Menu +

Berichten zoeken

Het Beste Mondwater Van 2020 Kopen? Vergelijking Test Top 10

De meesten van ons vinden het belangrijk om een frisse adem te hebben. Om dat te bewerkstelligen kun je regelmatig je tanden poetsen en flossen.

Beste mondwater van 2020

Afbeelding
Product
Oxyfresh Power Rinse Mondwater - Lemon-Mint - 473 ml
#1 Beoordeeld
Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:… Meer
PERIO-AID Intensive care mondwater - 0.12% - 1 stuk
Geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen. Dit mondwater… Meer
Fluor Aid 0.05 Mondwater - 500 ml
Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild… Meer
Oral-B Pro-Expert - 500 ml - Mondwater
Volledige bescherming tegen tandplak gedurende 24 uur bij gebruik tweemaal per dag Zacht, geen brandend… Meer
Aquafresh Complete care fresh mint mondwater - 2 x 500 ML
Aquafresh® Mondwater is speciaal ontwikkeld om je hele mond extra schoon te maken. Biedt 6 voordelen… Meer
Perio-Aid 0.12% - 500 ml - Mondspoeling
Perio Aid Intensive Care mondspoeling biedt een intensieve ondersteuning van de mondhygiëne tijdens/na… Meer
CB12 Regular Mondwater - 250 ml
CB12 voorkomt en neutraliseert een onaangename adem. CB12 Je adem is een belangrijk onderdeel van je… Meer
Listerine Mondwater Total Care - Voordeelverpakking
MONDWATER MET 6-IN-1 WERKING :LISTERINE\xae Total Care is met zijn 6-in-1 werking de meest geavanceerde… Meer
Cb 12 mondspray 15 ml
CB12 zorgt voor een goede adem. Slechte adem wordt in 90% van de gevallen veroorzaakt door stinkende… Meer
Gengigel Mondspoel - 150 ml - Mondwater
Product
#1 Beoordeeld

Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:…Meer

Geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen. Dit mondwater…Meer

Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild…Meer

Volledige bescherming tegen tandplak gedurende 24 uur bij gebruik tweemaal per dag Zacht, geen brandend…Meer

Aquafresh® Mondwater is speciaal ontwikkeld om je hele mond extra schoon te maken. Biedt 6 voordelen…Meer

Perio Aid Intensive Care mondspoeling biedt een intensieve ondersteuning van de mondhygiëne tijdens/na…Meer

CB12 voorkomt en neutraliseert een onaangename adem. CB12 Je adem is een belangrijk onderdeel van je…Meer

MONDWATER MET 6-IN-1 WERKING :LISTERINE\xae Total Care is met zijn 6-in-1 werking de meest geavanceerde…Meer

CB12 zorgt voor een goede adem. Slechte adem wordt in 90% van de gevallen veroorzaakt door stinkende…Meer

 
Afhankelijk van de samenstelling van je gebit, kun je kiezen voor mondwater dat bij je past. Sommige personen kunnen bijvoorbeeld minder goed tegen mondwater met alcohol. Daarnaast kun je voor speciale soorten mondwater kiezen als je last hebt van je tandvlees. Bij het uitkiezen van het beste mondwater let je waarschijnlijk ook op de smaak. Zo houdt de een van mondwater dat vanwege de sterke muntsmaak een beetje prikt. De ander wil juist een mildere smaak hebben. Wij proberen iedereen tegemoet te komen. Daarom zijn we nagegaan welke soorten mondwater momenteel het meest gekocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Elk van deze items hebben we tevens afzonderlijk gerecenseerd. Vergelijk dus gemakkelijk de verschillende soorten mondwater met elkaar en kies jouw beste mondwater uit!
 
Echter, soms zijn deze methoden niet voldoende om een frisse adem te garanderen Je kunt daarom gebruik maken van mondwater. Dit middeltje kan ervoor zorgen dat een slechte adem tot het verleden behoort. Je doodt namelijk snel en eenvoudig bacteriën door mondspoeling te gebruiken. Deze beestjes zijn vaak immers de oorzaak van een onfrisse adem. Tijdens het spoelen met mondwater bereik je tevens de ruimte tussen je kiezen en andere moeilijk bereikbare plekken. Sommige personen denken dat alle soorten mondwater hetzelfde zijn. Dat is echter niet waar. Zoek je daarom naar het beste mondwater? Hier vind je het beste mondwater voor jouw behoeften!
 

