Menu +

Berichten zoeken

De Beste Kledingstomer Van 2020 Kopen? Vergelijking Test Top 10

Als je kleding een tijdje in een klerenkast heeft gezeten, krijgt het kreukels. Soms krijg je ook te kampen met luchtjes in je kleding.

Beste kledingstomer van 2020

Afbeelding
Product
Philips Steam&Go Plus GC365/80 - Kledingstomer - Zwart
#1 Beoordeeld
'Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dit kan met de compacte kledingstomer van Philips. De Steam… Meer
Tristar ST-8916 - Kledingstomer - Paars/wit
De Tristar ST-8916 Stomer is ideaal om kreuken, vieze geuren en bacteriën in kleding of elk ander gestoffeerd… Meer
LifeGoods Kledingstomer en Reiniger - Kleine Hand Stomer voor Thuis en op Reis - Stoom Apparaat voor Kleding/Textiel/Stoffen - Travel Ontkreuker - 180 ML - 12 Min Stomen - Wit
Philips Steam&Go Plus GC364/20 - Kledingstomer - Lichtblauw Cyaan
Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dit kan met de compacte kledingstomer van philips. De Steam… Meer
Princess 332834 - Kledingstomer
Op zoek naar een kledingstomer op een statief? Dan is de Princess 332834 geschikt voor jou. Door kleding… Meer
Princess Garment 332846 - Kledingstomer - Groen/wit
Op zoek naar een compacte handstomer? Dan is de Princess Handstomer Garment 332846 Kledingstomer geschikt… Meer
SteamOne S-Travel White - Kledingstomer - Wit / chroom
SteamOne S-Travel White Kledingstomer Stoom kleding fris en kreukvrij in een handomdraai. Met de S-Travel… Meer
Philips EasyTouch Plus GC524/60 - Kledingstomer
Met de Philips GC524/60 kledingstomer haal je makkelijk dagelijks kreuken uit je kleding. De krachtige… Meer
Tefal Access Steam+ DT8135 - Kledingstomer - Wit/grijs
De Tefal Access Steam DT8135 Kledingstomer zorgt ervoor dat je altijd snel en effectief kan stomen, ook… Meer
Tristar ST-8921 Kledingstomer – Handheld model
De Tristar ST-8921 Kledingstomer heeft een extra krachtige stoomdruk en is daarmee ideaal om kreuken,… Meer
Product
#1 Beoordeeld

'Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dit kan met de compacte kledingstomer van Philips. De Steam…Meer

De Tristar ST-8916 Stomer is ideaal om kreuken, vieze geuren en bacteriën in kleding of elk ander gestoffeerd…Meer

Wil jij ook je kleding kreukvrij houden? Dit kan met de compacte kledingstomer van philips. De Steam…Meer

Op zoek naar een kledingstomer op een statief? Dan is de Princess 332834 geschikt voor jou. Door kleding…Meer

Op zoek naar een compacte handstomer? Dan is de Princess Handstomer Garment 332846 Kledingstomer geschikt…Meer

SteamOne S-Travel White Kledingstomer Stoom kleding fris en kreukvrij in een handomdraai. Met de S-Travel…Meer

Met de Philips GC524/60 kledingstomer haal je makkelijk dagelijks kreuken uit je kleding. De krachtige…Meer

De Tefal Access Steam DT8135 Kledingstomer zorgt ervoor dat je altijd snel en effectief kan stomen, ook…Meer

De Tristar ST-8921 Kledingstomer heeft een extra krachtige stoomdruk en is daarmee ideaal om kreuken,…Meer

 
We hebben je verteld waar je op kunt letten als je zoekt naar de beste kledingstomer. Echter, je kunt ook naar andere factoren kijken. Hierdoor kan het uitkiezen van het ideale model moeilijk lijken. We willen je echter zoveel mogelijk op weg helpen. Daarom hebben we een top 10 lijst voor je in elkaar gezet. Deze lijst is tot stand gekomen aan de hand van de best verkochte varianten. Je kunt er dus vanuit gaan dat het gaat om hoogwaardige apparaten. Echter, je hoeft niet zomaar aan te nemen dat deze stomers aansluiten bij je behoeften. Daarom hebben we elke variant afzonderlijk gerecenseerd. Door de recensies te lezen, kom je meer te weten over elk model. Tot slot kun je de stomers met elkaar vergelijken en vervolgens de beste kledingstomer voor jouw behoeften uitkiezen.
 
