Vergelijk de top 10 en vind hier de beste Kodi mediaplayer van 2024!

In het leven moeten we hard werken om vooruit te komen. Echter, dit moet niet betekenen dat je je niet vermaakt.

Beste Kodi mediaplayer van 2024

Afbeelding
Product
Android tv box Android / Mini Pc / Tv Box Android 4K / Mediaplayer voor Tv / Kodi Tv Box 2020 32GB
Met deze supersnelle Android tv box H96 Max 4/32GB geniet je van alle online multimedia op je TV, stream series, films, muziek, games en nog veel meer. Een H96 Max tv box heeft een HDMI-poort, een bekabelde internetaansluiting, dual wifi en Android 9. Streamen van multimedia is dankzij de snelle RK3... Meer bij Bol.com »

MXQ Pro 4k - S905x Processor - Android 7.1 | Kodi 18.1 | TV Box Model 2019
Dit is hét topmodel van de MXQ Pro reeks. De S905x is een stuk sneller dan de S905w processor en maakt daarnaast 4k mogelijk op maar liefst 60fps! Full HD is uiteraard ook mogelijk. Hiermee heeft u fantastisch beeld! De allerlaatste Kodi staat hierop geïnstalleerd, de 18.1 versie. Hiermee zijn t... Meer bij Bol.com »

Lipa X98 Plus Tv Box 4-32 GB Android 11 - Mediaplayer met Kodi, Netflix en Playstore- 6K en 4K decoder - Apps via Playstore en internet - Wifi en ethernet - Dolby geluid - Met Kodi, Netflix, Disney+ en meer - Wifi
Als je de juiste versie van Netflix, Disney, Ziggo of Disney niet op de box krijgt, kijk dan onderaan voor de oplossing hiervoor. Download de app via de APK Pure Playstore op de box. Zorg er voor dat de oude app van de des betreffende app eerst verwijderd is. Dit kan via de instellingen->apps binnen... Meer bij Bol.com »

Lipa V10 Tv Box 4-32 GB Android 10 - Mediaplayer met Kodi, Netflix en Playstore- 6K en 4K decoder - Apps via Playstore en internet - Wifi en ethernet - Dolby geluid - Met Kodi, Netflix, Disney+ en meer
Als je de juiste versie van Netflix, Disney, Ziggo of Disney niet op de box krijgt, kijk dan onderaan voor de oplossing hiervoor. Download de app via de APK Pure Playstore op de box. Zorg er voor dat de oude app van de des betreffende app eerst verwijderd is. Dit kan via de instellingen->apps binnen... Meer bij Bol.com »

Lipa X88 Pro 13 Tv Box 4-32 GB Android 13 -Mediaplayer Met Kodi, Netflix en Playstore-8K decoder - Apps via Playstore en internet - Wifi en ethernet - Dolby geluid - Bluetooth
Als je de juiste versie van Netflix, Disney, Ziggo of Disney niet op de box krijgt, kijk dan onderaan voor de oplossing hiervoor. Download de app via de APK Pure Playstore op de box. Zorg er voor dat de oude app van de des betreffende app eerst verwijderd is. Dit kan via de instellingen->apps binnen... Meer bij Bol.com »

Er zijn enorm veel manieren om jezelf aangenaam bezig te houden of om te ontspannen. Zo kun je naar je favoriete tv-programma’s kijken of muziek beluisteren. Dit alles doe je eenvoudig via je tv als je een mediaplayer, tv box of mediaspeler in huis hebt. Je hoeft op die manier niet speciaal een smart tv te kopen. Wil je de mogelijkheid hebben om vanaf je computer, tablet, telefoon of NAS bestanden af te spelen? Dan is een mediaspeler die via een wifi- of internetaansluiting streamt ideaal. Je kunt ook gewoon kiezen voor de beste Kodi mediaplayer. Daarmee stream je films en series. Via add-ons voeg je allerlei kanalen toe. Wij helpen je middels dit artikel om de beste Kodi mediaplayer te vinden.

