De beste föhnborstel van 2024 vind je hier door de top 10 te vergelijken!

Als iemand naar je kijkt, ziet hij/zij eerst je gezicht. Daar hoort ook je haar bij.

Beste föhnborstel van 2024

Afbeelding
Product
QLAY Airstyler 5 in 1 set - Vernieuwde motor - krultang - fohnborstel - haardroger -Haarstyler -Mulitistyler 2023 edition- Hairwrap
Als jij opzoek bent naar een luxe fohnborstel van kapperskwaliteit is de QLAY airstyler hetgeen wat jij zoekt! Door ionentechnologie van de fohn zal jij nooit meer last hebben van statisch of pluizend haar. De negatieve ionen zorgen er namelijk juist voor dat jouw haar na gebruik glanst zoals nooit ... Meer bij Bol.com »

Shark FlexStyle 5-in-1 Föhn en Multistyler - Airstyler, Diffuser, Concentrator, Volume- en Stijlborstel - Zilver/Goud - HD440SLEU
Jouw haar - Jouw stijl. #ForAllHairkind Eindelijk! Dé nieuwste airstyler sensatie van Shark is nu beschikbaar in de Benelux! Met miljoenen likes en views op social media is de Shark FlexStyle een ware internetsensatie geworden, en nu kan ook jij deze uitproberen bij jou thuis! De Shark FlexStyle ... Meer bij Bol.com »

Dryze airstyler Krultang 5 in 1 Multistyler Föhn - Föhnborstel - Hairwrap - TikTok - crème white/gold edition
Dryze® Airstyler Krultang 5 in 1 Multistyler Föhn - Föhnborstel - Hairwrap - Rosé Goud Fantastisch haar met 1 apparaat? De Dryze® Airstyler kan het allemaal. Deze slimme föhnborstel droogt, steilt, krult en geeft het haar volume; alles wat je nodig hebt voor de perfecte look. Met 5 verschill... Meer bij Bol.com »

Airstyler Hairwrap 6 in 1 Multistyler - Fohnborstel - Krulborstel - Krultang - Tiktok
Geen Krultang, Stijltang en Föhn meer nodig! Ervaar prachtige volumineuze krullen en 150% extra volume van kapperskwaliteit binnen een handomdraai! De ene dag beachy waves look, de andere dag glanzend gestijld of een geweldige blow-out? De TravX Airstyler is het nieuwste en meest gewilde product op... Meer bij Bol.com »

BaByliss Air Style 1000 Föhnborstel AS136E - Multistyler met 4 opzetstukken - Ionisch - 1000W - Coolshot
De Air Style 1000 Föhnborstel AS136E van BaByliss is een krulborstel met vier opzetstukken. Een blaasmond om het laatste natte haar te drogen, een stijlborstel om het haar mee te steilen, maar wel met wat volume (dus niet zo steil als je ‘m tussen de platen van een stijltang plaatst), een conisch... Meer bij Bol.com »

 
We hebben je intussen verteld wat je allemaal met een föhnborstel kunt doen. Houd er wel rekening mee dat een dergelijk apparaat geen krullen creëert. Je kunt er wel mooie slagen mee maken, maar voor het creëren van krullen heb je een krultang nodig. Afhankelijk van welke look je wil creëren en welk haartype je hebt, kies je voor het ideale apparaat. Wij helpen je in dit artikel om de beste föhnborstel voor jouw behoeften te vinden. Dat doen we door je te vertellen over de top 10. Deze top 10 is ontstaan aan de hand van de beste verkochte föhnborstels van dit moment. Doordat elk van deze vijf borstels afzonderlijk wordt gerecenseerd, ontdek je welke variant het beste bij je past. Lees dus snel het artikel en kies jouw beste föhnborstel uit!
 
