Vergelijk de top 10 en vind hier de beste spinner van 2021!

Als er gesproken wordt over een spinner, dan denk je wellicht aan een fidget spinner. Er zijn echter ook andere spinners.

Beste spinner van 2021

 
Sommige personen vinden vissen maar niets. Anderen genieten echter van de spanning of juist ruist die vissen met zich meebrengt. Behoor jij tot de tweede groep en zoek je daarom naar de beste spinner? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We zijn namelijk voor je nagegaan welke spinners momenteel het meest geliefd zijn. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Je weet dus van tevoren dat het om effectieve spinners gaat. Ook kun je ervan uitgaan dat deze spinners van topkwaliteit zijn. Door de verschillende beschrijvingen te lezen ontdek je ook wat elke spinner uniek maakt. Zo kun je gemakkelijk de beste spinner voor jouw behoeften uitkiezen.
 
Denk maar aan de kunstaas varianten, die je gebruikt om vissen te vangen. Sportvissers kunnen met een spinner onder andere snoek, baars en forel vangen. Vissen met kunstaas spinners is super eenvoudig. Je hoeft slechts enkele basistechnieken te kennen. Zo werp je een dergelijke spinner met een werp-/spinhengel in. Vervolgens haal je hem geleidelijk binnen. Dit kan snel of langzaam. Doordat het spinnerblad om zijn as roteert, zorgt hij voor wervelingen onderwater. Bij roofvissen valt de spinner hierdoor op. Zoek je nu daarom naar de beste spinner? Wij helpen je om de beste spinner voor jouw visbehoeften te vinden!
 

1. Ondex 5 – Spinner – Goud/Decore – 7.5gr

Als je op zoek gaat naar een nieuwe spinner, dan let je op verschillende zaken. Soms speelt de vorm van de spinner een rol als je specifieke vissen Ondex 5 - Spinner - Goud Decore - 7.5gr wil vangen. Daarnaast kun je ook letten op het gewicht en de kleur van de spinner. De kleur is namelijk ook belangrijk tijdens het vissen, omdat een opvallende kleur meer roofvissen aantrekt. Het gewicht verwijst daarnaast naar de plekken waar je het liefst ermee kunt vissen. Is de beste spinner voor jou een variant van 7,5 gram met een gouden kleur? Dan kies je voor de Ondex 5 – Spinner – Goud/Decore – 7.5gr. Deze spinner is onverzwaard, maar toch ongeëvenaard in vangkracht. Je kunt hem het liefst gebruiken om te vissen in ondiep, stilstaand water.

Eigenschappen van de Ondex 5 – Spinner – Goud/Decore – 7.5gr:

 • Hij heeft een gewicht van 7,5 gram en een lengte van 9 cm.
 • De spinner is perfect om te vissen in ondiep, stilstaand water.
 • Dit model is een van de eerste onverzwaarde spinners in Europa.
 • Zijn vangkracht is ongeëvenaard dus je kunt prachtige vissen vangen.

2. Madcat Clonk Teaser A-Static – Green – 100gr – Groen

Als je het goed bekijkt, is een spinner ontworpen om vissen te lokken. Sommigen zouden deze lokbeweging zelfs plagen noemen. Om vissen te Madcat Clonk Teaser A-Static - Green - 100gr - Groen lokken of te plagen, heb je wel de ideale spinner nodig. Is daarom jouw beste spinner een 100 gram variant die vissen optimaal “plaagt”? Dan kies je voor de Madcat Clonk Teaser A-Static – Green – 100gr – Groen. Dit model is perfect voor jou, omdat hij speciaal is ontworpen om vissen optimaal te lokken. Hij heet ook niet zomaar “Teaser”. Dit model heeft een rubberen gecoate body en A-Static haken. Hij minimaliseert het elektrisch veld wat een meerval kan detecteren. Bij aankoop van deze spinner krijg je 2 haken meegeleverd in de grootte 10/0 en 8/0.

Eigenschappen van de Madcat Clonk Teaser A-Static – Green – 100gr – Groen:

 • Met deze spinner kun je vissen optimaal lokken.
 • Dit model beschikt over een rubberen gecoate body en A-Static haken.
 • Je krijgt er 2 haken bij in de grootte 10/0 en 8/0 dus je kunt er meteen mee aan de slag gaan.
 • Het gaat om een A-Static uitvoering die het elektrisch veld minimaliseert en een meerval kan detecteren.

