Menu +

Berichten zoeken

Het Beste Mondwater Van 2020 Kopen? Vergelijking Test Top 10

De meesten van ons willen liever niet met een slechte adem rondlopen. Wanneer je je voorstelt, doe je namelijk je mond open.

Beste mondwater van 2020

Afbeelding
Product
Oxyfresh Power Rinse Mondwater - Lemon-Mint - 473 ml
#1 Beoordeeld
Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:… Meer
PERIO-AID Intensive care mondwater - 0.12% - 1 stuk
Geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen. Dit mondwater… Meer
Fluor Aid 0.05 Mondwater - 500 ml
Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild… Meer
Oral-B Pro-Expert - 500 ml - Mondwater
Volledige bescherming tegen tandplak gedurende 24 uur bij gebruik tweemaal per dag Zacht, geen brandend… Meer
Aquafresh Complete care fresh mint mondwater - 2 x 500 ML
Aquafresh® Mondwater is speciaal ontwikkeld om je hele mond extra schoon te maken. Biedt 6 voordelen… Meer
Perio-Aid 0.12% - 500 ml - Mondspoeling
Perio Aid Intensive Care mondspoeling biedt een intensieve ondersteuning van de mondhygiëne tijdens/na… Meer
CB12 Regular Mondwater - 250 ml
CB12 voorkomt en neutraliseert een onaangename adem. CB12 Je adem is een belangrijk onderdeel van je… Meer
Listerine Mondwater Total Care - Voordeelverpakking
MONDWATER MET 6-IN-1 WERKING :LISTERINE\xae Total Care is met zijn 6-in-1 werking de meest geavanceerde… Meer
Cb 12 mondspray 15 ml
CB12 zorgt voor een goede adem. Slechte adem wordt in 90% van de gevallen veroorzaakt door stinkende… Meer
Gengigel Mondspoel - 150 ml - Mondwater
Product
#1 Beoordeeld

Een krachtig en mondvriendelijk mondwater tegelijk, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van:…Meer

Geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij tandvleesproblemen. Dit mondwater…Meer

Fluor Aid 0.05 - Mondspoeling Fluor Aid gaat dagelijks te strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Mild…Meer

Volledige bescherming tegen tandplak gedurende 24 uur bij gebruik tweemaal per dag Zacht, geen brandend…Meer

Aquafresh® Mondwater is speciaal ontwikkeld om je hele mond extra schoon te maken. Biedt 6 voordelen…Meer

Perio Aid Intensive Care mondspoeling biedt een intensieve ondersteuning van de mondhygiëne tijdens/na…Meer

CB12 voorkomt en neutraliseert een onaangename adem. CB12 Je adem is een belangrijk onderdeel van je…Meer

MONDWATER MET 6-IN-1 WERKING :LISTERINE\xae Total Care is met zijn 6-in-1 werking de meest geavanceerde…Meer

CB12 zorgt voor een goede adem. Slechte adem wordt in 90% van de gevallen veroorzaakt door stinkende…Meer

 
Voor een snelle en frisse fix gebruik je mondwater. Je kunt dit middeltje namelijk vrijwel overal gebruiken. Schenk gewoon een beetje in je mond, spoel ermee en spuug het water vervolgens uit. Hierdoor krijg je een lekker fris gevoel in je mond en een aangenaam ruikende adem. Als je reeds op zoek bent gegaan naar het beste mondwater, dan weet je dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Hierdoor kan het wat moeilijker zijn om een specifiek merk of een specifieke smaak uit te kiezen. Aangezien we op de hoogte zijn van deze moeilijkheidsgraad, helpen we je op weg. We zijn namelijk nagegaan welke varianten van mondwater het meest worden verkocht. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Elke variant hebben we hierna afzonderlijk gerecenseerd. Het uitkiezen van jouw beste mondwater is hierdoor een fluitje van een cent.
 