Heb je echter geen tijd om bij de kapper te zitten, maar wil je toch een perfect gemodelleerde coupe hebben? Dan kun je gebruik maken van een föhnborstel. Soms worden dergelijke borstels ook wel krulföhns, warmeluchtborstels, krulborstels of airstylers genoemd. Als je nagaat wat een dergelijk apparaat is, dan zie je dat hij fungeert als een haardroger. Tegelijkertijd werkt hij ook als een borstel. Het apparaat droogt dus je lokken, voegt volume toe en geeft je haar een slag. Er zijn zelfs varianten met automatisch roterende borstels. Daarnaast kun je kiezen voor borstels met ionentechnologie. Deze voorkomen namelijk pluizig en statisch haar. Zoek je naar de beste föhnborstel voor jouw behoeften? Dan ben je hier op het juiste adres. Je leest namelijk over de beste varianten en kunt zo jouw beste föhnborstel uitkiezen.
 

1. Philips ProCare Airstyler HP8656/00

Er zijn verschillende soorten föhnborstels. Elke variant heeft zijn unieke eigenschappen. Zo heeft het ene model een roterende borstel. Andere modellen maken het mogelijk om je haar tijdens het drogen meteen te stylen. Je gaat dus na welke borstel het mogelijk maakt om het Philips ProCare Airstyler HP8656 00gewenste haareffect te creëren. Is de beste föhnborstel voor jou een eenvoudig, maar toch effectief model? Moet hij je haar bovendien tegelijkertijd kunnen drogen en stylen? Wil je er ook handige opzetstukken bij hebben? Dan is de Philips ProCare Airstyler HP8656/00 de beste föhnborstel voor jou. Met dit model droog en style je je haren tegelijkertijd. Je kunt daarbij allerlei natuurlijke stijlen creëren en tegelijkertijd je haar optimaal verzorgen. Hij maakt het zelfs mogelijk om een natuurlijke rechte look te creëren zonder dat je je haar beschadigt.

Het feit dat de Philips ProCare Airstyler HP8656/00 geleverd wordt met 5 opzetstukken is ook zeer positief. Hierdoor heb je namelijk veel mogelijkheden wanneer je de airstyler gebruikt. Wil je er meer over lezen? Dan verwijzen we je graag naar het artikel over de beste krulföhn. Deze krulborstel wordt in dat artikel uitgebreid gerecenseerd.

Eigenschappen van de Philips ProCare Airstyler HP8656/00:

 • Je kunt desgewenst golven en krullen maken zonder klitten.
 • Houd er rekening mee dat hij niet over een display beschikt.
 • Zijn volumizer is ideaal om te zorgen voor volume bij de haaraanzet.
 • De borstels van deze airstyler roteren niet automatisch, dus je creëert zelf slagen in je haar.
 • Als je een natuurlijke steile look wil creëren, dan gebruik je de platte borstel om te ontkrullen.
 • Er worden verschillende handige opzetstukken meegeleverd waardoor je verschillende stijlen kunt creëren.

2. LifeGoods 3-in-1 Magic Brush en Föhnborstel Rond

Afhankelijk van de stijl(en) die je met je haar wil creëren, kies je voor een bepaalde airstyler. Je hebt bijvoorbeeld gezien dat de vorige borstel perfect is voor het maken van mooie golven en krullen. Het is zelfs mogelijk om een natuurlijk steile look te creëren met die borstel. Vind je een dergelijke LifeGoods 3-in-1 Magic Brush en Föhnborstel Rondborstel ideaal? Is echter jouw beste föhnborstel een variant die ook beschikt over de ionische technologie? Dan raden we de LifeGoods 3-in-1 Magic Brush en Föhnborstel Rond aan. Net zoals de vorige borstel is ook dit model een 3-in-1 variant. Zo combineert hij de mogelijkheden van een föhn met een krulborstel en stijltang. Hij is dus een echte alleskunner, die zelfs over een koude-lucht stand beschikt.

