Lees dit artikel en vind gemakkelijk de beste draadloze printer van 2021!

Soms komt het voor dat je al helemaal klaar bent voor vertrek. Plotseling denk je eraan dat je een belangrijk document nog niet hebt uitgeprint.

Beste draadloze printer van 2021

 
Een draadloze printer wordt ook wel een WiFi printer genoemd. Dit komt doordat dergelijke printers eigenlijk via je WiFi netwerk werken. Er zijn bovendien verschillende varianten. Denk maar aan zwart-wit printers, all-in-one varianten, enzovoorts. Ook de functies van de printers kunnen verschillen. Het kan daarom ingewikkeld lijken om de beste draadloze printer uit te kiezen. Gelukkig hebben wij voor jou de ideale oplossing. We hebben namelijk een top 10 samengesteld aan de hand van de best verkochte modellen van dit moment. Daarnaast hebben we alle vijf varianten afzonderlijk gerecenseerd. Op die manier kun je de verschillende printers met elkaar vergelijken. Het vinden van de beste draadloze printer is nu dus een stuk gemakkelijker!
 
Misschien heb je het document op je telefoon. Dan moet je eerst je smartphone koppelen aan je computer en pas daarna kun je printen. Gelukkig behoort dit probleem tot het verleden. Je kunt namelijk de beste draadloze printer voor jouw behoeften aanschaffen. Een dergelijke printer verbind je draadloos met je netwerk. Je hebt dus geen netwerkkabel nodig voor de aansluiting. Hoe werkt een dergelijke printer dan? Deze werkt via Apple AirPrint of Google Cloud printing. Met een dergelijke printer stuur je dus gemakkelijk verschillende prints naar je draadloze printers. Om de beste draadloze printer voor jouw behoeften te vinden, kun je dit artikel lezen.
 

1. HP ENVY 5030

We hebben je in de inleiding van dit artikel verteld dat de functies van diverse printers kunnen verschillen. Zo is de ene printer in staat om dubbelzijdig te printen, de andere kan behalve printen ook scannen, enzovoorts. Wat de printers in dit artikel met elkaar gemeen hebben, is echter dat ze allemaal draadloos zijn. HP ENVY 5030 Afhankelijk van jouw behoeften kies je dus een printer uit die bij je past. Is de beste draadloze printer voor jou een veelzijdig model, waar je mee kunt printen, scannen en kopiëren? Dan kun je kiezen voor de HP ENVY 5030. Deze printer is wellicht de beste draadloze printer voor jou. Hij maakt het namelijk eenvoudig om te printen, scannen en kopiëren. Je hebt dus veel mogelijkheden als je dit apparaat in huis hebt.

Nadat je de HP ENVY 5030 hebt aangeschaft, kun je hem gemakkelijk installeren in je thuisnetwerk. Hierdoor is het mogelijk om in een handomdraai vanaf je computer of smartphone draadloos af te drukken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gemakkelijk een kopie van een document te maken. Zelfs rechtstreeks naar je mobiel scannen behoort tot de mogelijkheden. Hoe werkt het allemaal? Deze printer is gelinkt aan een applicatie, genaamd de HP app. Dankzij deze applicatie kun je gemakkelijk printopdrachten naar je printer versturen. Via de applicatie is het tevens mogelijk om het inkt- en papierniveau van de printer te bekijken. Je bent dus overal op voorbereid. Dit apparaat bedien je gemakkelijk via het kleurendisplay dat op de printer zit. Over gebruiksgemak valt er dus niet te klagen!

Eigenschappen van de HP ENVY 5030:

 • Hij is veelzijdig en eenvoudig te installeren.
 • De cartridges die worden meegeleverd zijn voor 20% gevuld.
 • Met dit apparaat kun je gemakkelijk printen, kopiëren en scannen.
 • Via het kleurendisplay op de printer bedien je dit apparaat gemakkelijk.
 • Je krijgt er geen USB-printerkabel bij, maar wel een stroomkabel en handleiding.
 • Dit apparaat is geschikt voor Instant Ink, oftewel de automatische inkt bezorgservice van HP.
 • Het is mogelijk om vanuit de gekoppelde applicatie het inkt- en papierniveau van de printer te bekijken.

2. Canon PIXMA TS6250

De printer die we zojuist hebben beschreven is een all-in-one variant. Klinkt een dergelijke printer perfect, maar wil je dat hij ook de mogelijkheid heeft om automatisch dubbelzijdig te printen? Dan kun je wellicht voor een andere printer kiezen. Voor sommige personen is dubbelzijdig printen van immens belang. Ze besparen Canon PIXMA TS6250 op die manier namelijk kostbaar inktpapier. Vooral voor (kleine) ondernemingen is het handig om dubbelzijdig te printen. Ondernemers printen namelijk vaker documenten uit dan alledaagse huishoudens. Moet de beste draadloze printer voor jou in staat zijn om dubbelzijdig te printen? Moet het bovendien om een allround printer gaan? Dan kies je voor de Canon PIXMA TS6250. Dit model is wellicht de beste draadloze printer voor jou. Hij is namelijk een allround variant, die in staat is dubbelzijdig te printen.

