De Beste Zakloze Stofzuiger Van 2021 Kopen? Vergelijking Test Top 10

In veel huishoudens wordt er niet zo vaak meer gebezemd. Er zijn namelijk gemakkelijkere manieren om stofdeeltjes uit je huis te verwijderen.

Beste zakloze stofzuiger van 2021

 
We hebben je verteld over de algemene voordelen van stofzuigers zonder een zak. Echter, verschillende modellen brengen allemaal hun eigen voordelen met zich mee. Hierdoor is het wellicht wat moeilijker om de beste zakloze stofzuiger uit te kiezen. Denk er maar eens aan dat het ene model bijvoorbeeld een sterkere zuigkracht heeft dan andere modellen. Daarnaast kan het dat bepaalde varianten perfect zijn om dierenharen op te zuigen. Ook kun je rekening houden met de meegeleverde accessoires. Deze maken namelijk allerlei handelingen mogelijk. Om je op weg te helpen, hebben we de meest verkochte varianten in beeld gebracht. Dit zijn immers de modellen waar andere gebruikers goede ervaringen mee hebben. Aan de hand van de meest verkochte varianten hebben we een top 10 samengesteld. We hebben zelfs elk model afzonderlijk gerecenseerd. Zo kun je eenvoudig jouw beste zakloze stofzuiger selecteren.
 
Denk er bijvoorbeeld aan dat je de ruimte kunt stofzuigen. Voordat je een stofzuiger aanschaft, is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat er verschillende varianten zijn. Eén van deze varianten is de stofzuiger zonder zak. Dergelijke modellen brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo beschikken dergelijke stofzuigers over een stofreservoir. Dit reservoir kun je eenvoudig legen in de prullenbak. Bovendien zie je meteen wanneer het reservoir vol zit. Doordat deze apparaten geen stofzakken gebruiken, bespaar je ook op de kosten van stofzuigerzakken. Wil je daarom de beste zakloze stofzuiger aanschaffen? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij helpen je namelijk om de beste zakloze stofzuiger te vinden.

1. AEG LX7-2-CR-A – Animal Edition

In je zoektocht naar de ideale stofzuiger zonder zak kom je verschillende modellen tegen. We hebben je in de inleiding van dit artikel een beeld gegeven van de unieke eigenschappen van de verschillende stofzuigers. Daarbij hebben we factoren zoals de zuigkracht en meegeleverde accessoires benoemd. We hebben het ook gehad over varianten die perfect zijn om dierenharen op te ruimen. AEG LX7-2-CR-A - Animal Edition Als je de trotse eigenaar bent van een of meer huisdieren, dan is een stofzuiger die dierenharen optimaal opzuigt ideaal. Klinkt een dergelijk model daarom als de beste zakloze stofzuiger voor jou? Dan raden we de AEG LX7-2-CR-A – Animal Edition aan. Dit model is voor jou wellicht de beste zakloze stofzuiger. Je merkt namelijk al aan de naam dat hij dierenharen optimaal opzuigt.

Nu wil je misschien weten hoe het komt dat deze stofzuiger dierenharen zo goed opzuigt. Het antwoord op deze vraag is super eenvoudig. Bij aankoop van de AEG LX7-2-CR-A – Animal Edition krijg je er een speciale turboborstel bij. Dankzij deze accessoire is het opzuigen van honden- en kattenharen een fluitje van een cent. Bovendien zal je extra van dit apparaat genieten als je huis voornamelijk harde vloeren en parket heeft. Hij is namelijk speciaal voor deze omstandigheden ontworpen. Zo heeft hij een enorm sterke zuigkracht op harde vloeren. Sommige personen hebben een relatief grote woning. Hierdoor moeten ze hun stofzuiger steeds van de ene naar de andere ruimte brengen. Ook dat is geen probleem als je deze stofzuiger in huis hebt. Hij is namelijk met een gewicht van 5 kg relatief licht. Hierdoor beweegt hij tevens soepel en kun je hem gemakkelijk optillen.

