Vind hier de beste neustrimmer van 2020 door de top 5 te vergelijken!

Product
1. BaBylissMEN ® Nose & Ear E650E - Neustrimmer Meer »
2. Philips Series 3000 NT3650/16 - Neus-, oor- en wenkbrauwtrimmer Meer »
3. Philips 1000 serie NT1150/10 - Neus- en oorhaartrimmer Meer »
4. BaBylissMEN ® Diamond E110E - Wenkbrauw trimmer & Neustrimmer Meer »
5. Wahl Neus- Oor- en precisietrimmer WA5545-2416 Meer »
6. Neustrimmer Mannen - Oplaadbaar | Baardtrimmers | Wenkbrauw trimmer | 2 in 1 oplaadbare Multifunctionele Neus- en baard trimmer | Trimmersets | Mannen en Vrouwen | Draadloos Meer »
7. Remington NE3870 - Neushaartrimmer Meer »
8. J.E Trimmer voor Neus/Oor/Baard – Oplaadbaar – Incl. 4 Opzetstukken – Voor Mannen/Vrouwen - Waterdicht Meer »
9. Remington NE3850 - Neushaartrimmer Meer »
10. Electronicsolutions - Neushaartrimmer Meer »

Velen van ons hebben last van ongewenste haargroei in het gezicht. Voor veel van deze plekken kun je een scheer- of trimapparaat gebruiken. Er zijn echter toch plaatsen waar deze apparaten niet bij komen. In dat geval komt een neushaartrimmer oftewel een neustrimmer goed van pas. Je krijgt met een dergelijk apparaat de ongewenste haartjes onder controle. Sommige trimmers worden zelfs geleverd met speciale opzetstukken. Hierdoor kun je gemakkelijk en pijnloos bij moeilijk bereikbare plekken komen, zoals je neus of oor. Waar let je op als je zoekt naar de beste neustrimmer? Je kunt alvast nagaan voor welke lichaamsdelen je de trimmer kunt gebruiken. Vervolgens ga je na of de accessoires die jij graag wil hebben worden meegeleverd. Ga ook na of hij op batterijen of op stroom werkt. Door op deze punten te letten, kun je gemakkelijk de beste neustrimmer voor jouw behoeften vinden.

Beste neustrimmer van 2020

Aan de hand van het bovenstaande kun je een conclusie trekken. Deze conclusie is dat je bij het aanschaffen van een neushaartrimmer op meerdere aspecten let. Het prettige is wel dat wanneer je eenmaal de gewenste trimmer hebt gevonden, je kunt genieten van topresultaat. Ondanks je weet hoe je te werk kunt gaan, kan het vinden van de beste neustrimmer toch een uitdaging vormen. Er zijn immers enorm veel modellen waar je uit kunt kiezen. Wij begrijpen dat de meeste personen een druk leven hebben. Daarom wil je niet urenlang verschillende neushaartrimmers met elkaar vergelijken. Gelukkig hoeft dat ook niet. We zijn namelijk voor je nagegaan welke trimmers momenteel het beste verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld met superieure modellen van verschillende merken. Lees dus gauw het artikel over deze top 5 en kies jouw beste neustrimmer vandaag nog uit!

1. Neus- en oorhaartrimmer (Merkloos)

Sommige neushaartrimmers zijn enorm geavanceerd. Dergelijke modellen komen vaak met allerlei accessoires. Meestal zijn dergelijke modellen wat duurder dan de eenvoudige varianten. Dat sommige varianten geavanceerder zijn betekent echter niet dat ze minder goed functioneren. Is daarom de beste neustrimmer voor jou een eenvoudig model dat zijn werk goed doet? Dan kun je kiezen voor de  Neus- en oorhaartrimmer (Merkloos). Dit apparaat is de beste neustrimmer voor personen die gewoon een goed functionerende, maar eenvoudige neushaartrimmer willen hebben. Hij helpt je namelijk om zorgvuldig het haar uit je neus en oren te verwijderen. Daarnaast is hij ook geschikt om je wenkbrauwen te trimmen. Uitgegroeide haartjes worden met precisie verwijderd door deze trimmer. Als je dit model koopt, dan krijg je er ook een handig borsteltje bij. Dat borsteltje gebruik je om de trimmer na gebruik te reinigen. Hij is dan meteen gereed voor de volgende trimsessie.

