Menu +

Berichten zoeken

Je zoektocht naar de beste elektrische deken van 2020 eindigt hier!

De meesten van ons kijken niet uit naar de donkere dagen van het jaar. Op deze dagen is het meestal namelijk extreem koud.

Beste elektrische deken van 2020

Afbeelding
Product
Medisana HU 665 Ökotex - Elektrische onderdeken - 150x80 cm
#1 Beoordeeld
Na een dag hard werken, wil je niets liever dan ontspannen tot rust komen en heerlijk onbezorgd in slaap… Meer
Cresta KTS101 1P - Elektrische onderdeken - 150x80 cm
Cresta Care elektrische warmte deken 1P KTS101 150*80 cm - Oeko-tex gecertificeerd De Cresta Care KTS101… Meer
Inventum HN197V - Elektrische onderdeken - 160x80 cm
De Inventum HN197V éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd… Meer
LifeGoods Elektrische Bovendeken - 1 Persoons 160x120 cm
Deze flanellen elektrische deken van LifeGoods zorgt dat je warm en ontspannen de koude dagen doorkomt.… Meer
Nedis-Electrische Deken | 80 x 150 cm
Deze Nedis® enkele elektrische deken is perfect voor tijdens koude winternachten. Voorzien van een afneembare… Meer
Inventum HN1312V - Elektrische deken- 150x 80
De Inventum HN1312V éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd… Meer
Inventum HN136I - Elektrische onderdeken - 150x80 cm
De Inventum HN136i éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd… Meer
Inventum HL197V - Elektrische onderdeken met hoeslaken - 210x92 cm
De Inventum HL197V éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd… Meer
Cresta KTS200GR - Elektrische bovendeken - 180x130 cm
Cresta Care microvezel elektrische knuffel- en terrasdeken KTS200 De Cresta Care KTS200 is een heerlijke… Meer
Inventum HN135 - Elektrische deken- 150x80
Elke avond in een voorverwarmd bed De Inventum HN135 éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je… Meer
Product
#1 Beoordeeld

Na een dag hard werken, wil je niets liever dan ontspannen tot rust komen en heerlijk onbezorgd in slaap…Meer

Cresta Care elektrische warmte deken 1P KTS101 150*80 cm - Oeko-tex gecertificeerd De Cresta Care KTS101…Meer

De Inventum HN197V éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd…Meer

Deze flanellen elektrische deken van LifeGoods zorgt dat je warm en ontspannen de koude dagen doorkomt.…Meer

Deze Nedis® enkele elektrische deken is perfect voor tijdens koude winternachten. Voorzien van een afneembare…Meer

De Inventum HN1312V éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd…Meer

De Inventum HN136i éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd…Meer

De Inventum HL197V éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd…Meer

Cresta Care microvezel elektrische knuffel- en terrasdeken KTS200 De Cresta Care KTS200 is een heerlijke…Meer

Elke avond in een voorverwarmd bed De Inventum HN135 éénpersoons elektrische onderdeken zorgt dat je…Meer

 
We hebben je verteld dat er verschillende soorten elektrische dekens zijn. Je kiest dus een variant uit die aansluit bij jouw behoeften. Als je op zoek gaat naar de beste elektrische deken, kom je enorm veel verschillende varianten tegen. Zo kan de verwarmingsmethode verschillen, de afmeting en zelfs het aantal warmtestanden kan verschillen. Het lijkt hierdoor op een moeilijke opgave om het ideale model te vinden. Daarom staan wij voor je klaar. We hebben gekeken naar de best verkochte modellen. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Elk van de dekens uit de top 10 recenseren we afzonderlijk in dit artikel. Je kunt dus de verschillende varianten met elkaar vergelijken. Zo maak je uiteindelijk een goed geïnformeerde keus wanneer je jouw beste elektrische deken uitkiest.
 
