De Beste Koffiebonen Van 2021 Kopen? Vergelijking Test Top 10

Veel personen kunnen niet optimaal met hun dag beginnen zonder een kopje koffie. Dit is begrijpelijk, omdat koffie je energie geeft.

Beste koffiebonen van 2021

 
Bovendien vinden velen koffie gewoon een heerlijke drank. Het lastige is echter dat niet alle koffiesoorten hetzelfde smaken. Zo heeft bijvoorbeeld oploskoffie een andere smaak dan koffie die van koffiebonen is gemaakt. Koffie van koffiebonen heeft namelijk een verfijnde smaak. Het komt er eigenlijk dus gewoon op neer dat de smaak belangrijk is. Daarom zijn er verschillende soorten koffiebonen. Bij het uitkiezen van de beste koffiebonen let je dus als eerst op de smaak. Daarnaast is de verpakkingsgrootte en het aantal verpakkingen voor sommigen belangrijk. Deze verwijzen namelijk naar hoeveel kopjes je per dag kunt drinken of hoe lang je van je koffie kunt genieten. Wij helpen je om de beste koffiebonen te vinden.
 
 

We hebben je reeds een beeld gegeven van de factoren die belangrijk kunnen zijn bij het uitkiezen van koffiebonen. Zo hebben we verwezen naar de smaak, de verpakkingsgrootte en het aantal verpakkingen. Er is echter nog een factor die goed van pas komt en dat is de branding. Aan de hand daarvan weet je namelijk of het om milde of juist zeer sterke koffie gaat. Je kunt tevens letten op het land waar de bonen vandaan komen. Om je op weg te helpen, zijn we nagegaan welke koffiebonen momenteel het meest verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Elk van de koffiebonen recenseren we, waardoor je een beter beeld krijgt over de desbetreffende bonen. Lees de recensies dus snel en kies de beste koffiebonen voor jouw behoeften uit!

 

 

1. Starbucks Espresso Roast Dark Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram

Sommige personen stoppen dagelijks eerst bij de Starbucks in de buurt. Zij zijn namelijk van mening dat je daar veel keuzemogelijkheden hebt en je kunt genieten van heerlijke koffie. Dat is ook werkelijk zo. Echter, als je dagelijks koffie Starbucks Espresso Roast Dark Roast Koffiebonen - 6 x 200 gram koopt, geef je uiteindelijk een groot bedrag uit aan deze drank. Waarom zou je je koffie dan niet zelf maken? Je hebt thuis vast wel een koffiezetmachine liggen. Het enige wat je dan nog moet doen is de beste koffiebonen voor jouw behoeften uitkiezen. Ben je dol op koffiebonen die donker zijn geroosterd? Moeten ze een rijke smaak geven aan je koffie met tonen van karamel? Kies dan vandaag nog voor de Starbucks Espresso Roast Dark Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram.

De Starbucks Espresso Roast Dark Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram zijn voor jou de beste koffiebonen. Het gaat hier namelijk om krachtige koffiebonen met een unieke smaak. De koffie die je maakt met deze bonen is namelijk krachtig. Echter, doordat hij een intens en karamelachtig zoete smaak heeft, genieten ook personen die niet van koffie houden ervan. Dankzij de unieke smaak vormen deze koffie bonen de perfecte basis voor een latte. We vinden deze bonen bovendien perfect voor personen die houden van Starbucks koffie. Dit komt doordat deze bonen ook afkomstig zijn van Starbucks. Je kunt dus nu lekker thuis genieten van een heerlijke Starbucks koffie, die je zelf hebt gemaakt. Bovendien kun je er een tijdje van genieten, want je krijgt een pakket van 6x 200 gram.

Eigenschappen van de Starbucks Espresso Roast Dark Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram:

 • Er zitten in dit pakket 6 pakjes van elk 200 gram koffiebonen.
 • Het gaat hier om 100% Arabica koffiebonen, die donker zijn geroosterd.
 • Je kunt deze bonen gebruiken om bijvoorbeeld een lekkere latte te maken.
 • Deze koffiebonen hebben ondanks de intense smaak, ook een karamelachtig zoete smaak.

