Menu +

Berichten zoeken

Het Beste Alarmsysteem Van 2020 Kopen? Vergelijking Test Top 10

In huis bewaar je allerlei waardevolle spullen. Daarom is het belangrijk om je woning te beveiligen tegen inbraak.

Beste alarmsysteem van 2020

Afbeelding
Product
Draadloos alarmsysteem voor woning met binnen en- buitencamera - Beveiligingssysteem zonder abonnement - Pro pakket - Volledige huisbeveiliging
#1 Beoordeeld
Met het alarmsysteem pro is uw huis slim beveiligd met moderne beveiligingstechnieken. Het alarmsysteem… Meer
Alarm met Afstandsbediening
Het enige plug & play alarmsysteem dat inbrekers wegjaagt voor ze binnen zijn. Voel je veilig en beschermd… Meer
Somfy Home Alarm - Draadloos alarmsysteem
- Zelfklevend voor eenvoudige installatie - voor deuren en ramen met scharnier- of schuiffunctie - Hoogwaardig… Meer
Grundig alarmset - Deur en raam - 4stuks - Inbraakpreventie
Gigaset Smart Home Alarmsysteem All you need Box inclusief Philips Hue Deze Special Edition bestaat… Meer
Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition - All You Need Box en Philips Hue
Met de alarmsystemen van Blaupunkt weet u zeker dat u goed zit. Deze zijn van top kwaliteit en eenvoudig… Meer
Blaupunkt Draadloos Alarm Systeem SA 2700 Smart GSM
"De nieuwe generatie draadloze alarmsystemen van eTIGER staan garant voor nog meer veiligheid, betrouwbaarheid… Meer
eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem - WIFI - GSM-functie - Inclusief accessoire pakket
Bescherm nu jouw waardevolle eigendommen met de hightech multifunctionele alarm van JTS Products. Dit… Meer
JTS Products Multifunctioneel Alarm met Afstandsbediening - Alarmsysteem voor Fiets / Scooter / Motor / Raam / Deur / Huis - Smart Fietsslot met Bewegingssensor en SOS Geluidsignaal - Fietsalarm Scooteralarm Motoralarm Raamalarm Deuralarm Huisalarm
Fietsalarm - 113 decibel - Waterdicht - Fietsslot - Multifunctioneel - SOS functie
Voordeelbundel: WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit Deze exclusieve bundel bestaat uit het… Meer
Voordeelbundel: WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit - Nu tijdelijk met € 159,- Prijsvoordeel
Product
#1 Beoordeeld

Met het alarmsysteem pro is uw huis slim beveiligd met moderne beveiligingstechnieken. Het alarmsysteem…Meer

Het enige plug & play alarmsysteem dat inbrekers wegjaagt voor ze binnen zijn. Voel je veilig en beschermd…Meer

- Zelfklevend voor eenvoudige installatie - voor deuren en ramen met scharnier- of schuiffunctie - Hoogwaardig…Meer

Gigaset Smart Home Alarmsysteem All you need Box inclusief Philips Hue Deze Special Edition bestaat…Meer

Met de alarmsystemen van Blaupunkt weet u zeker dat u goed zit. Deze zijn van top kwaliteit en eenvoudig…Meer

"De nieuwe generatie draadloze alarmsystemen van eTIGER staan garant voor nog meer veiligheid, betrouwbaarheid…Meer

Bescherm nu jouw waardevolle eigendommen met de hightech multifunctionele alarm van JTS Products. Dit…Meer

Voordeelbundel: WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit Deze exclusieve bundel bestaat uit het…Meer

 
Intussen weet je dat er verschillende soorten alarmsystemen zijn die je thuis kunt installeren. We hebben je onder andere verteld over de bedrade en draadloze varianten. Daarnaast hebben we je laten zien hoe het systeem je kan alarmeren. Er zijn zelfs slimme alarmsystemen die je via een app kunt bedienen. Eigenlijk komt het er gewoon op neer dat een dergelijk systeem je een geruststellend gevoel moet geven. Je laat namelijk je kostbare spullen met een gerust hart thuis achter. We begrijpen dat het vinden van het beste alarmsysteem moeilijk kan zijn. Er zijn immers veel keuzemogelijkheden. Daarom hebben we voor je gezocht naar de beste modellen. Aan de hand daarvan hebben we een top 10 samengesteld. Deze systemen recenseren we afzonderlijk. Je kunt op die manier dus gemakkelijk jouw beste alarmsysteem uitkiezen.
 
