Hier vind je de beste draadloze deurbel van 2024 als je de top 10 vergelijkt!

Hoewel niet iedereen een deurbel heeft, is het handig als je eentje laat installeren. Je hoeft namelijk niet meer te gissen of er iemand voor de deur staat.

Beste draadloze deurbel van 2024

Afbeelding
Product
Ring Video Deurbel - Deurbeldrukker - Bedraad - Zwart
Let op: dit is de bedrade variant van de Ring deurbel.Compact en altijd ingeschakeld. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken... Meer bij Bol.com »

Ring Video Deurbel (2de generatie) - Deurbeldrukker - Draadloos - 1080p HD-video - Venetiaans Brons
Let op: dit is een draadloze deurbel. De deurbel kan dus niet bedraad aangesloten worden. Ring Video Doorbell (2de generatie)Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging ... Meer bij Bol.com »

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel - Deurbelset - Batterijgevoed - 1080P - Draadloze gong
Let op: deze losse deurbel werkt alleen in combinatie met een Eufy Homebase. Wanneer je deze nog niet hebt, adviseren we je om de set inclusief HomeBase aan te schaffen. Eufy Video DoorbellDe Eufy Video Deurbel Slim is een slimme deurbel met gong die beeldmateriaal lokaal opslaat. Je plaatst de g... Meer bij Bol.com »

Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbelset - Inclusief HomeBase 2 - WiFi vereist
Let op! Meet de breedte van je deurpost en controleer de afmetingen van de deurbel, zodat je zeker weet dat het product past op je deurkozijn. Eufy Video Doorbell HomeBase 2De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bovendien zit je niet va... Meer bij Bol.com »

Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar
Belt er iemand aan terwijl je niet thuis bent? Met de video deurbel met camera van Zedar krijg je een melding op je smartphone. Nooit meer eindeloos wachten op het verwachte pakketje. Zodra de postbode aanbelt communiceer je gemakkelijk via de app van de deurbel. Zo vertel je een pakketbezorger bij ... Meer bij Bol.com »

 
Als je zoekt naar de beste draadloze deurbel, dan kun je op verschillende zaken letten. Denk maar aan de mogelijkheden, maar ook het design. Elk model is op zijn eigen manier uniek. Echter, je kiest voor het model dat bij jouw behoeften past. Wij willen je graag zoveel mogelijk op weg helpen. Daarom hebben we een top 10 voor je samengesteld. Deze top 10 is ontstaan doordat we hebben gekeken naar de beste verkochte varianten. Vervolgens hebben we elk van deze modellen gerecenseerd. Zo ontdek je precies wat elk model uniek maakt. Nadat je de verschillende deurbellen met elkaar hebt vergeleken, kun je gemakkelijk jouw beste draadloze deurbel uitkiezen.
 
Vooral als je een wat grotere woning hebt, is een deurbel belangrijk. Een draadloze variant is zelfs handiger. Met een dergelijk model hoef je namelijk geen rekening te houden met kabels. Ook zorgt een draadloze deurbel voor extra veiligheid. Dit is vooral het geval als de deurbel ook beschikt over een ingebouwde camera. Je wordt namelijk op de hoogte gebracht van degene die er voor de deur staat. Sommige modellen stellen je zelfs in staat om met behulp van een smartphone of draagbare ontvanger met de persoon voor de deur te communiceren. Zoek je naar de beste draadloze deurbel? Wij helpen je om jouw beste draadloze deurbel te vinden!
 

1. TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroom

We hebben je verteld dat je op verschillende zaken kunt letten om een nieuwe deurbel uit te kiezen. Daarbij hebben we het gehad over het design en de mogelijkheden. Ben jij niet op zoek naar een super geavanceerd model? Wil je gewoon dat de deurbel in de hele woning hoorbaar is? Is jouw beste deurbel bovendien een variant met meerdere melodieën? Dan kennen wij het ideale model TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroomvoor jou. We verwijzen hier naar de TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroom. Dit model is wellicht de beste draadloze deurbel voor jou. Hij is namelijk eenvoudig te gebruiken en heeft ook een relatief eenvoudig design. Ondanks het eenvoudige design is dit apparaat toch effectief. Je kunt hem namelijk in de hele woning horen wanneer er aangebeld wordt.

Als je na een tijdje verveelt van het geluid van de deurbel, dan kun je dit geluid veranderen. De TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroom komt namelijk met 52 melodieën. Baal je dus na een tijdje van het oorspronkelijke geluid, dan kies je gewoon voor een ander deuntje. Zelfs als je minder goed hoort, hoef je je geen zorgen te maken. De deurbel laat je namelijk ook op een andere manier weten dat er is aangebeld. Zijn ontvangers lichten namelijk op wanneer er aangebeld wordt. Hierdoor is dit model perfect voor slechthorenden. Verder is deze deurbel set volledig draadloos, dus je kunt hem gemakkelijk plaatsen. Voor het plaatsen van de deurbel gebruik je slechts plakstrip of meegeleverde plugs/schroeven.