Neus- en oorhaartrimmer (Merkloos)

Eigenschappen van de Neus- en oorhaartrimmer (Merkloos):

 • Dit apparaat werkt op een AA-batterij.
 • Hij is geschikt voor het trimmen van je wenkbrauwen.
 • Je gebruikt dit apparaat om zorgvuldig haren uit je neus en oren te verwijderen.
 • Uitgegroeide haartjes verwijder je met precisie door deze neushaartrimmer te gebruiken.

2. Philips Series 5000 NT5650/16

Hierboven hebben we gesproken over eenvoudige, maar ook geavanceerde neushaartrimmers. Is de beste neustrimmer voor jou een geavanceerd apparaat dat veel mogelijkheden met zich meebrengt? Koop dan binnenkort de Philips Series 5000 NT5650/16. Dit apparaat is de beste neustrimmer voor jou. Hij brengt namelijk veel mogelijkheden met zich mee op het gebied van het trimmen van ongewenste haartjes. Zo kun je er zachtjes de haartjes in je oren, neus en bij je wenkbrauwen trimmen of volledig mee verwijderen. De trimmer wordt geleverd met een precisietrimmer en verschillende kammetjes. Om precies te zijn, gaat het om een wenkbrauwkam, een 3 mm precisiekam en een 5 mm precisiekam. Je krijgt er zelfs een reisetui bij. De accessoires zorgen ervoor dat je ongewenste haartjes volledig kunt verwijderen, trimmen en zelfs haardetails kunt bijwerken. Dankzij het beschermende systeem vindt dit alles eenvoudig en efficiënt plaats, zonder trekkende bewegingen.

Philips Series 5000 NT5650/16

Eigenschappen van de Philips Series 5000 NT5650/16:

 • Doordat hij 100% wasbaar is, kun je hem gemakkelijk schoonmaken.
 • Je kunt er nat en droog mee scheren, dus hij is ook geschikt voor onder de douche.
 • Dankzij de meegeleverde accessoires zijn de mogelijkheden van dit apparaat eindeloos.
 • Met het snelbewegende dubbelzijdige knipelement kun je je haren moeiteloos trimmen.
 • Hij wordt geleverd met een AA-batterij waardoor je er meteen mee aan de slag kunt gaan.
 • Er is gezorgd voor een huidbeschermer waardoor je keer op keer geniet van een eenvoudige en veilige trimbeurt.

3. Remington NE3150

We weten allemaal dat je ongewenste haartjes niet kunt voorkomen. Gelukkig kun je ze wel onder controle houden als je de juiste neushaartrimmer in huis hebt. Ben je niet op zoek naar een apparaat met allerlei accessoires? Maar vind je het wel belangrijk dat jouw beste neustrimmer afwasbaar is onder de kraan? Dan raden we de Remington NE3150 aan. Dit apparaat is de beste neustrimmer voor jou. Hij is namelijk afwasbaar onder de kraan, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen. Behalve voor het verwijderen van neushaartjes, kan hij ook gebruikt worden om je wenkbrauwen te trimmen. Zelfs in de oren kan deze trimmer gebruikt worden. Daarbij kun je rekenen op optimale prestaties, omdat de trimmer beschikt over zelfslijpende Advanced Steel bladen. Als je aan de slag gaat met dit apparaat, dan zorg je ervoor dat haartjes gemakkelijk afgeknipt worden. Hierdoor zie je er altijd goed verzorgd uit.

