Vergelijk de top 5 en vind hier de beste huistelefoon van 2020!

Product
1. Gigaset AS405 - Duo DECT telefoon - Zwart Meer »
2. Gigaset E290E - Duo Senioren DECT telefoon - Zwart Meer »
3. Gigaset AS190 - Single DECT telefoon - Zwart Meer »
4. Gigaset A220 Duo v2 - Duo DECT telefoon - Zwart Meer »
5. Gigaset A670A - Duo DECT telefoon - met antwoordapparaat - Zilver/Zwart Meer »
6. Gigaset A415 - Duo DECT telefoon - Zwart Meer »
7. Gigaset A670A - Trio DECT telefoon - Antwoordapparaat - Zilver/Zwart Meer »
8. Philips D2552B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handsets met antwoordapparaat, 50 namen/nummers en nummerherkenning - Zwart Meer »
9. Gigaset A415A - Trio DECT telefoon - Antwoordapparaat - Zwart Meer »
10. Gigaset AL220A Duo v2 - Duo DECT telefoon - Zwart Meer »

Hoewel de meesten van ons tegenwoordig een smartphone gebruiken, is een vaste telefoon niet weg te denken. Een vaste telefoon oftewel een DECT-telefoon is niets anders dan een huistelefoon. Er zijn op dit vlak enorm veel keuzemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een telefoon met meerdere handsets. Daarnaast is het handig om na te gaan welke functies voor jou belangrijk zijn. Je kunt namelijk kiezen voor een telefoon met een antwoordapparaat of met verlichte toetsen. Er zijn zelfs modellen die speciaal voor senioren zijn ontwikkeld. Dergelijke varianten beschikken over grote toetsen en vaak ook een groot display. Hoe kies je dan de beste huistelefoon uit? Door verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Wij helpen je door middel van dit artikel op weg. Lees het artikel dus gauw en kies jouw beste huistelefoon uit!

Beste huistelefoon van 2020

Als je reeds weet welke functies en specificaties belangrijk zijn voor jou, dan kies je gemakkelijk de beste huistelefoon uit. Echter, doordat er veel verschillende vaste telefoons beschikbaar zijn, is het uitkiezen van het ideale model wellicht een uitdaging. Gelukkig hoef je niet te vrezen. Wij vergemakkelijken namelijk je zoektocht. Hoe doen we dit? We zijn voor je nagegaan welke DECT-telefoons momenteel het best verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld met zoveel mogelijk telefoons van verschillende merken. We hebben zelfs rekening gehouden met telefoons met een verschillend aantal handsets. Hierdoor komt iedereen aan zijn trekken. Om je verder op weg te helpen, hebben we zelfs elk model afzonderlijk gerecenseerd. Je kunt dus gemakkelijk de beste telefoon voor jouw behoeften uitkiezen door dit artikel te lezen.

1. Gigaset A220 – Duo DECT telefoon

In de inleiding hebben we gesproken over telefoons met een verschillend aantal handsets. Het is namelijk handig om te kiezen voor het aantal handsets dat ideaal is voor jouw thuissituatie. Denk maar aan een koppel dat in een relatief klein appartement woont. Zij hebben wellicht genoeg aan een telefoon met 2 handsets. De ene krijgt een centrale plek in de woonkamer en de andere zet je in de slaapkamer. Klinkt daarom een telefoon met 2 handsets als de beste huistelefoon voor jou? Dan kun je kiezen voor de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon. Deze telefoon is wellicht de beste huistelefoon voor jou, omdat hij beschikt over 2 handsets.

Gigaset A220 - Duo DECT telefoon

Je ervaart met de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon bovendien enorm veel comfort. Het gaat namelijk om een ongecompliceerde en complete bundel voor je standaard telefoonwensen. Zo heeft de telefoon gebruiksvriendelijke toetsen. Er is bij deze toetsen gezorgd voor een duidelijk en gevoelig drukpunt. Daarnaast heeft de telefoon een verlichte handsfree-toets. Je kunt hiermee met slechts één toetsdruk overschakelen op handsfree-bellen. Ook het installeren van dit model is een fluitje van een cent. Hij is namelijk een plug & play toestel, omdat de handset bij levering reeds is aangemeld bij het basisstation. Je geniet tevens van het feit dat dit toestel milieuvriendelijk is. Hij beschikt namelijk over de Eco Mode Plus-technologie.

Eigenschappen van de Gigaset A220 – Duo DECT telefoon:

 • Er is gezorgd voor een verlicht, grafisch display.
 • Handsfree-telefoneren is mogelijk door middel van de verlichte handsfree-toets.
 • Hij beschikt over nummerweergave en geeft tijdens elk gesprek de datum en gesprekstijd weer.
 • Dit model beschikt over gebruiksvriendelijke toetsen met een duidelijk en nauwkeurig drukpunt.
 • De installatie is eenvoudig, want de handsets zijn bij levering reeds aangemeld bij het basisstation.
 • Je kunt er tot 80 contactpersonen in opslaan en hij slaat tot 35 ingekomen en gemiste oproepen op.