Hierbij biedt een alarmsysteem een goede uitkomst. Echter, waar let je op als je zoekt naar het beste alarmsysteem? Weet je bovendien waar het systeem uit moet bestaan voor een optimale inbraakbeveiliging? Dit zijn belangrijke vragen die je helpen om het ideale alarmsysteem uit te kiezen. Je kunt onder andere letten op de manier van aansluiting. Vele alarmsystemen zijn bijvoorbeeld draadloos, maar er zijn ook bedrade modellen. Bij de draadloze varianten koppel je alle accessoires aan het hoofdpaneel. De aansluiting verschilt per alarmsysteem. Zo kun je je systeem aansluiten via het internet, de vaste telefoonlijn of het mobiel netwerk. Ook hoe je gealarmeerd wordt kan verschillen. Denk maar aan een smartphone app, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, sms of e-mail. Lees dit artikel om het beste alarmsysteem te vinden.
 

1. eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem

In de inleiding hebben we je verteld over de verschillende soorten alarmsystemen. Echter, nadat je hebt gelezen over de verschillende modellen, krijg je een beter beeld van de mogelijkheden. Vind jij een slim alarmsysteem ideaal? Dan kennen we het beste alarmsysteem voor jou. We verwijzen hier naareTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem het eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem. Dit systeem is voor jou wellicht het beste alarmsysteem. Het gaat namelijk om een slim systeem, waar je je woning mee beveiligt. Voor nieuwe gebruikers is het fijn te weten dat dit systeem garant staat voor extra veiligheid, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Je geniet dus optimaal van je alarmsysteem nadat je het hebt geïnstalleerd. Nu wil je misschien weten hoe het systeem werkt. Deze variant werkt via WiFi en een optionele simkaart. Zo ben je ervan verzekerd dat het systeem blijft werken wanneer de stroom uitvalt.

Mocht er iets mis zijn in of nabij je woning, dan ontvang je een melding. Deze wordt gestuurd in de eTiger Home app. Je kunt in deze applicatie bovendien je eigen instellingen creëren voor het alarmsysteem en de accessoires. Hierdoor optimaliseer je de app zodanig dat je er gemakkelijk mee kunt werken. Met de applicatie creëer je onder andere zones. Je kunt de app ook gebruiken om gebruikers toe te voegen en deze gebruikers specifieke rechten te geven. Nadat je alles hebt ingesteld, is het wellicht prettig om hem te testen. Je kunt dan alles afsluiten en iemand laten doen alsof hij/zij probeert in te breken. Daarbij laat het alarmsysteem een ingebouwde sirene horen. Deze sirene gaat af aan de hand van een bewegingsmelder, 2 raam/deur-magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags.

Eigenschappen van het eTIGER S6 Smart Home Draadloos Alarmsysteem:

 • Op zijn scherm kun je de functionaliteit aflezen.
 • Je bedient dit alarmsysteem via de unieke applicatie.
 • Bij dit systeem heb je de mogelijkheid om hem uit te breiden.
 • Hij komt met een bewegingsmelder, 2 raam/deur-magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags.

2. Gigaset Smart Home Alarmsysteem – All you need box

Zoek je naar een nieuw alarmsysteem? Dan is het belangrijk om na te gaan hoe je je huis in de gaten wil houden. Sommige alarmsystemen hebben immers camera’s waardoor je verschillende delen van je woning vanuit je smartphone in de gaten kunt houden. Er zijn echter ook eenvoudigere Gigaset Smart Home Alarmsysteem - All you need boxalarmsystemen zonder camera’s. Bij dergelijke modellen krijg je een melding als er iets aan de hand is. Echter, je kunt daarbij niet meteen nagaan of het om een vals alarm of een echte bedreiging gaat. Wil jij graag een alarmsysteem met een camera hebben? Moet het bovendien om een compleet pakket gaan? Dan is het beste alarmsysteem voor jou het Gigaset Smart Home Alarmsysteem – All you need box. Dit model is het beste alarmsysteem voor jou, omdat het een complete set is. Bovendien zitten er in de set ook camera’s.