Er zijn vele soorten mediaspelers waar je voor kunt kiezen. Dat geldt ook voor de Kodi varianten. Daarom kan het voor sommige personen moeilijk zijn om de beste Kodi mediaplayer uit te kiezen. Wij willen je graag op weg helpen. Daarom zijn we voor je nagegaan welke varianten momenteel het best verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 voor je samengesteld. De verschillende mediaspelers in deze lijst hebben we ook allemaal afzonderlijk gerecenseerd. Je kunt dus nagaan welke eigenschappen de verschillende modellen uniek maken. Daarnaast heb je de optie om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Aan de hand van deze vergelijking kun je gemakkelijk jouw beste Kodi mediaplayer uitkiezen.

1. Vontar Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4 Netflix

Er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten als je naar de beste Kodi mediaplayer zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld nagaan hoe snel het apparaat werkt. Het is tevens handig als je weet welke aansluitingen je nodig hebt. Aan de hand daarvan kies je voor een model met de desbetreffende aansluitingen. Zo is het verbinden van de box een fluitje van een cent. Stel jij geen super hoge eisen aan jouw mediaspeler? Moet het perfecte model voor jou gewoon razendsnel werken? Dan kies je voor de Vontar Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4 Netflix. Dit model is de beste Kodi mediaplayer voor jou. Hij is namelijk een supersnelle mediaspeler die je aansluit op je tv.

Vontar Android 9.0 Tv Box 4K Kodi 18.4 Netflix

Nadat je de Vontar Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4 Netflix hebt aangesloten, kun je heerlijk ontspannen. Je geniet immers van alle online multimedia op je tv. Zo is het mogelijk om series en films te streamen. Je kunt ook muziek beluisteren, games spelen en je hebt nog vele andere opties. Dankzij de snelle RK3318 Quad-Core 64bit Cortex-A53 is het streamen van multimedia een waar genot. De box heeft bovendien een handige HDMI-poort, een bekabelde internetaansluiting en dual wifi. Je merkt dus dat deze box geen toeters en bellen heeft, maar doet wat hij moet doen. Hij zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je multimedia. Dit gebeurt bovendien razendsnel!

Eigenschappen van de Vontar Android 9.0 Tv Box / 4K Kodi 18.4 Netflix:

 • Ota-updates houden je systeem altijd up-to-date.
 • Films speel je via een USB 3.0-poort af in 1080p kwaliteit.
 • Het is mogelijk om te casten vanaf een Mac, iPhone Touch en iPad.
 • Met dit systeem met Android 9.0 kun je Netflix in HD kwaliteit bekijken.
 • Muziek kun je streamen naar bepaalde wifi-speakers, speaker docks en stereo sets.
 • Er is gezorgd voor een ethernetverbinding van 100M LAN en dual wifi 2.4 Ghz – 5.0 Ghz.
 • Als je een HDMI Pro kabel aanschaft, dan is er bij deze box ondersteuning voor 3D-video en 3D-games.

2. Tanix TX6 mediaspeler

Je hebt gezien dat de vorige mediaspeler een eenvoudig model is. Echter, ondanks het een eenvoudige mediaspeler is, brengt hij handige mogelijkheden met zich mee. Zo kun je in prachtige HD-kwaliteit films en series bekijken. Is de beste Kodi mediaplayer voor jou echter een variant die 4K beelden probleemloos afspeelt? Dan raden wij de Tanix TX6 mediaspeler aan. Dit model is wellicht de beste Kodi mediaplayer voor jou. Je gebruikt hem namelijk om 4K beelden probleemloos af te spelen. Deze mogelijkheid heb je bij de mediaspeler, omdat hij beschikt over een allwinner H6 processor. Doordat deze mediaspeler een geweldige processor heeft, gebruik je hem om je thuisbioscoop te completeren.

Tanix TX6 mediaspeler

Het is niet verbazingwekkend dat de prestaties deze box uniek maken. Hij heeft namelijk niet voor niets een krachtige processor. Er is bij de Tanix TX6 mediaspeler ook gezorgd voor een externe antenne. Deze zorgt voor de perfecte verbinding met je internet. Aangezien hij ook beschikt over Android 9 ben je met deze mediaspeler nog jaren verzekerd van veel kijkplezier. Misschien heb je nooit eerder een Android tv box gehad of ben je minder technisch aangelegd. Dat is geen probleem. De box ontvang je namelijk gebruiksklaar. Hij wordt zelfs geleverd met een HDMI-kabel zodat je hem meteen kunt aansluiten op je tv of beamer. Je gebruikt de poweradapter om hem te voorzien van stroom.

