Op zoek naar het beste huis alarmsysteem van 2021? Hier vind je de top 10!

In huis hebben we allemaal waardevolle spullen. Daarom is het belangrijk dat we ons huis beveiligen tegen inbraak.

Beste huis alarmsysteem van 2021

Product
1. Eufy by Anker Draadloos Alarmsysteem - 5-delig - Inclusief HomeBase Meer »
2. TK-Star 905 GPS Tracker - 90 dagen accu - Met simkaart! Meer »
3. ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Wifi – GSM Functie – Als Beste Getest Meer »
4. Ring Alarm 5-delige Starter Kit - Draadloos alarmsysteem Meer »
5. Anti-diefstal - Alarminstallatie draadloos - Alarm beveiliging - Fietsalarm - Huisalarm - Motor alarm - Auto alarm - Alarm met afstandsbediening - SOS geluid - 113 Decibel - Waterdicht Meer »
6. WiFi Draadloos alarmsysteem voor woning met binnen en- buitencamera - Beveiligingssysteem zonder abonnement - Pro pakket - Volledige huisbeveiliging Meer »
7. Fietsalarm - Scooter Alarm - Anti Diefstal - Alarmsysteem Draadloos - Alarm voor o.a. Scooter, Fiets, E-Bike, Motor, Raam, Kluis - INCL. Batterijen Meer »
8. KlikAanKlikUit Draadloos Beveiligingssysteem - ALSET-2000 NL Meer »
9. eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem - WIFI - GSM-functie - Inclusief accessoire pakket Meer »
10. 2x Draadloze Mini-Alarmen Set met Sensor - 2 Stuks - 95 dB - Inclusief Batterijen en Montageset | Pakket van 2 Magnetische Deur en Raam Sensor Alarmsystemen | Woningbeveiliging | Waarschuwings Alarm Tegen Inbrekers en Indringers Meer »

In een dergelijk geval biedt een alarmsysteem uitkomst. Hoe kies je dan het beste huis alarmsysteem uit? Je let op diverse zaken. Denk maar aan de manier waarop het systeem aangesloten wordt. Het is ook handig om na te gaan hoe je gealarmeerd wenst te worden. Sommige systemen sturen de melding via een smartphone app, andere systemen via sms en weer andere via e-mail. Je kunt zelfs gealarmeerd worden via een telefonische oproep, een geluidsalarm en een lichtalarm. Tot slot ga je na welke extra opties voor jou belangrijk zijn. Denk maar aan een eenvoudige bediening, bediening op afstand, een back-up frequentie, back-up batterijen of een instelbare vertragingstijd. Aan de hand van deze factoren kun je jouw beste huis alarmsysteem uitkiezen.

We hebben je hierboven laten zien dat waar je op kunt letten bij het uitkiezen van jouw beste huis alarmsysteem. Doordat er enorm veel factoren zijn waar je op kunt letten, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Daarom staan wij voor je klaar. We zijn eerst nagegaan welke alarmsystemen voor in huis momenteel het best verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Het gaat hierbij om basissystemen, maar ook relatief uitgebreide varianten. Bovendien zijn de systemen van verschillende merken. Hierdoor komt iedereen aan zijn trekken. Om meer te weten te komen over de verschillende alarmsystemen, kun je de onderstaande recensies lezen. Vergelijk vervolgens de verschillende systemen met elkaar en kies het beste huis alarmsysteem voor jouw behoeften uit.

1. WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit

We kennen allemaal de uitdrukking “waarom moeilijk als het makkelijk kan”. Velen van ons leiden ons leven ook op deze manier. Daarom zie je tegenwoordig dat steeds meer mensen kiezen voor een smart woning. Dit is een woning waarbij verschillende apparaten op elkaar zijn ingesteld. Ook kun je ervoor kiezen dat bepaalde apparaten op een vastgesteld tijdstip beginnen te werken. Je hoeft er dus niet bij te zijn voor de apparaten om klusjes voor je te klaren. Wanneer je na een lange dag thuiskomt of ’s morgens wakker wordt, staat alles reeds voor je klaar. Is daarom het beste huis alarmsysteem voor jou een smart systeem? Dan raden we het WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit aan.

WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit

Het WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit is een exclusieve bundel. Hij bestaat uit een alarmsysteem en een draadloos verlichtingssysteem. Als je deze items als set aanschaft bespaar je honderden euro’s. Bovendien zorg je ervoor dat je huis of kantoor slim is beveiligd. Het gaat hier namelijk om een draadloos alles-in-één alarmsysteem. Desgewenst kun je dit systeem uitbreiden met 160 slimme sensoren. Op die manier kun je je woning tegen diverse rampen beschermen. Behalve tegen inbraak beveilig je je woning hiermee ook tegen brand-, paniek-, waterschade en zelfs koolmonoxidevergiftiging. Het is niet verbazingwekkend dat veel personen kiezen voor dit slimme alarmsysteem, dat je alarmeert per telefoon, sms of e-mail.