3. Ondex 4 – Spinner – Zilver – 5gr

Als je op zoek gaat naar bepaalde producten, dan merk je al gauw dat bepaalde merken er veel op focussen. Denk maar aan Samsung en Ondex 4 - Spinner - Zilver - 5gr Apple telefoons. Op het gebied van kunstaas spinners is een veelvoorkomend merk het merk Ondex. We hebben reeds een van deze spinners gerecenseerd. Is jouw beste spinner een variant van dit merk, maar moet hij wat lichter zijn dan de vorige Ondex spinner? Kies dan voor de Ondex 4 – Spinner – Zilver – 5gr. Deze spinner valt net zoals de vorige variant van dit merk op. Hij heeft namelijk een opvallende zilveren kleur. Bovendien gaat het hier om een iets lichter model. Hij weegt namelijk slechts 5 gram. Ook is deze variant wat korter dan de vorige variant. Hij heeft namelijk een lengte van 7 cm. Gebruik de spinner voor de beste resultaten in ondiep, stilstaand water.

Eigenschappen van de Ondex 4 – Spinner – Zilver – 5gr:

 • Dit model heeft een ongeëvenaarde vangkracht.
 • Hij is een van de eerste onverzwaarde spinners in Europa.
 • Met dit model kun je het liefst vissen in ondiep, stilstaand water.
 • De kunstaas spinner heeft een gewicht van 5 gram en een lengte van 7 cm.

4. Albatros Tandemmaster Spinner – Bladmaat 2 en 4 – Silver

Je hebt gezien dat spinners verschillende kleuren kunnen hebben. Ook heb je gezien dat de afmetingen verschillen. Sommige roofvissen kun je Albatros Tandemmaster Spinner - Bladmaat 2 en 4 - Silver namelijk alleen vangen met relatief grote spinners. Andere vissen gaan juist op wat kleinere kunstaas spinners af. Is het voor jou moeilijk om een keuze te maken? Misschien weet je niet precies welke spinners je kunt gebruiken om specifieke vissen te vangen. In dat geval kennen we de beste spinner set voor jou. We verwijzen hier naar de Albatros Tandemmaster Spinner – Bladmaat 2 en 4 – Silver. Hier gaat het om een spinner set, waarbij je spinners in 4 verschillende kleuren krijgt. De spinners hebben bovendien bladmaat 2 en 4. Duurzaamheid en een grote vangkracht zijn woorden waarmee je deze spinners kunt omschrijven. Ga er dus gauw mee vissen!

Eigenschappen van de Albatros Tandemmaster Spinner – Bladmaat 2 en 4 – Silver:

 • De spinners in deze set hebben bladmaat 2 en 4.
 • Zijn verpakking heeft een afmeting van 5 x 14 cm en weegt 18 g.
 • Het gaat hier om een set met spinners in 4 verschillende kleuren.
 • Je kunt deze spinners omschrijven als duurzaam en ze hebben een grote vangkracht.

5. 60 x Stalen Onderlijnen Roofvis 15 – 25 – 30 cm Groen Snoek Snoekbaars Onderlijntjes Staal Kunstaas (Merkloos)

Tot nu toe hebben we het steeds gehad over kunstaas spinners. Bij de hengelsport horen er ook andere accessoires. Heb je bijvoorbeeld 60 x Stalen Onderlijnen Roofvis 15 - 25 - 30 cm Groen Snoek Snoekbaars Onderlijntjes Staal Kunstaas (Merkloos) onderlijntjes nodig voor je kunstaas? Dan heb je niet de beste spinner, maar de beste set onderlijntjes nodig. Koop de 60 x Stalen Onderlijnen Roofvis 15 – 25 – 30 cm Groen Snoek Snoekbaars Onderlijntjes Staal Kunstaas (Merkloos). Hier gaat het om een verpakking met 60 groene kant-en-klare stalen onderlijnen. Deze onderlijntjes zijn geschikt voor het vangen van roofvissen met scherpe tanden. In de set vind je lengtes van 15, 25 en 30 cm. Elk staaldraadje beschikt over een wartel en veiligheidssnap. Je kunt hierdoor snel en veilig van kunstaas wisselen. Desgewenst kun je deze set als cadeau aan kinderen geven die voor het eerst met een werphengel gaan vissen. Zij kunnen dan vissen op snoek of baars.

Eigenschappen van de60 x Stalen Onderlijnen Roofvis 15 – 25 – 30 cm Groen Snoek Snoekbaars Onderlijntjes Staal Kunstaas (Merkloos):

 • In de set vind je onderlijnen van 15, 25 en 30 cm.
 • Deze onderlijnen zijn kant-en-klaar en komen met een wartel en veiligheidssnap.
 • Je kunt deze 60 stalen onderlijnen gebruiken om te vissen op snoek, snoekbaars of baars.
 • Het assortiment staaldraadjes doet prima dienst als vakantie- of reissetje zodat je altijd stalen onderlijnen bij de hand hebt.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.