Eigenschappen van de Tanix TX6 mediaspeler:

 • Er is gezorgd voor een krachtige processor die met gemak 4K beelden afspeelt.
 • Hij wordt geleverd met een afstandsbediening zodat je door de menu’s kunt navigeren.
 • Dit model wordt gebruiksklaar geleverd, dus je hoeft niet veel te doen om hem aan te sluiten.
 • De box ondersteunt populaire apps zoals Netflix, YouTube, Videoland, Fox Sport, Kijk, enzovoorts.

3. MXQ Lipa Mxq Pro mediaplayer Android 7.1 – Kodi 18.3 en netflix

Sommige personen gebruiken al vele jaren mediaspelers om hun multimedia-ervaring te optimaliseren. Behoor jij ook tot deze groep? Dan heb je misschien de MXQ Android mediaspeler ook gebruikt. Had je goede ervaringen met dat model en wil je daarom nu zijn opvolger kopen? Dan kennen we de beste Kodi mediaplayer voor jou. We verwijzen hier naar de MXQ Lipa Mxq Pro mediaplayer Android 7.1 – Kodi 18.3 en netflix. Dit model is de beste Kodi mediaplayer voor jou, want hij is de opvolger van de bekende MXQ Android mediaspeler. Je kunt dit model aansluiten op 4K tv’s. Hij is bovendien voorzien van een 64 bits S905W chipset. Zo is hij 3 keer sneller dan zijn voorganger. Android is ook al voor geïnstalleerd. Je kunt er dus meteen mee aan de slag gaan.

MXQ Lipa Mxq Pro mediaplayer Android 7.1 - Kodi 18.3 en netflix

Als je je tv wat slimmer wil maken, dan is deze mediaspeler ideaal. De MXQ Lipa Mxq Pro mediaplayer Android 7.1 – Kodi 18.3 en netflix kan namelijk van alles aan. Zo bekijk je er probleemloos Full HD en 4K beelden op. Ook zijn Kodi en Android reeds geïnstalleerd, waardoor jij dat niet zelf hoeft te doen. Misschien wil je nu weten wat dit apparaat kan. Zo kun je hem overal gebruiken, ongeacht in welk land je je bevindt. Daarom is hij handig voor op vakantie. De box is tevens voorzien van Airplay en Miracast. Hij is daarnaast een Plug & Play model, wat betekent dat hij meteen klaar is voor gebruik. Geniet van een geweldige multimedia-ervaring door dit model aan te schaffen.

Eigenschappen van de MXQ Lipa Mxq Pro mediaplayer Android 7.1 – Kodi 18.3 en netflix:

 • Er is gezorgd voor Airplay en Miracast.
 • Dit apparaat kun je overal gebruiken, waardoor hij ook handig is voor op vakantie.
 • Doordat het hier om een plug & play apparaat gaat, kun je hem meteen in gebruik nemen.
 • Dankzij de zeer gedetailleerde 4K beeldweergave geniet je van een superieure kijkervaring.
 • Hij heeft genoeg geheugen voor al je apps, maar je kunt zijn geheugen ook uitbreiden met een SD-kaart.
 • Je krijgt hem met een 64 bits Quad-Core ARM Cortex-A53 processor, die geweldige prestaties kan leveren.

4. Lenv MXQ PRO 4K Ultra HD Android 6.0 tv box + Kodi 17.4

Als je het goed bekijkt, dan merk je dat de verschillende mediaspelers niet veel van elkaar verschillen. Je ziet bijvoorbeeld dat de meeste varianten je de optie geven om apps te installeren. Daarnaast hebben vrijwel alle mediaspelers de mogelijkheid om Full HD of zelfs 4K beelden af te spelen. Je kunt dus letten op de Kodi- of Android-versie van de mediaspelers. Wil je een box die geschikt is voor 4K tv’s? Moet jouw beste Kodi mediaplayer bovendien beschikken over Kodi 17.3? Kies dan voor de Lenv MXQ PRO 4K Ultra HD Android 6.0 tv box + Kodi 17.4. Dit is wellicht de beste Kodi mediaplayer voor jou. Hij is namelijk geschikt voor 4K tv’s en beschikt over Kodi 17.3.