Als er een onaangename geur uit je mond komt, krijgen anderen meteen een verkeerd beeld over je. Daarom poets je je tanden op tijd en gebruik je tussendoor mondwater. Door te kiezen voor een goede mondwater, behoort slechte adem namelijk tot het verleden. Dit komt mede doordat mondspoeling snel en eenvoudig de bacteriën in je mond doodt. Deze bacteriën zorgen voor een onfrisse adem. Als je je mond spoelt met mondwater, dan spoel je ook tussen je kiezen en andere moeilijk bereikbare plekken. Zo voelt je mond fris aan en ruikt het ook fris. Ben je op zoek naar het beste mondwater? Dan kun je op diverse zaken letten. Lees dit artikel om het beste mondwater voor jouw behoeften te vinden!

1. CB12 Regular Mondwater

Eigenlijk hebben alle varianten van mondwater dezelfde werking. Ze doden bacteriën in je mond, die voor een slechte adem zorgen. Daarnaast hebben de verschillende varianten een aangename en frisse geur. Hierdoor krijg je een lekker koel gevoel in je mond en een frisse adem. Bij het uitkiezen van CB12 Regular Mondwatereen fles mondwater, kun je op verschillende zaken letten. Sommige personen kiezen bijvoorbeeld voor een merk dat ze kennen. Anderen kiezen voor een specifieke smaak. Je kunt ook nagaan hoe lang het mondwater werkzaam is. Is het beste mondwater voor jou een variant waar je 12 uur lang op kunt rekenen? Dan kun je kiezen voor het CB12 Regular Mondwater.

Wij vinden dat het CB12 Regular Mondwater het beste mondwater is voor personen die langdurig een frisse adem willen hebben. Dit komt doordat dit mondwater bestaat uit een combinatie van zink en chloorhexidine. Hierdoor kun je elke dag weer vertrouwen op je adem. Je kunt bovendien tot 12 uur lang genieten van een frisse adem. Dit komt doordat het middeltje bestaat uit een unieke formule. Deze formule pakt vluchtige zwavelgassen aan, die de bron van een slechte adem vormen. Zo heb je keer op keer een frisse adem, waardoor je fris overkomt bij anderen. Je neutraliseert namelijk gemakkelijk een onaangename adem. Hoe je dag er ook uitziet, jij ademt zelfvertrouwen!

Eigenschappen van het CB12 Regular Mondwater:

 • In de fles zit er 250 ml mondwater.
 • Hij is effectief en veilig bewezen voor dagelijks gebruik.
 • Met dit mondwater spoel en gorgel je tussen de 30 en 60 seconden.
 • Je kunt tot 12 uur lang genieten van de frisse effecten van dit mondwater.
 • Zink en chloorhexidine in dit middeltje pakken vluchtige zwavelgassen aan.

2. Fluor Aid 0.05 Mondwater

Toen sommigen van ons nog kinderen waren, werden we op school verplicht om te spoelen met mondwater. Dit gebeurde steeds na enkele maanden. Nu denk je misschien dat om de zoveel maanden mondwater gebruiken niet effectief is. Bij mondwater voor dagelijks gebruik, is na een paar maanden Fluor Aid 0.05 Mondwaterspoelen werkelijk niet effectief. Echter, er werd toen geen gebruik gemaakt van regulier mondwater. Je moest immers spoelen met een fluoride spoeling. Deze ging onder andere de strijd tegen gaatjes en tanderosie tegen. Hij had dus minder als doel om je een frisse adem te geven en zorgde juist voor bescherming van je gebit. Klinkt fris mondwater met fluoride daarom als het beste mondwater voor jou? Dan raden we het Fluor Aid 0.05 Mondwater aan.