Je wil dan het liefst onder je deken kruipen. Toch komt het op sommige dagen voor dat je deken niet warm genoeg bent. Je ligt dan te rillen ondanks je onder je deken ligt. Gelukkig kun je daarom kiezen voor een elektrische variant. Dergelijke dekens zorgen optimaal voor verwarming. Hierdoor hoef je het op de koudere dagen niet koud meer te hebben. Het gebruik van een dergelijke deken is bovendien eenvoudig. Je legt hem op je matras of onder je hoeslaken en hij warmt vervolgens je bed op. Zoek je daarom naar de beste elektrische deken? Dan kun je kiezen voor verschillende varianten. Denk maar aan de variant met aparte voetverwarming of de elektrische bovendeken. Wij helpen je om jouw beste elektrische deken te vinden.
 

1. Nedis-Electrische Deken | 80 x 150 cm

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat je voor verschillende dekens kunt kiezen. Zo is het ene model wat kleiner of heeft de ene deken meer warmtestanden dan de andere. Het ligt dus aan jou om na te gaan welke eigenschappen ideaal zijn voor jouw situatie. Wil je bijvoorbeeld je deken niet delen met je partner? Nedis-Electrische Deken 80 x 150 cmDan kun je kiezen voor een wat smallere deken. Indien nodig schaf je 2 van deze dekens aan, zodat jullie elk je eigen warmtestand kunnen instellen. Klinkt daarom een eenpersoonsdeken als de beste elektrische deken voor jou? Dan kun je kiezen voor de Nedis-Electrische Deken | 80 x 150 cm.

De Nedis-Electrische Deken | 80 x 150 cm is wellicht de beste elektrische deken voor jou. Hij is namelijk een eenpersoonsmodel met een afmeting van 80 x 150 cm. Dit betekent dat je hem niet met je partner hoeft te delen. Ook bepaal je zelf voor welke warmtestand je kiest. Je hebt bij dit model namelijk keuze uit drie verschillende warmtestanden. Bovendien beschikt de deken over een afneembare regelaar en zelfs een LED-indicator. Je kunt dus concluderen dat deze deken perfect is voor tijdens koude winternachten. Hij zorgt er immers voor dat je lekker warm blijft. De deken is zelfs beveiligd tegen oververhitting en kortsluiting. Daarnaast is hij machinewasbaar.

Eigenschappen van de Nedis-Electrische Deken | 80 x 150 cm:

 • Deze polyesterdeken heeft een afmeting van 80 x 150 cm.
 • Er is gezorgd voor een afneembare regelaar en een LED-indicator.
 • Je kunt kiezen voor een van de drie warmtestanden van deze deken.
 • Hij is beveiligd tegen oververhitting en kortsluiting en kan in de machine gewassen worden.

2. Medisana HUB – Elektrische Onderdeken

Wie wil er nou niet genieten van een heerlijk warm bed? Het is namelijk niet prettig om te liggen en te rillen van de kou. Daarom kun je op zoek gaan naar de beste elektrische deken voor jouw behoeften. Er zijn verschillende varianten. Je kiest dus voor een deken die bij jouw situatie past. Wat dacht je van een onderdeken? Medisana HUB - Elektrische OnderdekenEen dergelijke deken is over het algemeen zo’n 3 tot 4 cm dik. Je legt hem op je matras voor een extra zachte ondergrond waar je op kunt slapen. Hierdoor kun je deze deken vergelijken met een topper matras, hoewel de deken wat dunner en warmer is. Wij kennen een elektrische onderdeken die wellicht goed bij je zal passen, namelijk de Medisana HUB – Elektrische Onderdeken.

De Medisana HUB – Elektrische Onderdeken is wellicht de beste elektrische deken voor jou. Hij zorgt er namelijk voor dat je geniet van een heerlijk warm bed. Bovendien kun je jouw gehele lichaam zacht verwarmen en ontspannen als je op deze deken ligt. De deken heeft een unieke werking. Hij stimuleert namelijk de bloedcirculatie in verharde spieren. Ook bevordert hij het welzijn na een vermoeiende dag. Als je gebruik maakt van deze deken, dan wordt je bed op een aangename temperatuur gehouden. Hierdoor kun je ontspannen en snel in slaap vallen. Het prettige van deze deken is bovendien dat hij is voorzien van een elektrische temperatuurcontrole. Hiermee wordt de temperatuur geregeld aan de hand van de stand die je op de schakelaar selecteert.