Bij het stylen van je haar is het belangrijk om het haar ook te beschermen. Daar heeft de fabrikant van deze borstel rekening mee gehouden. Daarom kies je voor een blaasstand aan de hand van je haartype, dikte of voorkeur. Dankzij de keramische coating wordt je haar beschermd tegen directe hitte. De LifeGoods 3-in-1 Magic Brush en Föhnborstel Rond is daarnaast jouw beste föhnborstel, omdat hij beschikt over de ionische technologie. Hierdoor wordt droog en statisch haar voorkomen. Je kunt meer lezen over deze borstel in het artikel over de beste krulföhn.

Eigenschappen van de LifeGoods 3-in-1 Magic Brush en Föhnborstel Rond:

 • Met dit apparaat kun je tegelijkertijd het haar drogen en stijlen.
 • Statisch en droog haar wordt voorkomen dankzij de ionische technologie.
 • Er is gezorgd voor een keramische coating waardoor je haar beschermd wordt.
 • Hoewel je er een slag in het haar mee kunt creëren is hij niet geschikt om grote krullen te maken.
 • Je hebt keuze uit 3 temperatuurinstellingen, waardoor het apparaat geschikt is voor elk haartype.
 • Zijn 360 graden meedraaiend snoer zorgt voor de nodige bewegingsvrijheid tijdens het stijlen van je haar.

3. Carmen Volume Multi Styler DC1050

Sommige personen vinden het prettig om er steeds anders uit te zien. Denk je maar eens in dat je deze week met steile lokken pronkt en de volgende week met mooie krullen. Als we kijken naar de verschillende haarstijlen in de wereld, dan zien we dat er ook andere stijlen zijn. Tussen steil Carmen Volume Multi Styler DC1050en krullend liggen er namelijk ook kleine tot grote slagen. Wil je pronken met al deze verschillende stijlen? Dan kennen wij de beste föhnborstel voor jou. We verwijzen hier naar de Carmen Volume Multi Styler DC1050. Dit apparaat is voor jou wellicht de beste föhnborstel. Het gaat namelijk niet slechts om een eenvoudige krulborstel. Dit apparaat wordt geleverd in een complete set. Hij is hierdoor het geheim voor perfect gestyled haar.

Wanneer je de Carmen Volume Multi Styler DC1050 gebruikt, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Je krijgt namelijk vier handige accessoires meegeleverd. Deze helpen je om in een handomdraai diverse haarstijlen te creëren. Zo maak je er gemakkelijk een grove slag mee. Echter, hij maakt het ook mogelijk om prachtige, fijne krullen te creëren. Deze mogelijkheden heb je, omdat er in de set drie verschillende föhnborstels zitten. Hierbij gaat het om krulborstels met een doorsnede van 20, 32 en 38 mm. Je krijgt er zelfs een blaasmond bij om je haar in model te föhnen. Als je eenmaal klaar bent met het in model brengen van je haar, dan berg je de borstel gemakkelijk op. Hij heeft namelijk een opbergclip.

Eigenschappen van de Carmen Volume Multi Styler DC1050:

 • Doordat hij beschikt over de ionentechnologie wordt statisch haar tegengegaan.
 • Dit apparaat wordt geleverd met 4 handige opzetstukken waardoor je verschillende stijlen kunt creëren.
 • Voor extra gebruiksgemak beschikt deze borstel over een 1,8 meter meedraaiend snoer met een opbergclip.
 • Houd er rekening mee dat hij niet beschikt over een roterende borstel, maar je kunt wel allerlei stijlen ermee creëren.

4. BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620E

Sommige personen kopen alleen producten van merken waar ze bekend mee zijn. Daardoor komen andere merken niet aan bod. Ben jij ook zo iemand? Dan gebruik je waarschijnlijk vaker apparaten van het merk BaByliss of BaBylissPRO. De producten van dit merk worden namelijk BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620Egezien als duurzaam en effectief. Is de beste föhnborstel voor jou daarom een variant van het merk BaBylissPRO? Dan raden we de BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620E aan. Dit model is voor jou wellicht de beste föhnborstel. Hij is namelijk van de fabrikant BaByliss, die staat voor topkwaliteit en duurzaamheid. Bovendien is dit apparaat momenteel een van de best verkochte warmeluchtborstels van deze fabrikant. Dit is niet verbazingwekkend. Het apparaat doet zijn werk namelijk razendsnel. Ook laat hij het eruit zien alsof je net van de kapper komt.

