Vind hier de beste douchekop van 2020. Vergelijk de top 5!

Product
1. Douchekop met Slang 1.5 Meter - 3 standen - 1/2'' - Douche Kop Meer »
2. GROHE Vitalio Start II Handdouche - Ø 10 cm - 2 straalstanden - chroom - 27946000 Meer »
3. hansgrohe Croma 100 Vario EcoSmart Handdouche - Chroom - 4 straalsoorten Meer »
4. Ionische douchekop, hoge druk, waterbesparend, met 3 douchemodi Meer »
5. Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang - ø 6,5 cm - 3 standen - 150 cm Slang - Chroom Meer »
6. SCHÜTTE Niagara Handdouche - Douchekop ø 15 cm - 5 Standen - Watervaluitloop - Waterstop - Chroom Meer »
7. Plieger Pearl handdouche 5st. ø15cm chroom Meer »
8. Deluxe Douchekop met Slang en Wandhouder - Handdouche - Shower Head - Chroom - Doucheset - douche set Meer »
9. ºDouchekop met 5 sproeistand - Douche kop met GRATIS slang set - Douchekoppen - Douchekop Roestvrij - 5 Functies - 150 cm slang Meer »
10. Tiger Monaco Handdouche - Douchekop Ø 6 cm - Volle straal - Chroom Meer »

Het is voor je eigen hygiëne belangrijk om dagelijks te douchen of te baden. Als je heerlijk wil douchen is het belangrijk dat je douchekop optimaal werkt. Heb je een lekkende douchekop of krijg je de vorige niet meer kalkvrij? Dan is het handig om hem te vervangen. Dit is gelukkig eenvoudig, omdat de meeste varianten beschikken over een universele aansluiting. Zoek je echter naar de beste douchekop voor jouw behoeften? Dan kun je letten op verschillende zaken. Denk maar aan de gewenste straalsoort(en). Je kunt bij de meeste douchekoppen namelijk aan de straalschijf draaien. Bij de handdouches maak je vaak gebruik van een drukknop om de straalsoort te veranderen. Ook de grootte van de accessoire speelt een rol. Voor het optimale regendouche effect heb je immers een relatief grote variant nodig. Wij helpen je middels dit artikel om de beste douchekop voor jouw behoeften te vinden.

Beste douchekop van 2020

We hebben je een beeld gegeven van de zaken waar je op kunt letten bij het uitkiezen van een douchekop. Het uitkiezen van de beste douchekop is namelijk persoonsgebonden. De een wil bijvoorbeeld graag genieten van een regendouche effect. Andere personen houden daarentegen juist van het massage-effect. Er zijn ook personen die minder geïnteresseerd zijn in de straal en slechts letten op het type douchekop. Wij willen je ondanks de vele variabelen toch op weg helpen. Daarom hebben we een top 5 voor je samengesteld. Deze top 5 bestaat uit de beste verkochte modellen van dit moment. We begrijpen echter dat je niet willekeurig een bepaald model zal uitkiezen. Daarom recenseren we elke variant afzonderlijk. Je ontdekt dus wat elk model uniek maakt. Aan de hand daarvan beslis je zelf welke variant de beste douchekop voor jou is.

1. GROHE Vitalio Start II Handdouche

In de inleiding hebben we gesproken over verschillende douchekoppen. Daarbij kwamen handdouches ook ter sprake. Is de beste douchekop voor jou een handdouche met een krachtige straal én een regenstraal? Dan kennen we het perfecte model voor jou. Hier verwijzen we naar de GROHE Vitalio Start II Handdouche. Dit model is de beste douchekop voor jou. Hij is namelijk een handdouche, waarbij je kunt kiezen uit twee straalsoorten. Zo heb je de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke zomerse regenstraal. Na een lange werkdag is het heerlijk om onder deze straal te staan. Heb je daarentegen een krachtige straal nodig? Geen probleem. Je kunt dan kiezen voor de krachtige Jet straal. Bij deze handdouche zorgt de DreamSpray techniek voor een perfecte waterverdeling over de sproeigaatjes. Daarentegen zorgt de EcoJoy functie ervoor dat je nooit meer dan 5,7 liter water per minuut gebruikt. Schaf de handdouche gauw aan!

GROHE Vitalio Start II Handdouche

Eigenschappen van de GROHE Vitalio Start II Handdouche:

 • Dankzij de SpeedClean functie kun je de handdouche snel en praktisch reinigen.
 • Een schokbestendige siliconen ring voorkomt beschadigingen als de douchekop valt.
 • Je kunt kiezen voor een masserende straal of een regenstraal met fijne druppels die je lichaam verkwikken.
 • Doordat hij beschikt over een universele bevestiging past hij op alle standaard doucheslangen en is hij geschikt voor geisers.

2. Hansgrohe Croma 100 Vario EcoSmart Handdouche

Voor onze eigen hygiëne is het belangrijk dat we dagelijks douchen. Dit betekent echter niet dat je niet kunt genieten van het douchen. Gelukkig kun je kiezen voor douchekoppen met verschillende stralen. Op die manier selecteer je steeds de straal die op dat moment ideaal is. Moet de beste douchekop voor jou beschikken over meerdere handige straalsoorten? Dan raden we de Hansgrohe Croma 100 Vario EcoSmart Handdouche aan. Dit model is de beste douchekop voor jou, omdat hij beschikt over 4 straalsoorten. Zo is er voor elk moment een geschikte waterstraal. Denk er bijvoorbeeld aan dat er een krachtige shampoostraal is. Deze is ideaal om restjes zeer uit je haar te wassen. Om te ontspannen kies je voor de heerlijke massagestraal. Er is ook nog een Rain krachtige straal en een normale straal. Selecteer de gewenste straal door aan de straalschijf te draaien!

