Op zoek naar de beste stijltang van 2021? Kies jouw favoriet uit!

Ieder mens is uniek. Er zijn bijvoorbeeld verschillende huidskleuren, oogkleuren en haartexturen.

Beste stijltang van 2021

 
We hebben je verteld dat er verschillende soorten stijltangen zijn. Het is daarom handig om eerst na te gaan welk resultaat je wil bereiken. Aan de hand daarvan beslis je welk type tang het beste bij je past. Daarbij kun je ook letten op het merk van de tang of bijvoorbeeld de temperatuurinstelling. We begrijpen dat het wellicht moeilijk kan zijn om de beste stijltang uit te kiezen. Daarom hebben we een top 10 voor je samengesteld. Deze top 10 bestaat uit de best verkochte varianten van dit moment. Daarnaast recenseren we elk van de 10 varianten. Zo kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Op die manier beslis je gemakkelijk welk model de beste stijltang voor jou is.
 
Heb je van nature geen steile lokken? Dan pronk je wellicht met mooie krullen. Soms willen we er toch een beetje anders uitzien. Daarom is het handig om de juiste apparaten in huis te hebben. Wil je steile lokken creëren? Dan schaf je een stijltang of straightener aan. Welke variant is de beste stijltang voor jou? Dat hangt helemaal van je haartype en het gebruik aan. Als je bijvoorbeeld veel en dik haar hebt, maar weinig geduld, dan kies je voor een tang met brede platen. Daarentegen creëer je een mooie strandlook met een tang met flexibele of afgeronde platen. Statisch haar voorkom je daarentegen met een tang met ionen technologie. Wij helpen je om de beste stijltang voor jouw behoeften te vinden.
 

1. Remington S8500 Shine Therapy

Sommige personen hebben van nature glanzend haar. Anderen moeten allerlei haarproducten gebruiken om te zorgen voor een mooie glans. Er zijn ook personen wiens glanzend haar dof wordt nadat ze het met hitte behandelen. Dergelijke personen doen er goed aan om te kiezen voor een tang Remington S8500 Shine Therapy die het haar een verzorgende glansboost geeft. Is de beste stijltang voor jou een variant die je haar een verzorgende glansboost geeft? Dan raden we de Remington S8500 Shine Therapy aan. Dit apparaat is wellicht de beste stijltang voor jou. Hij geeft je haar immers een verzorgende glansboost. Hoe werkt dit precies? Er is bij deze tang gezorgd voor een innovatieve keramische coating. Deze is geïmpregneerd met verzorgende Marokkaanse Arganolie. Dankzij de warmte wordt de olie geactiveerd en tijdens het stijlen wordt het op het haar afgegeven.

Je hebt dus gezien dat de Remington S8500 Shine Therapy wonderen doet voor onder andere dof en droog haar. Hij zorgt er namelijk voor dat dit haar wordt omgetoverd tot een glanzend en levendig kapsel. Als je wat dikker haar hebt, hoef je niet te vrezen dat de tang je haar niet stijl maakt. Je kunt namelijk zelf de temperatuur instellen. Daarbij houd je rekening met een maximale temperatuurinstelling van 230 graden Celsius. Dankzij de variabele instelling is de tang dus voor elk haartype geschikt. Heb je bijvoorbeeld dun of beschadigd haar, dan gebruik je de lagere stand. Voor dikker haar met veel krullen is de hogere temperatuurinstelling ideaal. Als je met dit apparaat aan de slag wil gaan, hoef je niet lang te wachten. Je bent namelijk binnen slechts 15 seconden klaar om aan de slag te gaan.

Voordelen van de Remington S8500 Shine Therapy:

 • Binnen slechts 15 seconden is hij klaar voor gebruik.
 • Na 60 minuten schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit.
 • Je kunt de temperatuur instellen tussen de 150 en 230 graden Celsius.
 • Hij heeft flexibel bewegende platen voor een gelijkmatige druk op het haar.
 • Om toevallige temperatuursverandering tijdens het gebruik te voorkomen, kun je de temperatuur vastzetten.

Nadelen van de Remington S8500 Shine Therapy:

 • Hij beschikt niet over een koude lucht positie.
 • Dit model is niet voorzien van negatieve ionen om statisch haar tegen te gaan.

