Vergelijk de top 5 en vind hier het beste wafelijzer van 2020!

Product
1. Tristar WF-2195 - Wafelijzer Meer »
2. Tefal Snack Collection SW854D - Contactgrill Meer »
3. Princess Multi & Sandwich 117002 - Contactgrill Meer »
4. Princess 112536 - Multi Grill 4-in-1- Contactgrill Meer »
5. Mini Wafelijzer en Chaffle Maker van FOOTRICION™ - Incl. digi wafel kookboek - Bekend van Laag Koolhydraat Tiktok Meer »
6. Tristar WF-1165 - Wafelijzer Meer »
7. Tefal Snack Collection SW853D12 - Tosti- en wafelijzer Meer »
8. Gadgy Wafelijzer - Tosti Apparaat - Grill - Met uitneembare platen - 800 watt Meer »
9. Princess 132397 Wafelijzer – Voor twee Belgische wafels –1200 Watt – Wit Meer »
10. Cloer Oublie- en Kniepertjesijzer 261 - Wafelijzer Meer »

Velen van ons zijn dol op heerlijke, warme wafels. Echter, als je ze in de winkel koopt, dan zijn ze niet altijd warm meer. Daarnaast kan het dat je niet tevreden bent over de dikte van de wafels. Gelukkig hoef je geen wafels meer te kopen. Je kunt ze namelijk gewoon zelf bereiden. Zelfgemaakte wafels zijn namelijk nog warm, waardoor ze heerlijk smaken. Je beslist ook zelf welke vorm je wafels moeten hebben. Zoek je daarom naar het beste wafelijzer? Dan ben je hier op het juiste adres. Je kunt namelijk kiezen voor wafelijzers in verschillende vormen, zoals rechthoekige, ronde en zelfs hartvormige. Daarnaast beslis je zelf hoe dik je wafels moeten zijn. Dit zijn slechts enkele factoren waar je op kunt letten. Echter, het is wellicht ook handig om te letten op de veelzijdigheid, type wafels en zelfs de reiniging. Lees dit artikel en vind gemakkelijk jouw beste wafelijzer!

Beste wafelijzer van 2020

Hierboven hebben we gesproken over de zaken die een rol kunnen spelen bij het uitkiezen van het beste wafelijzer. Er zijn bovendien ook andere factoren die je keuze kunnen beïnvloeden. Hierdoor kan het uitkiezen van het ideale model wellicht een uitdaging vormen. Gelukkig hoef je niet te vrezen, want wij helpen je op weg. We zijn voor je nagegaan welke varianten momenteel het best verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een zeer gevarieerde top 5 voor je samengesteld. Deze top 5 bestaat uit wafelijzers van verschillende merken en met verschillende specificaties. We beschrijven zelfs elk model afzonderlijk, waardoor je deze top apparaten met elkaar kunt vergelijken. Zo komt iedereen aan zijn trekken. Aarzel niet langer, lees de recensies, vergelijk de wafelijzers met elkaar en kies jouw beste wafelijzer gemakkelijk uit!

1. Bestron ASW401

Als echte wafelliefhebber weet je waarschijnlijk dat er verschillende soorten wafels zijn. Zo kun je kiezen voor de dunnere, knapperige Luikse varianten, maar ook de zachte, Brusselse wafels. Sommigen eten liever het Nederlandse kniepertje en de oubliehoorn. Ben jij echter een super fan van de heerlijke, Brusselse wafels? Dan kennen we wellicht het beste wafelijzer voor jou. We verwijzen hier naar de Bestron ASW401. Dit apparaat is wellicht het beste wafelijzer voor liefhebbers van de Brusselse wafels. Het apparaat kan dergelijke wafels namelijk in een handomdraai klaarmaken. Bovendien is er bij dit machientje gezorgd voor een hittebestendige behuizing en een antiaanbaklaag. Je werkt er dus niet alleen veilig mee, maar hebt ook niet veel schoonmaakwerk. De fabrikant van dit apparaat begrijpt dat je niet steeds wil controleren of je wafels klaar zijn. Daarom is er gezorgd voor een gereed- en indicatielampje.