Het Fluor Aid 0.05 Mondwater is het beste mondwater voor personen die meer willen dan alleen een frisse adem. Dit mondwater heeft namelijk een frisse geur, net als de andere varianten, maar werkt daarnaast ook beschermend. Zo gaat het dagelijks de strijd aan tegen gaatjes en tanderosie. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat hij prikt in je mond. Deze variant is namelijk mild van smaak. Daarnaast bevat hij geen alcohol. Je kunt je kind dus gerust ook met het mondwater laten spoelen. Nadat je met dit water hebt gespoeld, heb je een fris gevoel in je mond. Het mondwater heeft namelijk een frisse mint smaak.

Eigenschappen van het Fluor Aid 0.05 Mondwater:

 • Het flesje bevat 500 ml mondwater.
 • Dit mondwater is geschikt voor dagelijks gebruik.
 • Hij gaat dagelijks de strijd aan tegen tanderosie en gaatjes.
 • In dit middeltje met een frisse mint smaak zit er 0,05% natriumfluoride.
 • Doordat dit water een milde smaak heeft en geen alcohol bevat, is hij ook geschikt voor kinderen.

3. Oral-B Pro-Expert

Heb je de recensie van het eerste flesje mondwater gelezen? Dan heb je gezien dat die variant tot 12 uur werkzaam is. Dit is over het algemeen een langdurig effect. Daarom is het ideaal voor personen die te kampen hebben met een onaangename adem. Hoewel je alle varianten van mondwater kunt gebruiken Oral-B Pro-Expertvoor een frisse adem, hebben sommige varianten ook een andere werking. Dat heb je gezien bij het tweede product dat we hebben gerecenseerd. Is het beste mondwater voor jou daarom een variant met een langdurige werking, die je gebit ook beschermt tegen tandplak? Kies dan voor de Oral-B Pro-Expert. Dit middeltje is voor jou het beste mondwater. Hij biedt namelijk volledige bescherming tegen tandplak gedurende 24 uur wanneer je hem tweemaal per dag gebruikt.

Eigenlijk komt het er gewoon op neer dat dit mondwater zorgt voor een effectieve en dagelijkse ondersteuning van je gebit. Door ongeveer een minuut lang met het mondwater te spoelen bereik je namelijk alle plekken in je mond. Dit geldt ook voor de plekken tussen je tanden, waar je met je tandenborstel niet bij komt. Voor degenen van ons die niet regelmatig flossen is deze werking dus ideaal. Als je twee keer per dag spoelt met de Oral-B Pro-Expert, dan is je gebit 24 uur beschermd tegen tandplak. Ideaal toch? Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele achteruitgang van je gebit. Bovendien geeft dit middeltje je geen brandend alcoholgevoel. Hij heeft namelijk een aangenaam frisse muntsmaak, die je mond een fris en schoon gevoel geeft.

Eigenschappen van de Oral-B Pro-Expert:

 • Je krijgt een flesje van 500 ml.
 • Hij heeft een frisse muntsmaak.
 • De effecten van dit mondspoelmiddeltje zijn klinisch bewezen.
 • Als je er tweemaal per dag mee spoelt, ben je 24 uur lang beschermd tegen tandplak.
 • Dit middeltje heeft een zachte werking en zorgt niet voor een brandend alcoholgevoel.

4. Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint

We hebben gezien dat je op allerlei zaken kunt letten wanneer je op zoek gaat naar het ideale flesje mondwater. Over het algemeen letten velen van ons alleen op de smaak en geur van het water. Echter, het is ook belangrijk om na te gaan welke werking de verschillende varianten hebben. Zo kun je namelijk op Oxyfresh Power Rinse Mondwater - Lemon-Minteen gemakkelijke manier allerlei gebitsproblemen effectief aanpakken. Heb je last van een slechte adem, een droge mond, ontstoken tandvlees of tandsteen? Dan kan een tandarts je ervan beschuldigen dat je je tanden niet goed poetst. Hoewel dat soms de reden kan zijn voor dergelijke problemen, kunnen sommigen van ons er niet veel aan doen. Daarom gebruik je mondwater. Wij kennen mondwater dat al de bovengenoemde problemen aanpakt, namelijk Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint.

