Menu +

Berichten zoeken

De Beste Waterpik Van 2020 Kopen? Vergelijking Test Top 10

De meesten van ons willen pronken met een mooi gebit. Dit is geen onmogelijke wens.

Beste Waterpik van 2020

Afbeelding
Product
Waterpik WP-100 - Flosapparaat - Wit
#1 Beoordeeld
De Waterpik WP-100 is een topmodel waterflosser die 99.9% van alle tandplak verwijdert van behandelde… Meer
Waterpik Cordless Advanced WP 562 - Flosapparaat - Zwart
Poetsen alleen is niet genoeg! De unieke combinatie van waterdruk en pulsaties zorgt ervoor dat de Waterpik®… Meer
Waterpik WP-662 - Flosapparaat - Zwart
De Waterpik Professional Waterflosser is de meest geavanceerde Waterflosser ooit. Het is klinisch bewezen… Meer
Waterpik Ultra Black WP-112 - Flosapparaat - Zwart
Alle voordelen van het flossen met de WP-112 zwarte Waterpik waterflosser Verwijdert tot wel 99,9% meer… Meer
Waterpik FLW-220 - Flosapparaat - Blauw
Poetsen alleen is niet voldoende. Met een tandenborstel reinig je immers niet tussen de tanden en kiezen.… Meer
Waterpik WP-250 Nano - Flosapparaat - Wit, blauw
De Waterpik WP-250 Nano Waterflosser is de beste manier van flossen en is tot 2 keer effectiever dan… Meer
Waterpik WP-450 - Flosapparaat - Wit
Het designmodel waterflosser Waterpik WP-450 verwijdert 99.9% van alle tandplak van behandelde gebieden… Meer
Waterpik JT-100 Jet Tips - Opzetstuk Voor Waterflossers - 2 Stuks - Zilver
De Waterpik JT-100 Jet Tips zijn geschikt voor de waterflossers van de Waterpik modellen WP-100, WP-450,… Meer
Waterpik Ultra Black WP-462 E1 - Flosapparaat
Frisse schone tanden krijg je met de Waterpik Ultra Black WP-462 snoerloze Waterflosser. De Waterflosser… Meer
Waterpik PP-100 Pik-Pocket Tips - Opzetstukken Voor Waterflossers - 2 Stuks - Zilver
De Waterpik ® Pik-Pocket Tips voor de waterflossers voor de Waterpik ® modellen WP-660, WP-100, WP-112,… Meer
Product
#1 Beoordeeld

De Waterpik WP-100 is een topmodel waterflosser die 99.9% van alle tandplak verwijdert van behandelde…Meer

Poetsen alleen is niet genoeg! De unieke combinatie van waterdruk en pulsaties zorgt ervoor dat de Waterpik®…Meer

De Waterpik Professional Waterflosser is de meest geavanceerde Waterflosser ooit. Het is klinisch bewezen…Meer

Alle voordelen van het flossen met de WP-112 zwarte Waterpik waterflosser Verwijdert tot wel 99,9% meer…Meer

Poetsen alleen is niet voldoende. Met een tandenborstel reinig je immers niet tussen de tanden en kiezen.…Meer

De Waterpik WP-250 Nano Waterflosser is de beste manier van flossen en is tot 2 keer effectiever dan…Meer

Het designmodel waterflosser Waterpik WP-450 verwijdert 99.9% van alle tandplak van behandelde gebieden…Meer

De Waterpik JT-100 Jet Tips zijn geschikt voor de waterflossers van de Waterpik modellen WP-100, WP-450,…Meer

Frisse schone tanden krijg je met de Waterpik Ultra Black WP-462 snoerloze Waterflosser. De Waterflosser…Meer

De Waterpik ® Pik-Pocket Tips voor de waterflossers voor de Waterpik ® modellen WP-660, WP-100, WP-112,…Meer

 
Als je je gebit reinig met een Waterpik waterflosser, dan kun je je beugel optimaal verzorgen. Ook implantaten worden hiermee goed verzorgd. Daarnaast helpt dit apparaat om ontstoken tandvlees te voorkomen. Zoek je daarom naar de beste Waterpik waterflosser voor jouw behoeften? Dan hoef je niet verder te zoeken. We begrijpen immers dat er op het gebied van deze waterflossers veel keuzemogelijkheden zijn. Daarom zorgen wij voor een verkorte zoektocht. We hebben immers een top 10 voor je samengesteld aan de hand van de beste koop. Elk van deze waterflossers uit de top 10 recenseren we afzonderlijk. Je kunt hierdoor de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zo ontdek je zelf welk model de beste Waterpik waterflosser voor jou is.
 
