw uit. Productvoordelen Philips GC026/00: Inclusief 2 AA-batterijen. Met het bijgeleverde borsteltje maak je je appar... Meer bij Bol.com »

Auronic Elektrische Pluizenverwijderaar - Draadloos - 2 Extra Opzetstukken - Zwart
De ontpluizer maakt je favoriete kledingstukken of meubilair in 3 minuten weer zo goed als nieuw. Draadloos. Van meubels tot dekbedden, door de 3 verschillende maasgrootten is de Auronic ontpluizer overal voor in te zetten. Makkelijk schoon te maken met het borsteltje en mee te nemen in de bijgevoeg... Meer bij Bol.com »

Philips Ontpiller GC026/80 - Kledingontpluizer
Geef je oude kleding direct een nieuw leven. Met de Philips Ontpiller GC026/80 verwijder je gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding. Alles van truien tot dekens ziet er weer als nieuw uit. Kenmerken van de Philips GC026/80: Effectieve en snelle pluisverwijdering Groot mesoppervlak dekt een ... Meer bij Bol.com »

Arctic Fox® High Quality Echt koper Pluizenverwijderaar - Ontpluizer -Draagbare Lint Remover - Verwijdert Pluisjes - Voor Tapijt - Wollen Kleding - Haarverwijderaar - Makkelijk Mee Te Nemen
Superieure kwaliteitOns Arctic Fox® pluisscheerapparaat is gemaakt met materialen van topkwaliteit die zorgen voor een grote weerstand en duurzaamheid.De pluisborstel bevat een splintervrije houten handvat en een duurzame kop gemaakt van koper, wat een milieuvriendelijk materiaal is dat enige weers... Meer bij Bol.com »

Waarnaar kijk je voordat je de beste ontpluizer van 2024 koopt?

Het kan vervelend zijn om pluisjes of haartjes van je kleding te verwijderen. Gelukkig kun je dergelijke pluisjes of haartjes eenvoudig verwijderen met een ontpluizer. Bij het uitkiezen van de beste ontpluizer houd je echter rekening met een aantal factoren. Er is namelijk een onderscheid tussen verschillende soorten ontpluizers. Je kunt onder andere rekening houden met het mesoppervlak en de maasgrootte van het apparaat. Het is daarnaast handig om na te gaan hoe je jouw ontpluizer kunt onderhouden. Sommige modellen kun je immers eenvoudig onderhouden dan andere varianten. Tot slot kun je rekening houden met de prijs van het apparaatje.

Welk type is ideaal voor jou?

Er zijn verschillende soorten ontpluizers. In principe kun je deze apparaten onderverdelen in twee groepen. Hier verwijzen we naar elektrische en niet-elektrische toestellen. De modellen die op batterijen werken, hebben meestal een snellere en efficiëntere werking dan niet-elektrische varianten. Hierdoor zijn de elektrische modellen meestal ook wat duurder dan de niet-elektrische modellen. Misschien vraag je je af hoe de niet-elektrische pluizentondeuses werken. Dergelijke modellen werken door middel van een elektrostatische borstel. Je hoeft bij de niet-elektrische pluizenverwijderaars dus ook geen batterijen op te laden. Dit vinden sommige gebruikers ideaal.

Vergelijken we de elektrische modellen onderling, dan zien we dat er daar ook een verschil is. Sommige elektrische ontpluizers werken bijvoorbeeld op een oplaadbare batterij terwijl andere modellen op standaardbatterijen werken. De types met batterijen kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Er hoeft daarbij geen stopcontact in de buurt te zijn. Bij types die je moet opladen hoef je daarentegen nooit batterijen te kopen. Dit bespaart je tijd en geld. Je houdt er slechts rekening mee dat je deze modellen moet opladen voor gebruik.

Mesoppervlak, maasgrootte en hetgeen verwijderd wordt

Nadat je hebt besloten welk type ontpluizer ideaal is voor jou, bekijk je het mesoppervlak en de maasgrootte. De regel daarbij is dat er bij een groter mesoppervlak minder bewegingen nodig zijn om pluisjes en haartjes te verwijderen. Dit geldt zowel voor het verwijderen van pluisjes of haartjes van je kleding als bank. Als je voor een pluizentondeuse met een kleiner mesoppervlak kiest, dan ben je dus langer bezig. Toch kan het soms handig zijn om voor een kleiner model te kiezen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een kleiner oppervlakte wil ontpluizen. Dan is een pluizentondeuse met een kleiner formaat waarschijnlijk ideaal.