De Canon PIXMA TS6250 beschikt daarnaast ook over andere handige functionaliteiten. Denk maar aan het feit dat hij gemakkelijk en snel vanuit het touchscreen bediend kan worden. Zijn bediening is bovendien voor iedereen in het gezin of binnen het bedrijf eenvoudig. Zo heb je de mogelijkheid om met dit apparaat te printen, scannen en kopiëren. Het hoeft bovendien niet alleen te gaan om het uitprinten van documenten. Je kunt de printer namelijk ook gebruiken om bijvoorbeeld foto’s af te drukken. Bij dit apparaat heb je veel mogelijkheden. Zo kun je hem bedienen vanaf je laptop, computer, smartphone en zelfs de cloud. Gemakkelijker kan het niet! De printer beschikt tevens over vijf afzonderlijke inktcartridges. Je kunt dus gerust je documenten blijven uitprinten nadat een cartridge is leeggelopen.

Eigenschappen van de Canon PIXMA TS6250:

 • Met dit apparaat kun je printen, scannen én kopiëren.
 • Het is mogelijk om kleurrijke foto’s uit te printen zonder witrand.
 • Houd er rekening mee dat dit apparaat niet geleverd wordt met een USB-printerkabel.
 • Je kunt verbinding maken met de printer via WiFi, de Canon Print-app, AirPrint en Mopria.
 • Desgewenst kun je kiezen voor de XL-cartridges van Canon om tot 50% goedkoper te printen per pagina.
 • Als een van de cartridges leeg is, hoef je alleen die kleur te vervangen, want de printer heeft 5 inktcartridges.

3. Epson Expression Home XP-2100

Vroeger gebruikte men vaak verschillende apparaten om te printen, scannen en kopiëren. Naarmate de technologie vooruit gaat, zie je dat men echter vaker allround of all-in-one printers koopt. Met deze apparaten kun je namelijk behalve printen ook nog scannen en kopiëren. Sommige varianten maken Epson Expression Home XP-2100 zelfs faxen mogelijk. Dit is handig, omdat je dan niet allerlei apparaten in je huis of op je kantoor hoef te hebben. Eén apparaat doet immers het werk van meerdere apparaten. Is de beste draadloze printer voor jou daarom een veelzijdig model? Moet hij tevens tegen een aantrekkelijke prijs worden verkocht? Dan raden we de Epson Expression Home XP-2100 aan.

De Epson Expression Home XP-2100 is voor jou wellicht de beste draadloze printer. Dit apparaat is namelijk zowel veelzijdig als betaalbaar. Hij is veelzijdig, omdat je ermee kunt afdrukken, scannen en kopiëren. Dit doe je bovendien vanaf vrijwel alle locaties, omdat je via WiFi verbinding maakt met de printer. Een andere handige eigenschap die deze printer met zich meebrengt is het feit dat je er randloos mee kunt printen. Dit houdt in dat je foto’s er vanaf nu nog mooier en professioneler uitzien. Behalve voor foto’s is randloos printen ook handig als je wenskaarten wil uitprinten. Deze kaarten en/of foto’s kun je desgewenst zelf bewerking in de Creative Print-app van Epson. Met dit apparaat in huis hoef je je ook geen zorgen te maken over ruimtegebruik. Hij is namelijk compact.

Eigenschappen van de Epson Expression Home XP-2100:

 • Met deze veelzijdige printer kun je printen, scannen én kopiëren.
 • Randloos printen behoort tot de mogelijkheden van deze handige allround printer.
 • Desgewenst kun je foto’s of wenskaarten zelf bewerken in de Creative Print-app van Epson.
 • Dit apparaat is compact, waardoor je er gemakkelijk een plek voor vindt in je (thuis)kantoor.
 • De inktpatronen worden afzonderlijk geleverd, dus je hoeft alleen de verbruikte kleuren te vervangen.
 • Je hoeft geen lange handleiding door te nemen voordat je de printer gebruikt, want hij is eenvoudig in gebruik.