2. Max Pro XS Mini

Dat er verschillende soorten tangen zijn, weet je intussen. Wist je echter dat de verschillende varianten ook kunnen verschillen op het gebied van hun grootte? Zo kun je kiezen voor een tang met wat bredere platen als je sneller klaar wil zijn. Ben je echter vaak onderweg, dan is het wellicht handig als je Max Pro XS Mini je tang mee kunt nemen. In een dergelijk geval is een grotere tang niet handig. Je wil dan juist een kleinere variant hebben. Is daarom de beste stijltang voor jou een kleine variant? Kies dan voor de Max Pro XS Mini. Wij vinden dat dit apparaat de beste stijltang voor jou is. Hij zorgt er namelijk voor dat je haar altijd “on fleek” is. Dit komt doordat hij een compacte, maar toch professionele mini stijltang is. Je neemt hem dus overal mee naartoe.

Vanwege het compacte formaat is de Max Pro XS Mini ideaal voor kort haar. Je kunt hem ook gebruiken voor wat langer haar, maar dan ben je wat langer bezig. Zelfs als je op reis gaat neem je hem met je mee. Hij past namelijk gemakkelijk in je handtas. Bovendien laten de kleine platen een precieze vormgeving toe. Je komt daarnaast zo dichtbij mogelijk van de haaraanzet. Hierdoor wordt je haar dus helemaal stijl, zonder kleine krullen dicht bij je hoofdhuid. Doordat hij zo dicht bij de haaraanzet komt, is deze tang ook perfect voor kroesharigen. Deze tang beschikt over 100% titanium platen. Je haar wordt dus voorzien van een optimale bescherming tijdens het stylen. Ook zorgt de negatieve ionen-technologie ervoor dat de haarschubben sluiten. Je haar krijgt hierdoor een natuurlijke glans en blijft langer in model.

Voordelen van de Max Pro XS Mini:

 • Dit apparaat heeft volledig titanium platen.
 • Hij beschikt over de negatieve ionen-technologie.
 • Dankzij het compacte formaat past hij gemakkelijk in je handtas.
 • Doordat het om een dual voltage apparaat gaat, kun je hem ook in het buitenland gebruiken.
 • Binnen slechts 6 seconden is hij klaar voor gebruik en zijn temperatuur loopt op tot 220 graden Celsius.

Nadelen van de Max Pro XS Mini:

 • Vanwege het kleine formaat is hij minder geschikt voor lang haar.

3. CHI G2

Heb je van nature krullend haar? Dan vind je het wellicht prettig om je haar af en toe te stijlen. Op die manier zie je er een beetje anders uit. Het omgekeerde geldt voor personen die van nature steil haar hebben. Zij willen af en toe juist krullen in hun haren hebben. Heb je een haartype daartussen? Dan kun je beide CHI G2 kanten opgaan. Het is dan wellicht handig om een krultang én een stijltang te hebben. Wil je toch niet twee apparaten kopen? Dan is de beste stijltang voor jou een variant die een krultang en stijltang in één is. Wij kennen een dergelijke variant, namelijk de CHI G2. Dit model is wellicht de beste stijltang voor jou. Hij is namelijk een twee in één apparaat. Zo kun je hem gebruiken om waanzinnige krullen te maken of om steile lokken te creëren.

De CHI G2 is niet alleen uniek, omdat hij twee kanten op kan gaan. Hij is ook uniek, omdat het hier gaat om een limited edition. Je weet dus dat er niet veel personen zijn die over deze tang beschikken. Zo kun je keer op keer pronken met mooi haar en vertellen over je unieke stijltang. Als we kijken naar het design van deze tang, dan zien we dat hij beschikt over sterke titanium platen. Deze platen maken het mogelijk om zelfs stug haar gemakkelijk steil te maken. Daarnaast is keramische technologie verwerkt in de tang. Deze zorgt voor extra bescherming van je haar tijdens het stijlen. Ook kun je de tang voor zowel fijn als dik haar gebruiken. Hij beschikt namelijk over vele temperatuurstanden. Dankzij de afgeronde platen is het zelfs mogelijk om een speelse krul in je haren te maken.

Voordelen van de CHI G2:

 • De platen van dit apparaat zijn gemaakt van 100% titanium.
 • Er is gezorgd voor keramische technologie, waardoor je haar tijdens het stijlen extra is beschermd.
 • Zijn dual voltage modus zorgt ervoor dat je hem zowel in het binnen als buitenland kunt gebruiken.
 • Dankzij de instelbare temperatuur tussen de 180 en 220 graden Celsius is dit apparaat geschikt voor elk haartype.

Nadelen van de CHI G2:

 • Je krijgt er geen extra accessoires bij.
 • Vergeleken met andere tangen, duurt het relatief lang voordat de platen zijn opgewarmd (40 seconden).