Het is wel belangrijk dat je je gebit goed onderhoudt. Dit doet je door dagelijks interdentaal te reinigen. Zo houd je je mond immers gezond. Echter, velen van ons vinden flossen niet prettig. Ook interdentale borsteltjes of stokers gebruiken we niet zo vaak als nodig is. De meesten van ons slaan deze reiniging over, omdat we het vervelend, lastig of vies vinden. Al deze excuses behoren tot het verleden als je een Waterpik waterflosser hebt. Met een dergelijk apparaat reinig je namelijk gemakkelijk dagelijks tussen je tanden. Een dergelijk apparaat verwijdert tot 99,9% van de tandplak van de behandelde gebieden. Bovendien vermindert het bloedend tandvlees tot 93% binnen 4 weken. Zoek je daarom naar de beste Waterpik. Dan ben je op het juiste adres. Hier vind je jouw beste Waterpik waterflosser!
 

1. Waterpik WP-660

Er zijn verschillende soorten Waterpik waterflossers. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een variant die bij je past. Als je zoekt naar de beste Waterpik waterflosser ga je daarom na wat voor jou belangrijk is. Sommigen willen een variant die zorgt voor een diepe, grondige reiniging. Anderen Waterpik WP-660willen juist een model dat gewoon gemakkelijk is te gebruiken. Behoor jij tot de laatste groep? Is het bovendien belangrijk voor jou dat je je gebit snel kunt reinigen met jouw waterflosser? Dan raden we de Waterpik WP-660 aan. Dit model is voor jou wellicht de beste Waterpik waterflosser. Hij is namelijk eenvoudig in gebruik en je kunt er snel mee werken. Het reinigen van je gebit hoeft hiermee slechts 1 minuut te duren. Zo verbeter je op een eenvoudige manier je mondgezondheid. Ook geniet je van een schone en frisse mond.

We hebben je verteld dat je snel met de Waterpik WP-660 kunt werken. Wat we je nog niet verteld hebben, is dat hij ook een effectieve werking heeft. Je kunt met deze waterflosser namelijk effectief tandplak en vuil verwijderen uit de diepe groeven tussen je tanden. Ook het vuil onder je tandvleesrand verwijder je gemakkelijk. Het leukste hiervan is bovendien dat dit plekken zijn waar je met traditioneel poetsen moeilijk bij kunt. Zelfs als je niet eerder met een waterflosser hebt gewerkt, kun je dit model goed gebruiken. Je hoeft namelijk alleen de tip van de flossen tussen je tanden en op je tandvleesrand te richten. Vervolgens doet de flosser zijn werk en jij houdt er een schoon gebit van over.

Voordelen van de Waterpik WP-660:

 • Hij is gemakkelijk in gebruik.
 • Je kunt je gebit in slechts 1 minuut per dag reinigen.
 • Er worden 6 opzetstukken meegeleverd voor een grondige reiniging.

Nadelen van de Waterpik WP-660:

 • Je kunt dit model niet draadloos gebruiken.

2. Waterpik FLW-220

Als je vaker de tandarts bezoekt, dan weet je dat poetsen alleen niet voor voldoende reiniging zorgt. Het maakt namelijk niet uit of je je gebit 1, 2 of zelfs 3 keer per dag reinigt. Wanneer je de tandarts bezoekt, verwijdert hij/zij namelijk toch tandplak en tandsteen. Soms zijn er zelfs kleine gaatjes in je Waterpik FLW-220tanden ontstaan. Je vraagt je dan af hoe het kan dat je gebit niet 100% perfect is. Het wordt namelijk op tijd en grondig gereinigd. De harde waarheid is dat alleen poetsen niet voldoende is. Dit heeft te maken met de manier waarop tandenborstels zijn ontwikkeld. Ze reinigen namelijk niet tussen de tanden en kiezen. Bovendien slaan velen van ons het flossen over, omdat we dit moeilijk en/of vies vinden. Wil je je gebit toch beter reinigen? Zoek je daarom naar de beste Waterpik waterflosser voor jouw behoeften? Kies dan voor de Waterpik FLW-220.

