Hier vind je de beste airfloss van 2020. Vergelijk de top 5!

Product
1. LifeGoods Draadloze Waterflosser - 3 Reinigingsstanden - 4 Opzetstukjes - 300ml Tank - Zwart Meer »
2. Waterpik - WP-660 - Flosapparaat - Wit Meer »
3. Waterflosser PRO V500 - Monddouche - 5 standen - 5 Opzetstukjes en gratis Luxe Travel Bag Meer »
4. Waterpik Cordless Advanced WP 562 - Flosapparaat - Zwart Meer »
5. Philips AirFloss ProUltra HX8438/01 - Flosser Meer »
6. Philips Sonicare Airfloss HX8211/02 - Flosser Meer »
7. Oral-B Aquacare 6 Pro-Expert Oxyjet - Elektrische Waterflosser Meer »
8. Oral-B WaterJet Reinigingssysteem | Elektrische Waterflosser | Monddouche | Flosapparaat Meer »
9. Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663 Blauw Meer »
10. Cozzine Waterflosser - Monddouche elektrisch - Draadloos & Oplaadbaar - 300ml Meer »

De meesten van ons weten dat alleen het poetsen van de tanden niet genoeg is. Je tandenborstel kan namelijk niet alle plekken in je mond bereiken. Daarom bevelen tandartsen ons aan om ook regelmatig te flossen. Velen van ons houden echter niet van flossen. Daarom kunnen we tegenwoordig kiezen voor elektrische flosapparaten, monddouches of airfloss apparaten. Dergelijke apparaten verwijderen vuil en tandplak op plekken waar je tandenborstel niet goed bij kan. Door een flosapparaat regelmatig te gebruiken voorkom je dus ontstoken tandvlees en gaatjes. Hun werking is eenvoudig. Ze spoelen door middel van luchtdruk water tussen de tanden door. Andere varianten flossen daarentegen met een combinatie van water- en luchtbelletjes. Deze laatste varianten kun je vaak draadloos gebruiken. Zoek jij naar de beste airfloss voor jouw behoeften? Lees dan gauw dit artikel en vind gemakkelijk jouw beste airfloss!

Beste airfloss van 2020

We hebben je verteld dat er verschillende soorten elektrische flosapparaten zijn. Misschien heb je ook al gebruik gemaakt van verschillende varianten. Er zijn immers veel keuzemogelijkheden en allemaal brengen bepaalde voordelen met zich mee. Denk maar aan de werking, maar ook eventueel meegeleverde accessoires. Doordat je uit zoveel varianten kunt kiezen kan het moeilijk zijn om de beste airfloss te vinden. Daarom helpen wij je op weg. We zijn voor je nagegaan welke elektrische flosapparaten momenteel het beste worden verkocht. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 voor je samengesteld. We vinden het bovendien belangrijk dat je een goed geïnformeerde keus maakt. Daarom hebben we elk model afzonderlijk gerecenseerd. Je ontdekt dus wat de verschillende monddouches uniek maakt. Ook kun je de verschillende varianten met elkaar vergelijken. Op die manier is het gemakkelijk om de beste airfloss voor jouw behoeften te selecteren.

1. Philips Sonicare AirFloss HX8210

Velen van ons vinden het niet fijn om te flossen. Echter, we moeten proberen om ons gebit toch optimaal te verzorgen. Zoek je daarom naar de beste airfloss voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een variant die veilig en zacht op je tandvlees en tanden werkt? Dan kun je kiezen voor de Philips Sonicare AirFloss HX8210. Dit apparaat helpt je om optimaal tussen je tanden schoon te maken. Bovendien doet hij dat op een eenvoudige, effectieve manier. Het apparaat heeft zelfs een veilige en zachte werking op je tandvlees en tanden. Hierdoor verjaagt hij de moeite van het flossen, waardoor een diepe reiniging mogelijk is. Dit apparaat werkt op basis van een lucht- en microdruppeltechnologie. Zo verwijdert hij tandplak in moeilijke gebieden met behulp van mondspoeling of mondwater. Hij heeft zelfs één-knop functionaliteit. Is dit apparaat de beste airfloss voor jou?