De Gigaset Smart Home Alarmsysteem – All you need box zorgt voor een slim en veilig huis. Als je deze box hebt gekocht, heb je namelijk altijd je huis bij de hand. Zo kun je op elk gewenst moment meekijken wat er in huis gebeurt. De camera die je in je woning hebt geïnstalleerd kun je immers streamen via je smartphone. Het maakt dus niet uit waar je bent, want je kunt gewoon zien wat er thuis gebeurt. Je hebt bij dit alarmsysteem zelfs de mogelijkheid om beelden op te nemen. Kies je voor het systeem zonder abonnement, dan is opnemen voor maximaal 30 seconden mogelijk. Heb je echter een abonnement, dan kun je onbeperkt opnemen. Het opnemen is ideaal om een eventuele dief te pakken te krijgen. Alle producten van Gigaset Alarm kunnen met elkaar samenwerken. Je kunt dus desgewenst een uitgebreid, geautomatiseerd systeem opzetten.

Eigenschappen van het Gigaset Smart Home Alarmsysteem – All you need box:

 • Er is gezorgd voor een gratis smartphone applicatie.
 • Hij herkent de aanwezigheid van personen in de woning.
 • Je kunt altijd en overal kijken wat er in huis gebeurt in HD-kwaliteit.
 • Het systeem kun je gemakkelijk uitbreiden voor een slim en veilig huis.
 • Voor het installeren van dit systeem zijn er geen boren nodig, want het gaat om een plug & play systeem.
 • Bij dit model ben je niet verplicht om een abonnement of contract te sluiten, dus er zijn geen additionele kosten.

3. Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem

Bij de meeste alarmsystemen weten inbrekers pas dat er een alarm is wanneer ze al binnen zijn. Dergelijke systemen zijn handig om de inbrekers te verjagen, maar niet om te voorkomen dat ze inbreken. Wil jij je echter veilig en beschermd voelen door inbrekers weg te jagen voordat ze binnen zijn? Somfy Home Alarm - Draadloos alarmsysteemDan kennen we het beste alarmsysteem voor jou. Hier verwijzen we naar de Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem. Dit systeem is uniek, omdat het inbrekers wegjaagt voordat ze binnen zijn. Hierdoor voorkom je eventuele vernietiging van je deuren of ramen. Het gaat hier bovendien om een zeer compleet pakket. Je kunt dus gemakkelijk alle hoeken van je huis perfect beschermen. Als je het pakket koopt, krijg je er namelijk deur- en raamsensoren en een bewegingssensor bij.

Nu wil je wellicht weten hoe de inbrekers worden weggejaagd voordat ze binnen zijn. Dit gebeurt via de deur- en raamsensor. Het gaat immers om een IntelliTAG sensor, die bij inbraakpogingen waarschuwt. Inbrekers vluchten dan meteen zodat ze je woning helemaal niet binnendringen. Het systeem is bovendien zo slim dat hij het verschil kent tussen een bal die de deur raakt en een deur die geforceerd wordt. Is er toch sprake van inbraak, dan stuurt het systeem een pushbericht naar je smartphone. Daarbij gaat er een luide sirene af. Maak je je zorgen over je huisdieren? Dat is nergens voor nodig. De slimme bewegingsdetector laat namelijk dieren tot 25 kilogram vrolijk door het beeld rennen/springen zonder dat het alarm afgaat. Je kunt het systeem desgewenst uitbreiden met verschillende handige accessoires zoals camera’s en sensoren.

Eigenschappen van de Somfy Home Alarm – Draadloos alarmsysteem:

 • De Somfy app herinnert je eraan om je alarm te activeren.
 • Doordat het om een plug & play systeem gaat, is hij in 10 minuten geïnstalleerd en actief.
 • Gemakkelijk installatie is gegarandeerd, want je kunt de sensoren neerzetten op opplakken.
 • Het gaat hier om een allround alarmsysteem, dus alle hoeken zijn beveiligd, compleet met sirene.
 • Hij houdt je op de hoogte van onraad door middel van pushberichten die je op je smartphone ontvangt.
 • Er is gezorgd voor een slimme IntelliTAG deur/raamsensor die al waarschuwt voordat de inbreker binnen is.
 • Zijn bewegingsdetector reageert direct op onverwachte temperatuurverschillen en laat huisdieren links liggen.