2. Douwe Egberts Koffiebonen Variatiepakket – 4 x 500 gram – Aroma Rood, Excellent, Intens, Mocca

Heb je altijd oploskoffie gemaakt, maar ben je van plan over te stappen naar koffiebonen? Dan is het in het begin moeilijk om de beste koffiebonen uit te kiezen. Je weet immers niet precies welke bonen een intense smaak hebben Douwe Egberts Koffiebonen Variatiepakket - 4 x 500 gram - Aroma Rood, Excellent, Intens, Mocca en welke eventueel bijsmaken hebben. Daarom is het handig om in het begin een variatiepakket uit te proberen. Je probeert daarbij verschillende soorten koffiebonen uit. Uiteindelijk beslis je welke bonen het beste bij je passen. Aan de hand daarvan weet je vervolgens welke bonen je in het vervolg zal kopen. Zijn koffiebonen uit een variatiepakket daarom de beste koffiebonen voor jou? Dan raden wij het Douwe Egberts Koffiebonen Variatiepakket – 4 x 500 gram – Aroma Rood, Excellent, Intens, Mocca aan. Wij vinden dat dit pakket de beste koffiebonen voor jou bevat. Je kunt namelijk verschillende koffiesoorten uitproberen. Nu wil je wellicht weten welke koffiebonen er in het variatiepakket zitten.

Er zitten 4 soorten koffiebonen in het pakket, met allemaal een andere smaak. Zo vind je in het pak Aroma Rood, ook wel bekend als dé koffie van Nederland. Daarnaast probeer je Aroma Variaties Excellent uit. Dit zijn 100% Arabica melange koffiebonen. Bovendien zijn deze bonen mild gebrand. Hierdoor komen er fruitige en bloemige accenten naar boven. De derde soort spreekt voor zich, de Intens variant. Deze is aromatisch, zoet, intens en smaakvol, met een lekkere lange nasmaak. Bonen uit dit pakket zijn donker gebrand voor een intense smaak vol aroma. De laatste koffiebonen in het pakket hebben de smaak Mocca. Je kunt met deze koffiebonen koffie zetten met een volle en rijke smaak. Bovendien is de melange lekker donker gebrand. Je proeft dus subtiele accenten van specerijen en cacao. Probeer de Douwe Egberts Koffiebonen Variatiepakket – 4 x 500 gram – Aroma Rood, Excellent, Intens, Mocca dus snel uit!

Eigenschappen van de Douwe Egberts Koffiebonen Variatiepakket – 4 x 500 gram – Aroma Rood, Excellent, Intens, Mocca:

 • In het pakket zitten er 4 variaties koffiebonen van elk 500 gram.
 • Aroma Rood is de meest geschonken en gedronken koffie van Nederland.
 • Als je houdt van intense koffie, dan is de Intens variant koffiebonen ideaal.
 • Bij de Aroma Variaties Excellent komen er fruitige en bloemige accenten naar boven.
 • Koffieliefhebbers die graag koffie met een volle en rijke smaak lusten, kunnen kiezen voor de Mocca koffiebonen.

3. Lavazza Koffiebonen Caffe Espresso – 1 kg

Sommige personen zijn echte koffiekenners. Dergelijke personen weten precies welke bonen gepaard gaan met specifieke smaken. Daarnaast zijn ze wellicht liefhebbers van donker gebrande koffiebonen of juist de licht gebrande Lavazza Koffiebonen Caffe Espresso - 1 kg varianten. Ben jij een echte koffiekenner? Heb je voor jezelf vastgesteld dat je houdt van de Lavazza koffiebonen? Dan kennen wij de beste koffiebonen voor jou. Hier verwijzen we naar de Lavazza Koffiebonen Caffe Espresso – 1 kg. Deze bonen zijn wellicht de beste koffiebonen voor jou. Dit komt doordat de bonen van het bekende merk Lavazza zijn. Bovendien gaat het hier om espresso koffiebonen. De koffie die je dus met deze bonen zet, is perfect om ’s morgens goed wakker te worden. Het volgende zal je dus niet verbazen. Koffie, gemaakt van de koffiebonen van dit merk, is de favoriete koffie van Italianen.

Als we kijken naar de smaak van de bonen, dan zien we dat het 100% Arabica bonen zijn. Daarom hebben de bonen een onderscheidende smaak en een intense aroma. Het is gewoon een lust om wakker te worden en koffie van deze bonen te ruiken. Echter, niet alleen de geur maakt dat personen deze koffie steeds weer lusten. Ook de smaak speelt namelijk een rol. Zo heeft je koffie een intense en fluweelachtige smaak met een krachtige body. Eigenlijk gaat het hier zelfs om de meest krachtige koffie uit de Lavazza koffielijn. Dankzij de heerlijke geur en verrukkelijke smaak kun je deze koffie op elk moment van de dag drinken. De Lavazza Koffiebonen Caffe Espresso – 1 kg hebben zelfs een kenmerkende nasmaak, waar velen dol op zijn.

