Vergelijk de top 5 en vind hier de beste nageldroger van 2020!

Product
1. LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels - Geschikt voor elke Nagel Gellak - 36 LEDs Meer »
2. LifeGoods 120W LED Nageldroger UV Lamp - Voor Gelnagels en Nagel Gellak - 36 LEDs - Wit/Paars Meer »
3. 80 Watt UV LED lamp nagels - 45 Leds- Nagel - UV- LED lamp - Nagellamp - Nail Dryer - Nagels - Salon - Lamp - Daniqqi - Wit Meer »
4. Rostem® Professionele 120W LED Nageldroger Lamp - Gel nagel Droger - Nagellamp - Geschikt Voor Elke Gel Nagellak - 120 Watt Meer »
5. ForDig Professionele Nageldroger voor Gel Nagels (80W) - Nagellak Droger met UV LED Lamp en Timer voor Gelnagels - Nageldrogerlamp met 45 LED Lampjes voor Nagel Gellak - Geschikt voor Manicure en Pedicure - Nagellakdroger Hard Gelpolish Builder Meer »
6. Professionele nagellak droger - Set - Werkt op USB - Nagel lamp - Nagellakdroger - Nageldroger - UV - Wit Meer »
7. Triple J - Nagellamp Gel nagels - lamp voor drogen gellak - nageldroger voor gel nagellak - UV LED lamp nagels - 120 watt - Nagel - Nail Dryer - Nagellamp Sun UV - Nagellamp Acrylnagels Meer »
8. Sun one UV lamp gelnagels – professioneel – 48W Meer »
9. MEANAIL® ICONE - UV Lamp LED - 24w - Nageldroger - Wit - Gel nagellak Meer »
10. Sun 5 48W Wit Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels - Gellak/Gelnagels/Gel Nagellak Droger - Nagellamp / Nagel Lamp Meer »

Wil je er prachtig uitzien wanneer je uit huis gaat? Dan creëer je een mooi kapsel, zet je eventueel make-up en lak je je nagels. Soms heb je echter niet veel tijd om je klaar te maken. In dat geval kan het weleens voorkomen dat je gelakte nagels nog niet droog zijn. Gelukkig hoeft het laatste geen probleem meer te zijn. Je kunt immers op zoek gaan naar de beste nageldroger voor jouw behoeften. Een dergelijk apparaat droogt je nagels wat sneller. Deze apparaten hebben een eenvoudige werking. Je zet je vingers in het kleine kastje en hij droogt je nagels. De meeste nageldrogers werken op UV-licht en kun je ook gebruiken om gel nagellak te drogen. Door je nagels met zo’n apparaat te drogen, heb je meer tijd voor andere dingen. Lees dit artikel om jouw beste nageldroger te vinden.

Beste nageldroger van 2020

Hierboven hebben we je verteld over de werking van nageldrogers. Ondanks de verschillende modellen ongeveer dezelfde werking hebben, is toch elke variant uniek. Zo kan de ene variant beschikken over 20 UV-lampen terwijl een ander model wellicht meer of juist minder lampen heeft. Daarnaast kan het ene model je nagels sneller drogen dan het andere model. Vanwege deze en andere verschillen kan het moeilijk zijn om de beste nageldroger voor jouw behoeften te vinden. Gelukkig hoef je niet honderden nageldrogers met elkaar te vergelijken. We zijn namelijk voor je nagegaan welke varianten momenteel het best verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Behalve dat deze nageldrogers populair zijn, zijn ze ook nog van goede kwaliteit. Lees de recensies om te ontdekken wat elk model uniek maakt en kies daarna jouw beste nageldroger uit!