Bestron ASW401

Eigenschappen van de Bestron ASW401:

 • Dankzij de antiaanbaklaag kun je hem na gebruik gemakkelijk reinigen.
 • Er is gezorgd voor een plaats-besparende verticale opbergmogelijkheid.
 • Dit apparaat met een praktisch snoer-opwikkelsysteem heeft een geïsoleerd handvat.
 • Je kunt veilig aan de slag gaan met dit apparaat, want hij heeft een hittebestendige behuizing en antislipvoetjes.

2. Footricion Wafel/Chaffle IJzer

Soms lust je gewoon een gezonde snack of sandwich. Dit is wellicht niet mogelijk met grotere wafelijzers. Gelukkig zijn er ook kleinere varianten, waar je mini Belgische wafels en chaffles kunt maken. Klinkt een dergelijk apparaat als het beste wafelijzer voor jou? Dan kies je voor het Footricion Wafel/Chaffle IJzer. Dit apparaat is wellicht het beste wafelijzer voor jou. Je gebruikt hem namelijk om op een simpele en snelle manier een gezonde snack of sandwich te bereiden. In dit apparaat bereid he heerlijke, mini Belgische wafels en chaffles. Weet je nog niet wat chaffles zijn? Dan kom je er waarschijnlijk gauw achter. Chaffles en eierwafels zijn perfecte broodvervangers op een glutenvrij dieet. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je te veel eet. Dit apparaat heeft namelijk een hamburger maat. Je maakt er dus perfecte, kleine wafels mee. Na gebruik maak je hem gemakkelijk schoon.

Footricion Wafel Chaffle IJzer

Eigenschappen van het Footricion Wafel/Chaffle IJzer:

 • Hij wordt geleverd met een digitaal receptenboekje voor frisse ideeën.
 • Je kunt rekenen op snelle prestaties, waarbij je wafels gelijkmatig gaar worden.
 • In dit apparaat bereid je wafels met de afmeting van hamburgers, namelijk 10 cm.
 • Er is gezorgd voor een indicatielampje dat je laat zien wanneer hij klaar is om te bakken.
 • Na gebruik haal je hem uit het stopcontact en reinig je hem gemakkelijk met een zachte borstel.

3. Princess Multi & Sandwich 117002

Tot nu toe hebben we het alleen gehad over apparaten die speciaal zijn ontworpen om wafels klaar te maken. Wist je echter dat er ook multifunctionele varianten beschikbaar zijn? Met dergelijke apparaten kun je behalve wafels ook bijvoorbeeld panini’s, vlees en groenten klaarmaken. Klinkt een dergelijke variant als het beste wafelijzer voor jou? Dan raden we de Princess Multi & Sandwich 117002 aan. Dit model is het beste wafelijzer voor jou. Je gebruikt hem namelijk om gezond en met minder vet te grillen. Bovendien brengt hij meerdere mogelijkheden met zich mee, waardoor je er behalve wafels ook andere lekkernijen mee kunt bereiden. Als je ermee aan de slag gaat, hoef je je ook geen zorgen te maken over vet. Hij heeft namelijk een stevige antiaanbaklaag, waardoor je geen extra olie of boter nodig hebt. Alle vetten worden daarnaast via het geïntegreerde vet-afdruipsysteem afgevoerd.

Princess Multi & Sandwich 117002

Eigenschappen van de Princess Multi & Sandwich 117002:

 • Je kunt er behalve wafels ook gezond vlees en panini’s in grillen.
 • Hij heeft een zwevend boven-deksel voor een egaal bakresultaat.
 • Dankzij het vermogen van 2000 Watt warmt deze contactgrill razendsnel op.
 • Dit apparaat maak je gemakkelijk schoon dankzij de duurzame antiaanbaklaag.
 • Het geïntegreerde vet-afdruipsysteem zorgt ervoor dat je gezonde gerechten kunt bereiden.
 • In dit apparaat kun je gemakkelijk een panini, twee tosti’s of hamburgers tegelijkertijd bereiden.