2. Gigaset A415A – Trio DECT telefoon

We hebben het zojuist gehad over een telefoon met twee handsets. Wat doen personen echter die in een relatief groot huis wonen? Dergelijke personen kunnen het liefst kiezen voor een telefoon met drie handsets. Op die manier kun je op meerdere plekken in huis een handset zetten. Hierdoor ben je altijd in de buurt van één van de handsets wanneer je wordt gebeld. Is de beste huistelefoon voor jou daarom een variant met drie handsets? Kies dan voor de Gigaset A415A – Trio DECT telefoon. Dit model is wellicht de beste huistelefoon voor jou, omdat hij beschikt over drie handsets. Bovendien gun je jezelf met dit model het comfort van een moderne telefoon. Dit komt doordat de telefoon een modern design heeft, draadloos is en zeer gebruiksvriendelijk is.

Gigaset A415A - Trio DECT telefoon

Wanneer je eenmaal gebruik maakt van dit toestel, geniet je er nog meer van. De Gigaset A415A – Trio DECT telefoon heeft namelijk een royaal display, dat duidelijk is af te lezen. Je kunt hierdoor gemakkelijk door de menu’s navigeren. Daarnaast kun je er tot 100 namen en nummers in opslaan. Ongeacht wanneer je belt of wordt gebeld, je geniet van gesprekken in perfecte geluidskwaliteit. Het kan weleens voorkomen dat je ’s nachts gebeld wordt en het licht niet wil aandoen. Dat is geen probleem als je deze telefoon hebt. Je kunt namelijk alles duidelijk aflezen, zelfs onder slechts lichtomstandigheden. Bovendien zorgt de groene, verlichte verbindings- en handsfree-toets voor een probleemloze bediening. Er is zelfs een speciale rode LED die aangeeft of er nieuwe berichten zijn binnengekomen.

Eigenschappen van de Gigaset A415A – Trio DECT telefoon:

 • Er is gezorgd voor een intelligent antwoordapparaat.
 • Desgewenst kun je er tot 4 extra handsets op aansluiten.
 • Onder de toetsen 2 tot 9 sla je eventueel snelkiesnummers op.
 • Bij dit toestel kun je verschillende beltonen en 5 volumeniveaus instellen.
 • Je kunt er 100 contacten in opslaan met daarbij de namen en telefoonnummers.
 • Dankzij de zuinige netadapter is dit toestel goed voor het milieu en je portemonnee.

3. Gigaset AS190 – Single DECT telefoon

We hebben het tot nu toe gehad over een DECT-telefoon met 2 handsets en een met 3 handsets. Echter, als je in een eenkamerappartement woont, dan heb je waarschijnlijk geen behoefte aan meerdere handsets. In dergelijke gevallen is een vaste telefoon met slechts één handset perfect. Moet de beste huistelefoon voor jou daarom een draadloze variant zijn met één handset? Dan raden we de Gigaset AS190 – Single DECT telefoon. Dit toestel is wellicht de beste huistelefoon voor jou. Hij is namelijk een ongecompliceerde draadloze DECT-telefoon met één handset. Bovendien is dit toestel zeer gebruiksvriendelijk. Ondanks dit toestel niet met meerdere handsets komt, mag hij niet onderschat worden.

Gigaset AS190 - Single DECT telefoon

De Gigaset AS190 – Single DECT telefoon geeft je namelijk de mogelijkheid om tot 80 contacten op te slaan. Hierdoor hoef je geen telefoonnummers meer op te schrijven in een boekje. Als je gebeld wordt, weet je bovendien meteen wie je belt. Dit komt doordat het toestel beschikt over nummerweergave en een verlicht display. Je kunt bovendien instellen hoe luid het toestel rinkelt, want hij heeft een instelbaar volume. Misschien maak je je zorgen dat je op een bepaald moment verhuist naar een grotere woning. Hierdoor kun je wellicht behoefte hebben aan meerdere handsets. Ook dat is geen probleem. Je kunt deze DECT-telefoon namelijk uitbreiden tot wel 4 handsets.

Eigenschappen van de Gigaset AS190 – Single DECT telefoon:

 • In de oproeplijst worden er tot 25 ingekomen en gemiste oproepen opgeslagen.
 • Hoewel hij geleverd wordt met één handset, kun je compatibele handsets erop aansluiten.
 • Contactgegevens heb je altijd bij de hand, omdat je er tot 80 contactpersonen in kunt opslaan.
 • Hij beschikt over handige, betrouwbare functies voor alledaags gebruik, zoals nummerweergave.
 • Dit toestel is ontworpen voor gemakkelijk en plezierig telefoneren en heeft daarom een lange gesprekstijd van 18 uur.