Eigenschappen van de TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers op stroom:

 • In de set vind je 1 deurbel en 2 ontvangers.
 • De ontvangers kun je in elk stopcontact zetten.
 • Als er aangebeld wordt, lichten de ontvangers op.
 • Zowel het volume als de melodieën kun je zelf instellen.
 • Je kunt de deurbel en ontvangers bevestigen door middel van plakstrip, plugs of schroeven.
 • Tot 300 meter heeft hij een betrouwbaar bereik zonder interferentie door andere gebruikers.

2. Ring Video Deurbel 2

In de inleiding van dit artikel hebben we gesproken over verschillende soorten deurbellen. Daarbij hebben we verwezen naar geavanceerde modellen en eenvoudige modellen. Het model dat we zojuist hebben gerecenseerd valt daar precies tussen. Hij is namelijk wel redelijk geavanceerd, maar is nog altijd alleen een deurbel. Is de beste draadloze deurbel voor jou een super geavanceerd model? Moet hij jeRing Video Deurbel 2 ook in staat stellen om te spreken met degene die aanbelt? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Ring Video Deurbel 2. Dit model is voor jou de beste draadloze deurbel. Hij is namelijk super geavanceerd. Zo kun je hem gebruiken om je woning in de gaten te houden. Hij stelt je tevens in de gelegenheid om iedereen die bij je aanbelt te zien, horen en te kunnen beantwoorden.

Als je dit apparaat hebt geïnstalleerd, dan heb je altijd een directe verbinding met de deurbel. Deze verbinding komt tot stand via de app op je telefoon, computer of tablet. Zoals je waarschijnlijk al hebt geconcludeerd, is de Ring Video Deurbel 2 geen alledaagse deurbel. Het gaat hier namelijk om een video deurbel met een 1080 HD groothoek camera. Deze camera laat je direct zien wie er voor de deur staat. Daarnaast heeft de deurbel ingebouwde speakers en een microfoon. Je kunt dus praten met degene die er voor de deur staat. De camera gaat aan zodra er iemand op de bel drukt. Echter, je kunt hem ook op afstand aanzetten. Hierbij heb je zelfs in het donker kristalhelder beeld. Hij heeft namelijk een infrarood functie.

Eigenschappen van de Ring Video Deurbel 2:

 • Desgewenst kun je de camera op afstand aanzetten.
 • Je kunt zien, horen en spreken met iedereen die bij je aanbelt.
 • Ook in het donker heb je kristalhelder beeld dankzij de infrarood functie.
 • Stel de bewegingssensor gemakkelijk in en pas hem naar jouw situatie aan.
 • Bij dit model heb je altijd een directe verbinding met de deurbel via de app.

3. Honeywell DC311N

We hebben je nu verteld over een matig geavanceerde en een super geavanceerde deurbel. Ben jij helemaal niet op zoek naar een geavanceerd model? Misschien vind je het slechts belangrijk dat je deurbel eenvoudig gebruikt kan worden. Daarnaast vinden velen van ons het belangrijk dat de deurbel betrouwbaar is en probleemloos werkt. Kun je je hierin terugvinden? Dan is de beste draadloze deurbel voorHoneywell DC311N jou wellicht de Honeywell DC311N. Dit model is voor jou de beste draadloze deurbel. Hij is namelijk eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is hij betrouwbaar en hij werkt ook probleemloos. Perfect toch? Zelfs het installeren van deze deurbel is een fluitje van een cent. Je kunt hem namelijk binnen slechts enkele minuten installeren.

De installatie is zo eenvoudig, omdat je geen schroeven nodig hebt. Daarnaast zijn de ontvanger en deurbel van tevoren aan elkaar gekoppeld. Hierdoor kun je hem binnen een handomdraai in gebruik nemen. Voor extra gebruiksgemak beschikkende deurbel en ontvanger over een eenvoudig te openen batterijlade. Je kunt er dus desgewenst reserve batterijen in opslaan. Als er wordt aangebeld hoef je je bij dit model geen zorgen te maken dat je de deurbel niet hoort. De Honeywell DC311N biedt namelijk een uitstekende geluidskwaliteit en een betrouwbare, draadloze verbinding. Vanaf nu weet je dus precies wanneer er iemand voor de deur staat. Je kunt zelfs kiezen uit vier melodieën!

Eigenschappen van de Honeywell DC311N:

 • Hij heeft een draadloos bereik tot 150 meter.
 • Je hebt keuze uit vier melodieën met digitaal geluid.
 • Er is gezorgd voor een batterijlevensduur tot ongeveer 2 jaar.
 • Zijn maximale volume van 80 dB is te horen tot ongeveer 60 meter van de ontvanger.
 • Deze deurbel kun je gemakkelijk installeren, want de installatie vindt draadloos plaats en de bevestigingen worden meegeleverd.

