De Beste Wifi Versterker Van 2021 Kopen? Vergelijking Test Top 10

Tegenwoordig kunnen we ons geen wereld indenken zonder internet. We gebruiken het internet namelijk voor verschillende doeleinden.

Beste wifi versterker van 2021

 
Een wifi versterker wordt ook wel een range extender, wifi booster of wifi repeater genoemd. Hoewel er verschillende namen gebruikt worden, gaat het steeds om dezelfde soorten apparaten. Een dergelijk apparaat zet je ergens in huis waar het wifi signaal nog stabiel is. Vervolgens pakt het apparaat dit signaal op en zendt het vervolgens opnieuw uit. Als je dit nieuwe zendstation op een strategische plek zet, reikt het wifi signaal verder dan voorheen. Hoe helpen we je eigenlijk om jouw beste wifi versterker te vinden? We hebben aan de hand van de beste koop een top 10 voor je samengesteld. Vele andere gebruikers hebben dus goede ervaringen met deze apparaten. Je kunt de verschillende varianten met elkaar vergelijken door de recensies te lezen. Aan de hand van deze vergelijking kies je de beste wifi versterker voor jouw behoeften uit.
 
Zo is internet nodig om bepaalde apparaten aan elkaar te koppelen. Daarnaast gebruiken we wifi om met elkaar in contact te blijven. Het is daarom een probleem als je wifi signaal niet ver genoeg komt. Om het signaal te verbeteren kun je een wifi versterker gebruiken. Een dergelijk apparaat zorgt ervoor dat het signaal van je draadloze internet verder reikt. Ook kun je met dit apparaat zorgen voor een stabielere verbinding doordat je ontvangst wordt verbeterd. Zoek je daarom naar de beste wifi versterker? Bij het uitkiezen van een dergelijk apparaat kun je op diverse factoren letten. Wij maken het uitkiezen van de beste wifi versterker gemakkelijker!
 

1. TP-LINK RE200

Velen van ons staan er niet bij stil, maar verschillende range extenders zijn bedoeld voor verschillende doeleinden. Zo kun je bepaalde varianten gebruiken voor het versterken van het wifi signaal in een groot kantoor. Dergelijke modellen zijn extreem krachtig. Je kunt echter ook kiezen voor een wifi TP-LINK RE200 repeater voor thuisgebruik. Zelfs op dat vlak zijn er verschillende varianten. Het is dus handig als je eerst nagaat waar je de versterker voor wil gebruiken. Klinkt een range extender voor basis netwerktaken als de beste wifi versterker voor jou? Dan raden we de TP-LINK RE200 aan. Dit model is voor jou wellicht de beste wifi versterker. Je gebruikt hem namelijk voor basis netwerktaken.

Hoewel dit model is bedoeld voor basis netwerktaken, mag hij niet onderschat worden. Hij werkt namelijk effectief. Zo gebruik je hem om gemakkelijk het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk te vergroten. Door dit apparaat op een strategische plek te zetten, kun je zelfs dode zones elimineren. Hierdoor heb je overal in huis een optimale internetverbinding. Desgewenst kun je het bereik testen door middel van een videogesprek met een vriend of familielid. Als we naar de technische aspecten van de versterker kijken, dan zien we dat hij de snelle Wireless AC wifi-standaard gebruikt. Hierdoor kan de TP-LINK RE200 gecombineerde draadloze snelheden leveren tot 750 Mbps. Daarvan zijn 300 op de 2,4 GHz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband.

Eigenschappen van de TP-LINK RE200:

 • Je kunt hem gebruiken om te streamen.
 • Dit model is geschikt voor basis online gamen.
 • Een bekabelde aansluiting behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Plaats hem binnen het bereik van je router zodat hij het signaal kan versterken.
 • Houd er rekening mee dat hij niet geschikt is voor meerdere apparaten met intensief internetgebruik.

2. AVM FRITZ!Repeater 3000

Als je de reikwijdte van je draadloze netwerk wil vergroten, dan kun je vrijwel elke wifi extender gebruiken. Dat is namelijk waar deze apparaten voor zijn ontworpen. De verschillende varianten zijn echter niet hetzelfde. Zo kun je bij het ene model meerdere apparaten met intensief internetgebruik aansluiten. AVM FRITZ!Repeater 3000 Andere modellen zijn echter voor kleine huishoudens met enkele apparaten die gebruik maken van de internetverbinding. Ook kun je letten op de snelheid van de verschillende modellen. Wat dacht je van een variant met een hoge gecombineerde snelheid? Als een dergelijk model als de beste wifi versterker klinkt, dan raden we de AVM FRITZ!Repeater 3000 aan. Dit model is wellicht de beste wifi versterker voor jou. Hij vergroot namelijk snel en veilig de reikwijdte van je draadloze netwerk. Daarnaast heeft hij een hoge gecombineerde snelheid.