Voor personen die te kampen hebben met allerlei gebitsproblemen is dit het beste mondwater. Het gaat hier namelijk om mondwater dat een slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en tandsteen tegengaat. Je begrijpt dus dat het mondwater krachtig is, maar tegelijkertijd ook mondvriendelijk. Waar heeft Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint zijn effectieve werking aan te danken? Hij bestaat uit een unieke combinatie van Oxygene en zink. Samen neutraliseren deze stoffen slechte ademgassen volledig. Ook schakelen ze bacteriën die cariës, tandsteen, aanslag op de tong en tandvleesproblemen veroorzaken uit. Wat dit middeltje ook uniek maakt, is dat hij geen schadelijke ingrediënten bevat zoals sodium lauryl sulfaat, peroxide of alcohol. Is dit mondspoelmiddel daarom het beste mondwater voor jou?

Eigenschappen van het Oxyfresh Power Rinse Mondwater – Lemon-Mint:

 • Het middeltje dat in een 473 ml fles zit neutraliseert slechte ademgassen volledig.
 • De bestanddelen van dit middeltje hebben een milde, prettige smaak en bijten of prikken niet.
 • Bacteriën die voor cariës, tandvleesproblemen, aanslag op de tong of tandsteen zorgen worden uitgeschakeld.
 • Er zitten geen schadelijke ingrediënten in dit middeltje, die zorgen voor monduitdroging of voor orale ongemakken.
 • Bestanddelen van het mondwater werken speeksel-stimulerend en dragen bij aan wittere tanden en een gezonde mondflora.

5. PERIO-AID Intensive care mondwater – 0.12%

Bepaalde varianten van mondwater zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Dergelijke varianten hebben over het algemeen een milde werking. Ze hebben als doel om je een frisse adem te bezorgen en eventueel om andere gebitsproblemen aan te pakken. Wist je dat er echter ook andere varianten zijn? PERIO-AID Intensive care mondwater - 0.12%Er zijn namelijk typen mondwater die je slechts tijdelijk kunt gebruiken. Deze varianten gebruik je als je last hebt van tandvleesproblemen of als je bijvoorbeeld een tand of kies hebt uitgetrokken. Afhankelijk van het middeltje kan de werking verschillen. Kun je niet goed poetsen of wil je je gebit snel laten helen? Dan is het beste mondwater voor jou het PERIO-AID Intensive care mondwater – 0.12%.

Het PERIO-AID Intensive care mondwater – 0.12% is het beste mondwater voor jou, omdat hij tijdelijk gebruikt wordt. Bovendien heeft hij een zeer krachtige werking. Daarom gebruik je hem voor intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne bij onder andere tandvleesproblemen. Als we naar de specifieke werking kijken, dan zien we dat je hem bij tandvleesproblemen kunt gebruiken. Hij is ook effectief tijdens en na de behandeling van tandvleesaandoeningen of andere tandheelkundige behandelingen. Je kunt hem zelfs gebruiken in situaties waarin je niet goed kunt poetsen. Ook na het trekken van tanden en kiezen is hij effectief. Je kunt er maximaal 3 weken achtereen mee spoelen. Ideaal toch? Ondanks de intensieve werking bevat dit middeltje geen alcohol en is het mild in de mond.

Eigenschappen van het PERIO-AID Intensive care mondwater – 0.12%:

 • Het flesje bevat 500 ml mondwater.
 • 0,05 CPC in dit middeltje bestrijdt de orale biofilm.
 • Hij vormt een steuntje in de rug bij de dagelijkse mondhygiëne.
 • Er zit geen alcohol in dit mondwater, dus hij is mild tijdens het spoelen.
 • Dit mondwater heeft een uitstekende smaak en bevat 0,12% chloorhexidine.
 • Doordat dit middeltje bedoeld is voor tijdelijk gebruik, mag je er maximaal 3 weken mee spoelen.