Remington NE3150

Eigenschappen van de Remington NE3150:

 • Hij beschikt over zelfslijpende snijbladen, die haartjes gemakkelijk afknippen.
 • Voor een gemakkelijke reiniging is deze neushaartrimmer afwasbaar onder de kraan.
 • Deze trimmer werkt op AA-batterijen en heeft een lineaire trimmer voor de wenkbrauwen, de oor- en neushaartjes.
 • Met deze trimmer kun je snel en eenvoudig ongewenste oor- en neushaartjes verwijderen voor een verzorgde uitstraling.

4. Sportsman Neushaartrimmer – 4 in 1 Multifunctionele Trimmer

Tot nu toe hebben we het steeds gehad over neushaartrimmers die op batterijen werken. Sommige personen willen echter niet steeds nieuwe batterijen kopen. Daarom zijn oplaadbare trimmers ook zeer populair. Klinkt een dergelijk model als de beste neustrimmer voor jou? Moet hij bovendien multifunctioneel zijn? Dan is de Sportsman Neushaartrimmer – 4 in 1 Multifunctionele Trimmer de beste neustrimmer voor jou. Dit apparaat gebruik je om gemakkelijk ongewenst neushaar, oorhaar, baardhaar en wenkbrauwhaar te verwijderen. Je kunt er namelijk snel en comfortabel mee trimmen, zonder ergens last van te hebben. Doordat zijn mesjes scherpe, roestvrijstalen varianten zijn met een hoge snelheid rotatiemotor, snijden ze veilig en efficiënt. Dit betekent dat je kunt trimmen zonder pijn op de huid en zonder dat haar vast blijft zitten. Het reinigen van deze trimmer is eenvoudig, omdat de 4 trimmer bladen wasbaar en vervangbaar zijn.

Sportsman Neushaartrimmer - 4 in 1 Multifunctionele Trimmer

Eigenschappen van de Sportsman Neushaartrimmer – 4 in 1 Multifunctionele Trimmer:

 • Wanneer hij volledig is opgeladen, kun je er 60 minuten achtereen mee werken.
 • Je krijgt verschillende accessoires meegeleverd, waardoor dit apparaat multifunctioneel is.
 • Hij is compact, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, dus hij is perfect voor zowel thuis als op reis.
 • Zijn scherpe roestvrijstalen messen in combinatie met de hoge snelheid rotatiemotor zorgen voor een veilig en efficiënt resultaat.

5. Tristar TR-2587 neustrimmer

Als je de functies van bepaalde neushaartrimmers vergelijkt, dan zie je dat bepaalde modellen met elkaar overeenkomen. Dit is zowel het geval bij eenvoudige als geavanceerde modellen. In dat geval kijkt men weleens naar het merk van de trimmer. Heb jij goede ervaringen met producten van het merk Tristar? Is daarom de beste neustrimmer voor jou een eenvoudig model van dit merk? Dan kun je kiezen voor de Tristar TR-2587. Dit model is wellicht de beste neustrimmer voor jou. Hij maakt het namelijk mogelijk om snel en veilig de ongewenste haartjes in je neus en oren te verwijderen. Bovendien heeft deze trimmer een ergonomische vormgeving, waardoor hij goed in de hand ligt. Hij heeft tevens een ronddraaiend scheersysteem, wat hem praktisch en veilig in gebruik maakt. Na gebruik kun je de kop van de trimmer gemakkelijk afspoelen. Ga er dus gauw mee aan de slag!

Tristar TR-2587 neustrimmer

Eigenschappen van de Tristar TR-2587 neustrimmer:

 • De kop van deze trimmer kun je gemakkelijk schoonmaken.
 • Dit ergonomische apparaat voor droog gebruik werkt op AA-batterijen.
 • Je geniet van optimale bewegingsvrijheid, want hij is draadloos te gebruiken.
 • Dankzij het ronddraaiende scheersysteem is deze neushaartrimmer praktisch en veilig.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.