Op zoek naar de beste snelkookpan van 2020? Vind hem hier!

Product
1. Tefal Secure5 NEO Snelkookpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - 6 liter Meer »
2. BK Snelkookpan -22 cm - Glans Meer »
3. Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan - 6 liter Meer »
4. TEFAL YY4127FA Snelkookpan Snelkookpan SECURE 5 NEO Alle vuren inclusief inductie - capaciteit 8L + Moulinex-staafmixer Meer »
5. SECURE 5 NEO 8L P2534431 Meer »
6. Kookkunst Holland snelkookpan 6 liter roestvrijstaal - inductie - pressure cooker Meer »
7. WMF Perfect - Snelkookpan 2,5L - zonder inzet Meer »
8. Royalty Line RL-PS8; Snelkookpan 8L Meer »
9. Royal Swiss 6 liter 22CM kleine Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium geen inductie! Meer »
10. BK Onderhoudsset Snelkookpan Meer »

Sommige personen hebben een druk leven. Daarom is het voor hen moeilijk om een uitgebreide maaltijd klaar te maken. Gelukkig kunnen dergelijke personen een snelkookpan gebruiken. Een dergelijke pan beschikt over een speciaal deksel, dat hem volledig afsluit. De druk in de pan wordt hierdoor tijdens het koken opgevoerd. Zo is je eten razendsnel klaar en je bespaart ook nog eens energie. Zelfs over overkoken hoef je je bij zo’n pan geen zorgen te maken. Het deksel voorkomt namelijk overkoken door een speciaal ontluchtingsmechanisme. Wil je graag de beste snelkookpan van dit moment kopen? Dan ben je hier op het juiste adres. Waar let je echter op bij het uitkiezen van jouw ideale model? Je kunt onder andere letten op de inhoud van de pan. Het is daarnaast handig om na te gaan voor welke warmtebronnen hij geschikt is. Lees gauw dit artikel en vind gemakkelijk jouw beste snelkookpan!

Beste snelkookpan van 2020

Na het lezen van het bovenstaande, weet je dat het vinden van de beste snelkookpan eenvoudig kan zijn. Je vergelijkt namelijk gewoon meerdere varianten en kiest voor het model met de geschikte inhoud. Daarbij houd je ook rekening met de warmtebron die je in huis hebt. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor alle warmtebronnen. Doordat er veel keuzemogelijkheden zijn, kan het wellicht moeilijk zijn om het perfecte model te selecteren. Daarom staan wij voor je klaar. We zijn voor je nagegaan welke snelkookpannen momenteel het beste worden verkocht. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 voor je samengesteld. Hierbij recenseren we elk model afzonderlijk, waardoor je de verschillende pannen met elkaar kunt vergelijken. Je maakt dus een goed geïnformeerde keus wanneer je jouw beste snelkookpan uitkiest.

1. BK Snelkookpan – Ø 22 cm – 4 l

Met een snelkookpan kun je gezonde maaltijden op tafel zetten. Bovendien ben je in een handomdraai klaar met de bereiding. Daarom zie je dat steeds meer personen dergelijke pannen kopen. Het is daarbij wel belangrijk dat je rekening houdt met de doorsnee en de inhoud van de pan. Zo weet je ongeveer voor hoeveel personen je in de desbetreffende pan kunt koken. Heeft de beste snelkookpan voor jou een inhoud van 4 liter? In zo’n pan kun je een relatief grote hoeveelheid eten bereiden. Wij kennen een duurzaam model met een inhoud van 4 liter. Namelijk de BK Snelkookpan – Ø 22 cm – 4 l. Deze pan is de beste snelkookpan voor jou. Je kunt er namelijk in een handomdraai gezonde maaltijden mee op tafel zetten. Bovendien blijven de vitaminen en mineralen behouden. Deze pan is zelfs geschikt voor alle warmtebronnen. Ga er dus gauw mee aan de slag!

BK Snelkookpan - Ø 22 cm - 4 l

Eigenschappen van de BK Snelkookpan – Ø 22 cm – 4 l:

 • Hij is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.
 • Dit model heeft een doorsnee van 22 cm en een inhoud van 4 liter.
 • In deze pan kun je een gerecht onder hoge druk bij ongeveer 160 graden Celsius koken.
 • Deze pan verkort de kooktijd ten opzichte van koken in reguliere pannen, waardoor je tijd en energie bespaart.

2. Royal Swiss 8 liter Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium

Je hebt intussen gezien dat je in een pan van 4 liter eten voor meerdere personen kunt bereiden. Sommige personen maken echter het liefst gerechten voor grote groepen klaar. Denk maar aan personen die een catering business hebben of graag koken voor de hele familie. Dergelijke personen hebben een nog grotere pan nodig. Ben jij daarom op zoek naar de beste snelkookpan met een inhoud van 8 liter? Dan kies je voor de Royal Swiss 8 liter Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium. Deze pan is de beste snelkookpan voor jou. Hij heeft namelijk een inhoud van 8 liter en een doorsnee van 24 cm. Je kunt er dus grotere gerechten in zetten en voor grote groepen koken. Hierbij geniet je van optimale kookveiligheid. Bovendien pronk je keer op keer met de pan, omdat hij een mooi design heeft. Na gebruik reinig je de pan gemakkelijk in de vaatwasmachine.

