Door de top 10 te vergelijken, vind je hier de beste braadpan van 2021!

Sommige personen vinden het prettig om allerlei lekkernijen klaar te maken. Andere personen staan alleen in de keuken, omdat niemand anders voor hen kookt.

Beste braadpan van 2021

 
We hebben je een indicatie gegeven van de factoren waar je op kunt letten bij het vergelijken van braadpannen. Het ligt nu dus helemaal aan jou om het ideale model uit te kiezen. Daar helpen we je bij. We hebben namelijk gekeken naar de best verkochte varianten van dit moment. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Deze top 10 bevat pannen van verschillende merken. Bovendien hebben we elke pan afzonderlijk gerecenseerd. Je ontdekt dus wat elke variant uniek maakt. Ook kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zo beslis je dus zelf op een eenvoudige manier welke pan het beste bij je past. Aarzel niet, lees het artikel en kies gemakkelijk de beste braadpan voor jouw behoeften uit!
 
Of je het nou prettig vindt om te koken of niet, je hebt het juiste keukengerei nodig. Daarbij kun je denken aan diverse apparaten zoals kookplaten en rijstkokers, maar ook aan pannen. Ben je bezig de nodige spullen aan te schaffen voor in de keuken? Dan is het handig om ook een braadpan te kopen. Een dergelijke pan is het ultieme hulpmiddel om een stoofpotje te maken. Deze pannen kenmerken zich door een dikke, zware bodem. Hierdoor gaart het eten langzaam. Je kunt dergelijke pannen gebruiken om bijvoorbeeld hachee of stoofvlees te maken. Zoek je naar de beste braadpan? Dan let je op diverse zaken zoals het formaat en of hij geschikt is voor gebruik in de oven. Vind hier jouw beste braadpan!
 

1. Tefal Trattoria Braadpan – Ø 28cm + deksel

Je weet dat je op verschillende factoren kunt letten als je zoekt naar de beste braadpan. Wat voor de meeste personen echter het belangrijkste is, is dat ze lekker eten erin kunnen bereiden. Is daarom het ideale model voor jou een variant die zoveel mogelijk smaak helpt toe te voegen aan je gerechten? Dan kies je voor de Tefal Trattoria Tefal Trattoria Braadpan - Ø 28cm + deksel Braadpan – Ø 28cm + deksel. Dit model is speciaal ontworpen om zoveel mogelijk smaak aan je gerechten toe te voegen. Hij houdt immers extra warmte vast, dus je kunt perfect aanbraden. Hierdoor liggen super malse resultaten binnen handbereik. De pan is tevens uniek, omdat hij stijlvol is. Hij past hierdoor in elke keuken. Ook is hij verrassend licht, dus je reinigt hem gemakkelijk en werkt er ook prettig mee.

We hebben je eigenlijk al verteld waarom deze pan de beste braadpan voor jou is. Echter, er zijn ook andere eigenschappen die hem tot een topper maken. Zo beschikt deze pan over een Titanium Extra antiaanbaklaag. Deze zorgt ervoor dat je de pan eenvoudig kunt reinigen. Een duurzaam en robuust design zorgt er tevens voor dat je er lang van kunt genieten. Daarnaast heeft deze pan een dikke aluminium bodem. Deze draagt bij aan een eenvoudige bereiding van diverse gerechten. Maak dus van elke doordeweekse maaltijd een feestmaal. Wanneer je met de Tefal Trattoria Braadpan – Ø 28cm + deksel werkt, ervaar je steeds weer een gelijkmatige bereiding.

Eigenschappen van de Tefal Trattoria Braadpan – Ø 28cm + deksel:

 • Hij is robuust en duurzaam waardoor je er lang van kunt genieten.
 • Zijn aluminium constructie en dikke bodem zorgen voor extra warmteretentie.
 • Houd er rekening mee dat je deze pan niet in de vaatwasmachine kunt reinigen.
 • Dankzij de antiaanbaklaag is de pan gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te reinigen.
 • Deze milieuvriendelijke pan met een veilige antiaanbaklaag is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder ook inductie.