Verder is het handig als je kiest voor een pluizentondeuse met diverse maasgrootten. Zo kun je namelijk pluisjes en haartjes van verschillende grootten verwijderen en wegwerken. Het is ook handig om na te gaan wat een ontpluizer precies verwijderd. Sommige varianten verwijderen namelijk alleen pluis. Er zijn ook andere modellen die stof en haren verwijderen. Ga daarom van tevoren na wat je allemaal van je kleding (of bank) wil verwijderen. Misschien denk je er nu aan om een kleefroller te gebruiken. Dat kan, maar houd er rekening mee dat een kleefroller vrij ruw aan de vezels trekt. Hierdoor komt het aan de kwaliteit van je kleding.

Hoe onderhoud je jouw pluizentondeuse?

Als je naar een nieuwe pluizentondeuse zoekt, houd je niet alleen rekening met de mogelijkheden van het apparaat. Het is ook goed om stil te staan bij het onderhoud van de pluizentondeuse. Je hebt er immers weinig aan als je kiest voor een krachtige ontpluizer die je niet goed kunt reinigen. Een dergelijk model zal je na een tijdje ook problemen opleveren. Om deze narigheid te voorkomen, is het handig om te kiezen voor een model dat met een reinigingsborsteltje wordt geleverd. Hiermee vereenvoudig je het schoonmaakproces aanzienlijk. Er zijn namelijk vaak genoeg kleine stukjes waar je moeilijk bij kunt. Om deze delen te reinigen, is het handig om een reinigingsborsteltje te gebruiken.

De meeste pluizentondeuses komen daarnaast met een opvangbakje. Daar komen alle haartjes en pluisjes in terecht. Heeft het model dat je wil aanschaffen een opvangbakje? Prima. Ga hierna na of je dit bakje ook probleemloos kunt verwijderen en bevestigen. Je wil immers niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.

De prijs van een degelijke ontpluizer

We hebben je intussen verteld over de technische zaken die je kunt bekijken bij de aanschaf van een pluizentondeuse. Een ander belangrijk aspect is de prijs. Doordat er verschillende soorten ontpluizers zijn, is er ook een onderscheid in de prijsbepaling. Zo kun je ervan uitgaan dat een ontpluizer op batterijen wat duurder zal zijn dan een niet-elektrisch model. Ga daarom vooraf even na wat je van je nieuwe ontpluizer verwacht. Wil je hem alleen op kleding gebruiken of ga je er ook gordijnen of de bank mee ontpluizen? Denk over al deze zaken na en lees daarna de reviews. Zo vind je gemakkelijk de beste ontpluizer voor jouw behoeften.

Beste ontpluizer van 2024

De meesten van ons vinden het niet prettig als er pluisjes op onze kleding zijn. Daarom proberen we deze pluisjes zo effectief mogelijk te verwijderen. Hetzelfde geldt voor pluisjes op meubilair. Behalve pluisjes komen er soms ook dierenharen op onze stoffen oppervlakken. Hieronder verstaan we zowel kledingstukken als bijvoorbeeld stoffen meubilair. Gelukkig kunnen we al deze pluisjes en dierenharen effectief verwijderen door een ontpluizer oftewel pluizentondeuse te gebruiken. Er zijn verschillende varianten van deze tool. Denk maar aan de kledingrollers, pluizendieven op batterijen en ook de pluizenborstels. Je kiest dus voor de beste ontpluizer voor jouw behoeften. Nadat je een variant hebt uitgekozen, kun je eenvoudig pluizen en pillen verwijderen van bijvoorbeeld je kleding, bank en tapijt. Je bespaart jezelf dus veel moeite en tijd. Wil je graag de beste ontpluizer voor jouw behoeften uitkiezen? Dan lees je gauw dit artikel!

We hebben je verteld dat er verschillende soorten pluizendieven zijn. Dit betekent dat je veel keuzemogelijkheden hebt. Je beslist immers zelf welke variant het beste bij jou past. Vind je het moeilijk om de beste ontpluizer te selecteren? Geen nood! We helpen je namelijk op weg. Om je genoeg keuzemogelijkheden te geven, maar je zoektocht alsnog te verkorten, hebben we een top 10 samengesteld. Elk van de artikelen in deze top 10 is van topkwaliteit. Echter, de werking kan verschillen. Daarom recenseren we ook elk van de ontpillers afzonderlijk. Zo kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Aarzel dus niet langer, lees het artikel, vergelijk de top 10 en kies jouw beste ontpluizer uit!

