Vergelijk de top 10 en vind gemakkelijk de beste mobiele airco van 2021!

Op sommige dagen is het zo koud buiten dat je het zelfs onder de deken koud hebt. Er is gelukkig een goede oplossing daarvoor, namelijk gebruikmaken van een elektrische deken.

Beste mobiele airco van 2021

 
We hebben je verteld waar je op kunt letten als je zoekt naar de beste mobiele airco. Echter, doordat je veel keuzemogelijkheden hebt, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Gelukkig hoef je niet alle modellen die ooit zijn gefabriceerd met elkaar te vergelijken. We hebben namelijk reeds een selectie voor je gemaakt. Daarbij gaat het om modellen die momenteel razend populair zijn. Dit zijn immers de airco’s die het best verkocht worden. Om precies te zijn, gaat het hier om een top 10 selectie met airco’s van verschillende merken. We recenseren tevens elk van de 10 varianten zodat je gemakkelijk de modellen met elkaar kunt vergelijken. Aan de hand van jouw voorkeuren kun je dus eenvoudig de beste mobiele airco voor jouw behoeften uitkiezen.
 
Echter, op andere dagen is het juist zo warm dat je niet meer weet wat te doen. Ook voor dergelijke momenten is er een passende oplossing. Je kunt namelijk een mobiele airco aandoen. Een dergelijk apparaat helpt je om jezelf koel te houden tijdens warme zomermomenten. Wanneer er geen verkoeling meer nodig is, berg je deze airco weer gemakkelijk op. Bij vele modellen is het wel belangrijk dat het apparaat bij een raam staat. Zo kan de afvoerslang naar buiten. Bij het uitkiezen van jouw beste mobiele airco houd je wel rekening met bepaalde zaken. Denk maar aan de oppervlakte die je wil verkoelen, het energielabel en hoeveel geluid de airco maakt. Vind zo gemakkelijk jouw beste mobiele airco!
 

1. Tristar AC-5477 3-in-1

Als je op zoek gaat naar de beste mobiele airco, dan let je op diverse zaken. Zo is het voor jou wellicht belangrijk dat de airco een compact design heeft. Ook ga je na voor welke ruimte de airco geschikt is. Wat dacht je van een model dat een ruimte tot 60 kubieke meter kan verkoelen? Als een dergelijk apparaat met een compact design Tristar AC-5477 3-in-1 perfect klinkt, dan kies je voor de Tristar AC-5477 3-in-1. Dit apparaat is voor jou wellicht de beste mobiele airco. Hij heeft namelijk een compact formaat, waardoor je hem gemakkelijk in elke ruimte kunt gebruiken. Daarnaast is hij perfect om een ruimte tot 60 m3 te verkoelen. Je kunt dus in de slaapkamer, maar ook de woonkamer genieten van koele lucht.

Het prettige van de Tristar AC-5477 3-in-1 is dat hij effectief werkt zonder veel energie te verbruiken. Dit apparaat heeft een koelvermogen van 7000 BTU en 2,05 kW. Bovendien produceert hij tot 320 m3 per uur. Is de ruimte al goed gekoeld, dan krijg je het wellicht koud. Gelukkig kun je zelf de temperatuur instellen van 16 tot 31 graden Celsius. Zo is het nooit te koud en ook nooit te warm. Als je kijkt naar de naam van dit apparaat, dan zie je dat hij een 3-in-1 apparaat is. Je wil dan wellicht weten welke functies hij allemaal heeft. Daar vertellen we je graag over. Je kunt deze airco gebruiken om de lucht te ontvochtigen. Daarnaast kan hij ook als ventilator gebruikt worden. De laatste functie is het verkoelen van de ruimte.

Eigenschappen van de Tristar AC-5477 3-in-1:

 • Met dit apparaat koel je gemakkelijk een ruimte tot 60 m3.
 • Doordat hij weinig energie verbruikt, is hij voorzien van energielabel A.
 • Dankzij de wieltjes is hij overal te gebruiken en eenvoudig te verplaatsen.
 • Bij dit apparaat kun je zelf gemakkelijk instellen wanneer hij aan of uit moet gaan.
 • Als je hem koopt, dan krijg je er voor een eenvoudige bediening een afstandsbediening bij.
 • Houd er rekening mee dat deze handige airco in de hoogste stand geen stille werking heeft.
 • Hij is een 3-in-1 apparaat dus je kunt hem ook gebruiken als ventilator en als luchtontvochtiger.