1. PERIO-AID Intensive care mondwater – 0.12% – 1 stuk

In de inleiding hebben we gesproken over mondwater voor verschillende gebitsproblemen. Zo heeft de een bijvoorbeeld zwakke tanden, de andere heeft tandvleesproblemen, en ga zo door. Afhankelijk van jouw PERIO-AID Intensive care mondwater - 0.12% - 1 stukgebitsprobleem kun je desgewenst het beste mondwater uitkiezen. Heb je bijvoorbeeld last van tandvleesproblemen? Dan raden we het PERIO-AID Intensive care mondwater – 0.12% – 1 stuk aan. Dit mondwater is voor jouw gebitsprobleem het beste mondwater. Het is namelijk geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over een medicijnsmaak in je mond. Dit mondwater heeft namelijk een uitstekende smaak. Aangezien hij 0,12% chloorhexidine bevat, is de smaak een belangrijk aspect. Je moet hem namelijk blijven gebruiken.

Als we kijken naar de werking van dit mondwater, dan zien we dat hij focust op specifieke zaken. Zo bevat hij 0,05 CPC en bestrijdt hij de orale biofilm. Bovendien is dit product alcoholvrij, dus je hoeft niet te vrezen als je gebit gevoelig is daarvoor. Zelfs als je bijvoorbeeld wondjes in je mond hebt, kun je dit mondwater gerust gebruiken. Hij is namelijk mild tijdens het spoelen, ook als je last hebt van irritaties in je mond. Het komt er in het kort dus op neer dat dit product een “steuntje in de rug” vormt bij de dagelijkse mondhygiëne.

Eigenschappen van het PERIO-AID Intensive care mondwater – 0.12% – 1 stuk:

 • Je kunt dit middeltje gebruiken bij tandvleesproblemen.
 • Dit middeltje is geschikt voor maximaal 3 weken spoelen.
 • In situaties waarin er niet gepoetst kan worden, komt dit middeltje goed van pas.
 • Als je een tand of kies hebt uitgetrokken, wacht je 1 dag voordat je het mondwater gebruikt.
 • Na het tandenpoetsen kun je 2 keer per dag gedurende 30 seconden met 15 ml van dit mondwater spoelen.
 • Hij is ideaal voor tijdens en na de behandeling van tandvleesaandoeningen of andere tandheelkundige behandelingen.

2. Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint – 473 ml

Sommige typen mondwater zijn bruikbaar in verschillende situaties. Zo kun je bepaalde varianten, zoals de vorige die we hebben gerecenseerd, gebruiken als je tandvleesproblemen hebt. Andere soorten mondwater zijn bijvoorbeeld Oxyfresh Power Rinse Mondwater - Lemon-Mint - 473 mlmeer gericht op een slechte adem tegengaan. Is het beste mondwater voor jou mondwater dat gebitsvriendelijk is? Moet het bovendien verschillende gebits- en tandproblemen aanpakken? Dan is het Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint – 473 ml het beste mondwater voor jou. Dit mondwater is namelijk uniek en gebitsvriendelijk. Daarnaast kun je hem gebruiken als je last hebt van een slechte adem, ontstoken tandvlees, tandsteen en een droge mond. Hij is dus toepasbaar voor verschillende situaties. Bovendien bevat dit mondwater geen schadelijke ingrediënten zoals sodiumlaurylsulfaat, alcohol, chloorhexidine of peroxide. Dit zijn immers bestanddelen die de mond uitdrogen en orale ongemakken veroorzaken.