We raden de Waterpik FLW-220 aan, omdat dit model ervoor zorgt dat je gebit beter gereinigd wordt. Als je deze waterflosser een tijdje hebt gebruikt, merk je het verschil. Je gebit voelt namelijk schoner en frisser aan. Daarnaast staat zelfs de tandarts versteld van het resultaat. Het prettige is bovendien dat flossen tot het verleden behoort. Flossen gebeurt nu namelijk automatisch. Hierdoor is het reinigen van je gebit kinderspel. Hoe gebruik je deze waterflosser? Je plaatst de tip tussen je tanden en kiezen. Vervolgens zet je het apparaat aan. Hij maakt 10.000 trillingen per minuut. Hierdoor reinig je optimaal de ruimtes tussen je tanden en kiezen. Een grondige reiniging is dus gegarandeerd. Is dit model daarom de beste Waterpik waterflosser voor jou?

Voordelen van de Waterpik FLW-220:

 • Doordat hij draadloos is, kun je er gemakkelijk gebruik van maken.
 • Desgewenst kun je dit apparaat gebruiken in combinatie met mondwater.
 • Voor het gemakkelijk bedienen van de flosser heeft hij een ergonomisch handvat.
 • Hiermee je gebit reinigen is klinisch bewezen even effectief als handmatig flossen.

Nadelen van de Waterpik FLW-220:

 • Hij heeft slechts 1 snelheid dus je kunt de snelheid niet geleidelijk aan opvoeren.
 • Als je tanden super dicht op elkaar zitten, kan het dat hij niet tussen alle tanden past.

3. Waterpik Cordless Advanced WP 562

Sommige personen gaan ervan uit dat bepaalde apparaten vanzelfsprekend waterdicht zijn. Hierbij kunnen ze denken aan scheerapparaten, maar ook waterflossers. Men gaat er namelijk vanuit dat deze apparaten regelmatig in contact komen met water. Daarom zijn de apparaten volgens hen Waterpik Cordless Advanced WP 562automatisch waterdicht. Helaas is dit niet altijd het geval. Bij de varianten die niet waterdicht zijn, is het dus belangrijk dat je er voorzichtig mee omgaat. Wil je niet super voorzichtig te werk gaan met jouw waterflosser? Dan is de beste Waterpik waterflosser voor jou wellicht een draadloos en waterdicht model. Wij kennen een dergelijke variant, namelijk de Waterpik Cordless Advanced WP 562. Dit model is draadloos en waterdicht. Daarom is hij wellicht de beste Waterpik waterflosser voor jou. Je kunt hem zelfs onderweg meenemen, omdat hij niet super groot is. Daarnaast zorgt de waterdichte eigenschap ervoor dat je hem ook onder de douche kunt gebruiken.

Als je de Waterpik Cordless Advanced WP 562 in huis hebt, merk je meteen dat hij uniek is. Dit model heeft namelijk een innovatief design met allerlei geavanceerde functies. Zo heeft hij een snelle magnetische inductielader. Daarnaast is er gezorgd voor een extra stil ontwerp. Hij heeft zelfs een elektronisch drukregelsysteem met 3 instellingen. Er is tevens gezorgd voor 360 graden tiprotatie en een eenvoudig te vullen reservoir met 45 seconden watercapaciteit. Je merkt dus meteen dat hij gemaakt is om te zorgen voor effectiviteit en gebruiksgemak. Bij aankoop van dit model krijg je zelfs diverse accessoires meegeleverd. Zo krijg je 4 waterflosser tips, een reisplug en een reisetui. Maak dus optimaal gebruik van de unieke combinatie van waterdruk en pulsaties. Zo reinigt de waterflosser diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand. Je verwijdert daarbij schadelijke bacteriën en vuil van plekken waar een tandenborstel en flossdraad niet bij kunnen.

Voordelen van de Waterpik Cordless Advanced WP 562:

 • Hij heeft een universeel voltage, waardoor je hem zonder problemen overal in Europa kunt gebruiken.
 • Je krijgt er een waterdichte etui en een etui voor opzetstukken bij, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen.
 • Er worden 4 spuitkoppen meegeleverd, dus je kiest steeds voor een ander formaat om alle mondzones optimaal te bereiken.

Nadelen van de Waterpik Cordless Advanced WP 562:

 • Bij dit model is er niet gezorgd voor een massagestand om ook je tandvlees gezond te houden.

4. Waterpik WP-100

Over het algemeen, hebben de meeste waterflossers een soortgelijke werking. Echter, de meegeleverde accessoires en instellingsmogelijkheden kunnen verschillen. Aan de hand van deze kleine verschillen beslis jij welk model de beste Waterpik waterflosser voor jou is. Intussen hebben we je over Waterpik WP-1003 handige modellen verteld. Elke variant heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Heb je toch nog niet gevonden waar je naar zoekt? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want we vertellen je over nog 2 superieure varianten. Is het voor jou gewoon belangrijk dat jouw waterflosser een geavanceerde drukregelaar heeft? Zo bepaal je zelf hoe intensief de reiniging van je gebit is. Als een dergelijk model ideaal klinkt, dan is de Waterpik WP-100 de beste Waterpik waterflosser voor jou. Dit model heeft namelijk een geavanceerde drukregelaar met maar liefst 10 instellingen.