4. HP DeskJet 2620

Tot nu toe hebben we alleen gesproken over allround oftewel all-in-one printers. Dit komt doordat deze printers de best verkochte modellen zijn. Het is tevens begrijpelijk waarom dergelijke printers zo populair zijn. Je kunt met dergelijke apparaten namelijk verschillende handelingen plegen. HP DeskJet 2620 Denk er bijvoorbeeld aan dat je bij een formele afspraak een kopie van je ID-kaart moet meenemen. Dan hoef je niet naar een printstudio te gaan. Je print maakt namelijk snel thuis een kopie. Moet je een met de hand geschreven document aan iemand geven, dan kun je dit document scannen en digitaal verzenden. Ook voor het uitprinten van bijvoorbeeld foto’s of je bedrijfsportfolio gebruik je hetzelfde apparaat. Wil je daarom graag een eenvoudige all-in-one printer hebben? Dan kies je voor de HP DeskJet 2620.

Wij vinden dat de HP DeskJet 2620 de beste draadloze printer voor jou is. Hij is namelijk een veelzijdig all-in-one model. Met dit apparaat kun je dus printen, kopiëren én scannen. Bovendien hoef je geen expert te zijn om dit apparaat te installeren in je thuisnetwerk. Dat is namelijk een super gemakkelijk proces. Nadat je de printer hebt geïnstalleerd, kun je razendsnel vanuit je computer of smartphone draadloos afdrukken. Het maken van een kopie is daarnaast een fluitje van een cent. De printer geeft je zelfs de mogelijkheid om een document rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Er gaat dus een wereld aan mogelijkheden voor je open. Maak tevens gebruik van de HP app. Deze brengt ook unieke mogelijkheden met zich mee. Daarnaast kun je in de app het inkt- en papierniveau bekijken. Is deze printer daarom de beste draadloze printer voor jou?

Eigenschappen van de HP DeskJet 2620:

 • Hij is geschikt voor de automatische inkt bezorgservice van HP, Instant Ink.
 • Bij aankoop van deze printer krijg je volledig gevulde cartridges meegeleverd.
 • Voor meer printcapaciteit is het wellicht handig om XL cartridges aan te schaffen.
 • Gebruik de HP app om het inkt- en papierniveau van de printer digitaal te bekijken.
 • Vanuit je computer of smartphone kun je in een handomdraai draadloos afdrukken.
 • Rechtstreeks naar je mobiel scannen behoort tot de mogelijkheden van deze printer.
 • Deze printer maakt het mogelijk om met slechts 1 apparaat te printen, scannen en kopiëren.
 • Je krijgt er geen USB-printerkabel bij, maar hij wordt wel geleverd met een handleiding en stroomkabel.

5. Canon PIXMA TS5150

We hebben je intussen reeds over 4 geweldige printers verteld. Met al deze printers kun je draadloos afdrukken. Bovendien zijn de verschillende modellen ook allemaal all-in-one varianten. Dit betekent dat je met al deze printers kunt printen, scannen en afdrukken. Waar we niet als zodanig op hebben gefocust, Canon PIXMA TS5150 is het design van de printers. Hoewel dit niet het eerste is waar je op let, speelt het wellicht ook een rol bij het maken van een keuze. Is de beste draadloze printer voor jou daarom een all-in-one model met een stijlvol design? Dan is de Canon PIXMA TS5150 wellicht de beste draadloze printer voor jou. Dit apparaat is namelijk, net zoals de vorige modellen, een all-in-one printer. Hij heeft bovendien een stijlvol design, dus hij verfraait je kantoor. Hierbij maakt het niet uit of je vanuit huis werkt of op een andere locatie. Overal staat de printer namelijk prachtig.

De Canon PIXMA TS5150 is tevens populair, omdat hij een betaalbaar model is. Je haalt dus een krachtig apparaat in huis en hoeft er niet veel voor neer te tellen. Nadat je hem hebt aangeschaft, kun je hem gemakkelijk installeren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om vanuit je tablet, smartphone of computer te printen, scannen en kopiëren. Dit proces verloopt draadloos, dus je kunt gemakkelijk vanuit je luie stoel de printopdracht versturen. Doordat de printer eenvoudig is in gebruik, kan van de jongste tot de oudste van het gezin hem gebruiken. Je kunt er zelfs gemakkelijk de mooiste foto’s en scherpe documenten mee uitprinten. Is je WiFi een keer uit de lucht? Geen nood! Je kunt de printer namelijk ook via Bluetooth verbinden met je telefoon, computer of tablet.

Eigenschappen van de Canon PIXMA TS5150:

 • Je krijgt er geen USB-printerkabel bij.
 • Hij is in staat automatisch dubbelzijdig te printen.
 • Er is gezorgd voor dubbele papierinvoer voor fotopapier en normaal papier.
 • Zowel via Bluetooth als WiFi kun je de printer met je telefoon, tablet of computer verbinden.
 • Dit apparaat kun je super eenvoudig bedienen via onder andere het kantelbare kleurenscherm.
 • Via de Canon Print-app kun je printen via social media en scannen naar cloudopslagdiensten met Pixma Cloud Link.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.