Zoals je hebt gezien, is dit mondwater krachtig en mondvriendelijk. Hoewel hij speciaal is ontwikkeld voor personen die last hebben van specifieke gebitsproblemen, is hij ook bruikbaar in andere situaties. Zo hoef je geen last te hebben van monddroogheid of ontstoken tandvlees om hem te gebruiken. Je kunt hem namelijk ook goed gebruiken om een slechte adem tegen te gaan. Hoe werkt het Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint – 473 ml precies? Voor het maken van dit middeltje is er gezorgd voor een gepatenteerde en speeksel-stimulerende formule. Bovendien bestaat het mondwater uit een unieke combinatie van Oxygene en zink. Samen neutraliseren ze slechte ademgassen volledig. Ook schakelen ze tegelijkertijd bacteriën uit, die verantwoordelijk zijn voor cariës, tandvleesproblemen, tandsteen en aanslag op de tong.

Eigenschappen van het Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint – 473 ml:

 • Dit middeltje is krachtig en mondvriendelijk.
 • Hij bevat geen schadelijke ingrediënten of middeltjes die orale ongemakken veroorzaken.
 • Je kunt hem gebruiken als je last hebt van chronisch slechte adem, monddroogheid of ontstekingen aan het tandvlees.
 • Er is gezorgd voor een unieke formule die slechts ademgassen volledig neutraliseert en schadelijke bacteriën uitschakelt.
 • Het mondwater heeft een prettige smaak, bijt/prikt niet, werkt speeksel-stimulerend en bouwt mee aan wittere tanden en een gezonde mondflora.

3. Oral-B Pro-Expert – 500 ml

Bij het lezen van de vorige 2 recensies heb je gezien dat het steeds ging om mondwater tegen bepaalde gebitsproblemen. Zo was het eerste middeltje perfect om tandvleesproblemen tegen te gaan. Het tweede middeltje Oral-B Pro-Expert - 500 mlhad een iets uitgebreidere werking. Je kon dat middel immers gebruiken als je last had van chronisch slechte adem, monddroogheid of ontstekingen aan je tandvlees. Echter, niet iedereen heeft last van een bepaald gebitsprobleem. Sommige personen willen mondwater slechts gebruiken voor een frisse adem. Je kunt sommige soorten mondwater ook gebruiken om tandplak dat gedurende de dag op je tanden terecht komt te verwijderen. Klinkt mondwater dat je tegen tandplak beschermt als het beste mondwater voor jou? Gebruik dan gauw de Oral-B Pro-Expert – 500 ml. Dit mondwater is het beste mondwater voor jou. Het biedt immers volledige bescherming tegen tandplak gedurende 24 uur bij gebruik tweemaal per dag.

Het prettige van de Oral-B Pro-Expert – 500 ml is dat hij een frisse muntsmaak heeft. Daarnaast heeft hij een zachte werking, waarbij je geen last hebt van een brandend alcoholgevoel. Zijn werking is zelfs klinisch bewezen. Je begrijpt dus dat het mondwater je gebit op een professionele manier beschermt. Het is namelijk een effectieve, dagelijkse ondersteuning om alle plekken in je mond te bereiken. Daarbij ben je gedurende de hele dag optimaal beschermd, zo lang je het middeltje 2 keer per dag gebruikt. Waarom zou je dit mondwater dan niet gebruiken? Hij is namelijk perfect voor personen die niet echt last hebben van gebitsproblemen. Je kunt er immers mee spoelen om gewoon te zorgen voor een frisse adem. Daarnaast is hij perfect voor als je even niet kunt poetsen. Hij gaat namelijk ook tandplak tegen.

Eigenschappen van de Oral-B Pro-Expert – 500 ml:

 • Hij heeft een frisse muntsmaak en zorgt voor volledige bescherming.
 • Dit middeltje heeft een zachte werking, waarbij je geen last hebt van een brandend alcoholgevoel.
 • Zijn werking is klinisch bewezen, dus je kunt rekenen op 24 uur bescherming bij gebruik tweemaal per dag.
 • Gebruik dit mondwater als je niet echt last hebt van gebitsproblemen, maar als je wel een frisse adem wil hebben.