2. Royalty Line Marble Coating Wide Braadpan – Zwart – Met glazen afdekplaat

De vorige pan die we hebben beschreven heeft een diameter van 28 cm. Hierdoor kun je er lekkernijen in bereiden voor een relatief grote groep personen. Wil je liever een iets kleiner model hebben? Moet de beste braadpan voor jou bovendien een glazen afdekplaat hebben? Dan kennen wij het ideale model voor jou. We verwijzen hier Royalty Line Marble Coating Wide Braadpan - Zwart - Met glazen afdekplaat naar de Royalty Line Marble Coating Wide Braadpan – Zwart – Met glazen afdekplaat. Dit model is voor jou wellicht de beste braadpan. Hij is namelijk iets kleiner dan het vorige model en heeft een diameter van 26 cm. Daarnaast wordt hij geleverd met een handige glazen afdekplaat. Vergeleken met de vorige braadpan heeft hij ook een ander voordeel. Zo is dit model wel vaatwasmachinebestendig.

Ga dus maar lekker aan de slag met deze handige keramische pan. Je kunt hem gebruiken om te bakken en braden. Welk gerecht je wil bereiden, bepaal je zelf. De Royalty Line Marble Coating Wide Braadpan – Zwart – Met glazen afdekplaat heeft een harde keramische laag. Je kunt er dus gemakkelijk in bakken zonder dat je olie of boter toevoegt. Dit betekent dat je gezonde en lekkere, maar toch magere maaltijden kunt bereiden. Handig toch? Zelfs als je een ei wil bakken heb je in deze pan geen olie of boter nodig. Het ei plakt immers niet aan de keramische laag. Tijdens het bakken of braden wordt de pan gelijkmatig heet. Zo maak je gerechten klaar die gelijkmatig gaar zijn. Smakelijk eten!

Eigenschappen van de Royalty Line Marble Coating Wide Braadpan – Zwart – Met glazen afdekplaat:

 • Deze pan is zeer geschikt om gerechten met wild te bereiden.
 • Doordat de pan wat groter is, is hij perfect voor grotere gezinnen.
 • Hij wordt gelijkmatig heet en je kunt erin bakken zonder olie of boter.
 • Aangezien de pan genoeg ruimte heeft, kun je er zelfs oliebollen in bereiden.
 • Hoewel deze pan vaatwasmachinebestendig is, kun je hem liever op de hand wassen voor een langere levensduur.

3. MOA Gietijzeren Braadpan 26 cm – Rond – met Deksel

Heb je de recensies over de vorige pannen gelezen? Je hebt daarbij gezien dat de groottes van de pannen verschillen. Andere verschillen waren de manier van reinigen en het materiaal van het deksel. Dit zijn weliswaar kleine puntjes, maar ze kunnen een groot verschil maken tijdens het koken. Denk je maar eens in dat je met een MOA Gietijzeren Braadpan 26 cm - Rond - met Deksel pan van 10 cm geen gerechten kunt bereiden voor 4 personen. Ook is het in een druk huishouden handiger om een vaatwasmachinebestendige pan te hebben. Je hoeft dan na het koken geen vaat meer op de hand te wassen en kunt een beetje uitrusten. Is de beste braadpan voor jou een gietijzeren model van 26 cm? Moet hij ook in de oven gebruikt kunnen worden? Dan kies je voor de MOA Gietijzeren Braadpan 26 cm – Rond – met Deksel.

De MOA Gietijzeren Braadpan 26 cm – Rond – met Deksel is wellicht de beste braadpan voor jou. Je kunt dit model namelijk zelfs in de oven gebruiken. Dit is handig, omdat niet alle pannen ovenbestendig zijn. Daarnaast heeft deze pan een diameter van 26 cm. Je kunt er dus gerechten voor een relatief groot huishouden in bereiden. Ongeacht waar je hem gebruikt, de pan komt goed tot zijn recht. Hij heeft namelijk een stoere zwarte kleur. Daarnaast gebruik je hem om de heerlijkste gerechten te bereiden. Denk je maar eens in dat je allerlei lekkere stoofgerechten erin klaarmaakt. Je gebruikt de pan ook om stukjes vlees te sudderen. Doordat de pan bovendien langzaam warm wordt, houdt hij warmte goed en lang vast. Gerechten die langzaam moeten garen zoals een rundstoof bereid je dus perfect in deze pan.

Eigenschappen van de MOA Gietijzeren Braadpan 26 cm – Rond – met Deksel:

 • Dankzij de stoere zwarte kleur komt hij overal goed tot zijn recht.
 • Hij is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een inhoud van 5,7 liter.
 • Deze pan kun je gebruiken op elke warmtebron en hij is ovenbestendig.
 • Doordat hij langzaam warm wordt, houd hij de warmte goed en lang vast.