De gecombineerde snelheid van de AVM FRITZ!Repeater 3000 bedraagt namelijk 3000 Mbps. Hierdoor kun je rekenen op een stabiele verbinding voor alle verbonden apparaten. Als je met dit apparaat het wifi-bereik vergroot, dan kun je gemakkelijk naadloos streamen. Zelfs gamen en downloaden is mogelijk zonder haperingen. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden, is dat je hem op een structurele plek zet. Dit betekent dat hij binnen het bereik van je wifi signaal wordt geplaatst. Voor een optimale werking zet je hem ergens waar het wifi signaal nog sterk is. Zo kan hij het signaal verder verspreiden. Het is fijn te weten dat deze versterker ideaal is voor woningen met meerdere apparaten. Ook kun je hem gebruiken om dode zones, net buiten het bereik van je router, te elimineren.

Eigenschappen van de AVM FRITZ!Repeater 3000:

 • Hij is geschikt voor intensief online gamen.
 • Je kunt dit apparaat gebruiken om 4K te streamen.
 • Maximale beveiliging en gemak is gegarandeerd bij dit apparaat.
 • Meerdere apparaten kunnen er tegelijkertijd op aangesloten worden.
 • Houd er wel rekening mee dat je hem binnen het bereik van je router plaatst.

3. Home26 Wifi Versterker + Gratis Internet Kabel

Doordat velen van ons steeds vaker met onze smartphone, tablet of laptop bezig zijn, is een goed wifi signaal belangrijk. Echter een modem of router zorgt er niet altijd voor dat je overal in huis een goed signaal hebt. Soms heb je te kampen met dode zones of gewoon een te klein bereik. Zo Home26 Wifi Versterker + Gratis Internet Kabel kun je misschien niet optimaal internetten als je op het terras zit. Daarom gebruik je een wifi versterker om het signaal te verbeteren. Wil je voorkomen dat er een laadbalkje in beeld komt terwijl je naar je favoriete serie kijkt? Dan is de Home26 Wifi Versterker + Gratis Internet Kabel wellicht de beste wifi versterker voor jou. Dit apparaat vergroot het wifi bereik. Je kunt dus ook gerust op het terras of in de tuin internetten.

De Home26 Wifi Versterker + Gratis Internet Kabel heeft een eenvoudige werking. Hij zorgt namelijk voor een sterk signaal op elke plek in huis. Je bent dus altijd en overal in huis verbonden. Voor velen van ons is dit super belangrijk. Daarbij houd je wel rekening met de plek waar je de versterker plaatst. Je zet hem immers op een plek waar het wifi bereik nog sterk en stabiel is. Zo zorg je voor een optimale versterking van het signaal. Hierbij zijn er geen extra kabels, modems of routers nodig. Hierdoor is deze wifi range extender een goedkope oplossing voor je verbindingsproblemen. Deze versterker ondersteunt bovendien WPS oftewel Wifi Protected Setup. Hij is tevens gemakkelijk te verplaatsen en levert een snelheid van 300 Mbps.

Eigenschappen van de Home26 Wifi Versterker + Gratis Internet Kabel:

 • Met dit apparaat kun je gemakkelijk en optimaal browsen.
 • Deze extender levert een snelheid van 300 Mbps en is gemakkelijk te verplaatsen.
 • Je kunt hem gemakkelijk installeren en hebt daarna overal in en rondom het huis een sterk wifi bereik.
 • Nadat je hem op een strategische plek hebt geplaatst, kun je gerust e-mailen en bestanden downloaden.
 • Bij het installeren van de wifi extender is het belangrijk dat je hem binnen het bereik van je router plaatst.
 • Houd er rekening mee dat dit apparaat niet ideaal is om video’s van bijvoorbeeld YouTube en Netflix te streamen.