Je hoeft bij de Waterpik WP-100 bovendien niet bij elke reinigingsbeurt het reservoir opnieuw te vullen. In zijn reservoir gaat er namelijk 600 ml vloeistof. Je bepaalt zelf om welke vloeistof het hierbij gaat. Zo kun je er gerust kraanwater of juist mondspoelmiddel in zetten. In beide gevallen zorg je voor een grondige reiniging van je gebit. Het is namelijk zo dat het hier gaat om een topmodel waterflosser. Als je dit model gebruikt, verwijder je 99,9% van alle tandplak van behandelde gebieden. Bovendien is mondreiniging met deze flosser 93% effectiever dan flossen met flossdraad. De waterflosser is om deze reden een zeer effectief instrument bij het reinigen van je tanden en gezond houden van je tandvlees. Nadat je de flosser een tijdje hebt gebruikt, merk je dat hij een veelzijdig apparaat is. Je kunt hem immers voor vrijwel iedere toepassing gebruiken.

Voordelen van de Waterpik WP-100:

 • Zijn tip is volledig roterend.
 • Desgewenst kun je hem gebruiken met mondwater.
 • Hij beschikt over een geavanceerde drukregelaar met 10 instellingen.
 • Je hoeft zijn reservoir niet bij elk gebruik bij te vullen, want er gaat 600 ml vloeistof in.

Nadelen van de Waterpik WP-100:

 • Dit model is niet draadloos, dus je gebruikt hem het liefst vlakbij je wasbak.
 • Doordat het hier niet om een compacte variant gaat, neemt hij relatief veel ruimte in beslag.

5. Waterpik WF-02

De meesten van ons vinden het niet prettig om met flossdraad te flossen. Daarnaast is het gebruik van tandenstokers ook niet ideaal. Als je je gebit namelijk reinigt met een tandenstoker, dan kun je je tandvlees beschadigen. De verschillende flossers in dit artikel bieden daarom een goede uitkomst.Waterpik WF-02 Behalve voor een flosser kun je echter ook kiezen voor een monddouche. Een dergelijk apparaat heeft ongeveer dezelfde werking als een waterflosser. Is jouw beste Waterpik daarom geen waterflosser, maar een monddouche? Dan is de Waterpik WF-02 perfect voor jou. Dit model is namelijk geen waterflosser, maar een monddouche. Je gebruikt hem om je gebit optimaal te reinigen. Hierbij behoren flossdraad en tandenstokers tot het verleden.

Daarom is de Waterpik WF-02 voor jou de beste Waterpik. Nu wil je wellicht weten wat de monddouche precies doet. Zijn werking is eenvoudig. Hij verwijdert, net zoals de waterflosser, 99,9% van de tandplak die normaal gesproken tussen je tanden blijft steken. Daarnaast is dit model draadloos. Je hebt dus optimale bewegingsvrijheid wanneer je je gebit met dit apparaatje reinigt. Wist je dat deze monddouche tot 2 keer zo doeltreffend werkt als flossdraad? Je kunt dus gerust je pak met flossdraad weggooien, want je hebt het niet meer nodig. Wat ook leuk is van dit apparaat is dat je hem niet hoeft op te laden. Hij werkt namelijk op 3 eenvoudige AA-batterijen. Hierdoor gebruik je hem gemakkelijk. Houd gewoon enkele reserve batterijtjes in huis en je bent klaar om aan de slag te gaan. Deze monddouche beschikt over een eenvoudig te vullen waterreservoir.

Voordelen van de Waterpik WF-02:

 • Er worden 2 koppen meegeleverd.
 • Doordat hij waterdicht is kun je hem ook in de badkamer gebruiken.
 • Met de 2 verschillende snelheden kun je gemakkelijk de waterdruk reguleren.
 • Hij heeft een draadloze werking, dus je hebt genoeg bewegingsvrijheid tijdens het reinigen van je gebit.

Nadelen van de Waterpik WF-02:

 • Dit model kun je niet met mondwater gebruiken.
 • Het water in zijn waterreservoir raakt relatief snel op.
 • Doordat hij op AA-batterijen werkt, is het belangrijk om altijd reserve batterijen in huis te hebben.