4. Gusta Braadpan Gietijzer Ovaal 30cm

De vorige pannen die we hebben gerecenseerd zijn relatief groot. Het ging immers om pannen met een diameter van 26 of 28 cm. Hoewel men deze pannen als groot ziet, kan het dat je zoekt naar een nog grotere pan. Denk je maar eens in dat je gerechten bereid voor grote groepen. Dit kan verwijzen naar personen die een kookbedrijf Gusta Braadpan Gietijzer Ovaal 30cm hebben, maar ook personen die bijvoorbeeld voor tehuizen koken. In een dergelijk geval voldoet een kleine pan niet. Is daarom de beste braadpan voor jou een ovalen variant van 30 cm? Dan kennen wij het ideale model voor jou, namelijk de Gusta Braadpan Gietijzer Ovaal 30cm. Door naar de naam te kijken, zie je waarom dit model de beste braadpan voor jou is. Dit ovalen model is namelijk 30 cm groot.

In de Gusta Braadpan Gietijzer Ovaal 30cm kun je allerlei maaltijden optimaal bereiden. Deze mogelijkheid heb je, omdat de pan relatief groot is. Zo heeft hij een inhoud van maximaal 4,6 liter. Je kunt er ook allerlei heerlijke en gezonde maaltijden in bereiden. Ook deze pan wordt geleverd met een deksel. In dit geval gaat het om een gietijzeren deksel. Als je de pan dicht doet met het deksel, dan blijven de smaken optimaal behouden. Mocht het tijdens het koken nodig zijn om de pan van het vuur te halen? Geen probleem. Aan de zijkant zijn er namelijk handgrepen. Je kunt de pan dus gemakkelijk zetten op een andere pit van je gasfornuis.

Eigenschappen van de Gusta Braadpan Gietijzer Ovaal 30cm:

 • Je krijgt er een gietijzeren deksel bij.
 • Deze gietijzeren pan gebruik je om een breed scala aan maaltijden te bereiken.
 • Er is gezorgd voor handgrepen aan de zijkant voor het eenvoudig verplaatsen van de pan.
 • Hij heeft een inhoud van 4,6 liter dus je kunt er gerechten voor een vrij grote groep in bereiden.

5. BK Fortalit Braadpan – Ø 24 cm – 2,5 Liter

De vorige pannen die we hebben gerecenseerd zijn relatief grote pannen. Echter, in sommige huishoudens wonen er slechts 1 tot 3 personen. Als je voor weinig personen kookt, dan heb je geen behoefte aan een grote pan. Is daarom de beste braadpan voor jou een kleiner model? Moet de pan bovendien een klassieker zijn op het BK Fortalit Braadpan - Ø 24 cm - 2,5 Liter gebied van bakken en braden? Als je antwoord op deze vragen “ja” is, dan kennen wij het perfecte model voor jou. We verwijzen hier naar de BK Fortalit Braadpan – Ø 24 cm – 2,5 Liter. Deze pan is voor jou wellicht de beste braadpan. Hij is namelijk kleiner dan de modellen die we eerder hebben gerecenseerd. Om precies te zijn, heeft hij een doorsnee van 24 cm. Dit betekent dat zijn capaciteit 2,5 liter is. Perfect voor een iets kleiner huishouden!

De BK Fortalit Braadpan – Ø 24 cm – 2,5 Liter is een echte klassieker. Zo gebruik je hem om te bakken en braden. Doordat de pan bovendien van topkwaliteit is, kan hij van generatie tot generatie doorgegeven worden. Denk er maar aan dat je de pan eens aan je kleinkinderen geeft. Je kunt hen daarbij vertellen welke lekkere gerechten je erin hebt bereid. Deze pan heeft een blauwe binnenzijde. Hij is bovendien van oersterk en slijtvast geëmailleerd staal gemaakt. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pan snel opwarmt. Je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken. Dat hij lang meegaat, wist je al. Een andere aantrekkelijke eigenschap is dat de pan gebruikt kan worden op alle warmtebronnen. Ook is hij geschikt voor in de oven.

Eigenschappen van de BK Fortalit Braadpan – Ø 24 cm – 2,5 Liter:

 • Deze pan geleidt de warmte goed, werkt energiezuinig en snel.
 • In deze vaatwasmachinebestendige pan bereid je gerechten voor 4 tot 5 personen.
 • Doordat zijn handgreep niet heet wordt, kun je er handig mee omgaan tijdens het koken.
 • Zijn gladde binnenkant zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken en neemt geen geur, vet of vuil aan.
 • Hij is perfect voor het bakken en braden van vlees en stoofgerechten en het bereiden van curry’s of rijstgerechten.
 • Dit model is ovenbestendig tot 230 graden Celsius en kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.