1. Philips GC026/80

Je hebt gelezen dat er verschillende soorten pluizendieven zijn. Weet je echter op welk gebied ze van elkaar verschillen? Enkele merkwaardige verschillen zijn dat sommige varianten speciaal voor kleding zijn gemaakt. Andere modellen kun je daarentegen ook gebruiken om bijvoorbeeld de bank schoon te maken. Je gaat dus na welke variant het beste past bij jouw behoeften. Is de beste ontpluizer voor jou een variant speciaal voor kleding? Is het daarbij belangrijk dat hij gebruikt kan worden op alle kledingsoorten? Dan kennen wij het ideale model voor jou. We verwijzen hier naar de Philips GC026/80. Dit model is voor jou wellicht de beste ontpluizer. Je kunt hem namelijk gebruiken om oude kleding weer een nieuw leven te geven.

Philips GC026/80

Het prettige van de Philips GC026/80 is dat je er gemakkelijk pluizen mee kunt verwijderen. Hierbij maakt het niet uit van welke kledingsoorten je de pluizen wil verwijderen. Hij is namelijk perfect voor alles van truien tot dekens. Als je dit model aanschaft, dan krijg je er 2 AA-batterijen bij. Je kunt er dus meteen mee aan de slag gaan. Daarnaast wordt hij geleverd met een borsteltje, dat je gebruikt om het apparaat na gebruik weer eenvoudig te reinigen. Bij het verwijderen van pluisjes, worden deze opgevangen in een opvangbak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de pluisjes weer terugkomen op je kleding. Verwijder met dit apparaat dus stofpluisjes van alle grootten!

Eigenschappen van de Philips GC026/80:

 • Je gebruikt dit apparaat om gemakkelijk pluizen van alle soorten kleding te verwijderen.
 • Het bijgeleverde borsteltje gebruik je om het apparaat na gebruik eenvoudig schoon te maken.
 • Bij aankoop van dit apparaat krijg je er 2 AA-batterijen bij zodat je er meteen mee kunt werken.
 • Stofpluisjes van alle grootten worden meegenomen en effectief uit de desbetreffende stof verwijderd.
 • Er is gezorgd voor een grote verwijderbare opvangbak, waar de verwijderde pluisjes in worden opgeslagen.
 • Een groter deel van het kledingstof wordt gedekt door het grote mesoppervlak, dus er zijn minder bewegingen nodig.

2. Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos)

De pluizendief die we daarnet hebben beschreven is van een bekend merk. Doordat producten van dit merk door de jaren heen effectief zijn gebleken, heeft men veel vertrouwen in het merk. Hetzelfde geldt voor producten van andere bekende merken. Echter, niet alleen producten van bekende merken zijn van goede kwaliteit. Wij kennen bijvoorbeeld een merkloze pluizendief, die ook geweldige prestaties levert. Hier verwijzen we naar de Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos). Dit model is wellicht een merkloze variant, maar is voor jou wellicht de beste ontpluizer. Hij is namelijk gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast kun je hem vanwege het compacte formaat ook eenvoudig meenemen.

Ontpluizer - Pluisverwijderaar - Pluizenroller - Pluizenborstel (Merkloos)

Wat veel gebruikers fijn vinden, is dat deze pluizenverwijderaar een multifunctioneel model is. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om je bankstel, gordijnen, wollen en katoenen kledingstukken te ontdoen van pluisjes. Behalve voor het verwijderen van pluisjes kun je hem daarnaast ook gebruiken om bijvoorbeeld haren, stof en roos te verwijderen. Je ziet dus dat dit merkloze product voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Is hij daarom de beste ontpluizer voor jou? Probeer de Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos) gauw uit en ervaar het gemak. Door pluisjes met dit apparaatje te verwijderen, bespaar je jezelf veel tijd en moeite.

Eigenschappen van de Ontpluizer – Pluisverwijderaar – Pluizenroller – Pluizenborstel (Merkloos):

 • Doordat dit apparaatje multifunctioneel is, bespaar je jezelf veel tijd en moeite.
 • Houd er rekening mee dat hij niet geschikt is voor kwetsbare stoffen en kleding.
 • Met dit apparaatje kun je je bankstel, gordijnen, wollen en katoenen kleding reinigen.
 • Je kunt hem gebruiken om pluisjes, haren, roos en stof te verwijderen van diverse oppervlakken.

3. Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren

Als je de bovenstaande twee pluizendieven met elkaar vergelijkt, merk je meteen een verschil op. Het ene model is geschikt voor alle kledingsoorten en het andere model gebruik je voor verschillende oppervlakken. Bij het multifunctionele model heb je gezien dat je behalve pluisjes ook bijvoorbeeld haren kunt verwijderen. Dit is vooral fijn voor personen die huisdieren hebben. We houden namelijk van deze dieren, maar willen niet rondlopen met hun haren aan onze kleding. Is de beste ontpluizer voor jou daarom een kledingborstel speciaal voor het verwijderen van dierenharen? Kies dan voor de Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren. Dit model is speciaal ontworpen om dierenhaar te verwijderen. Daarom is hij voor jou wellicht de beste ontpluizer.

Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren

De fabrikant van deze kledingborstel begrijpt dat we allemaal een druk leven hebben. Daarom hebben ze gezorgd voor een dubbelzijdige kledingborstel. Je bent hierdoor minder tijd kwijt aan het schoonmaken van je kleding en meubels. Het schoonmaken kun je verder vergemakkelijken door meerdere borstels aan te schaffen. Je legt ze dan op de belangrijke plaatsen in huis, waardoor je er niet meer naar hoeft te zoeken. Daarnaast is de Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren statisch, maar veilig. Om ervoor te zorgen dat haren, pluisjes en andere stoffen eraan plakken, is de borstel gemaakt van statisch materiaal. Echter, de borstel zet de vezels van de stoffen niet overeind. Je kleding blijft hierdoor mooi en raakt niet beschadigd door het gebruik van de borstel.

Eigenschappen van de Make Me Purr Kledingborstel (Blauw) voor Katten en Honden Haren:

 • Je kunt hem gebruiken op alle soorten stof.
 • Deze kledingborstel is duurzaam en milieuvriendelijk.
 • Het schoonmaken gaat razendsnel, want de pluizendief is dubbelzijdig.
 • Door deze kledingborstel te gebruiken, verwijder je alle haren van je meubels en kleding.
 • Behalve voor het verwijderen van pluisjes kun je hem ook gebruiken om (dieren)haren en andere stofjes te verwijderen.

4. LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar

Als je weinig tijd hebt, dan wil je graag zo snel mogelijk de deur uit. Je hebt in dergelijke gevallen geen tijd om urenlang je kleding te ontdoen van pluisjes. Gelukkig zijn er pluizendieven met een snelle werking. Als je een dergelijk model in huis hebt, kun je snel je kleding van pluizen ontdoen. Is een dergelijk model de beste ontpluizer voor jou? Dan raden we de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar aan. Dit model is voor jou wellicht de beste ontpluizer. Je kunt hem namelijk gebruiken om kledingstukken of meubilair binnen 3 minuten weer zo goed als nieuw te maken. Met zo’n snelle werking is hij zeker het proberen waard. Bovendien heeft dit apparaat een eenvoudige werking. Hij is namelijk draadloos en je kunt hem op een volle accu 60 minuten non-stop gebruiken.

LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar

Doordat je er zo lang achter elkaar mee aan de slag kunt gaan, werk je er altijd effectief mee. Je kunt namelijk in een keer je kleding voor de hele werkweek ontdoen van pluisjes. Wil je liever je meubels, dekbedden of andere stoffen reinigen? Die mogelijkheid heb je ook als je de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar gebruikt. Hij heeft namelijk drie verschillende maasgrootten. Hierdoor kun je hem overal voor inzetten. Zelfs het schoonmaken van deze pluizenverwijderaar is een fluitje van een cent. Je krijgt er namelijk een borsteltje bij in de bijgevoegde opbergtas. Met dit borsteltje maak je de pluizendief schoon na gebruik. Doordat de batterij van dit apparaat oplaadbaar is, kun je er ook lang van genieten. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over milieuonvriendelijke batterijverspilling!

Eigenschappen van de LifeGoods Elektrische Pluizenverwijderaar:

 • Hij heeft een accu, dus je kunt er draadloos mee werken.
 • Dit apparaat heeft een groot mesoppervlak, waardoor je je klus gauw kunt klaren.
 • Je krijgt er een handig borsteltje bij, waar je het apparaat na gebruik mee schoonmaakt.
 • Dankzij de drie verschillende maasgrootten kun je deze pluizendief overal voor inzetten.
 • Deze pluizendief is perfect voor het verwijderen van pluizen op kleding, meubels, textiel en meer.