1. Beauties Nageldroger UV Lamp- Infrarood Nageldroger-Inclusief Bewegingssensor en Timer

Is het volgende je weleens overkomen? Je bent al helemaal ready om uit huis te gaan, maar ontdekt dat je nagels niet zijn gelakt. Het kan ook voorkomen dat de vorige laag nagellak niet mooi meer zit. Je kunt de nagels dan snel lakken. Als je een nageldroger met een snelle werking in huis hebt, dan ben je razendsnel klaar om te vertrekken. Is daarom de beste nageldroger voor jou een variant met een snelle werking? Dan kun je kiezen voor de Beauties Nageldroger UV Lamp- Infrarood Nageldroger-Inclusief Bewegingssensor en Timer. Dit model is wellicht de beste nageldroger voor jou. Hij beschikt namelijk over 24 sterke 54 Watt LED UV-lampen. Deze zorgen ervoor dat de nagels van je handen of voeten in slechts 30-60 seconden droog en uitgehard zijn. Bewegingssensoren zorgen er daarnaast voor dat het apparaat automatisch aan en uit gaat.

Beauties Nageldroger UV Lamp- Infrarood Nageldroger-Inclusief Bewegingssensor en Timer

Eigenschappen van de Beauties Nageldroger UV Lamp- Infrarood Nageldroger-Inclusief Bewegingssensor en Timer:

 • Dit apparaat kun je instellen op 10, 30, 60 of 90 seconden.
 • Dankzij de grote ruimte kun je je nagels comfortabel drogen.
 • Er is gezorgd voor een sensor die hem automatisch aan- of uitschakelt.
 • Hij is geschikt voor het drogen/uitharden van alle soorten LED en UV gelnagellak.
 • Je werkt er veilig mee, want hij is niet giftig en brengt geen schade aan de huid en ogen aan.

2. LifeGoods 54W LED Droger voor Gelnagels

Tegenwoordig worden gelnagels steeds populairder. Wil je niet steeds betalen voor het zetten en uitharden van gelpolish? Dan is het handig als je gelnagellak in huis hebt en je eigen nageldroger. Wij kennen de beste nageldroger voor personen die dol zijn op gelnagels. Hier verwijzen we naar de LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels. Deze nageldroger is voorzien van 36 sterke 54 Watt LED UV-lampen. Hij heeft daarnaast een snelle werking. Binnen slechts 30 tot 60 seconden zorgt het apparaat ervoor dat je nagels zijn gedroogd en uitgehard. Dit geldt voor zowel de nagels van je handen als je voeten. Dankzij de dubbele golflengte technologie heb je altijd de perfecte polymerisatie. Je kunt dus gerust basecoats, topcoats, gelpolish en builder geld drogen en uitharden onder de lamp. Is dit apparaat, waar je ook gelnagels mee kunt drogen en uitharden, de beste nageldroger voor jou?

LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

Eigenschappen van de LifeGoods 54W LED Droger voor Gelnagels:

 • Voor personen met een gevoelige huid is er gezorgd voor een low-heat functie.
 • Zowel de nagels van je tenen als vingers kun je drogen en uitharden met dit apparaat.
 • Je kunt hem gebruiken om alle soorten LED en UV gelnagellak te drogen en uit te harden.
 • Infrarood bewegingssensoren zorgen ervoor dat de nageldroger automatisch start en stopt.
 • Dankzij het half gesloten ontwerp zijn je ogen en huis beschermd tegen blootstelling aan UV-licht.

3. Professionele Nagellak droger Geschikt voor elke nagellak (Merkloos)

Sommige nageldrogers zijn ideaal voor thuisgebruik. Weer andere varianten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in salons. Is de beste nageldroger voor jou echter een variant voor thuis én in de salon? Dan kies je voor de Nageldroger Professionele Nagellak droger Geschikt voor elke nagellak (Merkloos). Dit model is voor jou wellicht de beste nageldroger. Hij kan namelijk zowel thuis als in de salon gebruikt worden. Dit is niet verbazingwekkend, omdat hij beschikt over 36 sterke 54 Watt LED UV-lampen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de nagels van je handen of voeten binnen 30 tot 60 seconden droog/ uitgehard zijn. Je kunt er zelfs allerlei soorten nagellak mee drogen. Denk maar aan topcoats, builder gels, basecoats en ook gelpolish. Dit apparaat beschikt tevens over bewegingssensoren. Deze zorgen ervoor dat de nageldroger automatisch aan en uitgaat. Er zijn ook handige opties zoals een low-heat functie en vier timers!