Dit is vervelend, omdat je dan wellicht geneigd bent om de kleding opnieuw te wassen. Gelukkig is er een manier om zowel kreukels als luchtjes uit je kleding te verwijderen. Je kunt namelijk een kledingstomer gebruiken. Er zijn twee varianten van dit apparaat. Zo kun je kiezen voor handstomers of stomers op een statief. Doordat handstomers compact zijn, kun je ze behalve thuis ook op reis gebruiken. De varianten op een statief zijn weliswaar wat groter, maar zij beschikken over een ophangsysteem. Ook hebben ze meestal een groter waterreservoir. Als je zoekt naar de beste kledingstomer, dan let je dus op het type stomer. Daarnaast laat de stoomafgifte per minuut je zien hoe krachtig het apparaat is. Vind hier jouw beste kledingstomer!
 

1. Philips Steam&Go Plus GC365/80

De meesten van ons zetten van tevoren kleren klaar als we ergens naartoe moeten gaan. Soms kan het echter voorkomen dat je weet wat je wil aandoen, maar je hebt het nog niet gereed gezet. Wanneer je vervolgens de gewenste kleding uit de kast haalt, dan zie je dat deze kreukels heeft. Philips Steam&Go Plus GC365 80Misschien heeft het kledingstuk zelfs een geurtje gekregen. Dit is een ramp, want iets anders uitkiezen kan betekenen dat je laat aankomt. In dergelijke gevallen is een stomer voor last-minute klusjes ideaal. Klinkt zo’n model als de beste kledingstomer voor jou? Dan raden we de Philips Steam&Go Plus GC365/80 aan. Dit apparaat is de beste kledingstomer voor jou. Hij is namelijk compact, lichtgewicht en werkt snel. Hierdoor is hij ideaal om last-minute je kleding bij te werken.

De Philips Steam&Go Plus GC365/80 is een handstomer. Dit betekent dat je hem comfortabel in je hand houdt terwijl je je kleding bijwerkt. Hij heeft bovendien zo’n snelle werking dat je nog snel 1 of 2 kledingstukken kunt behandelen voordat je vertrekt. Hierbij hoef je het waterreservoir niet opnieuw te vullen. Het reservoir is namelijk groot genoeg om kleine klusjes ongestoord te klaren. Als je dit apparaat in huis hebt, hoef je minder vaak een strijkplank te gebruiken. Hij wordt namelijk snel warm en verwijdert kreuken eenvoudig en effectief. Zelfs hangende kledingstukken kun je probleemloos stomen. Daarvoor houd je de handstomer verticaal vast. Heb je te kampen met hardnekkige kreukels? Dan kun je je kledingstuk op een vlak oppervlak leggen. Hierna gebruik je de stomer horizontaal.

Eigenschappen van de Philips Steam&Go Plus GC365/80:

 • Op alle strijkbare kleding gebruik je de handstomer veilig.
 • Dit apparaat kun je zowel horizontaal als verticaal gebruiken.
 • Houd er rekening mee dat hij niet zo glad strijkt als een stoomstrijkijzer.
 • Als je het waterreservoir hebt gevuld, dan kun je 1 tot 2 kledingstukken behandelen.
 • Hij heeft een compact design en weegt slechts 0,7 kg, dus je neemt hem gemakkelijk met je mee.

2. Tristar ST-8916

Een kledingstomer schaf je aan om op een snelle manier kreuken te verwijderen uit je kleding of ander gestoffeerd materiaal. Echter, elke stomer heeft deze werking. Hoe kies je dan een variant uit die bij je past? Je kunt onder andere nagaan wat de stoomafgifte per minuut is. Als het apparaat een hoge Tristar ST-8916stoomafgifte per minuut heeft, dan kun je je kleding snel behandelen. Is daarom een variant met een hoog vermogen en hoge stoomafgifte per minuut ideaal voor jou? Moet jouw beste kledingstomer bovendien een plug and play model zijn? Dan kun je kiezen voor de Tristar ST-8916. Dit model is de beste kledingstomer voor jou, omdat hij krachtig is. Hij heeft namelijk een vermogen van 1200 Watt. Deze kracht combineert hij met een continue stoomafgifte van 20 gram per minuut. Het apparaat is tevens een plug and play variant, die binnen 35 seconden klaar is voor gebruik.

