Vind hier de beste stappenteller van 2020. Vergelijk de top 5!

Product
1. Omron walking style iv Meer »
2. Stappenteller - Activity Tracker - Temperatuurmeter - Bloeddrukmeter - Hartslagmeter - Smartwatch - Horloge - Heren - Dames - Nederlandse Handleiding Meer »
3. Smartwatch Dames-Smartwatch Stappenteller -Sport horloge -Smartwatch Heren- Smartwatch Kinderen-Activity Tracker -Bloeddrukmeter - Hartslagmeter- Afstandmeter- Calorieënteller-Fitness Tracker-Zuurstofmeter-Alternatieve Fitbit- Screenprotector-Zwart Meer »
4. Omron Walking Style One 2.1 - Stappenteller Meer »
5. Stappenteller - Temperatuurmeter - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Bluetooth - Horloge - Heren - Dames Meer »
6. M4 -Stappenteller - Calorieënmeter - Hartslagmeter - Sport horloge - Zwart - Smart Bracelet - IOS & Android - Voor Heren en Dames Meer »
7. Stappenteller - Donker Grijs - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Bluetooth - Horloge - Heren - Dames Meer »
8. Digitale Stappenteller Armband Meer »
9. E-Quality Activity Tracker – Hartslagmeter – Stappenteller – Fitbit Alternatief – Touchscreen –Cadeautip Meer »
10. Stappenteller Omron Walking Style IV zwart Meer »

Het is belangrijk om dagelijks actief te zijn en genoeg te bewegen. Echter, velen van ons doen dit niet. Gelukkig kunnen we tegenwoordig bijhouden hoeveel we bewegen. Op die manier zijn we bewust van deze informatie en kunnen we eraan werken om actiever te worden. Hoe houd je echter bij hoeveel je beweegt? Je kunt gebruik maken van een stappenteller oftewel een pedometer. Een dergelijk apparaatje helpt je om bewust te zijn van je beweging. Het motiveert je bovendien om actief te zijn. Wist je dat er verschillende soorten pedometers zijn? Sommige varianten draag je als een armband om je pols. Andere modellen klem je op je broek of riem. Hoe kun je dan de beste stappenteller uitkiezen? Er zijn verschillende manieren om het ideale model te vinden. Lees dit artikel om jouw beste stappenteller te vinden!

Beste stappenteller van 2020

De meeste pedometers hebben een soortgelijke werking. Ze tellen het aantal stappen dat je gedurende de dag hebt gemaakt. Er zijn echter ook geavanceerdere modellen die ook focussen op andere parameters. Je kunt dus kiezen voor een model dat de gewenste parameters meet. Misschien ben je reeds voor jezelf nagegaan welke parameters jij belangrijk vindt. Toch kan het moeilijk zijn om de beste stappenteller uit te kiezen. Er zijn immers enorm veel keuzemogelijkheden. Wij willen je zoektocht enigszins vereenvoudigen. Daarom zijn we voor je nagegaan welke modellen momenteel het beste verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Elk van de gekozen pedometers recenseren we daarnaast afzonderlijk. Je kunt dus een goed geïnformeerde keuze maken door de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt, kies je gemakkelijk de beste stappenteller voor jouw behoeften uit.

1. Dunlop Pedometer

In de inleiding hebben we gesproken over verschillende soorten pedometers. Daarbij hebben we aangehaald dat er eenvoudige modellen zijn, die slechts je stappen tellen. Daarnaast zijn er ook geavanceerdere varianten die zich focussen op meerdere parameters. Moet jouw beste stappenteller behalve het aantal stappen ook de afgelegde afstand meten? Vind je een calorieënteller daarnaast van immens belang? Dan kennen wij de beste stappenteller voor jou, namelijk de Dunlop Pedometer. Dit model motiveert je om steeds meer te bewegen. Hij meet immers je stappen, afgelegde afstand en zelfs het aantal verbrande calorieën. Bovendien is dit apparaatje compact. Hij heeft ook een clip aan de achterzijde, dus je maakt hem gemakkelijk vast aan je kleding. Aangezien je er ook een strap bij krijgt, kun je het apparaatje desgewenst ergens anders veilig bevestigen.

Dunlop Pedometer

Eigenschappen van de Dunlop Pedometer:

 • Dit apparaatje motiveert je om te bewegen.
 • Hij meet het aantal stappen, de afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën.
 • Het gaat hier om een compact apparaatje, dat je gemakkelijk kunt vastmaken aan je kleding.
 • Behalve een clip heeft hij ook een strap, dus je kunt hem ook ergens anders dan aan je kleding bevestigen.

2. J&D supplies Stappenteller – Luxe – Smartwatch – Activity Tracker

Je hebt gezien dat het bovenstaande model relatief geavanceerd is. Hij meet immers niet alleen het aantal stappen, maar ook de afstand en verbrande calorieën. Wist je dat er nog geavanceerdere varianten beschikbaar zijn? Deze modellen worden meestal echter activity trackers genoemd. Klinkt een dergelijk model als de beste stappenteller voor jou? Moet hij bovendien meerdere gezondheidsparameters traceren? Dan kun je de J&D supplies Stappenteller – Luxe – Smartwatch – Activity Tracker kopen. Dit model is wellicht de beste stappenteller voor jou. Hij is namelijk een luxe activity tracker met meerdere functies, zodat je je gezondheid optimaal in de gaten kunt houden. Het horloge meet immers het aantal stappen, calorieën, je hartslag, bloeddruk, de afgelegde afstand en je slaap. Je kunt de smartwatch zelfs verbinden met je smartphone via Bluetooth. Zo zie je alle gezondheidsparameters gemakkelijk op je smartphone. Op het waterdichte horloge kun je zelfs berichten en gesprekken ontvangen.