4. Elmex Sensitive Mondwater – 2x 400 ml

Als je op zoek gaat naar mondwater, dan kun je op verschillende zaken letten. Zo is het bijvoorbeeld handig als je nagaat of je gebitsproblemen hebt. Verschillende soorten mondwater dragen namelijk bij aan het tegengaan van Elmex Sensitive Mondwater - 2x 400 mlspecifieke gebitsproblemen. Daarnaast is het ook belangrijk om na te gaan of je een gevoelig gebit hebt. Voor personen met een gevoelig gebit zijn er namelijk ook speciale soorten mondwater. Heb jij last van een gevoelig gebit? Dan gebruik je niet de eerste de beste fles mondwater die je tegenkomt. Is mondwater voor een gevoelig gebit het beste mondwater voor jou? Dan is Elmex Sensitive Mondwater – 2x 400 ml het beste mondwater voor jou. Deze variant is namelijk speciaal bedoeld voor mensen met een gevoelig gebit.

Elmex Sensitive Mondwater – 2x 400 ml draagt bij aan een snelle en eenvoudige aanvulling op dagelijks tandenpoetsen. Dit is merkbaar wanneer je hem gebruikt. Hij kan namelijk in slechts 30 seconden 100% van de binnenkant van je mond bereiken. Zo ben je 3 keer beter beschermd tegen gevoelige tanden dan wanneer je alleen je tanden zou poetsen. Nu wil je waarschijnlijk weten welke bestanddelen er in dit mondwater zitten. In dit mondwater zit er aminofluoride, wat een intensieve bescherming biedt tegen gevoelige tanden en tandhalscariës. Het mondwater heeft dus een effectieve werking en een frisse smaak. Hierdoor zorg je voor een zachte, maar effectieve mondverzorging.

Eigenschappen van het Elmex Sensitive Mondwater – 2x 400 ml:

 • Hij biedt extra bescherming tegen gevoelige tanden en tandhalscariës.
 • Voor extra bescherming kun je dit mondwater snel en gemakkelijk aanvullen.
 • Dit middeltje heeft een milde smaak voor een zachte verzorging van je mond.
 • Door dit middeltje te gebruiken bescherm je je gebit beter dan wanneer je alleen je tanden zou poetsen.

5. CB12 Regular Mondwater – 250 ml

We hebben het in dit artikel gehad over verschillende soorten mondwater. Zo heb je gezien dat bepaalde varianten vervelende gebitsproblemen tegengaan. Andere varianten helpen je om tandplak te verwijderen. Er zijn zelfs CB12 Regular Mondwater - 250 mlvarianten mondwater die je kunt gebruiken als je een gevoelig gebit of gevoelige tanden hebt. Bij de verschillende varianten kan ook de smaak verschillen. Je gaat dus na wat voor jou belangrijk is en kiest aan de hand daarvan een fles mondwater uit. Heb je een zeer gezond gebit? Dan heb je waarschijnlijk nergens last van. Waarschijnlijk poets je je tanden ook op tijd en grondig en flos je regelmatig. In een dergelijk geval heb je alleen mondwater nodig om een onaangename adem te neutraliseren. Wij kennen het beste mondwater hiervoor, namelijk CB12 Regular Mondwater – 250 ml.

Het CB12 Regular Mondwater – 250 ml is voor jou het beste mondwater. Je gebruikt hem namelijk om een onaangename adem te voorkomen en te neutraliseren. Dit doe je, omdat je adem een zeer belangrijk onderdeel is van je uitstraling. Het bepaalt namelijk mede hoe je overkomt bij anderen. Gelukkig hoef je je daar helemaal geen zorgen over te maken als je dit mondwater gebruikt. Je ademt nu als het ware zelfvertrouwen, omdat je weet dat je adem aangenaam ruikt. Het principe van dit mondwater is eenvoudig. Hij werkt op basis van een combinatie van zink en chloorhexidine. Daarbij zorgt hij ervoor dat je dagelijks kunt vertrouwen op je adem. Dit kan bovendien 12 uur lang. De unieke formule pakt immers vluchtige zwavelgassen, die de bron vormen van een slechte adem, aan.

Eigenschappen van het CB12 Regular Mondwater – 250 ml:

 • Dit middeltje is effectief en veilig voor dagelijks gebruik.
 • Hij heeft een werking van ongeveer 12 uur, dus je ademt als het ware zelfvertrouwen.
 • Met 10 ml van dit middeltje spoel en gorgel je 30 tot 60 seconden voor een frisse adem.
 • Een combinatie van zink en chloorhexidine zorgt er bij dit mondwater voor dat je dagelijks kunt vertrouwen op je adem.