4. Bell4U Luxe draadloze deurbel

Misschien had je al eens een deurbel, maar vergat je steeds om hem op te laden. Komt dit fenomeen je bekend voor? Als dat het geval is, dan is een deurbel die opgeladen moet worden wellicht niet voor jou. Er zijn echter ook andere varianten die draadloos zijn en toch niet opgeladen hoeven te worden. Is een dergelijk model de beste draadloze deurbel voor jou? Dan raden we de Bell4U Luxe draadloze Bell4U Luxe draadloze deurbeldeurbel aan. Dit model is wellicht de beste draadloze deurbel voor jou. Je hoeft hem namelijk nooit op te laden. De drukker wekt immers energie op tijdens het indrukken. De ontvanger steek je daarnaast in het stopcontact. Hierdoor hoef je de ontvanger ook niet op te laden. De deurbel is dus geheel batterijvrij.

Nadat je de Bell4U Luxe draadloze deurbel hebt gekocht, kies je voor een melodie. Daarbij heb je keuze uit maar liefst 52 melodieën. Je kunt dus desgewenst elke week van het jaar voor een andere melodie kiezen. Ook het volume van de deurbel stel je zelf in. Daarbij zijn er 4 volumes beschikbaar. Zelfs als je vindt dat het hoogste volume niet luid genoeg is, hoef je niet te vrezen. Wanneer er wordt aangebeld, gaat er tevens een LED lampje braden op de ontvanger. Je ziet dus wanneer er is aangebeld. De drukker zet je gerust buiten. Hij is namelijk spatwaterdicht en kan eenvoudig worden gemonteerd. Bij het ontwerpen van dit model heeft de fabrikant dus gezorgd voor gebruiksgemak en handige mogelijkheden.

Eigenschappen van de Bell4U Luxe draadloze deurbel:

 • Er zijn 52 melodieën en 4 volumes beschikbaar.
 • Het instellen en plaatsen van dit apparaat is super eenvoudig.
 • De deurbel set kan een afstand van maximaal 50 meter overbruggen.
 • Je kunt zijn bel normaal gesproken overal in je woning in het stopcontact plaatsen.
 • Tijdens het indrukken wekt de drukker energie op en de ontvanger steek je in het stopcontact.
 • Slechthorenden hoeven niet te vrezen, want de LED op de ontvanger gaat branden als iemand heeft aangebeld.

5. Aukey draadloze deurbel IP55 waterdichte plug-in draadloze deurbelkit met led-indicator

Intussen hebben we je verteld over 4 super deurbellen. Je hebt dus gezien wat je van dergelijke apparaten kunt verwachten. Heb je twee modellen gezien die je het liefst zou combineren? Ging het daarbij om een eenvoudige, betrouwbare en effectieve deurbel, die stof- en waterbestendig is? Wij kennen een model dat geheel aan deze omschrijving voldoet. Is dat model de beste draadloze deurbel Aukey draadloze deurbel IP55 waterdichte plug-in draadloze deurbelkit met led-indicatorvoor jou? Dan kun je kiezen voor de Aukey draadloze deurbel IP55 waterdichte plug-in draadloze deurbelkit met led-indicator. Dit model is voor jou de beste draadloze deurbel. Hij is namelijk eenvoudig, betrouwbaar en effectief. Daarnaast kun je hem gemakkelijk monteren en hem vervolgens jarenlang gebruiken. Dit komt doordat hij stof- en waterbestendig is met een IP55-classificatie. Hij kan dus tegen zware regen en andere extreme omstandigheden buiten.

Net zoals enkele andere deurbellen in deze reeks kun je ook bij dit model voor verschillende beltonen kiezen. Om precies te zijn gaat het hier om 58 gevarieerde tonen. Onder deze beltonen zijn er standaard deurbeltonen, maar ook klassieke, leuke en seizoensgebonden melodieën. Je kunt dus kiezen voor de toon die bij je stijl past. Desgewenst kies met een druk op de knop voor een andere toon. Het is zelfs mogelijk om verschillende tonen in te stellen op elke ontvanger. Om deze deurbel te installeren hoef je niet veel te doen. Eerst verwijder je het batterijlipje van de deurbel. Daarna plaats je de deurbel en zijn twee ontvangers waar je ze wil hebben. Binnen vijf minuten ben je klaar. Geniet dus binnenkort van de mogelijkheden van de Aukey draadloze deurbel IP55 waterdichte plug-in draadloze deurbelkit met led-indicator!

Eigenschappen van de Aukey draadloze deurbel IP55 waterdichte plug-in draadloze deurbelkit met led-indicator:

 • Je kunt hem gemakkelijk installeren.
 • Bij dit apparaat kies je uit 58 melodieën en 4 volume-instellingen.
 • Doordat je twee ontvangers krijgt, wordt zowel boven als beneden gedekt.
 • De ontvangers kunnen overal aangesloten worden waar er een stopcontact is.
 • Er is gezorgd voor een optioneel knipperlicht, stille instellingen en onderscheidende tonen.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s.waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.