Je gebruikt de BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620E wanneer je haar 80 tot 100% droog is. Daarbij is het belangrijk dat je handdoek ook droog is. Vervolgens ga je aan de slag. Je verdeelt eerst je haar in delen. Vervolgens haal je de borstel per lok door je haar heen. Wil je lokken die naar buiten vallen? Ga met de borstel dan bovenlangs je lokken. Voor lokken die naar binnen vallen haal je daarentegen de borstel onder je lok door. Soms komt het voor dat je haar pluizig wordt op de bovenkant van je look. Om dit te voorkomen kun je met deze borstel over de bovenkant van je lokken borstelen. Je ziet dus dat de borstel voor elk stijlprobleem een geschikte oplossing heeft.

Eigenschappen van de BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620E:

 • Je kunt kiezen voor meerdere blaassnelheden.
 • Deze borstel werkt het best op normaal tot lang haar.
 • Dankzij de keramische warmteverdeling is je haar beschermd tegen de warmte.
 • Om er handig gebruik van te kunnen maken, heeft deze borstel een meedraaiend snoer.
 • Houd er rekening mee dat hij niet beschikt over een koude luchtstand om het haar te fixeren.

5. BaByliss AS82E Shape & Smooth

We hebben in dit artikel reeds verschillende handige airstylers beschreven. Daarbij heb je gezien dat je kunt kiezen voor een variant aan de hand van eventuele meegeleverde accessoires. Deze bepalen namelijk welke stijlen je met je haar kunt creëren. Er zijn tevens borstels met BaByliss AS82E Shape & Smoothverschillende mogelijkheden. Wat dacht je van een variant met twee borstels zodat je slagen of volume kunt creëren? Als een dergelijk model als jouw beste föhnborstel klinkt, dan kies je voor de BaByliss AS82E Shape & Smooth. Dit apparaat is voor jou wellicht de beste föhnborstel. Hij behoort namelijk tot één van de klassiekers. Daarnaast krijg je er maar liefst twee verschillende borstels bij.

De ene borstel is een thermische variant van 38 mm. Met deze borstel kun je prachtige slagen creëren in je haar. Hij is ook in staat om je haar meer volume te geven. De andere 20 mm borstel is echter speciaal gecreëerd voor meer volume in het haar. Je kunt hem daarnaast ook gebruiken voor meer volume bij de haaraanzet. De BaByliss AS82E Shape & Smooth ligt bovendien prettig in de hand. Hierdoor ga je er gerust gedurende langere tijd mee aan de slag. Ook dit artikel hebben we reeds uitgebreid beschreven in het artikel over de beste krulföhn. Lees er dus gauw meer over in dat artikel!

Eigenschappen van de BaByliss AS82E Shape & Smooth:

 • Hij heeft een relatief dun handvat, waardoor hij fijn in je hand ligt.
 • Zijn duurzame, natuurlijke en zachte everzwijnharen gaan statisch haar tegen.
 • Je krijgt er twee borstels bij, namelijk een 38 mm variant en een variant van 20 mm.
 • Verwijder het filter om het apparaat goed schoon te maken zodat hij langer meegaat.
 • Deze föhnborstel bevat geen negatieve ionen om statisch haar en pluizen tegen te gaan.
 • Dankzij het extra lang snoer heb je meer bewegingsvrijheid tijdens het stylen van je haar.
 • Dit apparaat beschermt je haar tegen de warmte dankzij de keramische warmteverdeling.
 • Bij deze warmeluchtborstel beweeg je zelf mee, want de borstel roteert niet automatisch.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.