3 redenen om voor segway hoverboards te kiezen

Sommige mensen, die van plan zijn om een klein vervoersmiddel te kopen, kunnen een beetje moeite hebben om te kiezen tussen een Hoverboard, Segway, Ninebot, elektrische skateboard enz. Allemaal komen ze met hun voor- en nadelen. De Segway lijkt misschien niet zo hip als een Hover board of skateboard, maar het heeft wel een aantal voordelen die je niet meteen bij de andere vervoersmiddelen zult vinden. Misschien helpen deze redenen je een snelle beslissing te maken.

  1. Beter balanceren.

Het duurt niet lang om gewend te raken aan een Hoverboard. Het kan goed balanceren en je zult je evenwicht niet snel verliezen erop. Maar niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak op een Hoverboard. Er zijn mensen die zich aan iets moeten vasthouden om veiliger te voelen. Anderen weten niet wat ze met hun handen moeten doen. De Segway komt met een stuur en geeft mensen iets waaraan ze kunnen houden. Je kan ook aparte sturen voor Hoverboards kopen, maar dan moet je weer extra geld gaan uitgeven.

  1. Het is legaal.

Hoverboards mogen niet in het openbaar bereden worden. Gelukkig mag je met een Segway wel op straat komen. Het wordt gezien als een ‘bijzondere bromfiets’, dus je moet wel 16 jaar zijn wanneer je er gebruik van gaat maken. Ook moet het verzekert worden. Verder heb je geen rijbewijs of kenteken nodig. Deze moet je wel hebben wanneer je een elektrische step wilt rijden.

  1. Overal inzetbaar.

Omdat je er wel op straat mee mag en ook een heel professionele look heeft, kan het op verschillende plekken van pas komen. Het wordt vaak gebruikt op bedrijfsterreinen, luchthavens, bij ziekenhuizen en ook tijdens verschillende evenementen. Reclame- en bewakingsbedrijven maken er ook flink gebruik van. Heb je een bedrijf? Een Segway zal dan zeker te pas komen.

Genoeg redenen dus om voor een Segway te kiezen. Vooral omdat de regels voor het gebruik van Segways zo soepel zijn. En indien je een segway niks vindt, kun je ook altijd kiezen voor een oxboard. Deze professionele hoverboard is ook erg populair en is de ultieme gadget van 2017.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.