Je hebt dus gezien dat de Tristar ST-8916 een krachtig apparaat is. Deze stomer gebruik je om op een eenvoudige manier vieze geuren, kreuken en bacteriën in kleding te verfrissen. Ook andere gestoffeerde materialen kun je aanpakken met dit apparaat. Hierdoor zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Het is tevens fijn dat het apparaat gemakkelijk is te gebruiken. Hij is zelfs compact, waardoor hij een geweldige en snelle vervanger is van een strijkijzer. Na een behandeling met dit apparaat kun je je kleding of gestoffeerd materiaal er weer als nieuw uit laten zien. Dit is niet verbazingwekkend, omdat de handstomer optimaal stoom verspreidt. Deze stoom dringt door tot in de vezels van de stof. Zo verdwijnen vervelende lichaamsgeuren, rokerslucht en kreuken. De hete stoom doodt ook 99% van de bacteriën en huisstofmijt.

Eigenschappen van de Tristar ST-8916:

 • Doordat hij gemakkelijk is te gebruiken, kun je je kleding er zonder veel gedoe mee aanpakken.
 • Je krijgt er twee borstelopzetstukken bij voor dikkere stoffen en voor het verwijderen van stofjes.
 • Strijken hoeft niet meer, want je gebruikt je kledingstomer om te genieten van kreukvrije kleding.
 • Binnen slechts 35 seconden is de handstomer opgewarmd, dus je kunt er snel mee aan de slag gaan.
 • Dit apparaat verfrist kleding en doodt tevens 99% van alle bacteriën waardoor je een schoon gevoel hebt.

3. Princess Garment 332846

Hoewel je kunt kiezen voor zowel handstomers als rechtopstaande modellen, kiezen velen voor de handstomers. Dit komt doordat je handstomers gemakkelijk met je mee kunt nemen. Zelfs als je op reis gaat, kun je dagelijks met netjes gestoomde kleding op stap gaan. Je neemt een handstomer namelijk Princess Garment 332846gewoon met je mee. Zoek jij daarom ook naar een compacte handstomer? Moet hij bovendien licht zijn? Dan is de Princess Garment 332846 wellicht de beste kledingstomer voor jou. Dit model is namelijk een handstomer. Hij is bovendien compact en relatief licht. Hierdoor neem je hem gemakkelijk met je mee. Waar je ook naartoe gaat, je kleding is vrij van kreukels en onaangename geurtjes. Ideaal toch?

De meesten van ons vinden het niet prettig om onze kleding te strijken. Daarom komt een handstomer goed van pas. In veel gevallen is een dergelijk apparaat (bijna) even snel warm als een strijkijzer. Je maakt dus gebruik van stoom en bent binnen een handomdraai klaar voor vertrek. Dit is ook het geval bij de Princess Garment 332846. Als je weinig tijd hebt, hoef je niet te vrezen. De handstomer is namelijk binnen slechts één minuut gebruiksklaar. Je kunt er dus vrijwel meteen mee aan de slag gaan. Daarnaast is het niet erg als je hem een keertje aan vergeet. Hij schakelt zichzelf na een bepaalde tijd namelijk automatisch uit. Zo kun je dus je kleding snel behandelen en vervolgens zorgeloos uit huis gaan.

Eigenschappen van de Princess Garment 332846:

 • Zijn waterreservoir kan 0,26 liter water bevatten.
 • Binnen slechts 1 minuut is dit apparaat gebruiksklaar.
 • Hij schakelt zichzelf na een bepaalde tijd automatisch uit.
 • Het is mogelijk om de stomer te bevestigen aan een waterflesje.
 • Houd er rekening mee dat de handstomer slechts 1 warmtestand heeft.

