Menu +

Berichten zoeken

Vergelijk de top 10 en vind hier de beste muggenlamp van 2020!

Denk je eens in dat je gezellig zit op je terras en je wordt lastiggevallen door muggen of vliegen. Zelfs in huis laten deze insecten je niet met rust.

Beste muggenlamp van 2020

Afbeelding
Product
Muggenlamp - Muggenvanger - Insectenlamp - Mosquito Killer - Anti muggen - Krachtige Muggenzuiger - Wit
#1 Beoordeeld
Elke dag en nacht last van vervelende muggen, motten of fruitvliegjes? Dat is verleden tijd met deze… Meer
Elektrische vliegenlamp - Elektrische muggenlamp - 6 UV A Led lampen - Elektrische muggenval
Met het mooie weer wil je natuurlijk genieten en wat is er hinderlijker dan overdag last te hebben van… Meer
Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter bereik - UV licht - Grijs
Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 8W TL buizen, een ophangketting en een lok-middel reservoir. Met… Meer
Insectenlamp - Insectenvanger - Muggenlamp - Muggenvanger- Anti-Muggenlamp - Muggenzuiger - Vliegenvanger - Anti-Muggenlamp - Killer Lamp - Muggen - Fruitvliegen - Motten
Muggenlamp - Vliegenlamp - Mosquito Killer - USB aansluiting - Muggenvanger - Muggenval - Muggen killer - Wit - Lichtgewicht
Muggenlamp Een muggenlamp of vliegenlamp helpt je om van insectenoverlast af. Niet is vervelender dan… Meer
Muggenlamp - Muggenvanger - Insectenlamp - Mosquito Killer - Anti muggen - Krachtige Muggenzuiger - Wit
Elke dag en nacht last van vervelende muggen, motten of fruitvliegjes? Dat is verleden tijd met deze… Meer
Flystopper HV16 insectenlamp - 16 Watt - Tegen vliegen - Zwart
Nieuwste model - Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten!… Meer
Elektrische UV Muggenlamp - USB insectenverdelger - Grote Insecten / vliegen lamp - Muggen vanger / val - Elektronische insectenkiller - Fly insect killer - Muggendoder - Mosquito trap - Antimuggenlamp - Muggenval - Insectenlamp
FlinQ Draadloze Muggenvanger - Insectenlamp - Vliegenlamp - Muggenlamp - UV LED Licht
De FlinQ Draadloze Muggenvanger beschermt je effectief tegen alle kleine insecten. De ideale oplossing… Meer
B.K Label Muggenlamp Killer - Zwart - Free Gift (adapter)
De makkelijkste oplossing voor een slaapkamer zonder muggen “Zzzz …” Oh nee. Lig je net lekker te slapen,… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Elke dag en nacht last van vervelende muggen, motten of fruitvliegjes? Dat is verleden tijd met deze…Meer

Met het mooie weer wil je natuurlijk genieten en wat is er hinderlijker dan overdag last te hebben van…Meer

Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 8W TL buizen, een ophangketting en een lok-middel reservoir. Met…Meer

Muggenlamp Een muggenlamp of vliegenlamp helpt je om van insectenoverlast af. Niet is vervelender dan…Meer

Elke dag en nacht last van vervelende muggen, motten of fruitvliegjes? Dat is verleden tijd met deze…Meer

Nieuwste model - Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten!…Meer

De FlinQ Draadloze Muggenvanger beschermt je effectief tegen alle kleine insecten. De ideale oplossing…Meer

De makkelijkste oplossing voor een slaapkamer zonder muggen “Zzzz …” Oh nee. Lig je net lekker te slapen,…Meer

 
Bij het uitkiezen van een insectendoder kun je op verschillende zaken letten. Een van de belangrijkste factoren is welke insecten je kunt doden met de lamp. Aangezien we het hier hebben over muggenlampen, ga je ervan uit dat je er vliegende insecten mee kunt doden. Toch zijn er ook andere zaken waar je op kunt letten. Denk maar aan het gebruiksgemak en of je hem binnen of buiten kunt gebruiken. Om je op weg te helpen, hebben wij een top 10 samengesteld. Hier gaat het om de best verkochte varianten van dit moment. Aangezien veel gebruikers vertrouwen hebben in deze modellen, kun je rekenen op efficiëntie en een goede kwaliteit. Het uitkiezen van de beste muggenlamp wordt dus een stuk gemakkelijker. Dit is vooral zo, omdat we elk model afzonderlijk recenseren. Door dit artikel te lezen, vind je gemakkelijk de beste muggenlamp voor jouw behoeften.
 