4. LSC Smart Connect deursensor – Raamsensor – beveiligingssysteem

We hebben het gehad over zeer uitgebreide alarmsystemen. Er zijn echter ook eenvoudigere varianten. Dergelijke modellen worden soms gezien als methoden om een slimme woning te creëren. Denk er bijvoorbeeld aan dat er automatisch een lamp aangaat wanneer je de deur opendoet. Dit kun je LSC Smart Connect deursensor - Raamsensor - beveiligingssysteemzien als een vorm van een alarmsysteem, omdat het inbrekers laat schrikken. Echter, voor jezelf is een dergelijk systeem handig als je vaak laat thuis komt. Je hoeft op die manier namelijk geen donker huis te betreden. De werking van een dergelijk systeem is eenvoudig, maar kan dus op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Klinkt een eenvoudige deur/raamsensor als jouw beste alarmsysteem? Dan kies je voor de LSC Smart Connect deursensor – Raamsensor – beveiligingssysteem.

De LSC Smart Connect deursensor – Raamsensor – beveiligingssysteem is wellicht jouw beste alarmsysteem. Het gaat hier namelijk om een zeer eenvoudig systeem, dat je tevens gemakkelijk kunt installeren. Bovendien kun je zijn werking zelf naar wens aanpassen. Het enige wat je hoeft te doen is de deursensor aansluiten op je eigen WiFi-netwerk (2.4 GHz). Daarbij heb je geen hub nodig. De batterij die nodig is voor de sensor wordt zelfs meegeleverd. Nadat je hem hebt aangesloten, kun je lampen of apparaten automatisch aanschakelen wanneer je de deur opent. Wat dit systeem nog leuker maakt, is dat je hem kunt combineren. Zo kun je de slimme deursensor combineren met een bewegingssensor of slimme sirene. Zo creëer je zelf een draadloos beveiligingssysteem.

Eigenschappen van de LSC Smart Connect deursensor – Raamsensor – beveiligingssysteem:

 • De batterij die nodig is voor dit alarmsysteem wordt meegeleverd.
 • Je kunt het eenvoudige systeem gemakkelijk aansluiten op je eigen WiFi-netwerk, zonder hub.
 • Met dit systeem kun je lampen of apparaten automatisch aanschakelen wanneer je de deur opent.
 • Desgewenst kun je de slimme deursensor combineren met de bewegingssensor en/of een slimme sirene.

5. Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem

Als je op zoek gaat naar het beste alarmsysteem, dan kun je op verschillende zaken letten. Zo is het handig om naar de functies en mogelijkheden van het systeem te kijken. Daarnaast kun je nagaan in hoeverre een dergelijk systeem aansluit bij je (slimme) woning. Het is ook handig om de prijzen en Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeemmerken van de verschillende systemen met elkaar te vergelijken. Wil jij liever geen systemen met elkaar vergelijken? Is het voor jou slechts belangrijk dat je kiest voor een systeem van een bekend merk? Dan kun je kiezen voor het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem. Dit systeem is voor jou wellicht het beste alarmsysteem. Het gaat hier namelijk om een alarmsysteem van een bekend merk. Je weet dus van tevoren dat het systeem van topkwaliteit is. Ook kun je hem gemakkelijk zelf installeren.

Het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem is de opvolger van een ander systeem. Het vorige systeem werd door velen geprezen. Echter, dit model beschikt over een aantal geweldige upgrades. Zo is dit model nog veiliger en kun je gebruik maken van extra mogelijkheden. De installatie, montage en bediening is nog even eenvoudig als bij het vorige model. Wat wel is veranderd, is dat er nu een taalkeuze is. Je kunt het systeem dus in diverse talen bedienen. Met dit systeem in je woning voel je je bovendien veilig. Er is namelijk gezorgd voor professionele encryptie, waardoor de communicatie tussen de accessoires is beveilig. Mogelijke indringers kunnen het signaal dat je uitzendt dus niet kopiëren om later te gebruiken om het systeem uit te schakelen.

Eigenschappen van het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem:

 • Dit draadloze systeem is eenvoudig te installeren.
 • Met een druk op de knop is dit systeem uitbreidbaar.
 • In een open veld heeft hij een bereik van wel 300 meter.
 • Hij is van topkwaliteit en heeft een veilige werking op het GSM-netwerk.
 • Via een ingebouwd display werkt hij met je Apple of Android smartphone.
 • Een belangrijke upgrade vergeleken met zijn voorganger is dat er nu een taalkeuze mogelijkheid is.
 • Er is gezorgd voor sabotage bescherming en de accessoires van dit systeem hebben een lange batterijduur.