Eigenschappen van het WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit:

 • De Hue LED lampen kun je vanaf elke plek ter wereld bedienen.
 • Het systeem kun je in slechts 5 minuten zelf installeren zonder boren.
 • Dankzij de aanwezigheidssimulator ziet je huis er bewoond uit en is de kans op woninginbraak kleiner.
 • Je hebt keuze uit een basisdienst of een beveiligingsdienst in de vorm van een maandelijks abonnement.
 • Bij een alarmsituatie gaat de sirene af, worden de buren gebeld en geven de Hue lampen een fel knipperend waarschuwingslicht.
 • In het starterspakket zit er onder meer een huiscentrale met luide sirene, 2 bewegingsmelders, een raam-/deurcontact en een bedieningspaneel.

2. Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem

Heb je de eigenschappen van het vorige systeem gelezen? Dan heb je gezien dat dat systeem is voorzien van een aanwezigheidssimulator. De bedoeling van een dergelijke simulator is om je huis er bewoond uit te laten zien. Hierdoor is de kans op woninginbraak kleiner. Echter, er zijn ook andere manieren om een inbraak te voorkomen. Je kunt namelijk inbrekers wegjagen voordat ze zelfs binnen zijn. Klinkt een dergelijk systeem als het beste huis alarmsysteem voor jou? Dan kies je voor het Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem. Voor jou is dit systeem wellicht het beste huis alarmsysteem. Hij is namelijk een plug & play systeem, dat inbrekers wegjaagt voordat ze binnen zijn. Hierdoor voel je je veilig en beschermd in je woning. Zelfs als je niet thuis bent, vrees je niet voor je waardevolle spullen, want inbrekers komen niet zomaar binnen.

Somfy Home Alarm - Draadloos alarmsysteem

Wil je meer weten over het Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem? Lees dan gauw de uitgebreide recensie over dit systeem in het artikel over het beste alarmsysteem.

Eigenschappen van het Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem:

 • Via de Somfy app ontvang je een herinnering om je alarm te activeren.
 • Binnen slechts 10 minuten kun je dit plug & play systeem installeren en activeren.
 • De sensoren kun je neerzetten of opplakken, waardoor een eenvoudige installatie gegarandeerd is.
 • Dankzij de slimme IntelliTAG deur/raamsensor wordt je reeds gewaarschuwd voordat een inbreker binnen is.
 • Door middel van pushberichten die je op je smartphone ontvangt, houdt dit systeem je op de hoogte van onraad.
 • Alle hoeken in huis worden door dit systeem beveiligd, omdat het om een allround alarmsysteem, compleet met sirene, gaat.
 • Hij heeft een bewegingsdetector die direct reageert op onverwachte temperatuurverschillen en die huisdieren links laat liggen.

3. Multifunctioneel Alarm met Afstandsbediening (Merkloos)

We kennen allemaal wel iemand die alleen producten van topmerken aanschaft. Over het algemeen doet men dit om verzekerd te zijn van producten van goede kwaliteit. Echter, er zijn ook merkloze producten of producten van onbekende merken die geweldig presteren. Meestal zijn deze varianten wat goedkoper dan de bekendere merken. Toch, mogen deze producten niet onderschat worden. Klinkt daarom een merkloos, betrouwbaar systeem als het beste huis alarmsysteem voor jou? Kies dan voor het Multifunctioneel Alarm met Afstandsbediening (Merkloos). Hoewel dit product merkloos is, bescherm je jouw waardevolle eigendommen optimaal ermee. Het gaat hier immers om een hightech multifunctioneel alarm.

Multifunctioneel Alarm met Afstandsbediening (Merkloos)

Klinkt het Multifunctioneel Alarm met Afstandsbediening (Merkloos) als het beste huis alarmsysteem voor jou? Hij brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo wordt hij geleverd met een afstandsbediening. Je kunt hem bovendien gebruiken voor het beveiligen van ramen, deuren, fietsen, motoren en nog veel meer. Dit is handig, omdat je dan niet steeds op zoek hoeft te gaan naar een nieuw alarm. Je beveiligt gewoon hetgeen op dat moment belangrijk voor je is. Bij dit alarm heb je zelfs de mogelijkheid om je veiligheid voorop te stellen door het ingebouwde SOS-alarm. Maak jij binnenkort gebruik van dit eenvoudige, maar zeer effectieve alarmsysteem?