Daarom is het handig als je een muggenlamp hebt. Een dergelijke lamp zorgt ervoor dat deze insecten worden aangetrokken en gedood. Soms worden deze lampen ook wel insectendoders genoemd. Ze zorgen er namelijk voor dat je op een handige en eenvoudige manier verlost raakt van deze vervelende beestjes. Nu denk je wellicht dat je de eerste de beste insectendoder kunt aanschaffen. Echter, je staat er versteld van hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn op het gebied van insectendoders. Daarom helpen wij je om de beste muggenlamp uit te kiezen. Lees het artikel en kies zelf de beste muggenlamp voor jouw behoeften uit.
 

1. Muggenlamp Vliegenvanger Muggenvanger Insectenlamp Vliegenlamp (Merkloos)

Sommige personen zijn van mening dat producten van bekende merken ideaal zijn. Echter, dit is niet altijd Muggenlamp Vliegenvanger Muggenvanger Insectenlamp Vliegenlamp (Merkloos)het geval. Soms kun je namelijk ook merkloze producten gebruiken en toch genieten van topprestaties. Wij kennen een dergelijke insectendoder, die optimaal presteert. We verwijzen hier naar de Muggenlamp Vliegenvanger Muggenvanger Insectenlamp Vliegenlamp (Merkloos). Dit model is wellicht de beste muggenlamp voor jou, omdat hij dé oplossing biedt tegen muggen. Zo is hij eenvoudig te gebruiken in huis, in de tuin, in je caravan en zelfs op boten. Een blauw UV-licht trekt muggen en andere vliegende insecten aan. Onder de lamp is er een geruisloze ventilator. Deze zuigt muggen en andere vliegende insecten naar binnen. Vervolgens worden ze verzameld in een eenvoudig te verschonen opvangbak onderaan de lamp.

Eigenschappen van de Muggenlamp Vliegenvanger Muggenvanger Insectenlamp Vliegenlamp (Merkloos):

 • Dankzij het unieke design is hij kindvriendelijk.
 • Dit model heeft een groot bereik en maakt weinig geluid.
 • Je kunt deze insectendoder zowel binnen als buiten gebruiken.
 • Hij is milieuvriendelijk, omdat er geen chemicaliën gebruikt worden.

2. Innovagoods Antimuggen Lamp KL Vortex

In principe hebben de meeste insectendoders een soortgelijke werking. Een (gekleurde) lamp trekt de insecten Innovagoods Antimuggen Lamp KL Vortexaan en daarna worden ze gedood. Het doden van de insecten vindt meestal plaats door een ventilator die ze naar binnen zuigt. Eenmaal in het apparaat doodt de lucht van de interne ventilator de insecten. Soms vindt er ook een elektriciteitsschok plaats die de insecten doodt. Wil jij liever een model die op basis van een ventilator werkt? Moet jouw beste muggenlamp tevens via een USB-verbinding werken? Dan raden we de Innovagoods Antimuggen Lamp KL Vortex aan. Dit model heeft een zeer effectieve werking op basis van paars licht en een ventilator. Hij werkt via een USB-verbinding. Je kunt desgewenst de USB-kabel verbinden aan een stopcontact, een laptop of een powerbank. De laatste optie is ideaal als je hem buiten wil gebruiken.

Eigenschappen van de Innovagoods Antimuggen Lamp KL Vortex:

 • Er gaan geen geurtjes of chemicaliën gepaard met dit apparaat.
 • Hij is handig en eenvoudig in gebruik en werkt op basis van paars licht en een ventilator.
 • Je kunt deze insectendoder hoofdzakelijk binnen gebruiken, maar hij werkt buiten ook goed.
 • Dit apparaat werkt via een USB-verbinding, die je eventueel aan een stopcontact kunt verbinden met een USB-adapter.