5. ATV Perfectum Super Ontpluizer

Heb je al eerder gebruik gemaakt van een pluizendief? Dan weet je waarschijnlijk dat de grotere modellen wat onhandig zijn op kleine oppervlakken. Tegelijkertijd is het ook zo dat je langer moet doorwerken met de kleinere modellen. Hoe kun je dan optimaal je kleding ontdoen van pluizen? Je kunt kiezen voor een variant waarbij je een relatief grote én een kleiner model krijgt. Wij kennen een dergelijk model, dat wellicht de beste ontpluizer voor jou is. Namelijk de ATV Perfectum Super Ontpluizer. Dit model is de beste ontpluizer voor jou, omdat je er een mini pluizendief bij krijgt. Je kunt het grotere model dus gebruiken om grotere oppervlakken van pluizen te ontdoen. Daarnaast gebruik je de mini ontpluizer om pluisjes van kleine oppervlakken te verwijderen.

ATV Perfectum Super Ontpluizer - beste ontpluizer

De ATV Perfectum Super Ontpluizer is een handig apparaat. Je kunt er namelijk behalve pluisjes ook (dieren)haren mee verwijderen. Zo ben je dus snel af van allerlei kleine deeltjes op je kleding. Gelukkig hoef je je bij dit model geen zorgen te maken om lege batterijen of het opladen van het apparaat. Hij werkt namelijk zonder batterijen, maar levert toch altijd een krachtig vermogen. Als je ermee aan de slag gaat, sta je versteld van de efficiëntie. De pluizendief levert namelijk een stabiel en constant vermogen om pluisjes en donshaartjes te verwijderen. Blaas je kleding en stoffen nieuw leven in door ze snel en gemakkelijk te behandelen. Op die manier blijven ze schoon, zacht en ze zien er ook als nieuw uit!

Eigenschappen van de ATV Perfectum Super Ontpluizer:

 • In tegenstelling tot andere rol-ontpluizers laat dit model geen (lijm)resten achter.
 • Deze pluizendief met een echte koperen kop heeft een effectieve en snelle werking.
 • Er is geen gedoe met het vervangen van plakkertjes, want hij is altijd klaar voor gebruik.
 • Je kunt er desgewenst dierenhaartjes van kleding en zelfs van de bank mee verwijderen.
 • Houd er rekening mee dat dit model niet geschikt is voor gebruik op gebreide en dunne stoffen.
 • Met deze tool kun je veilig en efficiënt dons en pluisjes verwijderen van dekens, gordijnen, tapijten en meer.

Veelgestelde vragen

Welke soorten tondeuses zijn er?

Pluizentondeuses worden ook wel ontpluizers, ontpillers of lint shavers genoemd en zijn verkrijgbaar in handmatige en elektrische varianten.

Hoe gebruik je een ontpluizer?

De handmatige en elektrische ontpluizers worden allebei op een andere manier gebruikt. Het is bij beide varianten echter belangrijk dat de stof die je wil ontpluizen vlak ligt. De stof moet ook geen vouwen of kreukels bevatten wanneer je het over de tafel of op het werkoppervlak legt.

Hoe werk je met een handmatige pluizentondeuse?

Met de handmatige pluizentondeuse maak je bewegingen over de stof alsof je het oppervlak kamt. Bovendien veeg je de schroef met snelle, rechte bewegingen in de breedte over de stof. De pluisjes hechten zich op deze manier aan de schroef. Door de snelle bewegingen komen deze deeltjes gemakkelijk los van het kledingstuk.

Hoe werk je met een elektrische ontpluizer?

Eerst zet je batterijen in de elektrische ontpluizer. Daarna zet je het apparaat aan. Je maakt hierna rustige bewegingen over de stof, net als wanneer je met een strijkijzer bezig bent. Het apparaat beweeg je voorzichtig met het kopstuk over de stof. Ondertussen zorgt de ontpluizer ervoor dat alle pluisjes en pillen worden verwijderd.

Is een pluizentondeuse gevaarlijk?

Nee, zowel elektrische als handmatige modellen zijn veilig te gebruiken. De mesjes van het elektrische model zitten veilig achter het roostertje met de gaatjes verstopt. Doordat de gaatjes klein zijn, passen er bijna alleen pluisjes doorheen. Een handmatige ontpluizer heeft helemaal geen mesjes of scherpe kanten en is hierdoor ook veilig.

Werkt een ontpluizer op elke stofsoort?

Nee, het verschilt per ontpluizer voor welke en hoeveel stofsoorten het apparaat geschikt is.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.