Hansgrohe Croma 100 Vario EcoSmart Handdouche

Eigenschappen van de Hansgrohe Croma 100 Vario EcoSmart Handdouche:

 • Dankzij het uitspoelbare vuilfilter kun je hem gemakkelijk reinigen.
 • Je hebt bij deze handdouche keuze uit maar liefst vier straalsoorten.
 • Hij is relatief groot, waardoor je altijd een heerlijke waterstraal boven je hoofd hebt.
 • De EcoSmart functie bespaart water en energie, maar de stralen blijven even krachtig.

3. Ionische douchekop, hoge druk, waterbesparend, met 3 douchemodi (Merkloos)

De vorige recensies gingen over handdouches van bekende merken. Veel personen hebben vertrouwen in producten van deze merken. Dat is heel begrijpelijk, omdat deze merken zeer duurzaam zijn. Echter, merkloze producten kunnen soms even goed presteren en kosten je vaak wat minder. Is daarom de beste douchekop voor jou een aantrekkelijk geprijsd, merkloos model dat topprestaties levert? Kies dan vandaag nog voor de Ionische douchekop, hoge druk, waterbesparend, met 3 douchemodi (Merkloos). Dit product is wellicht de beste douchekop voor jou. Hij presteert namelijk geweldig en bevat natuurlijke bioactieve stenen die voor Eco-pure waterfiltratie zorgen. Bovendien staat dit product prachtig in je badkamer. Hij heeft immers een mooi, transparant, doorzichtig ontwerp. Er is zelfs gezorgd voor een filter met een hoge dichtheid. Daarnaast kun je kiezen voor maar liefst drie douchemodi, waaronder een massagemodus. Voor het wisselen van de straalsoort maak je bij deze moderne handdouche gebruik van de draaischijf.

Ionische douchekop, hoge druk, waterbesparend, met 3 douchemodi (Merkloos)

Eigenschappen van de Ionische douchekop, hoge druk, waterbesparend, met 3 douchemodi (Merkloos):

 • Hij beschikt over natuurlijke bioactieve stenen, die voor Eco-pure waterfiltratie zorgen.
 • Bij deze moderne douchekop maak je gebruik van de draaischijf om van straalsoort te wisselen.
 • Houd er rekening mee dat deze handige en stijlvolle handdouche geleverd wordt zonder waterslang.
 • De ronde, metalen handdouche heeft een mooi, transparant doorzichtig ontwerp en een filter met een hoge dichtheid.

4. Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang

Als je op zoek gaat naar een nieuwe douchekop, dan kun je op diverse zaken letten. Velen van ons gaan na welke straalsoorten we het liefst willen hebben. Echter, het is ook belangrijk om te letten op het type aansluiting dat in je badkamer past. Ben je daarom op zoek naar de beste douchekop met een ½ inch aansluiting? Wij kennen een dergelijk model dat goed bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een complete set, bestaande uit een handdouche en een slang. Je kunt de set gebruiken om je huidige handdouche met een ½ inch aansluiting te vernieuwen of vervangen. Bovendien past dit model in iedere badkamer. Je kunt zelfs kiezen tussen maar liefst 3 verschillende standen met meer of minder druk. Wellicht is dit model jouw beste douchekop!

Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang

Eigenschappen van de Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang:

 • Je kunt kiezen voor de Rain en Misty stand of een combinatie van deze stralen.
 • In de verpakking vind je een handdouche, een doucheslang en aansluitmateriaal.
 • Hij heeft een eigentijdse vormgeving en wordt geleverd met een metalen doucheslang van 1500 mm.
 • Deze handdouche met antikalk sproeigaatjes en een kop van 6,5 cm voldoet aan de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving.

5. WT trading Waterzuiverende en -besparende ECO douchekop met 3 standen

Je hebt gezien dat je een douchekop kunt uitkiezen aan de hand van de verschillende straalsoorten. Echter, het is ook handig om te kiezen voor een model dat waterbesparend werkt. Zo kun je lekker, lang douchen zonder teveel water te gebruiken. Ben je daarom op zoek naar de beste douchekop die zowel waterbesparend als -zuiverend werkt? Kies dan voor de WT trading Waterzuiverende en -besparende ECO douchekop met 3 standen. Dit model is de beste douchekop voor jou, omdat hij waterbesparend en -zuiverend werkt. Met deze speciale ECO-douchekop kun je namelijk tot 35% aan water besparen tijdens het douchen. Hij verhoogt tevens de waterdruk tot 200%! Dankzij de gemineraliseerde stenen draagt hij ook bij aan het zuiveren van het water. Afhankelijk van je stemming of behoefte kun je zelfs kiezen tussen 3 straalsoorten. Er is namelijk een regenstaal, jetstraal en een massagestraal.

WT trading Waterzuiverende en -besparende ECO douchekop met 3 standen

Eigenschappen van de WT trading Waterzuiverende en -besparende ECO douchekop met 3 standen:

 • Doordat hij gemineraliseerde stenen bevat draagt hij bij aan het zuiveren van het water.
 • Bij deze douchekop met 250 gaatjes kun je kiezen tussen drie verschillende straalstanden.
 • Je bespaart tot 35% water door deze douchekop met een diameter van 8 cm te gebruiken.
 • Hij kan binnen slechts één minuut zonder gereedschap worden gemonteerd en hij past op elke standaard doucheslang aansluiting.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.