2. Taurus R500 5l

Over sommige apparaten kan er veel verteld worden. Andere varianten hebben echter weinig uitleg nodig. Ze doen namelijk waar ze voor gemaakt zijn en werken effectief. Meestal zijn deze apparaten ook gemakkelijk te gebruiken. Het hangt dus van jou af of je een eenvoudig apparaat wil hebben, dat eenvoudig is te gebruiken. Taurus R500 5l Wil je dat niet, dan kun je ook voor een lux apparaat kiezen. Sommige luxe varianten zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Is luxe voor jou minder belangrijk? Is daarom de beste mobiele airco voor jou een eenvoudige, maar effectieve variant? Dan raden we de Taurus R500 5l aan.

De Taurus R500 5l is wellicht de beste mobiele airco voor jou. Hij is namelijk relatief licht en compact en heeft een eenvoudige, maar effectieve werking. Hoewel hij eenvoudig is, mag hij toch niet onderschat worden. Dit apparaat zorgt namelijk voor ventilatie met water. Daarbij heeft hij een dubbele werking. Hij verfrist en bevochtigt de ruimte. Bovendien brengt hij een aangename zeebries met zich mee. Als je dit apparaat in huis hebt, dan kun je kiezen uit 3 ventilatiesnelheden. Je bepaalt dus zelf hoe koel de ruimte wordt. Bij dit apparaat hoef je niet steeds water bij te vullen. Hij heeft namelijk een vrij groot waterreservoir van maar liefst 5 liter.

Eigenschappen van de Taurus R500 5l:

 • Hij zorgt door middel van water voor ventilatie.
 • Dankzij de 4 wielen en draaggreep kun je hem altijd gemakkelijk vervoeren.
 • Dit eenvoudige apparaat heeft een dubbele functie en 3 ventilatiesnelheden.
 • Zijn waterreservoir met een capaciteit van 5 liter is zichtbaar en ook afneembaar.
 • De airco beschikt over een wasbaar filter, dus je hoeft niet steeds een ander filter te kopen.

3. Tarrington House – AIC900 Luchtkoeler

Bij het beschrijven van de bovenstaande airco hebben we gesproken over luxe en eenvoudige modellen. Je hebt daarbij gezien dat het vorige model een relatief eenvoudig apparaat is. Echter, sommige personen hebben behoefte aan iets meer luxe. Kun je je terugvinden in deze stelling? Als dat het geval is, dan is de beste mobiele airco Tarrington House - AIC900 Luchtkoeler voor jou wellicht een variant in een superluxe uitvoering. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Tarrington House – AIC900 Luchtkoeler. Dit apparaat is wellicht de beste mobiele airco voor jou. Hij is namelijk een uiterst efficiënte luchtkoeler in een superluxe uitvoering. Als je dit apparaat in gebruik neemt, dan merk je gauw dat hij de lucht optimaal kan koelen. Daarnaast is hij ook in staat om de lucht te bevochtigen. Dankzij de dubbele functie is dit apparaat perfect voor thuis of op kantoor tijdens warme dagen.

Het maakt niet uit of je je airco het liefst thuis wil laten. Je kunt hem namelijk ook alleen op warme dagen meenemen naar het werk. Het vervoeren van dit apparaat is een fluitje van een cent. Hij weegt immers slechts 6 kg, dus je kun hem gemakkelijk met je meenemen. Ook bij deze airco kun je zelf beslissen hoe koel de ruimte moet worden. De Tarrington House – AIC900 Luchtkoeler heeft namelijk drie ventilatiesnelheden. Je kunt dus gemakkelijk een behaaglijk binnenklimaat creëren. De werking van de koeler is eenvoudig. Water wordt langs een rooster geleid. Het rooster voert warmte lucht uit de ruimte. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler produceert vervolgens een heerlijke, koele bries. Je geniet dus urenlang van koele lucht, zonder een afvoerslang.

Eigenschappen van de Tarrington House – AIC900 Luchtkoeler:

 • Dit apparaat heeft een eenvoudige, maar zeer effectieve werking.
 • Hij weegt slechts 6 kg waardoor je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen.
 • Doordat hij niet met een afvoerslang werkt, kun je hem ook gebruiken in slecht geïsoleerde, tochtige ruimtes.
 • Deze airco beschikt over drie ventilatiesnelheden, dus je kunt eenvoudig zorgen voor een behaaglijk binnenklimaat.