Eigenschappen van de AEG LX7-2-CR-A – Animal Edition:

 • De zuigkracht kun je met de handige draaiknop bedienen.
 • Hij heeft met een geluidsniveau van 74 dB een relatief stille werking.
 • Pas de vergrendelbare telescopische buis eenvoudig aan je lengte aan.
 • Gebruik de kierenzuigmond om moeilijk bereikbare kieren en spleten te reinigen.
 • Je krijgt er een handige combizuigmond voor harde vloeren en laagpolig tapijt bij.
 • Dankzij de speciale zuigmondset kun je eenvoudig alle dierenharen in huis verwijderen.
 • Het Easy Empty systeem zorgt ervoor dat je de 1,4 liter opvangbak eenvoudig kunt verwijderen en legen.
 • Zijn wasbare hygiëne- of allergie plus-filter maakt hem perfect om allergenen en andere verontreinigde stoffen tegen te houden.

2. Aigostar Tank 30JRI

Misschien is het volgende je al eens overkomen. Je pakt je stofzuiger om een kamer te stofzuigen. Echter, je kunt niet vrij werken, omdat het snoer steeds in de weg staat. Als dat het geval is, dan gebruik je waarschijnlijk een stofzuiger die voor grotere ruimtes bestemd is. Dit probleem kan gemakkelijk verholpen worden. Je kunt namelijk kiezen voor een variant met een korter snoer. Aigostar Tank 30JRI Dergelijke modellen zijn namelijk speciaal ontworpen voor wat kleinere ruimten. Klinkt een stofzuiger met een relatief kort snoer als de beste zakloze stofzuiger voor jou? Moet hij bovendien ideaal zijn voor woningen met voornamelijk harde vloeren? Dan kennen we een variant die goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Aigostar Tank 30JRI.

De Aigostar Tank 30JRI is voor jou wellicht de beste zakloze stofzuiger. Hij is namelijk een cycloon stofzuiger zonder zak die perfect is voor huizen met voornamelijk harde vloeren. Deze prestaties zijn aantoonbaar. Het apparaat heeft namelijk een A-prestatie voor stofopname op harde vloeren. Dit betekent dat hij een enorm sterke zuigkracht heeft. Stofdeeltjes kun je nu dus gemakkelijker wegwerken. Bovendien geniet je extra van stofzuigen met dit apparaat in kleinere ruimtes. Het apparaat heeft namelijk een vrij kort snoer van 5 meter. Hierdoor staat het snoer niet steeds in de weg waardoor je met plezier je huishoudelijk werk doet. Het is ook fijn te weten dat deze stofzuiger slechts 5 kg weegt. Hij is dus relatief licht, waardoor hij soepel beweegt en je hem gemakkelijk kunt optillen.

Eigenschappen van de Aigostar Tank 30JRI:

 • Dit model heeft een wasbare stofbak.
 • Op harde vloeren heeft hij een zeer sterke zuigkracht.
 • Zijn snoer is 5 meter lang, waardoor hij het best presteert in kleinere ruimtes.
 • Je krijgt er een handige combizuigmond bij voor harde vloeren en laagpolig tapijt.
 • Dankzij de kierenzuigmond kun je gemakkelijk de moeilijk bereikbare spleten en kieren schoonmaken.

3. Philips PowerPro Expert FC9742/09

Heb je de bovenstaande recensies gelezen? Dan heb je gezien dat het daar ging om varianten voor een kleine ruimte. Die modellen hadden namelijk een relatief kort snoer. Sommige personen willen echter juist wat grotere ruimten stofzuigen. Zij kunnen het liefst gebruik maken van een stofzuiger met een relatief lang snoer. Klinkt een dergelijk model als de beste zakloze stofzuiger voor jou? Dan raden wij de Philips PowerPro Expert FC9742/09 aan. Philips PowerPro Expert FC9742/09 Dit model is voor jou wellicht de beste zakloze stofzuiger. Zijn snoer is namelijk langer dan de snoeren van de vorige 2 stofzuigers. Om precies te zijn, gaat het hier om een snoerlengte van 7 meter. Hierdoor is deze stofzuiger prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.