Royal Swiss 8 liter Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium

Eigenschappen van de Royal Swiss 8 liter Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium:

 • Hij kan gebruikt worden als je kookt op gas, vuur, halogeen of een elektrische kookplaat.
 • Deze pan met een inhoud van 8 liter en een diameter van 24 cm beschikt over een antiaanbaklaag.
 • Je kunt hem na gebruik gerust in de vaatwasmachine reinigen, want hij is vaatwasmachinebestendig.
 • Om een veilige kookervaring te garanderen heeft hij een vergrendelbare deksel en een cool touch handgreep.

3. Royalty Line RL-PC4LM

Als je besluit te koken, is het belangrijk om van tevoren voorbereidingen te treffen. Daarbij ga je onder andere na voor hoeveel personen je wil koken. Je stelt ook voor jezelf vast wat je zal koken. Voor het koken van een hele kip gebruik je namelijk niet dezelfde pan als wanneer je een sausje bereidt. Ben je van plan voor meerdere personen te koken? Moet daarom jouw beste snelkookpan een inhoud van 4 liter hebben? Vind je het daarnaast belangrijk dat de pan een zijhandvat heeft zodat je er veilig mee kunt omgaan? Dan kies je voor de Royalty Line RL-PC4LM. Deze pan is wellicht de beste snelkookpan voor jou. Hij voldoet namelijk aan jouw vereisten. Bovendien is er op verschillende vlakken gezorgd voor veiligheid. Denk er maar aan dat hij een veiligheidsklem en een veiligheidsventiel heeft. Je kunt de vaatwasmachine- en magnetronbestendige pan bovendien gebruiken op alle warmtebronnen.

Royalty Line RL-PC4LM

Eigenschappen van de Royalty Line RL-PC4LM:

 • Deze pan is 18 cm hoog en heeft een inhoud van 4 liter.
 • Dit model is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder ook inductie.
 • Hij kan gemakkelijk gereinigd worden, omdat hij vaatwasmachinebestendig is.
 • In deze asymmetrische pan kun je allerlei gerechten in een handomdraai klaarmaken.

4. Smile MGS 06

We hebben het tot nu toe gehad over pannen van 4 liter en pannen van 8 liter. Het kan echter dat jij juist een pan van 6 liter nodig hebt. Als dat het geval is, heb je geluk. Dergelijke modellen zijn er ook. Ben jij op zoek naar de beste snelkookpan met een inhoud van 6 liter? Dan raden we de Smile MGS 06 aan. Dit model is wellicht de beste snelkookpan voor jou. De pan met een inhoud van 6 liter is namelijk van topkwaliteit en heeft een mooi design. Om een uitstekende kwaliteit te garanderen, is de pan gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De bodem van de pan bestaat bovendien uit meerdere lagen. Hierdoor kun je rekenen op een gelijkmatige warmteverdeling. Voor optimale en snelle kookprestaties heeft hij tevens een deksel met een veilig sluitsysteem. Reduceer de kooktijd dus zelfs met 70% door deze pan te gebruiken!

Smile MGS 06

Eigenschappen van de Smile MGS 06:

 • Deze hoogwaardige pan met een maatverdeling heeft een mooi design en een inhoud van 6 liter.
 • Zijn bodem bestaat uit meerdere lagen, waardoor je kunt rekenen op een gelijkmatige warmteverdeling.
 • Je kunt de kooktijd met deze pan reduceren met zelfs 70%, wat een energiebesparing van zo’n 50% oplevert.
 • Hij is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en beschikt over een drievoudig beveiligingssysteem.

5. Tefal Secure5 NEO Snelkookpan

We hebben je zojuist verteld over een pan met een inhoud van 6 liter. Is een dergelijk model de beste snelkookpan voor jou, maar wil je liever een variant met kookprogramma’s hebben? Dan is de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan de beste snelkookpan voor jou. Dit model heeft ook een inhoud van 6 liter. Daarnaast helpt hij je om in een handomdraai diverse heerlijke gerechten te bereiden. Het is supergezond om in deze pan te koken, omdat vitamines en mineralen uit je voeding behouden blijven. Deze pan is daarnaast uniek, omdat hij beschikt over 2 kookprogramma’s. Je krijgt er daarnaast een stoommandje met een drievoetje bij. Hierdoor kun je gemakkelijk vis of tere groenten stomen. De pan is tevens van topkwaliteit en beschikt over 5 beveiligingen. Hierdoor kun je op een veilige manier al je favoriete gerechten razendsnel klaarmaken. De vaatwasmachinebestendige pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Tefal Secure5 NEO Snelkookpan

Eigenschappen van de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan:

 • Vanwege de 5 unieke beveiligingen is deze vaatwasmachinebestendige pan veilig in gebruik.
 • In deze pan met twee sterke comfortabele handgrepen kun je op een gezonde manier koken.
 • Aan de binnenzijde heeft deze pan, die geschikt is voor alle warmtebronnen, een handige maatverdeling.
 • Je geniet dankzij de sterke sandwichbodem van een snelle opwarming en een goede warmteverdeling door de hele pan.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.