Philips Sonicare AirFloss HX8210

Eigenschappen van de Philips Sonicare AirFloss HX8210:

 • Dit apparaat werkt op basis van lucht- en microdruppeltechnologie.
 • Nadat hij volledig is opgeladen heeft hij een batterijduur tot 3 weken.
 • Binnen slechts 30 seconden is tandreiniging met deze monddouche mogelijk.
 • Hij vormt een eenvoudige manier om beter tussen de tanden te reinigen en de tandheelkundige gezondheid te verbeteren.

2. Philips tandenborstels Sonicare AirFloss A2 HX8012/07

Een elektrisch flosapparaat is handig voor personen die niet houden van flossen. Bovendien zorgt een dergelijk apparaat voor een grondige reiniging van de moeilijk bereikbare plekken. Heb je nooit eerder gebruik gemaakt van zo’n monddouche? Dan is de beste airfloss voor jou wellicht een variant met een geleidetip. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Philips tandenborstels Sonicare AirFloss A2 HX8012/07. Dit apparaat beschikt over een geleidetip zodat je hem optimaal kunt plaatsen. Hij heeft zelfs een speciaal ontworpen mondstuk voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken. Bovendien maakt hij gebruik van gebruiksvriendelijke technologie met lucht en microdruppels. Houd er rekening mee dat het hier gaat om de mondstukken. Je hebt dus alsnog het elektrische flosapparaat nodig. Voor de beste resultaten gebruik je om de zes maanden een nieuw mondstuk.

Philips tandenborstels Sonicare A2 HX8012 07

Eigenschappen van de Philips tandenborstels Sonicare AirFloss A2 HX8012/07:

 • In de verpakking zitten er 2 opzetborstels.
 • De opzetborstels hebben een geleidetip voor de juiste plaatsing.
 • Met deze opzetborstels kun je gemakkelijk tandplak op moeilijk bereikbare plekken verwijderen.
 • Nadat je de opzetborstels op een monddouche hebt bevestigd, werken ze op basis van lucht en microdruppels.

3. Philips Sonicare HX8391/02 – Airfloss Ultra + DiamondClean Elektrische tandenborstel

Het is handig om een elektrisch flosapparaat in huis te hebben. Daarnaast is het ook fijn als je reserve opzetborstels hebt. Voor de beste werking moeten de opzetborstels namelijk na enkele maanden vervangen worden. Wil jij het liefst een flosapparaat met opzetborstel én een elektrische tandenborstel hebben? Dan kennen wij de beste airfloss voor jou. Hier verwijzen we naar de Philips Sonicare HX8391/02 – Airfloss Ultra + DiamondClean Elektrische tandenborstel. Deze set is wellicht de beste airfloss voor jou. Hij bevat immers alles wat je nodig hebt om je gebit optimaal te reinigen. Zo verwijder je met de elektrische tandenborstel tot 10 keer meer tandplak dan met een klassieke tandenborstel. In slechts twee weten maakt hij je tanden bovendien witter en hij verbetert de gezondheid van je tandvlees. Hij heeft zelfs een timer en 5 poetsstanden. Voor de moeilijk bereikbare plekken gebruik je de monddouche met een handige opzetborstel!

Philips Sonicare HX8391 02

Eigenschappen van de Philips Sonicare HX8391/02 – Airfloss Ultra + DiamondClean Elektrische tandenborstel:

 • Voor het effectief reinigen tussen de tanden heb je slechts 60 seconden nodig.
 • Je kunt het elektrisch flosapparaat 3 weken gebruiken zonder hem op te laden.
 • De elektrische tandenborstel kun je desgewenst onderweg in je laptop opladen.
 • In de set vind je de elektrische tandenborstel, het flosapparaat, een oplaadglas én een reisetui met een USB-kabel.
 • Aangezien het hier om een speciale uitvoering gaat, krijg je een elektrische tandenborstel én een flosapparaat met opzetborstel.

4. Bella Pure Sonicare Airfloss Ultra

Als je wil dat je gebit gezond is, dan is het belangrijk dat je het optimaal reinigt. Daarom poets je je tanden én gebruik je een elektrisch flosapparaat. Vind je het fijn om je gebit in de badkamer te reinigen? Zoek je daarom naar de beste airfloss voor onder de douche? Dan raden we de Bella Pure Sonicare Airfloss Ultra aan. Dit apparaat is de beste airfloss voor jou. Hij verwijdert namelijk in een handomdraai 99,99% van alle voedselresten en tandplak. Bovendien is dit model perfect voor personen met een beugel. Je kunt het apparaat zelfs veilig onder de douche gebruiken, omdat hij IPX7 waterproof is. Er is bij dit flosapparaat gezorgd voor een 2000 mAh lithium batterij, die tot 30 dagen meegaat. Is de batterij toch leeggelopen? Geen nood! Dan kun je hem gerust opladen via USB of een stopcontact. Ervaar het verschil met enkel poetsen!