Bij het uitkiezen van een nieuwe stofzuiger let je niet alleen op zijn snoerlengte. Je kunt een kort snoer namelijk ook verlengen door een verlengsnoer te gebruiken. Een factor die bij een stofzuiger belangrijker is, is de zuigkracht. Houd daarbij wel rekening met het volgende. De zuigkracht van een stofzuiger kan verschillen aan de hand van de vloeren die je stofzuigt. Zo presteert de ene stofzuiger beter op harde vloeren terwijl andere varianten juist zijn ontworpen voor dikke tapijten. We zien dat veel huizen voornamelijk harde vloeren en parket bevatten. Daarom zie je ook dat veel stofzuigers daarop zijn afgestemd. Dit geldt ook voor de Philips PowerPro Expert FC9742/09. Hij heeft een sterke zuigkracht op harde vloeren. Wist je dat je hem gemakkelijk kunt optillen? Hij weegt namelijk slechts 5,5 kg.

Eigenschappen van de Philips PowerPro Expert FC9742/09:

 • Multifunctionele reiniging is mogelijk met dit apparaat.
 • Dit apparaat heeft een extra groot stofreservoir van 2 liter.
 • Je krijgt er handige accessoires bij, die geïntegreerd zijn in de stofzuiger.
 • Er is gezorgd voor een Clean Air-filtersysteem voor schonere lucht in je huis.
 • Meubels en gordijnen maak je schoon met de meegeleverde meubelborstel.
 • Reinig ook de moeilijk bereikbare kieren en spleten dankzij de kierenzuigmond.
 • Om harde vloeren en laagpolig tapijt te reinigen kun je de combizuigmond gebruiken.
 • Zijn TriActive+-mondstuk opent je tapijtpool voorzichtig voor een zeer grondige reiniging.
 • Met een bereik van 7 meter kun je langer schoonmaken zonder de stofzuiger tussendoor los te koppelen.
 • Voor het reinigen van kwetsbare vloersoorten zoals onbehandeld hout en marmer krijg je er een parketborstel bij.

4. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681

Doordat steeds meer mensen harde vloeren in huis hebben, zijn de populairste stofzuigers varianten voor deze vloeren. Dit betekent echter niet dat er geen stofzuigers zijn die geschikt zijn voor zachte vloeren. Er zijn bovendien zelfs stofzuigers die optimaal presteren op harde én zachte vloeren. Dergelijke modellen zijn over het algemeen handig als je in huis zowel harde als zachte vloeren hebt. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 Is jouw woning ook voorzien van zowel harde als zachte vloeren? Dan is jouw beste zakloze stofzuiger een variant die beide vloersoorten optimaal reinigt. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681. Als je zowel harde als zachte vloeren in huis hebt, dan is dit model de beste zakloze stofzuiger voor jou. Hij heeft namelijk op zowel harde als zachte vloeren een zeer sterke zuigkracht.

Had je de eerste recensie in deze reeks gelezen? Dan heb je gezien dat je die stofzuiger kon gebruiken om dierenharen te stofzuigen. Deze prestatie vind je ook terug bij de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681. Daarom is hij ook perfect voor personen die huisdieren hebben. Je kunt hem namelijk gebruiken om gemakkelijk honden- en kattenharen op te zuigen. Voor deze handeling zet je er slechts een andere borstel op. Om precies te zijn, verwijzen we hier naar de speciale dierenharenborstel. Niet iedereen heeft overdag de tijd om te stofzuigen. Daarom gaan steeds meer personen op zoek naar relatief stille stofzuigers. Zo storen ze de buren of hun huisgenoten niet tijdens het stofzuigen. Ook op dat vlak stelt dit model niet teleur. Je kunt er namelijk stilletjes mee aan de slag, want hij heeft een geluidsniveau van slechts 67 dB.