Nageldroger Professionele Nagellak droger Geschikt voor elke nagellak (Merkloos)

Eigenschappen van de Professionele Nagellak droger Geschikt voor elke nagellak (Merkloos):

 • Deze nageldroger kun je thuis en in de salon gebruiken.
 • Er is gezorgd voor verschillende timers waardoor je nagellak snel droog is.
 • Dankzij de open bodem kun je deze nageldroger gemakkelijk en snel reinigen.
 • Je kunt zowel de nagels van je handen als voeten drogen en uitharden met dit apparaat.
 • Doordat de UV-lampen wit licht simuleren, wordt schade aan je nagels en huid voorkomen.

4. O’dor 120W Nageldroger Nagellamp met 2 EXTRA nagelvijlen voor Gelnagels

Na het lezen van de vorige recensies kun je concluderen dat de meeste nageldrogers met elkaar overeenkomen. Dit heeft vooral met de werking te maken. Wil jij echter een krachtigere droger in huis halen? Dan kennen wij de beste nageldroger voor jou. We verwijzen hier naar de O’dor 120W Nageldroger Nagellamp met 2 EXTRA nagelvijlen voor Gelnagels. De naam van dit model spreekt voor zich. Hij heeft een vermogen van 120 Watt en beschikt over 36 LED lampen. Hierdoor kan hij je nagels in slechts enkele seconden uitharden. Je krijgt er zelfs 2 extra nagelvijlen bij! Dit model heeft net als de vorige nageldrogers een automatische smart sensor. Daarnaast heeft hij ook een ingebouwde timer met 4 standen. Deze timer toont de resterende droogtijd. Bij dit model worden je handen door de temperatuursensor beschermd tegen warmte. Is dit apparaat daarom de beste nageldroger voor jou?

O'dor 120W Nagellamp met 2 EXTRA nagelvijlen voor Gelnagels

Eigenschappen van de O’dor 120W Nageldroger Nagellamp met 2 EXTRA nagelvijlen voor Gelnagels:

 • Je kunt er zowel vinger- als teennagels mee drogen.
 • Hij zorgt voor een vlekkeloze, egale uitharding en zijn zacht, paars licht is niet schadelijk.
 • Voor het ultrasnel drogen van je nagels heeft hij 36 LED lampen met een kracht van 120 Watt.
 • De lamp detecteert wanneer je je hand onder de lamp houdt en gaat vervolgens automatisch aan en uit.
 • Er zijn vier timerinstellingen en er is een speciale modus die pijnproblemen bij het drogen van de nagels tegengaat.

5. SUN UV 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels

Tegenwoordig kun je verschillende nagellaksoorten gebruiken. Denk maar aan de klassieke varianten, de gelnagellakken, enzovoorts. Vele vrouwen zetten ook acryl- en gelnagels. Niet alle nageldrogers kunnen echter alle typen nagellak drogen of uitharden. Ben jij een fan van UV lakken en gels? Dan is de beste nageldroger voor jou wellicht de SUN UV 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels. Dit model is de beste nageldroger voor jou, omdat hij geschikt is voor het uitharden van alle UV lakken en gels. Je hoeft dus niet steeds naar de nagelstudio te gaan en te betalen voor je gelnagels. Nu creëer je thuis zelf de mooiste nagels. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook tijd. Het prettige van gel- en UV-lak is bovendien dat het langer mooi blijft zitten dan normale nagellak. Voorzie je vinger- en teennagels dus van prachtige nagellak en hard deze lakken uit onder de compacte droger.

SUN UV 36W Nagellamp Met UV LED Lamp Nagels

Eigenschappen van de SUN UV 36W Nageldroger Met UV LED Lamp Nagels:

 • Deze nageldrogerlamp heeft een compact formaat.
 • Hij kan gebruikt worden om alle UV lakken en gels uit te harden.
 • Er is gezorgd voor een timer van 30, 60 en 90 seconden met automatische uitschakeling.
 • Je gebruikt deze professionele UV-nageldroger van topkwaliteit voor zowel je teen- als vingernagels.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.