Lenv MXQ PRO 4K Ultra HD Android 6.0 tv box + Kodi 17.4

De Lenv MXQ PRO 4K Ultra HD Android 6.0 tv box + Kodi 17.4 heeft een geweldige chipset. Daarnaast is er gezorgd voor een Quad-Core processor. Dankzij deze elementen werkt de box razendsnel. Dat hij Ultra HD ondersteunt wist je al. Wist je ook dat Kodi 17.3 en Android 7.1 reeds zijn voor geïnstalleerd? Hierdoor is nog meer kijkplezier mogelijk. Als we kijken naar de mogelijkheden die hij met zich meebrengt, dan zien we dat de box elke stream vanuit het internet aankan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan YouTube en Netflix. Ook kun je media streamen vanuit je thuisnetwerk, SD-kaart, USB-stick of externe harde schijf. Je kunt de box zelfs overal gebruiken, wat handig is voor op vakantie. De mogelijkheden van de box zijn eindeloos!

Eigenschappen van de Lenv MXQ PRO 4K Ultra HD Android 6.0 tv box + Kodi 17.4:

 • Je krijgt er een Rii i8 draadloos toetsenbord bij.
 • Dit plug & play model is meteen klaar voor gebruik.
 • Dankzij de 16 GB Nand Flash is er voldoende geheugen voor al je apps.
 • Hij heeft een Quad-Core Cortex A53 processor, die zeer goede prestaties kan leveren.
 • Desgewenst kun je het geheugen van deze mediaspeler verder uitbreiden met een SD-kaart.
 • Grafische prestaties worden naar nieuwe hoogtes gebracht door de Penta-Core Mali-450MP GPU.

5. DroidLogic Android tv box Android 9 / Mini Pc

De meeste personen wachten tegenwoordig niet meer totdat een film op de tv wordt afgespeeld. We streamen namelijk rechtstreeks films en series vanuit het internet. Als je optimaal van je multimediaervaring wil genieten, dan is het handig om een mediaspeler te kopen. Tegenwoordig worden de Kodi varianten aanbevolen. Is de beste Kodi mediaplayer voor jou een supersnelle variant met Android 9? Dan kies je voor de DroidLogic Android tv box Android 9 / Mini Pc. Dit model is voor jou wellicht de beste Kodi mediaplayer. Hij heeft namelijk een supersnelle werking en beschikt over Android 9. Wanneer je dit apparaat gebruikt, kun je optimaal genieten van alle online multimedia op je tv. Je streamt series, films, muziek, games, enzovoorts.

DroidLogic Android tv box Android 9 Mini Pc

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd naar de fysieke opties van de mediaspeler. De DroidLogic Android tv box Android 9 / Mini Pc heeft een HDMI-poort, een bekabelde internetaansluiting en dual wifi. Er gaat dus een wereld aan mogelijkheden voor je openen, waarbij het streamen van multimedia razendsnel gaat. Eigenlijk is deze box een kleine pc, die je met je tv kunt verbinden. Het enige wat je tv daarvoor nodig heeft, is een HDMI-aansluiting. Voor het verbinden van de mediaspeler moet er ook een stopcontact in de buurt zijn. Nadat je de box hebt aangesloten, werkt hij net zoals ieder Android-systeem. Je kunt er allerlei applicaties op downloaden en gebruiken. Daarvoor gebruik je de Google Play Store.

Eigenschappen van de DroidLogic Android tv box Android 9 / Mini Pc:

 • Naast Kodi heeft hij ook ondersteuning voor IPTV apps.
 • Ota Updates houden bij dit apparaat je systeem up-to-date.
 • Er is gezorgd voor 32 GB opslagruimte om games en apps te downloaden.
 • Dit apparaat met Android 9.0 heeft een supersnelle Rockchip RK3318 CPU.
 • Via deze box heb je toegang tot Google Play Movies, Play Tv en Play Music.
 • Je kunt video, audio en spelletjes met deze box streamen naar het grote scherm.
 • Hij is compatibel met Ziggo Go, Telfort ITV, Mijn Kpn, Canal digitaal, en veel meer.
 • Met dit apparaat kun je muziek streamen naar bepaalde wifi-speakers, stereo sets en speaker docks.
 • 3D-games en 3D-video wordt ondersteund, maar je moet daarvoor wel een HDMI Pro kabel aanschaffen.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.