4. SteamOne S-Travel White

Ben je al eens op reis gegaan met een koffer vol gestreken kleding? Vervolgens kom je op je vakantieplek aan en ontdekt dat je kleding onder de kreukels zit. Dit is niet fijn. Misschien hebben je schoenen zelfs een geur losgelaten waardoor je kleding niet fris meer ruikt. Dit alles klinkt als een ramp, toch? SteamOne S-Travel WhiteGelukkig hoeft dit je nooit meer te overkomen. Je kunt namelijk gebruik maken van een compacte handstomer. Het apparaat zet je gewoon in je koffer, waardoor je voorbereid bent op kreukels en onaangename geuren. Is een handstomer voor op reis daarom de beste kledingstomer voor jou? Dan kennen we een model dat je waarschijnlijk goed kunt gebruiken, namelijk de SteamOne S-Travel White. Dit model is voor jou de beste kledingstomer. Hij is namelijk ideaal voor op reis.

Het enige wat je nodig hebt om de SteamOne S-Travel White te gebruiken is een stopcontact. Hierna kun je ervoor zorgen dat je kleding fris en kreukvrij is, ongeacht waar je bent. De handstomer heeft namelijk een compact formaat en is daarom draagbaar. Je zet hem hierdoor eenvoudig in je reistas of koffer. Wanneer je bent aangekomen, kun je je kleding gemakkelijk ontkreuken en verfrissen. Dit gebeurt razendsnel. Binnen slechts 30 seconden is de handstomer namelijk opgewarmd en klaar voor gebruik. Hij is tevens krachtig met een vermogen van 1400 Watt en een stoomafgifte van 24 gram per minuut. Dankzij deze kracht verdwijnen kreuken binnen een handomdraai. Zelfs de meest delicate stoffen kun je zorgeloos stomen. De kledingstomer heeft namelijk een RVS stoomplaat.

Eigenschappen van de SteamOne S-Travel White:

 • In minder dan een minuut is hij gebruiksklaar.
 • Bij aankoop van dit model krijg je er een kledinghaak bij.
 • Houd er rekening mee dat dit apparaat geen pauzestand heeft.
 • Hij heeft een snoer van 2 meter, dus je hebt relatief veel bewegingsvrijheid.
 • Met een gewicht van 1,1 kg is hij relatief licht, dus je neemt hem gemakkelijk mee op reis.

5. Aigostar Mini Mint 31JTI

Personen die naar een kledingstomer zoeken hebben meestal 2 dingen gemeen. Ze willen een apparaat hebben waar ze gemakkelijk hun kleding mee kunnen stomen. Hierdoor verwijderen zij namelijk kreukels uit de stof. Daarnaast wordt de stof ook ontdaan van onaangename geuren. Het tweede punt waar men Aigostar Mini Mint 31JTImeestal op let is dat de stomer gebruiksvriendelijk is. De meesten van ons willen namelijk niet eerst een uitgebreide handleiding doornemen voordat we aan de slag gaan. Zoek jij daarom naar de beste kledingstomer die zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk is? Dan raden we de Aigostar Mini Mint 31JTI aan. Dit apparaat is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast zorgt hij voor efficiënte resultaten. Om die reden is dit model wellicht de beste kledingstomer voor jou.

Kijken we naar zijn werking, dan zien we dat dit apparaat lichte kreukels glad maakt. Bovendien verwijdert hij geurtjes uit diverse soorten textiel. Hij is daarom perfect voor een intensieve stoombehandeling, maar kan ook gebruikt worden voor een last-minute opfrisbeurt. Zo zie je er altijd verzorgd uit. De handstomer is bovendien praktisch ontworpen. Zo is hij licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen wanneer je op reis gaat. Aan de hand van hetgeen je probeert te stomen, heb je misschien meer of juist minder stoom nodig. Daarom kun je de stoomtoevoer gemakkelijk aanpassen door de schuifknop aan het handvat te gebruiken. Je kunt bij de Aigostar Mini Mint 31JTI zelfs zorgen voor een continue stoomafgifte.

Eigenschappen van de Aigostar Mini Mint 31JTI:

 • Doordat hij een compact en licht design heeft, kun je hem meenemen op reis.
 • Met een snoer van 1,9 meter heb je veel bewegingsvrijheid tijdens het stomen.
 • Bij dit apparaat heb je de mogelijkheid om een continue stoomafgifte in te stellen.
 • Gebruik je hem niet, dan gaat hij na 8 minuten automatisch over in de stand-by modus.
 • Desgewenst kun je hem instellen op de energiebesparende modus, waardoor je energie bespaart.
 • Is het water in het reservoir minder dan de minimum markering, dan wordt de droogkookbeveiliging ingeschakeld.