Eigenschappen van de Medisana HUB – Elektrische Onderdeken:

 • Hij is gemaakt van comfortabel en zacht materiaal.
 • Je kunt kiezen voor 2 verschillende temperatuurstanden.
 • Deze deken heeft een gebruiksvriendelijk bedieningselement.
 • Het gaat hier om een eenpersoons onderdeken van 80 x 150 cm.
 • Houd er rekening mee dat hij niet beschikt over automatische uitschakeling.
 • Bij deze deken houd je zelf de mate van verwarming in de gaten, want er is geen veiligheidssysteem tegen oververhitting.

3. LifeGoods Elektrische Bovendeken – 1 Persoons 160×120 cm

Als je zoekt naar een eenpersoons deken, dan kom je over het algemeen varianten van 80 x 150 cm tegen. Echter, sommige personen hebben een wat groter lichaam dan anderen. Zij willen dan waarschijnlijk een grotere deken hebben om aangenaam warm te blijven. Dergelijke personen kunnen desgewenst een LifeGoods Elektrische Bovendeken - 1 Persoons 160x120 cmtweepersoons deken aanschaffen. Wil je geen tweepersoons variant hebben? Dan kennen we de beste elektrische deken voor jou, namelijk de LifeGoods Elektrische Bovendeken – 1 Persoons 160×120 cm. Deze deken is de beste elektrische deken voor jou, omdat hij qua formaat ligt tussen een eenpersoons en tweepersoons deken. Bovendien is hij een flanellen deken, die je helpt om de koude dagen lekker warme en ontspannen door te komen. Je kunt de deken in bed gebruiken of voor een avondje op de bank.

Voordat je een nieuwe deken aanschaft, is het ideaal als je nagaat welke specificaties voor jou belangrijk zijn. Zo kun je letten op de afmeting, maar ook op het aantal warmtestanden en eventueel andere handige functies. Als je voor de LifeGoods Elektrische Bovendeken – 1 Persoons 160×120 cm kiest, dan kies je voor gemak en warmte. Deze deken beschikt namelijk over maar liefst drie warmtestanden. Je selecteert dus steeds de warmte die op dat moment perfect is. Daarnaast kun je gemakkelijk van stand verwisselen, omdat de deken gemakkelijk is te bedienen. Het prettige van deze deken is tevens dat hij na 180 minuten automatisch uitschakelt. Hij is bovendien voorzien van oververhittingsbeveiliging. Heb je hem gebruikt en is hij vies geworden? Geen nood! Het extra zachte en ademende materiaal kan op de hand gewassen worden.

Eigenschappen van de LifeGoods Elektrische Bovendeken – 1 Persoons 160×120 cm:

 • Hij beschikt over variabele standen voor diverse temperaturen.
 • Na 3 uurtjes schakelt de deken van 160 x 120 cm automatisch uit.
 • Dit model is gemaakt van ontzetten zacht en ademend flanellen materiaal.
 • Deze deken is niet geschikt voor stoomreiniging, strijken, wasmachines of drogers.
 • Houd er rekening mee dat er geen andere tijd dan 3 uur ingesteld kan worden voor de timer.

4. Inventum HN197V – Elektrische onderdeken – 160×80 cm

Denk je maar eens in dat je na het werk thuis aankomt. Je doucht, trekt je pyjama aan en kruipt in bed. Echter, je kunt maar niet in slaap vallen, omdat het super koud is. Een alledaagse deken helpt je in zulke gevallen vaak niet. Daarom is het handig als je een deken hebt die het bed verwarmt. Dit is vooral prettig als je de deken Inventum HN197V - Elektrische onderdeken - 160x80 cmniet hoeft te delen met je partner. Is daarom de beste elektrische deken voor jou een eenpersoons elektrische onderdeken? Dan raden we de Inventum HN197V – Elektrische onderdeken – 160×80 cm aan. Deze deken is voor jou wellicht de beste elektrische onderdeken. Het gaat hier namelijk om een comfortabele eenpersoons elektrische onderdeken.