Eigenschappen van het Multifunctioneel Alarm met Afstandsbediening (Merkloos):

 • Het alarm heeft een stand-by tijd van zo’n 6 tot 10 maanden.
 • Zijn afstandsbediening heeft een stand-by tijd meer dan een jaar.
 • Dit waterdichte (IP55) systeem wordt inclusief batterijen geleverd.
 • Hij heeft een draadloos bereik tot 20 meter en beschikt over 7 gevoeligheidsstanden.
 • Je kunt kiezen uit 6 soorten belgeluiden en kunt desgewenst gebruik maken van de SOS-functie.

4. eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem

Als je gebruik maakt van een alarmsysteem, dan wil je waarschijnlijk volledige controle hebben. Zo wil je wellicht de mogelijkheid hebben om zelf instellingen aan te passen. Het is daarnaast handig als je ook zones kunt creëren en gebruikers toe kunt voegen. Nadat je gebruikers hebt toegevoegd, geef je hen specifieke rechten. Als er dan toch iets misgaat in huis, dan weet je wie (mede)verantwoordelijk is. Klinkt een systeem met al deze opties als het beste huis alarmsysteem voor jou? Dan raden we het eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem aan. Dit systeem is voor jou wellicht het beste huis alarmsysteem. Hij beschikt namelijk over alle bovengenoemde opties. Daarnaast ontvang je meldingen van dit systeem in een handige applicatie. Via deze applicatie stel je zelf de gewenste instellingen in. Het systeem met een ingebouwde sirene wordt geleverd met een bewegingsmelder, 2 raam/deurmagneetcontacten, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags.

eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem

Hierdoor is het eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem zeer compleet. Wil je er meer over lezen? Bekijk dan de recensie over dit product in het artikel over het beste alarmsysteem.

Eigenschappen van het eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem:

 • De functionaliteit kun je op het scherm van dit systeem aflezen.
 • Dit systeem bedien je via een unieke en eenvoudig te gebruiken applicatie.
 • Nadat je het systeem hebt aangeschaft, kun je hem desgewenst uitbreiden.
 • Je kunt dit systeem koppelen aan IP camera’s voor binnen en/of buitengebruik.
 • In het pakket zit er een bewegingsmelder, 2 raam/deur-magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags.

5. Blaupunkt Draadloos Alarm Systeem SA 2700

We hebben je reeds verteld over vier superieure alarmsystemen. Daarbij heb je gezien dat sommige varianten wat uitgebreider zijn dan anderen. Het is zelfs mogelijk om bepaalde systemen zelf te installeren. Hierdoor bespaar je installatiekosten. Is het beste huis alarmsysteem voor jou een variant van topkwaliteit die je gemakkelijk zelf kunt installeren? Dan raden we het Blaupunkt Draadloos Alarm Systeem SA 2700 aan. Dit systeem is het paradepaardje binnen GSM-systemen. Je kunt hem namelijk in slechts 3 gemakkelijke stappen installeren. Op die manier ga je meteen aan de slag met het beveiligen van je woning en inboedel. Is dit systeem daarom het beste huis alarmsysteem voor jou?

Blaupunkt Draadloos Alarm Systeem SA 2700

Hoewel we liever niet willen dat inbrekers ons huis binnendringen, kan dit helaas toch gebeuren. Mocht dat het geval zijn, dan hoef je je geen zorgen te maken. Het Blaupunkt Draadloos Alarm Systeem SA 2700 stuurt namelijk bij inbraak een sms of belt je. Indien gewenst kun je zelfs instellen dat het systeem andere personen belt. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van hetgeen er gebeurt. Zo kun je ook meteen actie ondernemen. Dankzij dit handige systeem hoef je geen meldkamer abonnement aan te schaffen. Je kunt bovendien met een druk op de knop accessoires toevoegen aan het bestaande systeem. Hierdoor is het uitbreiden van je systeem kinderlijk eenvoudig. Via een app op je smartphone kun je het systeem op afstand in- en uitschakelen. Desgewenst pas je op die manier ook de programmering aan.

Eigenschappen van het Blaupunkt Draadloos Alarm Systeem SA 2700:

 • In een open veld heeft hij een bereik van 300 meter.
 • Voor extra veiligheid beschikt dit systeem over veel uitbreidingsmogelijkheden.
 • Hij is van topkwaliteit, draadloos, eenvoudig te installeren en werkt veilig op GSM.
 • Met een druk op de knop is dit basissysteem uitbreidbaar zodat je extra accessoires kunt toevoegen.
 • Je bedient het systeem via een app op je smartphone (Apple/Android) en via het ingebouwde display.
 • De accessoires van dit apparaat, dat op de beveiligde 868 MHz frequentie werkt, hebben een lange batterijduur.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.