4. Tefal Snack Collection SW854D

Hierboven hebben we het gehad over een multifunctioneel apparaat. Wist je dat er ook varianten van dit apparaat zijn met nog meer mogelijkheden? Klinkt een dergelijke variant als het beste wafelijzer voor jou? Dan kennen we het perfecte model. We verwijzen hier naar de Tefal Snack Collection SW854D. Dit apparaat is voor jou waarschijnlijk het beste wafelijzer. Hij is namelijk enorm veelzijdig. Zo kun je hem gebruiken om met vrienden, familie, gewoon als koppel of alleen voor jezelf lekkernijen te bereiden. Voor elke situatie is er een geschikte plaat beschikbaar. Dit apparaat krijg je namelijk met maar liefst 4 verschillende platen. Hierdoor zijn verschillende apparaten niet meer nodig. Je wisselt nu namelijk gewoon de platen voor een smakelijk resultaat. Na gebruik kun je de platen weer snel en netjes opbergen dankzij de bijgevoegde bewaardozen. Op deze manier bespaar je zelfs ruimte. Bereid dus de lekkerste tosti’s, wafels, poffertjes en panini’s!

Tefal Snack Collection SW854D

Eigenschappen van de Tefal Snack Collection SW854D:

 • Met dit apparaat bereid je de lekkerste kleinere tosti’s.
 • LED verlichting laat je weten wanneer het apparaat op temperatuur is.
 • Je krijgt er een receptenboek bij voor eindeloze variaties met nieuwe recepten.
 • Zijn platen zijn afneembaar en je kunt ze gemakkelijk vervangen door een andere plaat.
 • Hoewel je er standaard vier platen bij krijgt, kun je er ook andere platen bij kopen zoals empanadas- en donutplaten.
 • De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je lekkernij egaal bruin wordt en de platen na gebruik gemakkelijk gereinigd kunnen worden.

5. Tristar WF-1165 Wafelijzer

Sommige personen willen multifunctionele keukenapparaten hebben om te kunnen variëren tijdens het bereiden van diverse maaltijden. Echter, soms wil je gewoon een eenvoudig gerecht klaarmaken. Is daarom het beste wafelijzer voor jou een eenvoudig model, dat praktisch is in gebruik? Dan kun je het Tristar WF-1165 Wafelijzer kopen. Dit model is wellicht het beste wafelijzer voor jou. Je kunt hem namelijk gebruiken om in een handomdraai de lekkerste wafels op tafel te zetten. Zo gebruik je hem bijvoorbeeld om heerlijke, verse en luchtige Brusselse wafels te maken. Dankzij de goede antiaanbaklaag haal je de klaargemaakte wafels gemakkelijk uit het apparaat. Je kunt hem daarnaast eenvoudig reinigen. Doordat dit apparaat bovendien een vermogen van 1000 Watt heeft, is hij snel op de gewenste temperatuur. Je bereidt dus in een handomdraai de lekkerste wafels. Na gebruik berg je het wafelijzer verticaal of horizontaal op.

Tristar WF-1165 Wafelijzer

Eigenschappen van het Tristar WF-1165 Wafelijzer:

 • Je kunt in één keer twee heerlijke, verse wafels maken.
 • De thermostaat zorgt ervoor dat je zelf kunt kiezen hoe de wafels gebakken worden.
 • Dankzij de indicatielampjes en antislipvoetjes is dit apparaat zeer praktisch in gebruik.
 • Voor optimaal gebruiksgemak kun je het apparaat zowel horizontaal als verticaal opbergen.
 • Hij heeft een antiaanbaklaag waardoor je de wafels gemakkelijk uit het apparaat kunt halen.
 • Dit apparaat heeft een vermogen van 1000 Watt, dus hij bereikt snel de gewenste temperatuur.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.