4. Carmen CR-1070 Smooth & Shine

Velen van ons willen wel pronken met mooi steil haar, maar willen er niet urenlang mee bezig zijn. Daarom kiezen veel personen ervoor om een tang met brede platen aan te schaffen. Zo stijl je in een handomdraai veel haar, waardoor je snel klaar bent voor vertrek. Er is nog een manier om een snel resultaat te Carmen CR-1070 Smooth & Shine bereiken. Je kunt namelijk ook kiezen voor een tang met extra lange platen. Klinkt een dergelijk model als de beste stijltang voor jou? Dan hebben we goed nieuws. We kennen namelijk een topkwaliteit tang met extra lange platen. Hier verwijzen we naar de  Carmen CR-1070 Smooth & Shine. Dit model is wellicht de beste stijltang voor jou. Hij heeft namelijk extra lange platen van maar liefst 110 mm. Hierdoor bereik je een supersnel resultaat.

Niet alleen personen die gauw klaar willen zijn kiezen voor tangen met lange platen. Je kunt een tang met lange platen namelijk ook goed gebruiken als je lang en dik haar hebt. De tang met lange platen werkt dan net zoals tangen met brede platen. Meer haar wordt in één keer aangepakt, waardoor je zorgt voor een optimale beurt. Bij de Carmen CR-1070 Smooth & Shine is er tevens gezorgd voor een keramische coating. Hierdoor glijdt de tang heerlijk door je haar. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat je een glanzende look overhoudt. Doordat de tang beschikt over variabele temperatuurinstellingen van 120 tot 230 graden Celsius is hij geschikt voor alle haarsoorten. Dankzij het meedraaiende snoer en de vergrendeling is hij bovendien gemakkelijk en veilig in gebruik.

Voordelen van de Carmen CR-1070 Smooth & Shine:

 • Na 60 minuten schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit.
 • Je kunt de temperatuur instellen tussen de 120 en 230 graden Celsius.
 • De keramische coating zorgt ervoor dat de tang heerlijk door je haar glijdt.
 • Dankzij de extra lange bewegende platen kun je je haar in een handomdraai behandelen.

Nadelen van de Carmen CR-1070 Smooth & Shine:

 • Het duurt ongeveer 1 minuut voordat de tang klaar is voor gebruik.
 • De negatieve ionen-technologie is niet toegepast, waardoor hij geen statisch haar tegen kan gaan.

5. Adler AD

Sommige personen hebben van nature steil haar. Echter, nadat je je haar hebt gewassen of nadat je hebt geslapen, heeft het haar enkele krullen erin. Bepaalde personen vinden deze krullen mooi en borstelen daarom alleen het haar voordat ze uit huis gaan. Andere personen vinden het daarentegen prettiger Adler AD als ook de enkele slierten met krullen rechtgezet worden. Behoor jij tot de laatste groep en zoek je daarom naar een tang die je steil haar helemaal rechtzet? Dan kennen wij de beste stijltang voor jou, namelijk de Adler AD. Deze tang is de beste stijltang voor jou, omdat hij ideaal is voor personen die reeds steil haar hebben. Hij helpt je om de slierten haar die de neiging hebben uit te steken, succesvol recht te zetten.

Je ziet dus waarom de Adler AD een ideale keuze is voor personen die reeds steil haar hebben. Als je steil haar wil stijlen, dan is het belangrijk dat je het haar beschermt. Ook daar is er rekening mee gehouden toen dit apparaat werd ontwikkeld. Daarom beschikt hij over aluminium platen met een keramische coating. Deze coating voorkomt dat het haar tijdens het verwarmen en rechttrekken wordt beschadigd. Als je eenmaal begint te werken met deze tang, dan merk je al gauw dat hij licht en gebruiksvriendelijk is. Bovendien heeft hij een 360 graden draaibaar snoer, dat niet opkrult tijdens het creëren van een kapsel. Desgewenst kun je de tang zelfs gebruiken om je haar te krullen. Het apparaat heeft dus een dubbele functionaliteit.

Voordelen van de Adler AD:

 • Je kunt hem zowel gebruiken voor het krullen als stijlen van je haar.
 • Deze tang wordt relatief snel warm, waardoor je er snel mee aan de slag kunt gaan.
 • Bij dit apparaat kun je de temperatuur zelf instellen aan de hand van de dikte van je haar.
 • Hij is licht waardoor je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen als je bijvoorbeeld op reis gaat.

Nadelen van de Adler AD:

 • Houd er rekening mee dat hij ook aan de buitenkant warm wordt.
 • Doordat het hier om een 50 W apparaat gaat is hij voornamelijk geschikt voor personen met steil haar.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.