Door deze deken te gebruiken, kun je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipen. Dit komt doordat de deken is voorzien van maar liefst negen warmtestanden. Ook is de deken verdeeld in twee zones, namelijk het lichaamsgedeelte en het voetengedeelte. Je kunt per zone op een eenvoudige manier voor een bepaalde warmtestand kiezen. Hierdoor voorkom je dat bijvoorbeeld je voeten het koud hebben en je het warm hebt bij je bovenlichaam. Bij de Inventum HN197V – Elektrische onderdeken – 160×80 cm is er gezorgd voor een antibacteriële coating. Eco control zorgt er bovendien voor dat je het verbruik gemakkelijk kunt aflezen in kWh. Doordat de verlichte schakelaar met een LCD display  afneembaar is, kun je de deken in de wasmachine wassen.

Eigenschappen van de Inventum HN197V – Elektrische onderdeken – 160×80 cm:

 • Je kunt kiezen uit maar liefst negen warmtestanden.
 • Eco control zorgt ervoor dat jet het verbruik kunt aflezen in kWh.
 • Het gaat hier om een eenpersoons deken met een afmeting van 160 x 80 cm.
 • De deken is verdeeld in twee zones, namelijk het voetengedeelte en het lichaamsgedeelte.
 • Hij kan gewassen worden in de wasmachine, want de schakelaar met het display is afneembaar.
 • Bij deze deken heb je de mogelijkheid om de temperatuur van de voetenzone apart in te stellen.

5. Cresta KTS101 1P – Elektrische onderdeken – 150×80 cm

In je zoektocht naar een nieuwe elektrische deken, ben je verschillende varianten tegengekomen. Daarbij heb je waarschijnlijk gezien dat de eenpersoons varianten populairder zijn. Dit is begrijpelijk, omdat niet iedereen dezelfde temperatuur aangenaam vindt. Als je de deken moet delen met je partner, dan vindt hij/zij Cresta KTS101 1P - Elektrische onderdeken - 150x80 cmwellicht juist dat het te warm is. Daarom is het handig als beide personen hun eigen deken hebben. Is de beste elektrische deken voor jou en variant die gecertificeerd is? Veiligheid en comfort zijn bij dergelijke modellen gegarandeerd. Wij kennen een dergelijke deken, die wellicht goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Cresta KTS101 1P – Elektrische onderdeken – 150×80 cm. Dit model is de beste elektrische deken voor jou, omdat hij Oeko-tex gecertificeerd is.

Hoewel een certificering zorgt voor een gevoel van zekerheid, let je ook op andere factoren. Dat begrijpt de fabrikant van de Cresta KTS101 1P – Elektrische onderdeken – 150×80 cm ook. Daarom is deze warmtedeken ook heerlijk warm én comfortabel. Je kunt er tevens veilig gebruik van maken en er lang van genieten. Het laatste heeft de deken te danken aan het feit dat hij van hoogwaardige materialen is gemaakt. Je kunt de deken dus optimaal gebruiken om lekker warm te blijven tijdens de koudere seizoenen. Deze deken is bedoeld voor 1 persoon. Bovendien krijg je er een controller bij om de temperatuur naar wens in te stellen. Je gebruikt de deken eenvoudig. Zo leg je hem onder het laken, waardoor hij je bed voorverwarmt. Je kunt rekenen op optimaal comfort, omdat hij gemaakt is van zachte Polarfleece. Hij voelt ook heerlijk zacht aan.

Eigenschappen van de Cresta KTS101 1P – Elektrische onderdeken – 150×80 cm:

 • Voor een comfortabel gebruik selecteer je een van de drie warmtestanden.
 • Doordat hij gemaakt is van zachte Polarfleece voelt deze deken heerlijk zacht aan.
 • Zijn Oeko-Tex keurmerk betekent dat hij is getest op schadelijke stoffen en deze zitten er niet in.
 • Bij deze energiezuinige deken kun je desgewenst de verwarming lager zetten om te bezuinigen op de stookkosten.
 • Hij mag gewassen worden in de wasmachine en beschikt over een dubbel veiligheidssysteem, oververhittingsbeveiliging en thermobeveiliging.