Bella Pure Sonicare Airfloss Ultra

Eigenschappen van de Bella Pure Sonicare Airfloss Ultra:

 • Met een volle batterij kun je er tot 30 dagen mee aan de slag gaan.
 • Hij beschikt over 3 schoonmaakstanden en een handige geheugenfunctie.
 • Je kunt er veilig onder de douche gebruik van maken, want hij is IPX7 waterproof.
 • Doordat de mondstukken 360 graden draaibaar zijn, kun je gegarandeerd overal bij.
 • Er worden 4 mondstukjes meegeleverd, waarvan 1 orthodontische voor personen met beugels.

5. Philips Sonicare DiamondClean HX8491/03 – Elektrische tandenborstel met Airfloss Ultra

We hebben je verteld over verschillende handige elektrische flosapparaten, opzetstukken en zelfs elektrische tandenborstels. Aan de hand daarvan beslis jij waar je gebruik van wenst te maken. Vind je het belangrijk om een krachtige elektrische tandenborstel en een elektrisch flosapparaat met opzetborstel te hebben? Dan is de Philips Sonicare DiamondClean HX8491/03 – Elektrische tandenborstel met Airfloss Ultra wellicht jouw beste airfloss. Dit is namelijk een set met een elektrische tandenborstel, een elektrisch flosapparaat en een opzetstuk. Je bent dus ready om je gebit optimaal te reinigen. Met de tandenborstel kun je enorm veel tandplak verwijderen. De gemiste deeltjes verwijder je met het elektrische flosapparaat. Met de tandenborstel kun je je tanden bovendien witter maken en de gezondheid van je tandvlees verbeteren. In de set zitten er behalve een tandenborstel en flosapparaat ook andere accessoires. Zo krijg je er ook een oplaadglas en een reisetui met een USB-kabel bij.

Philips Sonicare DiamondClean HX8491 03

Eigenschappen van de Philips Sonicare DiamondClean HX8491/03 – Elektrische tandenborstel met Airfloss Ultra:

 • Hij volgt de vormen van je tanden en tandvlees voor een grondige reiniging.
 • Tussen de tanden reinigen duur slechts 60 seconden: je richt, drukt en reinigt.
 • De elektrische tandenborstel heeft een timer en 5 verschillende poetsstanden.
 • In de verpakking vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale reiniging van je gebit.
 • Dankzij het slanke, ergonomische ontwerp van het handvat reinig je je gebit met plezier.

Ook interessant:

Veilig shoppen bij webwinkels met een keurmerk. Let op onderstaande logo’s. waarborg

Wil je iets kopen via internet?

Laat jij je ook goed informeren voor je iets koopt! Op CheckWebwinkel.nl kun je webwinkels checken op hun betrouwbaarheid en ze met elkaar te vergelijken op belangrijke categorieën. Als je op de bedrijfsnaam klikt kom je op de bedrijfspagina. Hierop staat gedetailleerde informatie over de webwinkel. Je kunt zien of een webwinkel een goede dienstverlening heeft en op tijd levert, maar ook bekijken of bestellen gemakkelijk en betrouwbaar is. De reviews die je leest zijn geplaatst door consumenten. Ook jij kunt na je aankoop een review plaatsen.Uiteraard kun je ook gewoon rondkijken in de rubrieken om leuke ideeën op te doen voor een volgende aankoop.

Heb je iets gekocht via internet?

Een bos bloemen, een DVD of sieraden, ben je erg tevreden of misschien ontevreden over je aankoop adres? Laat bij ons je koopervaring achter! Andere internetconsumenten zijn benieuwd naar jouw ervaring. Net als jij zijn tal van mensen opzoek naar betrouwbare informatie over de webwinkel waar ze iets willen kopen. Door een review te plaatsen kun jij andere consumenten laten zien hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar een webwinkel is en welke werkwijze ze hebben. Om reviews te plaatsen moet je wel ingeschreven zijn. Registeren duurt slecht 1 minuut en is gratis. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van de reviews vergroten.