4. Inventum AC901

Bij het beschrijven van de tweede airco in dit lijstje, hebben we het gehad over een eenvoudig apparaat. Eigenlijk ging het daar om een airco zonder allerlei poespas. Je gebruikt hem namelijk aan de hand van de gebruiksaanwijzingen en hebt er verder geen omkijken naar. Tegenwoordig zijn de meeste personen minder op zoek naar luxe. Inventum AC901 Ze willen gewoon comfortabel leven en zich geen zorgen maken over de buitentemperatuur. Daarom hebben de meesten van ons een (mobiele) airco in huis. Zo zorgen we gemakkelijk voor verkoeling op warme dagen. Wil je ook de beste mobiele airco voor jouw behoeften aanschaffen? Is een eenvoudige variant met een hoog koelvermogen ideaal? Dan kies je voor de Inventum AC901.

Wij vinden dat de Inventum AC901 de beste mobiele airco voor jou is. Hij is namelijk een eenvoudig apparaat met een hoog koelvermogen. Om precies te zijn heeft dit apparaat een vermogen van maar liefst 9000 BTU (2600 Watt). Dankzij dit hoge vermogen kun je de airco gebruiken om ruimtes tot 30 m2 of 75 m3 te koelen. Behalve voor het koelen van ruimtes kun je dit apparaat ook voor andere doeleinden gebruiken. Hij beschikt namelijk ook over een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. Hierdoor kun je de airco ook op koelere momenten gebruiken. Je gebruikt hem ook echt vaak, omdat hij energiezuinig is met energieklasse A. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening bedien je deze airco gemakkelijk.

Eigenschappen van de Inventum AC901:

 • Zijn koelvermogen bedraagt 9000 BTU.
 • Je kunt hem gebruiken om ruimtes tot 80 m3 te koelen.
 • Deze airco is energiezuinig en heeft daarom energieklasse A.
 • Doordat je er een afstandsbediening bij krijgt, is hij eenvoudig te bedienen.
 • Dit apparaat is een 3-in-1 variant met een airco-, ontvochtiger- en ventilatorfunctie.

5. AEG AXP26U338CW

Bij het uitkiezen van een nieuwe airco letten de meesten van ons op technische aspecten. Daarbij kun je denken aan de grootte van de ruimte die het apparaat verkoelt. Ook aspecten zoals het energieverbruik vinden we vaak belangrijk. Echter, voor sommigen van ons is het design op z’n minst even belangrijk. Daarom kiezen AEG AXP26U338CW dergelijke personen voor een apparaat met een efficiënte werking en een mooi design. Is de beste mobiele airco voor jou een variant met een efficiënte werking en een mooi design? Dan kun je kiezen voor de AEG AXP26U338CW. Dit apparaat is voor jou wellicht de beste mobiele airco. Hij heeft namelijk een efficiënte werking, die hij combineert met een elegant design. Met deze airco behoud je de juiste temperatuur in huis. Zo is het binnen lekker koel en fris terwijl het buiten heet is.

Met de AEG AXP26U338CW is thuisblijven op warme dagen een waar genot. Je kunt het apparaat namelijk gemakkelijk verplaatsen van kamer naar kamer. Dit komt doordat het apparaat beschikt over stevige handvatten aan de bovenzijde en lichte wielen aan de onderzijde. Deze eigenschappen en de compacte grootte zorgen voor optimale flexibiliteit. Doordat er bij de airco is gezorgd voor timers en temperaturen is het dag en nacht comfortabel in huis. Je stelt immers van tevoren alles naar eigen voorkeur in. Dankzij de moderne Scandinavische look van dit apparaat kun je hem overal neerzetten. Hij siert namelijk elke ruimte waar je hem in plaatst. Ook heeft hij een eenvoudig af te lezen LED-display, waarop je de instellingen kunt aflezen. Hierdoor past de airco perfect in elk huis. Door deze airco te gebruiken, denk je ook aan het milieu. Hij gebruikt namelijk duurzaam R290 gas en vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP).

Eigenschappen van de AEG AXP26U338CW:

 • Zijn LED-display is eenvoudig af te lezen.
 • Je krijgt er een handige afstandsbediening bij.
 • Bij dit apparaat stel je gemakkelijk in wanneer de airco aan of uit moet gaan.
 • Als je hem in de hoogste stand gebruikt, heeft deze airco geen stille werking.
 • Dankzij de compacte grootte en draagbare eigenschappen, is hij zeer flexibel te gebruiken.
 • Houd er rekening mee dat je er geen raamafdichtingskit bij krijgt, maar je deze er wel bij kunt bestellen.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.