3. Flystopper HV16 insectenlamp – 16 Watt

Bij het beschrijven van de vorige insectendoder hebben we gesproken over bestrijding door middel van Flystopper HV16 insectenlamp - 16 Wattelektriciteit. Hoewel de vorige modellen werken op basis van ventilatoren, vinden sommigen het handiger om een model met elektriciteit te kopen. Behoor jij ook tot deze categorie? Dan raden we de Flystopper HV16 insectenlamp – 16 Watt aan. Dit model is een zeer krachtige, effectieve lamp voor vliegende insecten. Hij is bovendien tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten. Dit komt doordat de meeste varianten een hoogspanningsrooster hebben van 1500 tot 2500 volt. Deze krachtpatser is echter voorzien van een 4000 volt magnetische transformator. Hierdoor doodt dit apparaat zelfs de grootste bromvliegen. Zijn werking is eenvoudig. Twee krachtige 8 watt UV-lampen trekken de insecten aan. Vervolgens worden de insecten geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. Daarbij worden de dode insecten opgevangen in een bakje, dat eenvoudig kan worden verwijderd en geleegd.

Eigenschappen van de Flystopper HV16 insectenlamp – 16 Watt:

 • Dit apparaat kun je overal los plaatsen of je kunt hem ophangen met de bijgevoegde ketting.
 • Door het unieke design kunnen vliegende insecten van de boven-, achter- én voorzijde het apparaat in.
 • Er is gezorgd voor een magnetische transformator die een langere levensduur heeft dan reguliere elektrische transformators.
 • Vliegende insecten worden door krachtige UV-lampen aangetrokken, worden geëlektrocuteerd en vervolgens opgevangen in een bakje.

4. Euromac insectenlamp Fly Away Metal – 50 meter bereik – UV licht

We hebben gezien dat er verschillende soorten insectenlampen zijn. Sommige modellen werken op Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter bereik - UV lichtbasis van ventilatoren en andere varianten op basis van elektriciteit. Daarnaast kun je kiezen voor modellen voor binnen en modellen voor buiten. Is de beste muggenlamp voor jou een variant die heel anders werkt dan de bovengenoemde modellen? Dan is het wellicht handig om een variant te kopen die werkt op basis van een lokmiddel. Moet het perfecte model voor jou bovendien een groot bereik hebben? Dan is de Euromac insectenlamp Fly Away Metal – 50 meter bereik – UV licht perfect voor jou. Dit model beschikt namelijk over twee 8 watt TL-buizen en een reservoir voor lokmiddel. Daarnaast krijg je er een ophangketting bij. Met dit apparaat kun je vliegende insecten thuis of op het werk efficiënt bestrijden.

Eigenschappen van de Euromac insectenlamp Fly Away Metal – 50 meter bereik – UV licht:

 • Dit model werkt op basis van een lokmiddel.
 • Deze insectendoder heeft een groot bereik van 50 meter.
 • Je kunt hem thuis gebruiken, maar ook op het werk komt hij goed van pas.
 • Hij heeft twee 8W TL-buizen, een ophangketting en een lokmiddel reservoir.

5. Elektrische UV Muggenlamp XL! – USB insectenverdelger (Merkloos)

Bij het beschrijven van de eerste insectendoder in deze reeks hebben we gesproken over merkloze varianten. Elektrische UV Muggenlamp XL! - USB insectenverdelger (Merkloos)Vind je een dergelijke merkloze variant perfect, maar wil je het liefst een XL-variant hebben? Dan is de Elektrische UV Muggenlamp XL! – USB insectenverdelger (Merkloos) de beste muggenlamp voor jou. Dit model zorgt voor een eenvoudige oplossing voor onder andere een slaapkamer zonder muggen. Zijn werking is eenvoudig. Blauw UV-licht lokt de insecten naar de lamp. Hierna worden ze naar binnen gezogen en zitten ze in de val. Je hebt hierdoor dus geen last meer van vervelende, zoemende insecten om je heen. Het bakje van de lamp is eenvoudig afneembaar en gemakkelijk schoon te maken. Doordat het bovendien om een XL-insectenverdelger gaat hoef je hem 1 tot 2 weken niet schoon te maken.

Eigenschappen van de Elektrische UV Muggenlamp XL! – USB insectenverdelger (Merkloos):

 • Dit XL-model is duurzaam en heeft een mooi design.
 • Je kunt dit model goed gebruiken in huis, in de slaapkamer of zelfs in een caravan.
 • Hij heeft een sterke zuigfunctie met zeven bladen en roteert 1800 keer per minuut.
 • Hoewel het bakje eenvoudig afneembaar is en gemakkelijk schoongemaakt kan worden, hoef je hem niet vaak schoon te maken.