4. Panasonic KX-TG6823NLB – Trio DECT telefoon

We hebben het reeds gehad over een telefoon met drie handsets. Het kan echter dat je geen fan bent van het desbetreffend merk. Daarnaast kan het ook dat je op zoek bent naar andere functies en eigenschappen. Moet daarom de beste huistelefoon voor jou een trio DECT-telefoon zijn met nummerherhaling en een geïntegreerd antwoordapparaat? Kies dan voor de Panasonic KX-TG6823NLB – Trio DECT telefoon. Wij vinden dat dit toestel de beste huistelefoon voor jou is. Hij is namelijk een trio DECT-telefoon, wat betekent dat hij geleverd wordt met drie handsets. Bovendien geniet je van allerlei gemakken die dit toestel met zich meebrengt.

Panasonic KX-TG6823NLB - Trio DECT huistelefoon

De toestellen in deze set hebben een 1,8 inch LCD scherm. Daarop kun je duidelijk zien door wie je gebeld wordt. Je kunt bovendien duidelijk aflezen welk nummer je hebt ingetoetst. Als je de Panasonic KX-TG6823NLB – Trio DECT telefoon in huis hebt, hoef je niet eens telefoonnummers te onthouden. Hij heeft namelijk een telefoonboek met plek voor 100 nummers. Daarnaast beschikt dit model over nummerherhaling voor 50 nummers. Er is zelfs gezorgd voor een geïntegreerd antwoordapparaat. Zelfs wanneer je dus niet thuis bent, staat het toestel voor je klaar. Je kunt bovendien lekker lang met je contacten babbelen. Dit apparaat heeft immers een maximale gesprekstijd van 15 uur en een stand-bytijd van 170 uur.

Eigenschappen van de Panasonic KX-TG6823NLB – Trio DECT telefoon:

 • Zijn antwoordapparaat neemt tot wel 30 minuten aan berichten op.
 • Contacten kun je gemakkelijk overzetten van de ene handset naar de andere.
 • De grote toetsen en het verlichte scherm maken de telefoon eenvoudig te bedienen.
 • Aangezien hij geleverd wordt met meerdere headsets, ben je door het hele huis bereikbaar.
 • Ook in het donker kies je gemakkelijk voor het juiste nummer dankzij het verlichte toetsenbord.

5. Profoon PDX-1120 Draadloze Dect Telefoon – 2 handposten

Sommigen van ons zijn van nature een beetje onvoorzichtig. Dat weten fabrikanten van bepaalde producten ook. Daarom worden er tegenwoordig ook robuuste producten ontwikkeld. Klinkt een robuuste, draadloze DECT-telefoon met twee handsets daarom als de beste huistelefoon voor jou? Dan kies je voor de Profoon PDX-1120 Draadloze Dect Telefoon – 2 handposten. Het unieke van dit toestel is dat hij robuust is. Daarnaast beschikt deze gebruiksvriendelijk DECT-telefoon over 2 handsets. Hij is daarom de beste huistelefoon voor jou. Bovendien werk je er graag mee, omdat hij ondanks het eenvoudige uiterlijk beschikt over moderne functies. Zo is hij onder andere zo goed als ongevoelig voor externe storingsbronnen. Dit betekent dat je geniet van ruisvrije gesprekken met een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Profoon PDX-1120 Draadloze Dect Telefoon - 2 handposten

Daarnaast is de Profoon PDX-1120 Draadloze Dect Telefoon – 2 handposten milieuvriendelijk. Hij heeft immers het Eco friendly kenmerk, wat staat voor een zeer laag stralingsniveau. Je kunt bij dit toestel ook gebruik maken van allerlei handige functies. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in zijn geheugen vijftig voorkeuzenummers en namen kunt opslaan. Hierdoor hoef je geen telefoonnummers meer te onthouden of op te schrijven in een boekje. Je hebt namelijk altijd al je vrienden, bekenden en familieleden onder de knop. Ook de belangrijke telefoonnummers van hulpverleners en instanties kun je gemakkelijk opslaan. Heb je na een tijdje behoefte aan extra handsets? Geen probleem. Doordat dit toestel GAP compatibel is, kun je het aantal handsets gemakkelijk uitbreiden.

Eigenschappen van de Profoon PDX-1120 Draadloze Dect Telefoon – 2 handposten:

 • Je kunt dit toestel eenvoudig uitbreiden tot maximaal 5 handsets.
 • Hij is zo goed als ongevoelig voor diverse externe storingsbronnen.
 • In zijn interne telefoonboek is er ruimte voor maar liefst 50 nummers.
 • Op het display is er gezorgd voor een duidelijke naam- en nummerweergave.

Heb je geen geschikte telefoon gevonden? Geen nood. Bekijk dan het artikel over de beste DECT telefoon. Wellicht vind je daar een huistelefoon die volledig aansluit bij jouw behoeften.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.