4. White Rhino Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief Gratis Internetkabel

Na het lezen van de vorige recensies, weet je waar je op kunt letten bij het uitkiezen van een versterker. Er zijn echter ook andere factoren die belangrijk kunnen zijn. Denk er maar aan dat de kwaliteit van het apparaat ook een rol kan spelen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een variant die van superieure White Rhino Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief Gratis Internetkabel materialen is gemaakt, dan reken je op een goede duurzaamheid. Klinkt een dergelijk model als de beste wifi versterker voor jou? Dan kennen we een model dat wellicht goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de White Rhino Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief Gratis Internetkabel. Dit model is voor jou wellicht de beste wifi versterker. Hij is namelijk van topkwaliteit en is van de beste materialen gemaakt.

Nadat je hem hebt geïnstalleerd, zorgt dit apparaat ervoor dat je vrijwel overal optimaal kunt internetten. Dit geldt ook voor plekken waar het wifi signaal het voorheen liet afweten. Met deze extender kun je dus ook op dergelijke plekken beschikken over een uitstekende internetverbinding. Je concludeert dus dat dit apparaat een eenvoudige oplossing vormt voor het internetten op de zolderruimte. Zelfs in de slaapkamer en in de tuin is je internetverbinding nu beter. Je kunt bij de White Rhino Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief Gratis Internetkabel tevens rekenen op een goede duurzaamheid. Hij is namelijk van de beste materialen gemaakt. Daarnaast is hij compatibel met vrijwel elk type router. Hij levert daarbij een snelheid van 300 Mbps.

Eigenschappen van de White Rhino Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief Gratis Internetkabel:

 • Doordat hij is gemaakt van de beste materialen, is hij duurzaam.
 • Dit apparaat ondersteunt WPS en kan eenvoudig geïnstalleerd worden.
 • Hij vormt een goedkope oplossing voor het vergroten van je wifi bereik.
 • Om de 300 Mbps versterker te installeren plug je hem in een stopcontact en heb je geen kabels nodig.
 • De extender heeft een eenvoudige werking, waarbij hij het bereik van het standaard wifi signaal vergroot.

5. Gembird WNP RP300 01

Als je de verschillende versterkers in dit artikel met elkaar vergelijkt, dan zie je dat ze ongeveer dezelfde werking hebben. Zo plug je deze apparaten in een stopcontact, dat binnen het bestaand wifi bereik ligt. Hierna zorgen de versterkers ervoor dat het signaal wordt uitgebreid. Je hebt dus Gembird WNP RP300 01 ook op dode zones nu een stabiele internetverbinding. Wat wel verschilt is de snelheid van het apparaat. Is een wifi snelheid tot 300 Mbps voldoende voor jou? Moet hij bovendien ideaal zijn in combinatie met een single-band Wireless N router? Dan kun je kiezen voor de Gembird WNP RP300 01. Dit model is voor jou de beste wifi versterker. Hij boost namelijk het bereik van je bestaande netwerk, met wifi snelheden tot 300 Mbps.

We vinden ook dat de Gembird WNP RP300 01 de beste wifi versterker voor jou is, omdat je hem gemakkelijk kunt installeren. Daarvoor heb je slechts een stopcontact nodig binnen het bestaand bereik van je wifi verbinding. Je gebruikt deze extender bovendien met plezier, omdat hij een klein en compact design heeft. Zo zet je hem in het stopcontact en vergeet je wellicht dat hij daar is. Je geniet echter wel van een groter internetbereik. Het is fijn te weten dat je dit apparaat in combinatie met een single-band Wireless N router kunt gebruiken. Bovendien beschikt de versterker over een Fast Ethernetpoort. Daarmee kun je apparaten bedraad aansluiten. Er is zelfs gezorgd voor indicatielampjes, die je helpen om de ideale locatie voor de range extender te vinden.

Eigenschappen van de Gembird WNP RP300 01:

 • Dit model is geschikt om te browsen, e-mailen en bestanden te downloaden.
 • Desgewenst kun je de LAN poort gebruiken om bedrade apparaten aan te sluiten op de wifi.
 • Om voor een optimale plaatsing te zorgen kun je gebruik maken van de indicatie LED lampjes.
 • Net zoals de meeste andere wifi extenders, moet je hem binnen het bereik van je router plaatsen.
 • Apparaten kunnen er ook bedraag op worden aangesloten, want hij heeft een Fast Ethernetpoort.
 • Houd er rekening mee dat deze wifi versterker niet geschikt is voor video-streaming (Netflix, YouTube, enzovoorts).

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.