Eigenschappen van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681:

 • Met een geluidsniveau van 67 dB is hij erg stil.
 • Zowel op zachte als harde vloeren heeft hij een sterke zuigkracht.
 • Dit model is zeer efficiënt op het gebied van stofuitstoot en energieverbruik.
 • Geniet van een ultiem glijvermogen op elk type vloer dankzij de Power Glide borstel.
 • Dankzij de grote praktische Ergo Comfort handgreep kun je hem gemakkelijk verplaatsen en opbergen.
 • Bij dit model hoef je de stofopvangbak minder vaak te legen, want hij heeft een capaciteit van 2,5 liter.
 • Geavanceerde cyclonale technologie en efficiënte filters vangen 99,98% van het stof op in de stofzuiger.
 • Hij wordt geleverde met een mini én maxi turboborstel, parketborstel, dierenharenborstel, meubelborstel, kierenzuigmond, turboborstel en combizuigmond.

5. Sauber SB60 Cyclone

Hoewel stofzuigen gemakkelijker is dan bezemen, vinden velen dit toch geen prettige bezigheid. Daarom willen zij deze schoonmaakklus zo snel mogelijk klaren. Echter, als je geen krachtige stofzuiger in huis hebt, dan lukt snel stofzuigen ook niet. Is jouw beste zakloze stofzuiger daarom een variant met een extreem hoge zuigkracht? Dan kun je kiezen voor de Sauber SB60 Cyclone. Voor jou is dit model wellicht de beste zakloze stofzuiger. Sauber SB60 Cyclone Hij combineert namelijk een laag wattage met een zeer hoge zuigkracht. Hierdoor kun je je huis of kantoor in een handomdraai schoonmaken. Een andere eigenschap die deze stofzuiger aantrekkelijk maakt, is zijn extra lang snoer. Dit model heeft namelijk een snoer van 7 meter. Je hebt hierdoor dus een bereik van zo’n 10 meter en kunt gemakkelijk een iets grotere ruimte schoonmaken.

Bij het recenseren van stofzuigers zonder zak kijkt men ook naar het reservoir. Sommige stofzuigers hebben namelijk een klein reservoir. Dergelijke modellen moeten vaker worden geleegd zodat je efficiënt door kunt werken. Er zijn echter ook varianten met een relatief groot reservoir. Bij dergelijke modellen kun je langer zorgeloos doorwerken, omdat het reservoir niet snel vol raakt. Dit is het geval bij de Sauber SB60 Cyclone. Je kunt er gedurende langere tijd zorgeloos mee stofzuigen. Dit komt doordat hij een relatief groot reservoir van 3 liter heeft. Als we kijken naar de meegeleverde accessoires, dan zie je dat je er gemakkelijk mee kunt werken. Je krijgt bij aankoop van dit model namelijk een combiborsteltje en textielborsteltje meegeleverd. Na het stofzuigen berg je de stofzuiger eenvoudig op, want hij beschikt over park assist.

Eigenschappen van de Sauber SB60 Cyclone:

 • Dankzij het park assist systeem kun je dit apparaat gemakkelijk opbergen.
 • De elektronische zuigkracht regel je eenvoudig met de “speed control” knop.
 • Je hoeft zijn stofreservoir niet vaak te legen, want het heeft een inhoud van 3 liter.
 • Met een bereik van ongeveer 10 meter kun je ook relatief grote ruimtes stofzuigen.
 • Hij heeft extra grote wielen met een rubberlaag om houten vloeren te beschermen.
 • Houd er rekening mee dat dit model minder geschikt is voor personen met allergieën.
 • Zijn cyclone-techniek zorgt in combinatie met de 600 Watt motor en extra grote zuigmond voor optimale resultaten.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.