J&D supplies Luxe - Smartwatch - Activity Tracker

Eigenschappen van de J&D supplies Stappenteller – Luxe – Smartwatch – Activity Tracker:

 • Je kunt hem gemakkelijk installeren en eenvoudig bedienen.
 • Dit multifunctionele horloge meet diverse gezondheidsparameters precies en snel.
 • Hij heeft een modern design en kan via Bluetooth verbonden worden met je smartphone.
 • Op het waterdichte horloge krijg je WhatsApp, Facebook, Instagram en Snapchat meldingen.
 • De smartwatch heeft een stappenteller, calorieënteller, hartslagmeter, bloeddrukmeter, slaapmonitoringsmeter, afstandsmeter, alarm en sport tracker.

3. Omron walking style iv

Sommige personen schaffen een pedometer aan om gemotiveerd te zijn om te bewegen. Echter, na een tijdje vinden ze soms een manier om het apparaat te laten denken dat ze stappen maken. Wil je voorkomen dat je jezelf op die manier voor de gek houdt? Dan is de beste stappenteller voor jou een variant die gebruik maakt van 3D-meting. Echte stappen worden op die manier zo nauwkeurig mogelijk geregistreerd. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Omron walking style iv. Dit model is voor jou de beste stappenteller. Hij maakt namelijk gebruik van een 3D meting. Bovendien kun je hem overal op het lichaam dragen. Denk maar aan de heup, in een rugtas of zelfs in je broek- of jaszak. Behalve het aantal stappen meet dit apparaat ook de verbrande calorieën en de afstand in kilometers. De pedometer beschikt zelfs over een speciale actiemodus.

Omron walking style iv

Eigenschappen van de Omron walking style iv:

 • Je kunt de pedometer overal op het lichaam dragen.
 • Nadat je 10.000 stappen hebt gemaakt, verschijnt er een beloningssymbool.
 • Bij een gebruik van 14 uur per dag gaat de meegeleverde batterij zo’n 6 maanden mee.
 • Dit apparaat meet nauwkeurig je fysieke activiteit en maakt daarbij gebruik van 3D-meting.
 • Hij heeft een stappenteller, calorieënmeter, afstandsmeter, actiemodus en aerobicpassenmeter.

4. RNH E-Commerce Stappenteller Dames| Stappenteller Heren |Beweging Tracker | Vetverbranding

Je hebt gezien dat er verschillende soorten pedometers zijn. Sommige varianten bevestig je aan je broek en andere varianten zet je in je jas- of broekzak. Misschien vind jij het echter handiger om jouw pedometer om je pols te dragen net als een horloge. Is de beste stappenteller voor jou bovendien een eenvoudige variant? Kies dan voor de RNH E-Commerce Stappenteller Dames| Stappenteller Heren |Beweging Tracker | Vetverbranding. Dit model is wellicht de beste stappenteller voor jou. Hij is namelijk een eenvoudige pedometer, die bijhoudt of je dagelijks genoeg beweegt. Je kunt deze pedometer vergelijken met een sporthorloge. Hij lijkt ook op een smal sporthorloge. Daarnaast kun je hem dankzij het unieke, maar simpele design gemakkelijk om je pols dragen. Doordat hij afwasbaar en waterdicht is, kun je zelfs in de regen gerust ermee trainen. Train daarom dagelijks met dit handige apparaatje!

RNH E-Commerce Stappenteller Dames Stappenteller Heren Beweging Tracker Vetverbranding

Eigenschappen van de RNH E-Commerce Stappenteller Dames| Stappenteller Heren |Beweging Tracker | Vetverbranding:

 • Je kunt hem als horloge dragen en hem via USB opladen.
 • Doordat hij afwasbaar en waterdicht is, verstoort de regen je training niet.
 • Hoewel hij een simpel design heeft, laat hij je zien hoeveel je eigenlijk beweegt.
 • Hij beschikt over vier handige functies, die allemaal eenvoudig te gebruiken zijn.

5. Smart Bracelet – IOS & Android – Voor Heren en Dames (Merkloos)

Intussen heb je gezien dat er eenvoudige, maar ook zeer geavanceerde pedometers beschikbaar zijn. Aan de hand van jouw voorkeuren kies je voor een variant die bij je past. Wil je graag dat jouw apparaat behalve je stappen ook je hartslag, verbrande calorieën en afgelegde afstand meet? Dan kennen we de beste stappenteller voor jou. We verwijzen hier naar de Smart Bracelet – IOS & Android – Voor Heren en Dames (Merkloos). Dit model is de beste stappenteller voor jou, omdat hij je dagelijkse beweging bijhoudt. Hierdoor kun je werken aan een gezondere levensstijl. Als je deze pedometer gebruikt, dan kun je nauwkeurig je stappen, hartslag, afgelegde afstand en calorieën meten. Je koppelt hem bovendien met een speciale applicatie. Hierdoor kun je alle waarden duidelijk volgen. Op de pedometer kunnen er ook push-meldingen worden ingeschakeld. Zo ontvang je inkomende gesprekken, WhatsApp-berichten en andere social media berichten op deze activity tracker.

Smart Bracelet - IOS & Android - Voor Heren en Dames (Merkloos)

Eigenschappen van de Smart Bracelet – IOS & Android – Voor Heren en Dames (Merkloos):

 • Er is gezorgd voor een stappenteller, hartslagmeter, afstandsmeter en calorieënmeter.
 • De gemeten waarden kun je gemakkelijk volgen via de applicatie die je koppelt met de activity tracker.
 • Met dit apparaat kun je gemakkelijk je dagelijkse beweging bijhouden met als doel een gezondere levensstijl.
 • Push-meldingen kunnen ingeschakeld worden waardoor je inkomende gesprekken en social media berichten ontvangt op de tracker.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.