Eigenschappen van de Lavazza Koffiebonen Caffe Espresso – 1 kg:

 • Deze koffiebonen komen in een verpakking van 1 kg.
 • Je kunt de koffie van deze koffiebonen op elk moment van de dag drinken.
 • Hij heeft een medium branding zodat de kenmerkende nasmaak goed tot zijn recht komt.
 • Het gaat hier om 100% Arabica bonen, met een onderscheidende smaak en intense aroma.
 • Doordat de koffie zeer krachtig is, is het ideaal voor wanneer je een energie boost nodig hebt.

4. Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram

Deze recensie kunnen we redelijk kort houden. We hebben namelijk al over deze koffiebonen gesproken. Als je kijkt naar de vorige recensies, dan zie je dat deze bonen ook voorkomen in het variatiepakket. Bovendien kennen de Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen - 3 x 900 gram meeste Nederlanders de smaak van de Aroma Rood koffiebonen van het merk Douwe Egberts. Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat deze koffiebonen een kenmerkende koffiesmaak hebben. Daarom zijn ze geliefd in heel Nederland. Voor jou zijn de bonen wellicht de beste koffiebonen. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Zo gaat het hier om bonen met een aromatische, ronde en evenwichtige melange. Je kunt dus op elk moment van de dag genieten van koffie van deze bonen. Drink je binnenkort ook de Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram?

Het belangrijkste van koffiebonen is voor veel personen de smaak. Dat is begrijpelijk, omdat je graag iets lekkers wil drinken voordat je uit huis gaat. Echter, de manier waarop je de koffiebonen bereidt, kan verschillen. Sommige koffiebonen zijn speciaal ontwikkeld voor volautomaten. Andere koffiebonen kun je ook zetten in halfautomaten. Wil jij zelf kunnen kiezen in welk koffiezetapparaat je je koffiebonen wil bereiden? Dan zijn de Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram ook jouw beste koffiebonen. Deze bonen kun je namelijk bereiden in zowel een volautomaat als halfautomaat. Als je dol bent op deze bonen, dan ben je blij dat het hier om een voordeelverpakking gaat. Zo zitten er in het pakket 3 pakjes van elk 900 gram. Je geniet dus lang van de koffiebonen!

Eigenschappen van de Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram:

 • Deze bonen hebben een evenwichtige en ronde smaak.
 • Je kunt de bonen zetten in zowel een volautomaat als een halfautomaat.
 • Ze hebben een donkere branding om de smaak extra tot uiting te laten komen.
 • Het gaat hier om een voordeelverpakking van 3 keer 900 gram, dus je geniet er lang van.

5. Starbucks Pike Place Medium Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram

De eerste koffiebonen die we hebben gerecenseerd waren koffiebonen van het merk Starbucks. We hebben je daarbij verteld dat je met dergelijke koffiebonen niet meer naar Starbucks hoeft te gaan. Nu maak je je koffie namelijk Starbucks Pike Place Medium Roast Koffiebonen - 6 x 200 gram gewoon zelf bij je huis. Je bespaart op die manier aardig wat geld en geniet toch van lekkere koffie. De Starbucks koffiebonen die we eerder hebben gerecenseerd, zijn de donker gebrande variant. Sommige personen vinden dat dergelijke bonen een te intense en krachtige smaak hebben. Daarom kiezen ze liever voor medium geroosterde bonen. Behoor jij ook tot deze groep en zijn daarom jouw beste koffiebonen Starbucks medium geroosterde koffiebonen? Dan kies je voor de Starbucks Pike Place Medium Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram.

Deze bonen komen in dezelfde verpakking als de eerste koffiebonen die we hebben gerecenseerd. Je kunt dus ook een tijdje van deze bonen genieten. Het verschil is wel dat deze variant bestaat uit medium geroosterde bonen. De bonen zijn bovendien van de 100% Arabica variant. Het lekkere van deze koffiebonen is dat ze een mooie, afgeronde smaak hebben. Deze smaak wordt aangevuld met subtiele tonen van cacao en geroosterde noten. Zijn smaak is dus in balans met het zachte gevoel in de mond. Klinken deze bonen daarom als de beste koffiebonen voor jou? Dan koop je binnenkort de Starbucks Pike Place Medium Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram!

Eigenschappen van de Starbucks Pike Place Medium Roast Koffiebonen – 6 x 200 gram:

 • In de verpakking zitten er 6 pakjes van elk 200 gram koffiebonen.
 • Deze bonen hebben een zachte smaak met tonen van chocolade.
 • Het gaat hier om medium geroosterde 100% Arabica koffiebonen.
 • Je kunt koffie van deze koffiebonen op elk moment van de dag drinken.
 • Als je koffie van deze bonen drinkt, proef je subtiele tonen van cacao en geroosterde noten.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.